forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BONELLLI U SRBIJI?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/01/2008 : 16:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul
Što se tice idiota, i toga tko je idiot odnosno tko nije, ti sasvim sigurno jesi idiot, ali sam i ja skupa s tobom. Zašto? - Zato jer (govorim prema svojim iskustvima) sam toliko glup da i dalje kupujem Ludensova izdanja iako znam da realno ne vrijede ni 5 kuna.

Pa koji ih kurac kupuješ? Stvarno idiotski zvuci raditi nešto što ne odobravaš. Živcirati se zbog istog a sve to bez prisile.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/01/2008 : 16:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by piquet
meni nijedan...možda je ipak problem u (mi)...

Da, da, tako sam i ja mislio... dok ih nisam otvarao...

quote:
Originally posted by Renky
Pa koji ih kurac kupuješ? Stvarno idiotski zvuci raditi nešto što ne odobravaš. Živcirati se zbog istog a sve to bez prisile.

Pa kad nisam imao alternativu. Šta sam drugo mogao kupovat? Ukoliko ovi novi izdavaci budu prava alternativa - cao Ludens.

Inace, just for the record, nije baš da se stalno živciram radi toga, ali da, kad se pocne pricat o takvim stvarima (pa još cujem da ih netko brani) - prekipi mi.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 16:56:26
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/01/2008 : 17:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Cuj, da bi bija siguran da ce tvoje svjetlo na svjetioniku uvik svitlit kako triba, sam ga održavaš. Imali šanse da zamisliš kako u Ludensu ocekuju da sve bude ok i pouzdaju se u ljude koji primaju placu da to odrade kako triba i opet corak. Pritom mislim na tiskaru, upisivace, dizajnere pa prevoditelje i lektore... šta onda uraditi? Ne možeš im dati otkaz ( osim lektoru i prevoditelju ) pa pokušaš naci nekoga tko ce to bolje izvesti i uvidiš da takvih nema.
Kako iskontrolirati prijevod, morao bi poznavati jezik bolje od prevoditelja, kako iskontrolirati lektora, morao bi poznavati vlastiti jezik bolje od njega... Može se sve, ne kažem da ne može ali triba puno vrimena pa i vracanja na pocetak procesa. No onda pocinju pitanja di je? Zašto XY kasni na kioske? Propali su! Bankrotirali! Bla bla bla... Po meni je bitno svesti greške i probleme na minimum. I to bi bilo dovoljno. Druga je stvar želi li se to ili ne.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/01/2008 : 18:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ni meni se nijedan nije odlipija

Ako ih ne otvaraš definitivno se ne razljepljuju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/01/2008 : 18:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
možda ih vi cupate i grizete pa se odlipljuju.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/01/2008 : 18:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Cuj, da bi bija siguran da ce tvoje svjetlo na svjetioniku uvik svitlit kako triba, sam ga održavaš. Imali šanse da zamisliš kako u Ludensu ocekuju da sve bude ok i pouzdaju se u ljude koji primaju placu da to odrade kako triba i opet corak. Pritom mislim na tiskaru, upisivace, dizajnere pa prevoditelje i lektore... šta onda uraditi? Ne možeš im dati otkaz ( osim lektoru i prevoditelju ) pa pokušaš naci nekoga tko ce to bolje izvesti i uvidiš da takvih nema.
Kako iskontrolirati prijevod, morao bi poznavati jezik bolje od prevoditelja, kako iskontrolirati lektora, morao bi poznavati vlastiti jezik bolje od njega... Može se sve, ne kažem da ne može ali triba puno vrimena pa i vracanja na pocetak procesa. No onda pocinju pitanja di je? Zašto XY kasni na kioske? Propali su! Bankrotirali! Bla bla bla... Po meni je bitno svesti greške i probleme na minimum. I to bi bilo dovoljno. Druga je stvar želi li se to ili ne.

To nije moj problem, niti me takve stvari interesiraju. Oni uzimaju novac stoga je red da se i bave tim problemima. Da se suosjecam s njima jer im je kao jadnima teško? Šta onda ne prestanu? Rade tako jer im se isplati - rabe loše ljepilo jer im se isplati - imaju loše prevoditelje jer im se isplati. Simple as that.

Ja bi trebao biti sretan da situacija nije gora? Trebao bi cekati i šutjeti zato jer ce možda, jednom, svi ti problemi nestati i izdanja postati kvalitetnija? - Pa ja sam se mislio da Dnevnik više ne izdaje stripove... Ili da?

Shiet.

Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 19:00:22
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/01/2008 : 19:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Oooo da... itekako je to tvoj problem jer dok god "idioti" budu kupovali oni ce raditi isto. Iako bi stanje bilo nepromjenjeno i da "idioti" odustanu od kupovine. Izdanja bi se jednostavno ugasila. Ništa drugo.
A opet... ako ti Ludens ne odgovara zaboravi na mogucnost da ova najavljena izdanja iz Srbije budu bolja. Zaboravi! Žao mi je što ne mogu reci... nadam se da griješim ali stvarnost je okrutna i svako malo nam zalipi plešcurinu. Doduše, ja se tu i tamo izmaknem jer me zaboli za Bonelli. Ono što me zanima, rade ljudi koji znaju kako se radi

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/01/2008 : 19:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Da, naravno, je moj problem, ali govorim da nebi trebao biti.

Ludens je nažalost nužno zlo, a što se tice ovih izdanja iz Srbije - najvjerojatnije i nece biti toliko kvalitetna, ali u nadi je spas.

Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 19:15:24
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 21/01/2008 : 19:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
quote:

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 21/01/2008 : 19:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
Ludensova izdanja su super,nema se sta reci,ni na zapadu nisu nista bolja pa zato...

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 21/01/2008 : 19:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
ludensova izdanja su fenomenalna, ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 21/01/2008 : 19:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

ludensova izdanja su fenomenalna, ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih

Tako je!
Ludensova izdanja su fenomenalna!

Što ce biti sa srpskim Bonellijom....to cemo tek da vidimo.
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 21/01/2008 : 19:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
vrijeme ce donjeti odgovore...

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8125 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/01/2008 : 20:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Meni su isto Ludensova izdanja odlicna. Tu i tamo nešto zajebu, ali tko radi i griješi.

Od srpskih izdanja uzimam sigurno prvi broj MrNo-a, DD-a i Dampyra, a poslije cemo vidit.
Kico nemoj me zaboravit kad budeš naruciva

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 21/01/2008 : 20:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message
Nije valjda da Kico ima veze i u Beogradu?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2008 : 20:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Meni su Ludensova izdanja OK i kupovacu ih i ubuduce, uporedo sa ovima što tek treba da izadu na kioske!
A videcemo koliko ce izdržati, daj Bože što duže, samo se plašim da ne dožive sudbinu prethodnih izdanja u Srbiji!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8125 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/01/2008 : 20:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by MaTex

Nije valjda da Kico ima veze i u Beogradu?

Nisi ni svjestan koji je to mafijaš!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/01/2008 : 20:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Šta misliš odakle nabavlja mrežaste majice?

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/01/2008 : 20:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin
... ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih

Hvala. Ti ih slobodno nastavi braniti, biti ce ti od velike koristi. Znaš kako se kaže - ''Tko nema posla, taj si ga nade.''

Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 20:43:51
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/01/2008 : 20:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Šta misliš odakle nabavlja mrežaste majice?

Ovakve?

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 21/01/2008 : 20:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

Moze biti moze biti...
Momci su poznati po udubljivanju u fabulu, pa se tu i tamo otrgne po koja...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 21/01/2008 : 20:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
JA od Ludensovog Bleka i Marka ne odustajem, a da extra Zagor i jos po koja izdanja stignu u moje mesto kupovao bih 100%.
Stripove treba pazljivo citati pa se nece ni raspadati!
Znaci pazljivo momci!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 21/01/2008 : 21:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by zlatkob

quote:
Originally posted by sed1

i jos nesto mi smeta kod ludensa,prijevod...

s vremenom ce biti i gori

kako to mislis?

zar je gaspar produzila ugovor?

Kosovo i Metohija = Srbija
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 22/01/2008 : 00:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ja licno mislim da su ludensova izanja super nista mi se osad nije raspalo.
i sta god da izlazi ovde necu odustati od ludensovuh izdanja.Jedino smatram da je ludens gadno pogresio sto nije i nase trziste plasirao svoje stripove i to sve sto izdaje pa nek kasnimo za vama par meseci ali nek dolaze.
Go to Top of Page

alien hunter
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 19/10/2005

Posted - 22/01/2008 : 01:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send alien hunter a Private Message
Odlicna je stvar sto ce izlaziti stripovi(jedan nedeljno) i sto se nece preklapati sa stripovima nekih drugih izdavackih kuca. Izbor stripova nije los osim Dampyra.Nije mi jasno kome je palo na pamet da u Srbiji izdaje Dampyra. Daleko je bolji izbor mogao biti stari dobri Marti ili cak Napoleon.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000