forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/01/2008 : 01:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
A sta je to Zagor?
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7932 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/01/2008 : 01:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:
Originally posted by mpavin
... ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih

Hvala. Ti ih slobodno nastavi braniti, biti ce ti od velike koristi. Znaš kako se kaže - ''Tko nema posla, taj si ga nade.''

a i tebi ce svakako biti od velike koristi što stalno pljuješ po njima.
kad ti se ne svida prestani kupovati i gotovo, niko te ne tira.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1716 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 22/01/2008 : 05:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
E, pa ja jedva cekam da ovi krenu sa izdavanjem, pa da odmah odustanem od ludensa zauvek!

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/01/2008 : 09:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by henry

E, pa ja jedva cekam da ovi krenu sa izdavanjem, pa da odmah odustanem od ludensa zauvek!

Zasto? Meni je Ludens ok,pogotovo sto su stripovi numerisani pa tako covjek ima finu kolekciju.Najbolje sto je Ludens uradio je bilo kada je nastavio od zadnjeg broja SD(numerisanje).
Dosta mi je stripova koji pocnu sa brojem jedan i zavrse sa 10 ili slicno

Edited by - King Warrior on 22/01/2008 09:28:13
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 22/01/2008 : 09:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

A sta je to Zagor?

Ma nije to za tebe, ti si intelektualac... inace to ti je strip junak, al nije to za tebe... lagano stivo...

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 22/01/2008 : 09:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Ja mislim da ceš od Ludensa odustati maksimalno 7-8 mjeseci jer ce nakon tog vremena i ova nova izdavacka kuca (najvjerovatnije) propasti.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Edited by - SejoSexon on 22/01/2008 09:54:45
Go to Top of Page

wildboar
New Member

292 Posts

Member since 29/10/2005

Posted - 22/01/2008 : 11:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wildboar a Private Message
Ako budu plasirali samo na teritoriji Srbije propadaju sigurno jer je ovde vreme bonelija proslo odavno.

Novak Djokovic - Prvi teniser na svetu !!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2008 : 11:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by wildboar

Ako budu plasirali samo na teritoriji Srbije propadaju sigurno jer je ovde vreme bonelija proslo odavno.

Ajme, kao da slusam Marlowea. Mene bi onda zanimalo cije je to onda vrijeme u Srbiji? I na osnovu cega ste to zakljucili?

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2008 : 11:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by wildboar

haha... Balkan je Zagorovo kraljevstvo! Prošlo je i vrijeme stripova, btw.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2008 : 12:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Ja mogu samo da odam priznanje za odabir naziva Veseli cetvrtak, jer to je ime prve strip edicije koja je izlazila u Srbiji i ovom delu Evrope 1932. i 1933. godine, i to mi govori da iza ovog projekta stoje ljudi koji poznaju strip, tradiciju i vrednosti.
Nadam se i ocekujem da firma nece objavljivati samo Bonelijanu.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/01/2008 : 12:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

Ja mogu samo da odam priznanje za odabir naziva Veseli cetvrtak, jer to je ime prve strip edicije koja je izlazila u Srbiji i ovom delu Evrope 1932. i 1933. godine, i to mi govori da iza ovog projekta stoje ljudi koji poznaju strip, tradiciju i vrednosti.

nesto novo!

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2008 : 12:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Meni se Veseli cetvrtak nimalo ne svidja, ali dobro, to na kraju krajeva nije toliko bitno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2008 : 12:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Bitno je da pocne da izlazi cetvrtkom i da to bude u kontinuitetu, koliko sam razumeo bice svakog cetvrtka po jedan strip od ova cetiri strip-junaka!
Sad, ja sam nacuo, tj. sigurno znam iz prve ruke, da ce Zagor imati još dva kiosk izdanja, jedno extra i jedno za kolekcionare, ali otom-potom, obecao sam da cu cutati o tome.
Medutim, nerviraju me komentari o necemu što još nije ni pocelo da izlazi, a kamoli da je to zaživelo, pa onda nek idu kritike, pohvale itd.
Meni licno je odabir strip-junaka izvanredan, Zagor za decu, Mister No za decu i omladinu, Dylan Dog za omladinu i starije i Damyr, nešto novo koje može da ima produ, meni se jako dopada strip Dampyr!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 22/01/2008 : 12:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
mene zanima dylan i zanimao bi me mno da ga citam. dampyra citam u knjižnici, a zagora nebi kupovao ni da je 3 g unaprijed, imamo ga i previše. nadam se da ce mc osigurati link da možemo kupovati.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 22/01/2008 : 12:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
"Zagor za decu" kažeš,a? Onda su pola ovog sajta dica delijo ,
Kladim se da i Dušan Basta cita Zagora .

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2008 : 13:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

"Zagor za decu" kažeš,a? Onda su pola ovog sajta dica delijo ,
Kladim se da i Dušan Basta cita Zagora .

Pa i ja sam dete od 20 godina, pa onda je razumljivo da je Zagor i za mene!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 22/01/2008 : 13:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Mmm...izvuka si se....

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 22/01/2008 : 14:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
od kuda ce krenuti zagor???

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/01/2008 : 14:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Rico
Ma nije to za tebe, ti si intelektualac... inace to ti je strip junak, al nije to za tebe... lagano stivo...

E, hvala ti na komplimentu, ali nisam ja od tih. Intelektualci ne jebu, a koliko vidim citaoci Zagora da, pa je najbolje biti ovaj sto jebe.

U to ime, evo Rambove pesme:

Ko se svoje majke i svoga oca stidi
jer ih tako reci uvek ko budale vidi?
Ko puni i onako punu glavu tudjim brigama
sto se mogu naci samo u debelim knjigama?

Znalac. Intelektualac. Cinjenica znalac.
A ne zna iskopat' sanac!

Okrugle naocare i uska ramena,
nikad ne primecuju gdje je to realnost!
Kraj njih je obavezno ogromna zena,
sto je lako maznu na sentimentalnost!

A ne zna iskopat' sanac!

F.M. Dostojevski - zlocin, kazna u ljudska destrukcija!
Albert Ajnstajn - nuklearno-govorna hiperprodukcija!
Sigmund Frojd - svjesna, nesvjesna, podsvjesna stanja!
Zan Pol Sartr - sam je sebi stranac i ostala sranja!

Stranac. Intelektualac.
Necu da budem intelektualac!
Ne zelim oko kurca lanac!
Ocu da opalim Vesnu Zmijanac!
Jer Rambo Amadeus je ljubavni znalac!

A ne zna iskopat' sanac!

Carls Darvin - prirodna selelekcija i evolucija.
Karl Marks - komunizam, burzoazija i svetska revolucija!
Isak Njutn - privlacna sila zemljine teze.
Njegos Serbezovski - poratni opus gospodina Krleze.

Znalac. Intelektualac.
Sam je sebi stranac. Kao vanzemaljac.
Necu da budem intelektualac!
Ne zelim oko kurca lanac!
Ocu da opalim Vesnu Zmijanac!
Jer Rambo Amadeus je ljubavni znalac!

Ne zna iskopat' sanac!

Bambus meksikanac. Znanja punoglavac.
Kao vanzemaljac. S Marsa padobranac.
Vegetarijanac.
Ne zna iskopat sanac.
Vegetarijanac... Intelektualac.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2008 : 14:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by marlowe

u Feralu bi to komentirali:- Povratak u bolju prošlost

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/01/2008 : 14:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Super!!
Konacno stripovi i u Makedoniji..
Pravi poteg od izdavaca sto ce plasirati i na nase trziste,pa on ce samo u makedoniji imati tiraz od bar 1000-1500 primeraka,znaci osnova je tu,nece propasti ni u kom slucaju,e sad cena nije nimalo primamljiva,sa obzirom da kupovna moc na ovim prostorima i nije bas na nekom visokom nivou...ako propadnu,mogu propasti samo radi cene,ako malo razmisle da mogu imati tiraz petostruko veci od ludensa,onda imaju prostora da simnu cenu,i to drasticno.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17631 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/01/2008 : 14:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Super!!
Pravi poteg od izdavaca sto ce plasirati i na nase trziste,pa on ce samo u makedoniji imati tiraz od bar 1000-1500 primeraka,znaci osnova je tu,nece propasti ni u kom slucaju,e sad cena nije nimalo primamljiva,sa obzirom da kupovna moc na ovim prostorima i nije bas na nekom visokom nivou...ako propadnu,mogu propasti samo radi cene,ako malo razmisle da mogu imati tiraz petostruko veci od ludensa,onda imaju prostora da simnu cenu,i to drasticno.

Ne vjerujem da ce se toliko prodati, i pola je uspjeh.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2008 : 15:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Super!!

Da, ako pošalju toliki dio tiraža u Makedoniju, mogli bi prodati 200-300 primjeraka. Kažem, mogli.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/01/2008 : 15:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Super!!

Ne vjerujem da ce se toliko prodati, i pola je uspjeh.

pola bi bija golemi uspjeh

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/01/2008 : 15:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
cuo sam iz pouzdanih izvora da ce mozda izaci i "mali ivica" i "lepi mario" za zahtjevnu klijentelu.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000