Na TV Metropolis jutros je bio intervju sa urednikom BP Milanom Vuleticem(mislim da se tako zove) i najavi covek sledece: -graficke novele:2 Sendmena(jedan uskoro,to znam iz drugog izvora), 1 100 metaka i 1 Betmen, -biblioteka 88:Torgal,dve knjige po 5 prica u jednoj,jedna uskoro, -integrali:bice nesto novo sto nije bilo ovde, -Manara i Indijansko leto, -a za beogradski sajam knjiga:Dikan i VAM(obojen), -nisam razumeo za Gastona(neki klinac je turirao motor ispred kuce i j... sam mu ... dosta rodjaka) ali mi se cini da bi i to moglo krajem godine. Ako sam nesto lose interpretirao moja greska, ali je plan fenomenalan.
Gastona cekam vec godinama,valjda ce ga ovaj put biti Dikana verovatno uzimam,a od Kirbija ni traga ni glasa... Bilo je price da ce i on da ide,kao i jos neka knjiga Hogar Strasni
Ma nemam pojma kad ta emisija ide(inace jedina o stripu na nasim kanalima),da je upecam ponovo i saslusam coveka.
To je emisija "Is3povano" autora Bojane Stamenkovic...ovo sto si ti gledao je repriza,premijerno ide Utorkom uvece,reprize su u Sredu i Subotu...i u pravu si,to je jedina emisija na svim nasim televizijama koja je posvecena stripu...
Ma nemam pojma kad ta emisija ide(inace jedina o stripu na nasim kanalima),da je upecam ponovo i saslusam coveka.
To je emisija "Is3povano" autora Bojane Stamenkovic...ovo sto si ti gledao je repriza,premijerno ide Utorkom uvece,reprize su u Sredu i Subotu...i u pravu si,to je jedina emisija na svim nasim televizijama koja je posvecena stripu...
???Emisija posvecena samo stripu???
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ova TV je dostupna i preko satelitskog paketa Total TV,a bila je i u paketu Digi TV ali mislim da nije vise,mozda gresim...tako da se moze gledati i van Srbije...
misterija do posljednjeg trenutka.... Kakva misterija ? Složili su dvije naslovnice koje su katastrofa do katastrofe. Ne znam zašto se uopce prave pametni i ne slože nešto normalno... I još ne žele raspravljati... nešto kažeš, a Boban odmah da što mi znamo da je to bolje da ovo da ono... pa to radi najbolji dizajner u Srbiji... kakve to ima veze ? Napravio je loše i gotovo pa taman da je najbolji na svijetu... K'o jeftini nedizajnirani kalendari na placu...