forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 01:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by kerber

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Ne mogu vjerovati da se neko jos uvijek na ovom forumu koristi sovinisticke rijeci.I to prema tebi nije vrijedjanje je li? Ta rijec "Siptari" je i te kako uvredljiva a za njeno objasnjenje zasto,mislim da je tebi kao i vecini jasno,to sam vec ranije objasnjavao na ovom forumu i mislio sam da se to vise nece ponoviti i nit sad nemam namjeru za objasnjavanje.Zao mi je da jos ima ovakvih ljudi, pa zaboga barem na ovom mjestu nemoj to ispoljiti no se drzi pravila foruma,no to je stvar tvoje pismene kulture i kulture uopste. Nadam se da administratori nece ovo tolerisati. Ja jesam uvridjen time jer sam Albanac. A stobom vise ne raspravljam pa nek ti sluzi na cast.
A samo reda radi ,prema popisu stanovnistva 2002 u MK Albanaca ima 25,17% a Makedonaca 64,18% , a to jeste dobar dio populacije i te kako,informisi se malo bolje. A to stanovnistvo koje osim maternjeg govori jos dva druga jezika (srpski i makedonski) ne moze se zvati nepismeno. Jer ti sem svojega govoris samo jedan pa izadje da si jos nepismeniji od njih prema tvome misljenju.
Ovo nije mjesto za ovakve gluposti, ja o ovome vise ne raspravljem ali sam stvarno uvridjen bio pa sam morao ovo napisati.
Zalosno!

1.Upotrebio sam tu rec posto znam da se ta nacija sama sebe naziva pod tim imenom.

2.Pojma nisam imao da bi se ovde mogao naci neki albanac,misleci da ih nema,za mene je isto kao da vredzam neku desetu naciju,a pritom da niko sa ovog foruma ne bude uvredzen,evo recimo da sad kazem da su grci ili argentinci idioti,ne bi se javio niko da komentira za to,Jel?

3.Mislim da si ti kriminalac,ukrao si mi 16 stripova i sad idem to dokazati,jebi ga naseo sam na tvoje fore.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 01:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by sed1

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Molim,bez vrijedanja.

Kerber nikog nije uvrijedio,samo je napisao svoje misljenje

Kerber je koristio rijec Šiptari i zbog toga je jaki u pravu.

albanac je na albanskom siptar( pise se Shqip).Mnogi misle da je to pogrdan naziv i ja sam to mislio do unazad nekoliko godina:
http://www.albanien.ch/forum/phpbb/viewforum.php?f=2
Jedan moj dobar prijatelj je Albanac iz Makedonije pa mi je jednom prilikom to objasnio

Mislim da se ovaj uvrijedio zbog toga sa "pismenosti" a ne zbog siptar naziva

Edited by - King Warrior on 24/01/2008 01:56:47
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 02:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko je tu kome sta maznuo???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 02:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Evo da ne kvarim ovaj topik,mad je on vec dosta skrenuo,ali evo link da svi vide ovog uvredenog albanca...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28583
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 02:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Vidi, vidi... Provalio si ga... Ne bih nista da govorim bez dokaza, ali... Ima nesto...

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 02:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Ma kako bez dokaza Sawitchu? idi sad u njegov topik,videces hrpu dokaza,previse slucajnosti,jel?
Zapravo i nisu to slucajnosti....exx....evo konacno da i ja govorim nesto sa faktima i dokazima[
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 02:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma dobro, to se vidi iz aviona, ali ne znam da li si ti njemu sigurno poslao... O tome ti pricam... Znas, ne valja ulaziti u te rasprave, samo dati podrsku ostecenom...

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 03:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ma dobro, to se vidi iz aviona, ali ne znam da li si ti njemu sigurno poslao... O tome ti pricam... Znas, ne valja ulaziti u te rasprave, samo dati podrsku ostecenom...

ahaa...e to znamo samo ja i on,ali ako razmislis logicki,zasto bi ja ovo govorio,cisto onako,jel?
A posto vec i sam vidis iz aviona da se covek negde lazno pretstavlja,znaci kod njega nesto ne stima..sad je zoran,sad je adnan,potom je albanac,sad i nisam siguran dali albanci imaju to ime Adnan?Nije li to bosansko ime?
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 03:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
jebote ti nisi normalan, jednom opet psujes s`tin "siptarom", sad jos i ime. Pa ti ocito nemas pojma bre oko nasih imena. Da jeste bosansko ime,pa sta sad. A sta cemo onda sa albancima koji se nazivaju Hasan,Kemal itd pa i to su turska imena, pa sta cemo sa Milos,Vlladimir,Stefan...itd pa i to su srpska imena ili neka vizantijska-ortodoksna ili sta znam, sta cemo sa Omer,Ali,Azim,Muhamed,Ibrahim..itd pa i to su arapska imena,Pa sta cemo sa Marko,Ivan,Petar...itd pa ni to nisu albanska nacionalna imena kao i druga navedena nego su vjerskoga porekla. Pa i bosanc se naziva Muhamed pa nije Arapin. Pa albanci imaju tri vjere islamsku,ortodoksnu i katolicku par valjda to znas.
A jos i ovo oko Zorana e to tek ne mogu trpjeti
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 03:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Mozda zato sto te je iznervirao... :-) A Adnan je koliko znam muslimansko ime, sad koji muslimani ga koriste ne znam, u Bosni ga sigurno ima... A za Albaniju samo pretpostavljam...

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 03:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Hahaha...Ili mozda sam ja njega iznervirao,pa je on ovde meni replicirao.
ja sam njemu postavio ovo pitanje popodne:
23/01/2008 : 14:28:36
"Evo Zorane,upravo sam shvatio da si to ti,javi mi se na mail,imamo nesto popricati,ajd Zorane,da ne pricam ovde pred svima"
A on je meni replicirao ovde negde oko 21 sati....znaci!! Ko je koga iznervirao
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 03:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Markose molim te reagiraj ja ovo od njega nemogu trpjeti.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 03:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Markose molim te reagiraj ja ovo od njega nemogu trpjeti.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 03:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

Hahaha...Ili mozda sam ja njega iznervirao,pa je on ovde meni replicirao.
ja sam njemu postavio ovo pitanje popodne:
23/01/2008 : 14:28:36
"Evo Zorane,upravo sam shvatio da si to ti,javi mi se na mail,imamo nesto popricati,ajd Zorane,da ne pricam ovde pred svima"
A on je meni replicirao ovde negde oko 21 sati....znaci!! Ko je koga iznervirao

Nisi ti mene uopste nervirao stim pitanjem sto si me pitao da li sam ja zoran. Ja sam ti lepo rekao da nisam taj. Mene si nervirao tek sa ovom pricom kasnije.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 03:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Evo ti moj mejl pa pricu direktnu mozemo nastaviti i preko msn pa da znam da cu ti doci i tamo da ti dokazujem ko sam i sta sam jer nisam klinac i ne dozvoljavam da me ovako predstavljas na forumu kao nekog prevaranta artino_x@hotmail.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 05:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ej, javite rezultate... :-)

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 05:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

quote:

Molim,bez vrijedanja.

Kerber nikog nije uvrijedio,samo je napisao svoje misljenje

Kerber je koristio rijec Šiptari i zbog toga je jaki u pravu.

albanac je na albanskom siptar( pise se Shqip).Mnogi misle da je to pogrdan naziv i ja sam to mislio do unazad nekoliko godina:
http://www.albanien.ch/forum/phpbb/viewforum.php?f=2
Jedan moj dobar prijatelj je Albanac iz Makedonije pa mi je jednom prilikom to objasnio

Mislim da se ovaj uvrijedio zbog toga sa "pismenosti" a ne zbog siptar naziva

Jesam i zbog jednoga i zbog drugoga, da neces da kazes da je u pravu??? Onda nisi nista bolji od njega. Srbi su taj naziv prije mnogo vjekova koristili za albance da bi ih vredjali,i to ostalo do dan danas. Mnoga je duga price da bi to ovdje objasnio,a i da bi ljudi svatili moraju dobro znati istoriju. tako da za takvo nesto ovdje nije mjesto. Pa zar se vi ne bi uvredili kad bi neko na forumu ispisao Ustasi,Cetnici,Balije itd... mislim da bi,i to svi redom. I ne bi neko pravio sprdnju na taj racun kao sto su neki to ovdjena napravili kad bi se odnosila uvreda na njih. Zasto razmislite malo i nemojte se sprdati stime.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 05:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Slusaj Ferri, gresis u jednom, to znam sigurno... Ovde kad srbe nazoves cetnicima niko se ne vredja... by the way, ne podrzavam njihovu ideologiju...

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 05:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

Slusaj Ferri, gresis u jednom, to znam sigurno... Ovde kad srbe nazoves cetnicima niko se ne vredja... by the way, ne podrzavam njihovu ideologiju...

Pa idi onda pa napisi negde u gradu `allo cetnici p...a vam m...r" pa vidi kako ce te poljubitii svi
No da ne ispadne ovo sada nesto lose,jer nemam tu namjeru,samo mislim da nisi posve u pravu.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 05:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Joj na sta vise lici ovaj topic, uzasno,ja bi ga zatvorio. Znam da je to i mojim djelom ali jednostavno ne mogu ovo dozvoliti,a plus neki pametni se mjesaju pa oce nesto da objasne a pojma nemaju,a neki se sprdaju,pa me vuce da reagiram.
Ostavi stav Administratorima,pa ako oni odluce da sam nesto kriv nek me kazne kako mogu,nek me izbace napolje ako misle da sam nesto kriv..itd. Ako ne onda ucuti vise. Vec 4 god. sam na ovome forumu,uvjek lagano posmatram sta se desava,ne nabadam nos gde ne treba,nikog ne vredjam,ne nerviram,sutim,ne pricam mnogo,ne sprdam se,pitam neke stvari koje me interesuju,nikad ne lupam nesto sto ne treba ili nesto bezveze, a ti si me naterao da postujem ovoliko koliko nisam ni za sve ove godine.

Edited by - Ferri on 24/01/2008 09:20:23
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 06:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa da napises "Andjeli p...a vam m...r" naljutili bi se... A veruj mi znam sta pisem... Bar u ovom slucaju... :-)

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/01/2008 : 06:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

Pa da napises "Andjeli p...a vam m...r" naljutili bi se... A veruj mi znam sta pisem... Bar u ovom slucaju... :-)

hehehe ok ok pigvincicu (jebote svudje te na svaki topic ima. Radis li sto?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 07:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Radim, gledam tenis i sedim... :-)

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26821 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/01/2008 : 07:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

quote:

Eto,ja mislim da si ti kreten

Sta hoces ti?Ja mislim nikada nisi dobio od Bosanca po njuski i pripazi se svojih rijeci...

Eto vidiš kako se ne vrijedamo nego iznosimo svoja mišljenja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29365 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2008 : 08:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dobro, jel dosta ovoga?

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000