Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 24/02/2008 : 23:59:14
|
Meni to sve sa Kosovom uopste ne utice na apetite prema stripovima, ne znam zasto, valjda sam oguglao na sve i onda bi uvek mogao da imas razlog da stvari posmatras drugacije jer je nesto onako kako ne bi trebalo da bude. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 25/02/2008 : 00:07:16
|
Ah... vidim da je nekima došlo iz donje glave u gornju... pa je post izbrisan... prije vrlo izvjesnog bana |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/02/2008 : 01:54:25
|
quote: Originally posted by weljko94
situacija je losa,jer nikoga sada ne interesuju stripovi.
Nije istina, evo mene zanimaju isto onoliko koliko su me zanimali i pre nedelju/dve. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 25/02/2008 : 02:21:19
|
quote: Originally posted by DusMan
Nije istina, evo mene zanimaju isto onoliko koliko su me zanimali i pre nedelju/dve.
I mene. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 25/02/2008 : 02:33:40
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
Džabe kad vam nitko ne vjeruje.
Veruj bar meni kad neceš Dušmaninu! |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 25/02/2008 : 02:36:40
|
quote: Originally posted by Raspucin
Veruj bar meni kad neceš Dušmaninu!
Ma vjerujem vam ja, ali i to vam je zakurac. Ja sam samo jedan nepopravljivi idealist, a takvi nikad nisu bili na cijeni. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 25/02/2008 02:37:45 |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 25/02/2008 : 02:38:10
|
Ma vjerujem vam ja, ali i to vam je zakurac. Ja sam samo (još) jedan nepopravljivi idealist, a takvi nikad nisu na cijeni.
"Dušo" moja ja sam odavno postao sasvim popravljivi idealist, bez imalo griže savesti. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 25/02/2008 : 06:12:09
|
quote: Originally posted by bubo
dolazi li to u bih?
Ne dolazi. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 25/02/2008 : 13:11:01
|
Nije istina, evo mene zanimaju isto onoliko koliko su me zanimali i pre nedelju/dve.
I mene.
Da li u K. Mitrovicu stripovi stizu na vreme, dakle, cetvrtkom? |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 25/02/2008 : 13:13:45
|
Ma vjerujem vam ja, ali i to vam je zakurac. Ja sam samo (još) jedan nepopravljivi idealist, a takvi nikad nisu na cijeni.
"Dušo" moja ja sam odavno postao sasvim popravljivi idealist, bez imalo griže savesti.
Pa sta nisi ti ono advokat .
Znas onaj vic iz Mister No-a:
Utapaju se u jezeru tvoj advokat i tvoja punica. Mozes spasiti samo jedno. Sto ces uciniti: otici u kino ili naruciti pizzu? |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 25/02/2008 : 14:06:33
|
Ja se sloziti... Ucim, crtam, bakcem se stripovima i to je to! Sta me ganja sta se dogadja oko mene zaludjenog... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 25/02/2008 : 14:13:49
|
quote: Originally posted by alen
"Dušo" moja ja sam odavno postao sasvim popravljivi idealist, bez imalo griže savesti.
Pa sta nisi ti ono advokat .
Znas onaj vic iz Mister No-a:
Utapaju se u jezeru tvoj advokat i tvoja punica. Mozes spasiti samo jedno. Sto ces uciniti: otici u kino ili naruciti pizzu?
|
|
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
Posted - 26/02/2008 : 07:51:20
|
ako se ovako nastavi..moj zivot ce se pretvoriti u veciti praznika prijatelji moji sve vam je to luk i vodaovo su dve najcuvenije izjave Mister No-a,tako da je bespotrebno raspravljati dalje na ovu temu! |
drale |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 26/02/2008 : 15:08:19
|
quote: Originally posted by draskomisterno
ako se ovako nastavi..moj zivot ce se pretvoriti u veciti praznika prijatelji moji sve vam je to luk i vodaovo su dve najcuvenije izjave Mister No-a,tako da je bespotrebno raspravljati dalje na ovu temu!
Potpisujem... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/02/2008 : 15:17:31
|
quote: Originally posted by draskomisterno
ako se ovako nastavi..moj zivot ce se pretvoriti u veciti praznika prijatelji moji sve vam je to luk i vodaovo su dve najcuvenije izjave Mister No-a,tako da je bespotrebno raspravljati dalje na ovu temu!
Shvacam prvu izjavu, a gdje je druga da se složim s njom? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/03/2008 : 01:06:52
|
Dopalo me ruku konacno jedno izdanje Veselog cetvrtka - Dampyr 1. Na prvi opip i listanje, nikakvim negativnostima nema mjesta. Izdanje lijepo izgleda, jako nalik na Ludensove stripove - da ne filozofiram previše. Cak mi se cini da je VC malo fleksibilniji, nekako se otvara bez dojma napetosti tj. da ce se strip raspuci (možda mi se samo cini). Sve u svemu, jako mi se svida i Dampyra nastavljam kupovati u dva primjerka. Jedan za sebe, drugi na aukcije da malo podržimo izdavaca i proslijedimo jedan primjerak u Hrvatsku. Prvi broj sam vec stavio pa ako nekoga zanima može osobno isprobati kvalitet ovog stripa... Cijena samo 100 kn. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/03/2008 : 09:12:14
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Dopalo me ruku konacno jedno izdanje Veselog cetvrtka - Dampyr 1. Na prvi opip i listanje, nikakvim negativnostima nema mjesta. Izdanje lijepo izgleda, jako nalik na Ludensove stripove - da ne filozofiram previše. Cak mi se cini da je VC malo fleksibilniji, nekako se otvara bez dojma napetosti tj. da ce se strip raspuci (možda mi se samo cini). Sve u svemu, jako mi se svida i Dampyra nastavljam kupovati u dva primjerka. Jedan za sebe, drugi na aukcije da malo podržimo izdavaca i proslijedimo jedan primjerak u Hrvatsku. Prvi broj sam vec stavio pa ako nekoga zanima može osobno isprobati kvalitet ovog stripa... Cijena samo 100 kn.
Cijena? Prava sitnica! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 10/03/2008 : 14:46:18
|
quote: Originally posted by ---dp---
I mene.
Da li u K. Mitrovicu stripovi stizu na vreme, dakle, cetvrtkom?
Prva tri broja su kasnili, a ovaj poslednji nije još uvek stigao. Trebali bi da vide da to ustale. Ovde ima puno ljudi koji vole da kupuju te stripove. Trebali bi nešto da urade i sa distribucijom u Gracanicu. I tamo naša štampa stiže uredno. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 11/03/2008 : 03:02:29
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Renky
14 godina!
da...i šta da ga sad ja izbacim na misec dana...pa se logira kao sawitcheva curamlad si i zelen,pa ti je ovaj put oprošteno...samo ovaj put...
Nisi vidija, bija je jedan post... prije mog komentara, ali je skužija da se zaletija pa ga je izbrisa. I dobro da je tako... svi pomalo ucimo. Pogotovo je dobro da mladi uce |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/03/2008 : 03:22:13
|
quote: Originally posted by globinjo
14 godina!
da...i šta da ga sad ja izbacim na misec dana...pa se logira kao sawitcheva curamlad si i zelen,pa ti je ovaj put oprošteno...samo ovaj put...
Nisi vidija, bija je jedan post... prije mog komentara, ali je skužija da se zaletija pa ga je izbrisa. I dobro da je tako... svi pomalo ucimo. Pogotovo je dobro da mladi uce
hmmmm...onda nije mlad i zelen,kuži stvari |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 28/12/2008 : 19:12:04
|
Bash trazhim adekvatnu Dampir temu da chestitam VC ekipi, shvativshi da je sa proshlonedeljnim Dampirom zaokruzhena jedna godina izdavanja do tada nikada objavljenog heroja u Srbiji, i naletim na ovu, pa se setim tog haosa kad se VC pojavio. Evo i ovde se pominju Horus i Abaton, strah da se ne zavrshi za dva-tri broja i sve ostalo shto smo i sami chesto chuli/pomislili.
Posebno je tuzhan ovaj broj poshto je, koliko sam shvatio, poslednji na kome je radio Djole, ali eto ipak je ostao dovoljno dugo da zaokruzhi ovaj ciklus. Kada se setimo koliko je u Srbiji puta propadao i Zagor, chinjenica da drzhimo u rukama Dampira #12 bi pre godinu dana delovala nauchno-fantastichno. |
|
|
Topic |
|