Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/01/2008 : 16:44:06
|
quote: Originally posted by flamboyant soul Što se tice idiota, i toga tko je idiot odnosno tko nije, ti sasvim sigurno jesi idiot, ali sam i ja skupa s tobom. Zašto? - Zato jer (govorim prema svojim iskustvima) sam toliko glup da i dalje kupujem Ludensova izdanja iako znam da realno ne vrijede ni 5 kuna.
Pa koji ih kurac kupuješ? Stvarno idiotski zvuci raditi nešto što ne odobravaš. Živcirati se zbog istog a sve to bez prisile. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 21/01/2008 : 16:55:03
|
quote: Originally posted by piquet meni nijedan...možda je ipak problem u (mi)...
Da, da, tako sam i ja mislio... dok ih nisam otvarao...
quote: Originally posted by Renky Pa koji ih kurac kupuješ? Stvarno idiotski zvuci raditi nešto što ne odobravaš. Živcirati se zbog istog a sve to bez prisile.
Pa kad nisam imao alternativu. Šta sam drugo mogao kupovat? Ukoliko ovi novi izdavaci budu prava alternativa - cao Ludens.
Inace, just for the record, nije baš da se stalno živciram radi toga, ali da, kad se pocne pricat o takvim stvarima (pa još cujem da ih netko brani) - prekipi mi. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 16:56:26 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 21/01/2008 : 17:20:12
|
Cuj, da bi bija siguran da ce tvoje svjetlo na svjetioniku uvik svitlit kako triba, sam ga održavaš. Imali šanse da zamisliš kako u Ludensu ocekuju da sve bude ok i pouzdaju se u ljude koji primaju placu da to odrade kako triba i opet corak. Pritom mislim na tiskaru, upisivace, dizajnere pa prevoditelje i lektore... šta onda uraditi? Ne možeš im dati otkaz ( osim lektoru i prevoditelju ) pa pokušaš naci nekoga tko ce to bolje izvesti i uvidiš da takvih nema. Kako iskontrolirati prijevod, morao bi poznavati jezik bolje od prevoditelja, kako iskontrolirati lektora, morao bi poznavati vlastiti jezik bolje od njega... Može se sve, ne kažem da ne može ali triba puno vrimena pa i vracanja na pocetak procesa. No onda pocinju pitanja di je? Zašto XY kasni na kioske? Propali su! Bankrotirali! Bla bla bla... Po meni je bitno svesti greške i probleme na minimum. I to bi bilo dovoljno. Druga je stvar želi li se to ili ne. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 21/01/2008 : 18:11:10
|
quote: Originally posted by lwood
ni meni se nijedan nije odlipija 
Ako ih ne otvaraš definitivno se ne razljepljuju...   |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/01/2008 : 18:58:22
|
quote: Originally posted by Renky
Cuj, da bi bija siguran da ce tvoje svjetlo na svjetioniku uvik svitlit kako triba, sam ga održavaš. Imali šanse da zamisliš kako u Ludensu ocekuju da sve bude ok i pouzdaju se u ljude koji primaju placu da to odrade kako triba i opet corak. Pritom mislim na tiskaru, upisivace, dizajnere pa prevoditelje i lektore... šta onda uraditi? Ne možeš im dati otkaz ( osim lektoru i prevoditelju ) pa pokušaš naci nekoga tko ce to bolje izvesti i uvidiš da takvih nema. Kako iskontrolirati prijevod, morao bi poznavati jezik bolje od prevoditelja, kako iskontrolirati lektora, morao bi poznavati vlastiti jezik bolje od njega... Može se sve, ne kažem da ne može ali triba puno vrimena pa i vracanja na pocetak procesa. No onda pocinju pitanja di je? Zašto XY kasni na kioske? Propali su! Bankrotirali! Bla bla bla... Po meni je bitno svesti greške i probleme na minimum. I to bi bilo dovoljno. Druga je stvar želi li se to ili ne.
To nije moj problem, niti me takve stvari interesiraju. Oni uzimaju novac stoga je red da se i bave tim problemima. Da se suosjecam s njima jer im je kao jadnima teško? Šta onda ne prestanu? Rade tako jer im se isplati - rabe loše ljepilo jer im se isplati - imaju loše prevoditelje jer im se isplati. Simple as that.
Ja bi trebao biti sretan da situacija nije gora? Trebao bi cekati i šutjeti zato jer ce možda, jednom, svi ti problemi nestati i izdanja postati kvalitetnija? - Pa ja sam se mislio da Dnevnik više ne izdaje stripove... Ili da?
Shiet. |
Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 19:00:22 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 21/01/2008 : 19:06:50
|
Oooo da... itekako je to tvoj problem jer dok god "idioti" budu kupovali oni ce raditi isto. Iako bi stanje bilo nepromjenjeno i da "idioti" odustanu od kupovine. Izdanja bi se jednostavno ugasila. Ništa drugo. A opet... ako ti Ludens ne odgovara zaboravi na mogucnost da ova najavljena izdanja iz Srbije budu bolja. Zaboravi! Žao mi je što ne mogu reci... nadam se da griješim ali stvarnost je okrutna i svako malo nam zalipi plešcurinu. Doduše, ja se tu i tamo izmaknem jer me zaboli za Bonelli. Ono što me zanima, rade ljudi koji znaju kako se radi    |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/01/2008 : 19:14:32
|
Da, naravno, je moj problem, ali govorim da nebi trebao biti.
Ludens je nažalost nužno zlo, a što se tice ovih izdanja iz Srbije - najvjerojatnije i nece biti toliko kvalitetna, ali u nadi je spas. |
Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 19:15:24 |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 21/01/2008 : 19:45:53
|
quote: Originally posted by mpavin
ludensova izdanja su fenomenalna , ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih  
Tako je! Ludensova izdanja su fenomenalna!
Što ce biti sa srpskim Bonellijom....to cemo tek da vidimo. |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8125 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 21/01/2008 : 20:00:13
|
Meni su isto Ludensova izdanja odlicna. Tu i tamo nešto zajebu, ali tko radi i griješi.
Od srpskih izdanja uzimam sigurno prvi broj MrNo-a, DD-a i Dampyra, a poslije cemo vidit. Kico nemoj me zaboravit kad budeš naruciva |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
MaTex
Average Member

Croatia
568 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 21/01/2008 : 20:08:14
|
Meni su Ludensova izdanja OK i kupovacu ih i ubuduce, uporedo sa ovima što tek treba da izadu na kioske!  A videcemo koliko ce izdržati, daj Bože što duže, samo se plašim da ne dožive sudbinu prethodnih izdanja u Srbiji! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8125 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 21/01/2008 : 20:18:48
|
quote: Originally posted by MaTex
Nije valjda da Kico ima veze i u Beogradu?
Nisi ni svjestan koji je to mafijaš!!  |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Posted - 21/01/2008 : 20:23:08
|
Šta misliš odakle nabavlja mrežaste majice?  |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/01/2008 : 20:41:55
|
quote: Originally posted by mpavin ... ali ne dajte se smetati: vi samo i dalje nastavite bezveze trabunjati protiv njih  
Hvala. Ti ih slobodno nastavi braniti, biti ce ti od velike koristi. Znaš kako se kaže - ''Tko nema posla, taj si ga nade.''  |
Edited by - flamboyant soul on 21/01/2008 20:43:51 |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 21/01/2008 : 20:45:50
|
quote: Originally posted by Renky
Šta misliš odakle nabavlja mrežaste majice? 
Ovakve?

|
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 21/01/2008 : 20:50:54
|
quote: Originally posted by lwood
možda ih vi cupate i grizete pa se odlipljuju. 
Moze biti moze biti... Momci su poznati po udubljivanju u fabulu, pa se tu i tamo otrgne po koja...     |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 21/01/2008 : 20:53:44
|
JA od Ludensovog Bleka i Marka ne odustajem, a da extra Zagor i jos po koja izdanja stignu u moje mesto kupovao bih 100%. Stripove treba pazljivo citati pa se nece ni raspadati! Znaci pazljivo momci! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts
Member since 24/02/2006 |
Posted - 21/01/2008 : 21:50:19
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by zlatkob
quote: Originally posted by sed1
i jos nesto mi smeta kod ludensa,prijevod...
s vremenom ce biti i gori
kako to mislis? 
zar je gaspar produzila ugovor?  
 |
Kosovo i Metohija = Srbija |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 22/01/2008 : 00:45:26
|
ja licno mislim da su ludensova izanja super nista mi se osad nije raspalo. i sta god da izlazi ovde necu odustati od ludensovuh izdanja.Jedino smatram da je ludens gadno pogresio sto nije i nase trziste plasirao svoje stripove i to sve sto izdaje pa nek kasnimo za vama par meseci ali nek dolaze. |
 |
|
alien hunter
Starting Member
Serbia
2 Posts
Member since 19/10/2005 |
Posted - 22/01/2008 : 01:04:52
|
Odlicna je stvar sto ce izlaziti stripovi(jedan nedeljno) i sto se nece preklapati sa stripovima nekih drugih izdavackih kuca. Izbor stripova nije los osim Dampyra.Nije mi jasno kome je palo na pamet da u Srbiji izdaje Dampyra. Daleko je bolji izbor mogao biti stari dobri Marti ili cak Napoleon. |
 |
|
Topic  |
|