forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Još malo o lošim prijevodima. P.S. Vidi str 5 ;-)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/02/2008 : 13:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

ove godine

jesi siguran?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/02/2008 : 13:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by I like girlz

ne vidim razloga za hvalospjeve što je nešto izašlo u samo jednom gradu, u samo jednoj striparnici.

Ja vidim.
Morecomics uber alles!
Strip - to je morecomics!
....još kad se sjetim da su ovo KIOSK izdanja,muka mi je veca...

nisam znao da si se preselio u zg

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 07/02/2008 : 15:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

nisam znao da si se preselio u zg

Trenutno hodamo u mimohodu do Zagreba da posjetimo sveti hram stripa.
Tek smo negdje kod Trilja,stali na okrepljujucu kavu i malo veci rucak(pašticada,crno vino i palacinke)....
Držimo se za ruke,pjevamo ode stripovskom hramu i cekamo taj sveti trenutak kad cemo dohvatitisva ta izdanja koja nam se nude daleko od domova,u jednom gradu i u jednoj striparnici.
Još malo....
Ako preživimo,pricacemo.....
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 07/02/2008 : 15:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
ako je neko kupio oba komada dobro bi bilo da vidi najavu u broju 85 za broj 86 pa da se zna kad 86-ica dolazi na kioske ili bi okvirno trebala. isto tako da se pogleda u broju 86 kad je najava za 87-icu,onda nebi trebalo biti tesko izracunati kakav ce biti ritam izlazenja..

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

miroslav001
Starting Member

Croatia
58 Posts

Member since 19/08/2004

Posted - 07/02/2008 : 16:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send miroslav001 a Private Message
Trebam pomoc.
Može li mi netko kupiti ova dva nova TEX-a u MC i poslati mi ih poštom (uz nagradu).
Pozdrav.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 07/02/2008 : 16:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
A i prica bi morala biti dobra.
Mislim , nemam jos prvi dio , ali cim je El Morisco u pitanju onda su to dobre epizode.
A i naslovnice su super.

Edited by - bitola on 07/02/2008 16:18:35
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 07/02/2008 : 16:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:

ako je neko kupio oba komada dobro bi bilo da vidi najavu u broju 85 za broj 86 pa da se zna kad 86-ica dolazi na kioske ili bi okvirno trebala. isto tako da se pogleda u broju 86 kad je najava za 87-icu,onda nebi trebalo biti tesko izracunati kakav ce biti ritam izlazenja..

o tome govorim, sve je kao do sada, piše za 2 mjeseca u oba broja. dakle alan ford shema, mirni smo do 6.mj.

Till I Collapse
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/02/2008 : 17:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
broj 87 za dva mjeseca, tak piše...

Ova je epizoda izvrsna, a i slijedeca bi bar prema naslovu mogla bit super....

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/02/2008 : 21:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

quote:
Originally posted by Koresh

tex od sad ocito kao mister no, znaci prije bih rekao da su ovo loše vijesti. ali dobro, kako je tex išao prije, nema smisla se uzbudivati jer je sve po starom

stvarno neke ne razumijem...

da, kao npr. sama sebe... naravno daje ovo loš znak iz barem 3 razloga...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2626 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 08/02/2008 : 17:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Dobra vijest je da cemo moci procitati kompletnu pricu, ali...
Ne bih želio biti zloguki prorok, no cini mi se da bi ovo mogli biti posljednji Texovi od Ludensa.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 08/02/2008 : 21:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Ne mogu shvatiti kako da se tex ne prodaje.
Mislim da je ovaj period jedan od najboljih , sa divnim epizodama i jos boljim crtacima.
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
532 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 09/02/2008 : 09:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

Ne mogu shvatiti kako da se tex ne prodaje.
Mislim da je ovaj period jedan od najboljih , sa divnim epizodama i jos boljim crtacima.

To se i ja pitam!

Good night white pride!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 09/02/2008 : 10:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
a eto, ni ja ne razumijem zašto nema toliko texoljubaca?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2008 : 10:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

a eto, ni ja ne razumijem zašto nema toliko texoljubaca?

Ja,naprimjer,ne razumijem zašto Tex leži u morecomicsu...
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 09/02/2008 : 18:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
jerane imal iko usta pa da pita covjeka koji zna odgovore na vasa pitanja??? hallo g. bernard da te nesto pitam .... i kaze nama svima sta je u pitanju.. jel ima neko takav na forumu ko je sposoban za to??

nemam potpis!
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 09/02/2008 : 18:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
a gdje ti vidis bernarda?

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/02/2008 : 18:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Pa zar nema taj bernard više od 2000 postova ovdje? ...ili se varam

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/02/2008 : 19:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Cemu panika? Mislim da smo nekoliko puta informirani da ako u rotaciju ide parni broj onda je i finalni proizvod jeftiniji. Cak se spominjao radni sat stroja koji ima kapacitet rotacije ( ili kakogod strucno ) od 4xA4 format. Što znaci, po jednostavnoj racunici ako se placa radni sat, da je isplativije odjednom tiskati dva ili cetiri izdanja/broja odjednom. Odjednom idu 4 AF, odjednom idu po 4 LL, HC izdanja se rade odjednom više brojeva...

A što se tice MC... pa zar to nije normalan potez. Ja bi isto uradija. Pošalješ sve stripove sa lagera... smanjiš kolicinu na skladištu ( a kronicni je manjak prostora ), omoguciš striparnici ( kojoj je to osnovna djelatnost ) bolju zaradu na uštrb Tiska ( kojemu prodaja stripova nije osnovna djelatnost ) a omoguciš i nervoznima da ranije dobiju svoj primjerak.
Ne želim ulaziti u detalje medusobnih odnosa vlasnika a možda cak i Libellus ( knjižara ) dobije pod istim uvjetima, samo što oni to još uvijek ne oglašavaju na webu. Dakle, gledam na ovo kao potez u smjeru potpore striparnicama.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 11/02/2008 : 10:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
stigli moji Texovi iz MC
i zamisli naslova za broj 87 "Navajoska osveta", rofl, pa koji kreten to tako lijepo prevodi

The Duke
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/02/2008 : 10:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

stigli moji Texovi iz MC
i zamisli naslova za broj 87 "Navajoska osveta", rofl, pa koji kreten to tako lijepo prevodi

Narucio si?
Ja necu.
Cekam i beštiman.
A Navajoska osveta je odlican prijevod,u duhu svih ranijih Ludens izdanja i letimicnog pregleda samozvanog lektora.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 11/02/2008 : 11:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
nisam narucio nego mi frend isao u Zg u petak pa ponio usput oba texa, novog martija i mister no-a.

The Duke
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/02/2008 : 12:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
navajoska osveta????? fuj, sramota za prijevod. elementarno nepoznavanje jezika. kako bernard dopušta da takvi prijevodi idu na štampanje???????

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/02/2008 : 12:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

navajoska osveta????? fuj, sramota za prijevod. elementarno nepoznavanje jezika. kako bernard dopušta da takvi prijevodi idu na štampanje???????

Pa i nije još išlo u štampu.
Jednom mi je Bernard rekao da se korice zasebno rade.
Nastavak je sloboda prijevoda ciji naslov se može mjenjati,ali ne i nužno.Razgovor o ovome je poceo kad je izašao Mister No Južnj/nacka krv.Remember?
Da li ce se to na tom Texu ispraviti,ne znam....ali osteje mu barem 6 mjeseci za razmišljanje do nastavka.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 11/02/2008 : 12:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
da, i ja sam to primjetio na dosta izdanja,(primjerice Zagorovi stripovi),jedan naslov pise na zadnjoj korici a na stripu bude sasvim drugacije...

evo i konkretan primjer, Tex br.85: Na zadnjoj korici Texa br.84 pise "Izvori Agua Prieta" a na stripu je drugacije "Zdenci Agua Prieta"...

Pretpostavljam da bi se ovaj strip mogao zvati "Osveta Navaja" ili pak "Osveta Navajosa", ali dugo je do lipnja

The Duke
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/02/2008 : 12:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ili "Navajosi osvetnici"

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000