Author |
Topic |
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 25/01/2008 : 01:30:55
|
quote: Originally posted by kerber
Hahaha,a vidi cudo,i ti si tu
Ne,nisam kontaktirao snjim,a i nemam nameru,ja verujem da sam potpuno u pravo,on me nije demantirao,ali nema veze,nije meni do tih 16 stripova,bar takvih imam u izobilju
Ja sam siguran da si u pravu. Kako je ono dobro bilo Pravednik koji te naziva sovinistom kad ono lopuza |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 25/01/2008 : 01:54:34
|
quote: Originally posted by Ferri
quote: Originally posted by kerber
Da Ivane,Istrcao se momak,a bio sam ga lepo zamolio da mi se javi na mail,da ga ne ocrnujem pred svima...
Kad si me zapitao za Zorana ja nisam osetio nikakvu potrebu da ti se javim na meil,jer nije se radilo o meni jer nisam taj i nisam ocekivao da ce doci stvar do ovoga posle mog odgovora ko sam.
Poslao sam ti meil i ja vise nemam nameru da repliciram na ovu temu nit tebi nit nikome,nemam vremena da gubim zivce na ove stvari. Markos je zapitao jel dosta,ako tebi nije onda nastvi,ali jedino m nije jasno sta se neki drugi bezveze jos i dalje zabadaju nos.
|
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 25/01/2008 : 02:26:24
|
ja definitivno napustam ovaj topic ako ne i ceo forum. Poz svima mozda se cujemo kad izadje nesto kod nas pa da lepo raspravljamo o kvalitetu ceni i tako dalje.Jezik je najjace oruzije :D |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 25/01/2008 : 02:35:31
|
quote: Originally posted by aragon.sm
Jezik je najjace oruzije :D
...jedino koje nikad ne tupi od upotrebe... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17001 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 25/01/2008 : 09:17:40
|
quote: Originally posted by piquet
ispricavam se unaprijed na off-topic pitanju...da li netko zna s kojim zagorom krecu?
Kad to izade bice 8 brojeva ispred Ludensa, njihov broj 1 je originalni 469 - Tajna Sumera, je li takav prevod naslova?
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 25/01/2008 : 10:55:59
|
quote: Originally posted by sawitch
Slusaj Ferri, gresis u jednom, to znam sigurno... Ovde kad srbe nazoves cetnicima niko se ne vredja... by the way, ne podrzavam njihovu ideologiju...
neznam marlou misli drugacije |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 25/01/2008 : 15:11:34
|
quote: Originally posted by Toninho
Slusaj Ferri, gresis u jednom, to znam sigurno... Ovde kad srbe nazoves cetnicima niko se ne vredja... by the way, ne podrzavam njihovu ideologiju...
neznam marlou misli drugacije
Ja govorim za sve ljude koje sam ja upoznao... Vecina njih se ne vredja... Meni su licno pobili dobar deo familije u Bosni za vreme II svetskog rata... To mi je baba pricala, i ne mogu podrzati njihovu ideologiju... Ali ovo nisu teme za forum tako da necu vise o tome pisati... Ako nekom bude zasmetao ovaj post obrisacu ga... Ali morao sam ti reci... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/01/2008 : 18:34:42
|
quote: Originally posted by kerber [Uhh,gde si ti otisao...ovo nema nikakve veze sa mojim slucajem.
Pa lijepo sam rekao: "Da doprinesem konfuziji"... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/01/2008 : 18:44:07
|
quote: Originally posted by Toninho
neznam marlou misli drugacije
Ja govorim za sve ljude koje sam ja upoznao... Vecina njih se ne vredja... Meni su licno pobili dobar deo familije u Bosni za vreme II svetskog rata... To mi je baba pricala, i ne mogu podrzati njihovu ideologiju... Ali ovo nisu teme za forum tako da necu vise o tome pisati... Ako nekom bude zasmetao ovaj post obrisacu ga... Ali morao sam ti reci...
Znaš... pomalo zabrinjavajuce zvuci ako je ovo istina. Doduše znam da nije jer san u Srbiji u zadnjih par godina bija bar 20 puta i mogu ti reci da se varaš. Bar što se urbanih sredina tice. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 25/01/2008 : 18:46:20
|
Za to ne govorim jer su to kultivisaniji ljudi nego ovi na selu... Samo je dovoljno da pogledas podatak da je Tomo Nikolic pobedio na izborima u vecini seoskih podrucja u Srbiji a Tadic u gradovima... Sve ti je jasno... Znaces o cemu ti pricam... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 18:56:44
|
Da, ali ne mislim da bi stranke morale odredivati i ideologiju. Zašto bi netko tko podržava neku stranku mora u potpunosti prihvatiti i stranacku ideologiju. Ono, biti nacionalist ne mora biti negativno ako se to recimo odražava kroz promicanje kulture, tradicije... svih onih pozitivnih stvari sa kojima bi se morali ponositi kao pripadnici te nacije a istovremeno uvažavati i te stvari kod drugih nacija. Ili živim u zabludi??? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/01/2008 : 18:58:33
|
quote: Originally posted by Renky
Da, ali ne mislim da bi stranke morale odredivati i ideologiju. Zašto bi netko tko podržava neku stranku mora u potpunosti prihvatiti i stranacku ideologiju. Ono, biti nacionalist ne mora biti negativno ako se to recimo odražava kroz promicanje kulture, tradicije... svih onih pozitivnih stvari sa kojima bi se morali ponositi kao pripadnici te nacije a istovremeno uvažavati i te stvari kod drugih nacija. Ili živim u zabludi???
To je tako u svim strankama u Srbiji. Suprotno bi bilo protivustavno i stranka bi bila zabranjena. |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17001 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 25/01/2008 : 18:59:49
|
Za to ne govorim jer su to kultivisaniji ljudi nego ovi na selu... Samo je dovoljno da pogledas podatak da je Tomo Nikolic pobedio na izborima u vecini seoskih podrucja u Srbiji a Tadic u gradovima... Sve ti je jasno... Znaces o cemu ti pricam...
Dosta više o tome. A i nemoj da iznosiš pogrešne podatke o izborima. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:03:20
|
Ne govorim o formalizmu na papiru. Govorim o praksi. Vidi... ja san iz prethodnog shvatija da ispada kako su svi koji glasaju za radilale, cetnici i da ih taj naziv ne vrida. Ili san to krivo protumacija. Ja bi se recimo uvridija da me netko nazove ustašom. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:04:03
|
Ja sam takva vrsta nacionaliste i nisam mogao da se opisem, eto ti si uspeo... Ali stvarno... A ne odredjuju stranku ideologiju ljudi, nego propagira svaka svoju, i kad radikali propagiraju cetnistvo, ogroman zatucani deo populacije je prihvata, jer su to jadni ljudi, namuceni, tesko zive, terani su u ratove ni krivi ni duzni... Ginula su im deca i u Hrvatskoji i u Bosni, i na kosovu... Jednostavno, bude im neki ponos koji vodi svemu negativnom sto covek moze da zamisli... Moj tata je bio policajac i teran je na Kosovo jos davno, jednostavno je morao, i bude tamo tri meseca, kuci tri, i tako... Dodje, izmucen, psihicki nestabilan... Jednom recju bedan... I kad mu neko spomene SPS i nesto drugo, normalno da ce glasati za njih jer su oni "branili" Srbiju od sveta, a ljudi koji su nas digli na noge su strani placenici... To ja njemu ne mogu da objasnim... Tako i vecina starijih ljudi u Srbiji razmislja... Tuzno.. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:05:07
|
Ovo zadnje je bilo upuceno Marloweu.
Ok... iskljucujem se iz ovakve vrste rasprave iako mislim da nespretne izjave mogu doniti puno štete. |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:06:01
|
Ne govorim o formalizmu na papiru. Govorim o praksi. Vidi... ja san iz prethodnog shvatija da ispada kako su svi koji glasaju za radilale, cetnici i da ih taj naziv ne vrida. Ili san to krivo protumacija. Ja bi se recimo uvridija da me netko nazove ustašom.
Cetnici u Srbiji ne postoje vec 60 godina. Dakle, niko se ne bi uvredio da ga se nazove cetnikom, jer bi to bilo potpuno besmisleno. |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:09:50
|
Ja sam takva vrsta nacionaliste i nisam mogao da se opisem, eto ti si uspeo... Ali stvarno... A ne odredjuju stranku ideologiju ljudi, nego propagira svaka svoju, i kad radikali propagiraju cetnistvo, ogroman zatucani deo populacije je prihvata, jer su to jadni ljudi, namuceni, tesko zive, terani su u ratove ni krivi ni duzni... Ginula su im deca i u Hrvatskoji i u Bosni, i na kosovu... Jednostavno, bude im neki ponos koji vodi svemu negativnom sto covek moze da zamisli... Moj tata je bio policajac i teran je na Kosovo jos davno, jednostavno je morao, i bude tamo tri meseca, kuci tri, i tako... Dodje, izmucen, psihicki nestabilan... Jednom recju bedan... I kad mu neko spomene SPS i nesto drugo, normalno da ce glasati za njih jer su oni "branili" Srbiju od sveta, a ljudi koji su nas digli na noge su strani placenici... To ja njemu ne mogu da objasnim... Tako i vecina starijih ljudi u Srbiji razmislja... Tuzno..
Vidi... nema uopce smisla komentirati ovo što si napisa. Pa jebemu ako me netko tjera i jebe da radim ono što ne želim... ja ga odjebem. Kako onda dati glas opet onome tko me je tjerao na nešto što ne želim. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40274 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:16:06
|
quote: Originally posted by marlowe
Ne govorim o formalizmu na papiru. Govorim o praksi. Vidi... ja san iz prethodnog shvatija da ispada kako su svi koji glasaju za radilale, cetnici i da ih taj naziv ne vrida. Ili san to krivo protumacija. Ja bi se recimo uvridija da me netko nazove ustašom.
Cetnici u Srbiji ne postoje vec 60 godina. Dakle, niko se ne bi uvredio da ga se nazove cetnikom, jer bi to bilo potpuno besmisleno.
Kako sereš! Nevjerovatno je kako ladno možeš brljati gluposti i onda se ceriti u ekran kad skužiš kako si nekoga uspija iznervirati. Al' neš'
Drž' se stripova. Tu nastavi iskazivati nacionalizam u kojemu te podržavam ( osim u onom slucaju kad hoceš sve pozitivno iz bivše juge pripisati Srbiji, e nemere brajo, i moji su roditelji izdvajali u tu zajednicku kasu pa ih smatram potpuno ravnopravnim u svojatanju Stripoteke i inih kao što su i tvoji roditelji ). Nedam Stripoteku!!!!!!!!! Uzmi neku drugu ediciju al' Stripoteku nedam! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:17:34
|
Ne znam, i meni to nije jasno, ali svi su takvi... Ne mogu da ga obrlatim nikako...
Daj mu da cita stripove. Podjetinit ce a zna se da su klinci iznad ovih naših dubokoumnih sranja |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:18:38
|
Ne mogu reci da razumem. Ako zelis Stripoteku, skupi pare, dodji u Srbiju i pokusaj da otkupis vecinski akcionarski paket. Jedino je tako mozes posedovati. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/01/2008 : 19:21:42
|
quote: Originally posted by marlowe
Ne mogu reci da razumem. Ako zelis Stripoteku, skupi pare, dodji u Srbiju i pokusaj da otkupis vecinski akcionarski paket. Jedino je tako mozes posedovati.
|
|
|
Topic |
|