Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/02/2008 : 21:52:25
|
Znam! Kako ne, one "napumpane"
Ja se samo nadam Buddyju u integralu... jednog dana. Prava su otkupljena, na žalost... jer da nisu, jedan tvoj donedavni zemo bi to vec poceja |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25245 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/02/2008 : 21:55:57
|
quote: Originally posted by Renky
Znam! Kako ne, one "napumpane"
Ja se samo nadam Buddyju u integralu... jednog dana. Prava su otkupljena, na žalost... jer da nisu, jedan tvoj donedavni zemo bi to vec poceja
A on meni ništa nije ni spomenuo!!! Ionako ga poslednjih meseci nema kao deterdženta u osamdesetim...Moracu i ja neke informacije da izmamim od njega |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 09/02/2008 21:59:04 |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2328 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 09/02/2008 : 21:56:35
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Obi-wan
Ratnici sa Akbara 5 - prijatelj Žarven Ima li neke nade da ce ovo izaci?
U vezi Ratnika,ne znam jesi li citao epizodu u Stripoteci,al ona je svojevrsni prethodnik ovome cetverodjelnome serijalu. Nešto kao "mladost".Tako da je pravi serijal gotov.
Da,da,izasao je i drugi album iz novog ciklusa,krajem prosle godine...Ciklus se i zove jednostavno "Pre potrage za onovremenskom pticom"...to su dozivljaji mladog Bragona i vestice Mare...prvi je,uz asistenciju Loisela,crtao Lidwine a drugi Aouamri...a treci ce crtati novi crtac...eto...
|
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2328 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 09/02/2008 : 21:57:47
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Obi-wan
Ratnici sa Akbara 5 - prijatelj Žarven Ima li neke nade da ce ovo izaci?
U vezi Ratnika,ne znam jesi li citao epizodu u Stripoteci,al ona je svojevrsni prethodnik ovome cetverodjelnome serijalu. Nešto kao "mladost". Tako da je pravi serijal gotov.
Da,da,izasao je i drugi album iz novog ciklusa,krajem prosle godine...Ciklus se i zove jednostavno "Pre potrage za onovremenskom pticom"...to su dozivljaji mladog Bragona i vestice Mare...prvi je,uz asistenciju Loisela,crtao Lidwine a drugi Aouamri...a treci ce crtati novi crtac...eto...
|
...BD, c'est la vie... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/02/2008 : 22:11:20
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by lwood
ja želin jahtu ...
Dont we all wish that!?
ja iman i vez i pomorsku dozvolu.samo mi fali jahta |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 09/02/2008 : 22:42:06
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
ja želin jahtu ...
Dont we all wish that!?
ja iman i vez i pomorsku dozvolu.samo mi fali jahta
Pa onda si veci deo posla obavio! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/02/2008 : 23:02:25
|
quote: Originally posted by manhunter
A on meni ništa nije ni spomenuo!!! Ionako ga poslednjih meseci nema kao deterdženta u osamdesetim...Moracu i ja neke informacije da izmamim od njega
Pa to je stara prica/želja... još odavno. Znaš njegove favorite |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Topic |
|