forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 09:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
'aj' stvarno Markose, uvedi neko pravilo o ovakvim vrstama razgovora, zapreti banom i mislim da ce se resiti jedan veliki problem...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/01/2008 : 11:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

ljudi koji vam je u zadnje vreme sta se prozivate zar je bitno ko je koje verske i nacionalne pripadnosti.Bitno je da je covek i treba malo da spustite loptu.Nema potrebe da se prozivate na nacionalnoj osnovi.Je licno imam drugova na svim stranama i nimalo mi nesmeta da li je neko Albanac,Srbin,Hrvat..... SVI SMO MI LJUDI

svi smo mi sisavci

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/01/2008 : 14:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri
Pa zar se vi ne bi uvredili kad bi neko na forumu ispisao Ustasi,Cetnici,Balije itd... mislim da bi,i to svi redom.

Ma daj naucite vec jednom... mi smo ustaše, ne ustaši

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 15:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Daj jebite se svi sa ovim temama, pocelo je da mi biva neprijatno kad dodjem na forum... Markose regulisi to... Koji vam je k... Ovo sluzi za razmenu tema o stripu i za zezanje i druzenje a ne za sudjenje, optuzivanje, vredjanje i slicno... Jebote, zgotivio sam bas nekoliko momaka sa ovog foruma i pomogli su mi, i ja nekima, sto mi sad treba da me neko izvredja i iznervira pa da ga oteram u k... i da budem banovan ili slicno... Daj sklopimo svi primirje i smirimo se, bez tenzije, setite se izvornog znacenja sintagme "stripovi.com forum"... Alo ljudi....

Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 24/01/2008 : 15:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Mozda zato sto te je iznervirao... :-) A Adnan je koliko znam muslimansko ime, sad koji muslimani ga koriste ne znam, u Bosni ga sigurno ima... A za Albaniju samo pretpostavljam...

necu da ulazim u politiku ali ne postoje Muslimanska imena striktno [znam jer sam sam to, sekularan enivej...] postoje imena koja Muslimani cesto koriste a to su arapska imena [ista arapska imena upotrebljavaju arapski Muslimani i Hriscani sem naravno Muhamed, i nekoliko drugih imena a sva druga obadvije relig grupe upotrebljavaju]...isto tako Turska itd i Musliman se moze biti isa imenom Goran, Darko, John i sva druga imena... vecina Muslimana u eks ju i druga mjesta misli da postoje muslimanska imena sto je netacno..svaki Imam ce potvrditi ovo sem ako nije neki nepismeni ili hardcore :)

Imam isto tako malo Alb krvi sa majcine strane i Siptar nebi trebalo da bude pogrdni naziv nego je to od Shqip...naravno malo pogresno ali...sad neki misle da je to pogrdni naziv i namjerno upotrebljavaju rijec siptar kad hoce da nekog zovu pogrdno..[shchiptar]

btw Shciptari su vrlo pametan narod i ima ih dosta i po dalmaciji koji su zaostali jos od ilirskog vremena..peace.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/01/2008 : 15:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

Daj Jebote, zgotivio sam bas nekoliko momaka sa ovog foruma...

sad si se otkrio

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 24/01/2008 : 15:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Molim,bez vrijedanja.

Izvini,nisam ni pretpostavljao da bi tu moglo da bude i koji albanac..
Doduse albanci(ili kako se oni sami sebe nazivaju,siptari)su do devedesetih bili zaista nepismeni,govorim za albance u makedoniji.To ne izmisljam ja,statistike to govore,a u domenu stripa,za to i da ne govorim...

Ne mogu da vjerujem da nazivas Albance nepismenim...a taj isti narod u eks ju je bio skoro uvijek diskriminiran, bez skole, haps, i sva druga direktna i indirektna diskriminacija i oni sacuvase svoj jezik, kulturu, ljudskost i za mene je to biti vrlo pametan. Raznih stvari smo mi ucili u eks ju [propaganda] o Albancima itd i skoro sve je bila neistina...najlakse je nauciti od njih samih kako i sta su, citaj njohove novine, slusaj njohovu super muziku i seksi pjevacice sto imaju itd pa ces onda nauciti malo o njima a ne od udbe...peace.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/01/2008 : 15:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
uhhh stvarno ima dobrih albanki , barem ono što sam vidio na balkanika music tv.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 24/01/2008 : 16:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Raymond

quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Bonelli oduvjek ima tradiciju u makedoniju,i te kakvu,da nije tako ne bih ja sakupio preko 10 000 starih stripova za nekoliko meseci,i to samo u gradicu od 30 000 stanovnika,a siptari(koji i nisu bas dobar dio populacije,20%) ni ne racunajmo,oni nikad nisu sudjelovali u tu ogromnu brojku citalaca bonelija koja je bila u makedoniji(mislim pre 91')a srpski jezik je njihov drugi oficijalni jezik,to nije problem,,njihov razlog je sto nisu bas pismeni

Molim,bez vrijedanja.

Izvini,nisam ni pretpostavljao da bi tu moglo da bude i koji albanac..
Doduse albanci(ili kako se oni sami sebe nazivaju,siptari)su do devedesetih bili zaista nepismeni,govorim za albance u makedoniji.To ne izmisljam ja,statistike to govore,a u domenu stripa,za to i da ne govorim...

Ne mogu da vjerujem da nazivas Albance nepismenim...a taj isti narod u eks ju je bio skoro uvijek diskriminiran, bez skole, haps, i sva druga direktna i indirektna diskriminacija i oni sacuvase svoj jezik, kulturu, ljudskost i za mene je to biti vrlo pametan. Raznih stvari smo mi ucili u eks ju [propaganda] o Albancima itd i skoro sve je bila neistina...najlakse je nauciti od njih samih kako i sta su, citaj njohove novine, slusaj njohovu super muziku i seksi pjevacice sto imaju itd pa ces onda nauciti malo o njima a ne od udbe...peace.

Odgovorio bih ti rado na ovo da su Albanci bili negde diskriminirani ali je zabranjane politika na forumu.Rizikujem ban.Bolje se drzi Albanskih seksi pevacica i batali politiku.Apelujem !
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 24/01/2008 : 16:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by Raymond

quote:

Mozda zato sto te je iznervirao... :-) A Adnan je koliko znam muslimansko ime, sad koji muslimani ga koriste ne znam, u Bosni ga sigurno ima... A za Albaniju samo pretpostavljam...

necu da ulazim u politiku ali ne postoje Muslimanska imena striktno [znam jer sam sam to, sekularan enivej...] postoje imena koja Muslimani cesto koriste a to su arapska imena [ista arapska imena upotrebljavaju arapski Muslimani i Hriscani sem naravno Muhamed, i nekoliko drugih imena a sva druga obadvije relig grupe upotrebljavaju]...isto tako Turska itd i Musliman se moze biti isa imenom Goran, Darko, John i sva druga imena... vecina Muslimana u eks ju i druga mjesta misli da postoje muslimanska imena sto je netacno..svaki Imam ce potvrditi ovo sem ako nije neki nepismeni ili hardcore :)

Imam isto tako malo Alb krvi sa majcine strane i Siptar nebi trebalo da bude pogrdni naziv nego je to od Shqip...naravno malo pogresno ali...sad neki misle da je to pogrdni naziv i namjerno upotrebljavaju rijec siptar kad hoce da nekog zovu pogrdno..[shchiptar]

btw Shciptari su vrlo pametan narod i ima ih dosta i po dalmaciji koji su zaostali jos od ilirskog vremena..peace.

ima, ima (na širem prostoru, ali nisu to Iliri)
antropološki dokazivo, ali ne moraš ni biti strucnjak da prepoznaješ slicnosti i odredene kvalitete
nego, trebaju nam stripovi o povezivanju razlicitih kultura, o mirnodopskim dogodovštinama, i sl.

Kosovo i Metohija = Srbija

Edited by - zlatkob on 24/01/2008 16:50:33
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 16:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

Daj Jebote, zgotivio sam bas nekoliko momaka sa ovog foruma...

sad si se otkrio

Pakosti, nisam to mislio... I ja volim girlz... :-)

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 24/01/2008 : 16:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
ispricavam se unaprijed na off-topic pitanju...da li netko zna s kojim zagorom krecu?

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 24/01/2008 : 18:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
@piquet, yasto bi tvoje pitanje bilo off-topic, sve ispred tvog posta je off-topic, ali niko ne mari :)))

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/01/2008 : 19:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

ispricavam se unaprijed na off-topic pitanju...da li netko zna s kojim zagorom krecu?

Mislim da se govorilo o broju 469.
Inace,najbolji post na ovih 19 strana
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/01/2008 : 19:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Evo da i ja doprinesem konfuziji... Zoran-Adnan (link ispod)
http://www.stripovi.com/AuctionViewFeedback.asp?UserID=669&Type=1

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/01/2008 : 19:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

@piquet, yasto bi tvoje pitanje bilo off-topic, sve ispred tvog posta je off-topic, ali niko ne mari :)))

pa baš zbog toga ispred je i reka da je offtopic.
vec nekoliko stranica unazad ovaj topic je poša kvragu u offtopic, kao i vecina topica na ovom forumu.
npr. otvoriš topic o texu kad tamo ovaj ovoga zove na pice ili ga pita kako žena, u onom o zagoru se spominju nekakve koze, u ovom drugom spominju nekakve frižidere, špahere i slicno, u trecem samo bezvezno zajebavanje pa ni ne znaš koja je tema zapravo, u opet nekom drugom topicu svada itd. itd., da ne nabrajam bezveze.
uopce nema nikakvog reda. i onda ja popizdim kad otvorim neki topic, (po mogucnošcu više stranica topica) a ono, gle cuda, tamo ne piše apsolutno ništa pametno...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 23:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Zna li iko sta bi od Ferria i Kerbera??? Ko je sta ispao na kraju???

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 24/01/2008 : 23:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message
quote:

Prvi je ispao krokodil a drugi lav.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2008 : 00:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:

Prvi je ispao krokodil a drugi lav.

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/01/2008 : 00:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Evo da i ja doprinesem konfuziji... Zoran-Adnan (link ispod)
http://www.stripovi.com/AuctionViewFeedback.asp?UserID=669&Type=1

Uhh,gde si ti otisao...ovo nema nikakve veze sa mojim slucajem.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2008 : 01:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
AAA... tu si... I sta je bilo na MSN-u ili mailovanju???

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/01/2008 : 01:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Hahaha,a vidi cudo,i ti si tu

Ne,nisam kontaktirao snjim,a i nemam nameru,ja verujem da sam potpuno u pravo,on me nije demantirao,ali nema veze,nije meni do tih 16 stripova,bar takvih imam u izobilju
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2008 : 01:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa ja nemam, salji meni izobilje... :-)

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 25/01/2008 : 01:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

Pa ja nemam, salji meni izobilje... :-)

Zar se ne kaze tako? Izobilje?

Poslao bih ti,ali ti nisi iz Ulcinj
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2008 : 01:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Da... :-()

Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000