odlicna organizacija! odlican MAFEST! odlicno sve! samo mi je žao što nisam stigao pozdraviti sve koje sam htio... (toninho, zakaj si došel na samo jedan dan? )
pavel, ako sam ja mogao povuci iz zaprešica, onda ni tebi nije daleko!
Bum!Ovi je jak. Pavele, ljudi placaju u zlatu da mogu ljetovat u Makarskoj, a kamoli šta bi dali da imaju tamo neki stancic. Nemaš pojma šta govoriš, tom "vukojebinom" ne možeš proc priko lita od turista.Bice su zalutali u tu "vukojebinu",a? Uostalom, odakle si ti, kad tako glumiš lorda, moram te to pitat, s obzirom da vridaš sve ljude na ovi tvoj nacin omaložavanja.Al ono, odakle si, stvarno. Bice su plemici iz centra Praga tvoji? ha-ha.
a di si ti bio???!?!?!?!?!?!?!??! ccccc da su zagorovci docli visio bi im cijele dane za vratom
Bum!Ovi je jak. Pavele, ljudi placaju u zlatu da mogu ljetovat u Makarskoj, a kamoli šta bi dali da imaju tamo neki stancic. Nemaš pojma šta govoriš, tom "vukojebinom" ne možeš proc priko lita od turista.Bice su zalutali u tu "vukojebinu",a? Uostalom, odakle si ti, kad tako glumiš lorda, moram te to pitat, s obzirom da vridaš sve ljude na ovi tvoj nacin omaložavanja.Al ono, odakle si, stvarno. Bice su plemici iz centra Praga tvoji? ha-ha.
odlicna organizacija! odlican MAFEST! odlicno sve! samo mi je žao što nisam stigao pozdraviti sve koje sam htio... (toninho, zakaj si došel na samo jedan dan? )
ti trenutno živiš u splitu
kaj je najbolje, vec mu i naglasak lagano vuce na splitski
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
ti trenutno živiš u splitu
kaj je najbolje, vec mu i naglasak lagano vuce na splitski
da,to sam i ja primjetio,pravi dalmoš...još koja godina i pocet ce za hajduk navijat
liberalnost na forumima je super, ali zaista ne razumijem zasto moderatori ne uklone korisnika pavel01 koji u potpunosti narusava tijek rasprave.
doduse, nije mi bas jasno ni da odrasli korisnici nikada nisu culi za onu "do not feed the trolls" i da se daju uvuci u prepucavanje s iskompleksiranim balavcem (hah, ocito se i ja pomalo dam).
vjerujem da 1580 Posts / Member since 10/03/2007 ipak dovoljno govori.
liberalnost na forumima je super, ali zaista ne razumijem zasto moderatori ne uklone korisnika pavel01 koji u potpunosti narusava tijek rasprave.
doduse, nije mi bas jasno ni da odrasli korisnici nikada nisu culi za onu "do not feed the trolls" i da se daju uvuci u prepucavanje s iskompleksiranim balavcem (hah, ocito se i ja pomalo dam).
vjerujem da 1580 Posts / Member since 10/03/2007 ipak dovoljno govori.
postavila si pitanje i dala odgovor...e sad,iskompleksiran ili ne...svi smo mi,više-manje iskompleksirani...
Originally posted by weaver vjerujem da 1580 Posts / Member since 10/03/2007 ipak dovoljno govori.
Mislim da je popularnost stekao i ranije pod drugim nickom no vidiš da i nismo baš zagrizli koliko je on ocekivao a opet... ljudima željnim znanja triba odgovoriti. Baš je to i jedna od svrha ovog foruma. Dijeljenje zajednickih interesa, znanja i informacija. Sigurno su nam takvi korisnici zahvalni.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
http://www.booksa.hr/vijesti/proza/893 Stvarno jezgrovit tip, taj Manfredi. Nije ni cudo što je MV polucio toliki uspjeh kad je serijal dirigiran od strane ovakvog autora. Dobar je onaj dio o cenzuri...
Jel može neko reci što je govorio na tribini!? A ostali gosti? Delano?
P.S Citam ove clanke i moram priznat da su festivali CRŠ & MAFEST ucinili jako jako puno za strip. Zapravo, strah me je iti zamisliti kakva bi uopce strip-scena bila bez njih. Zato kapa do poda.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.