forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 L I L I !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/05/2008 : 22:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pa da! Zar nije genijalna ideja? Kao mali upa je u skladište i u kontaktu sa paletama razvija super-moci.
Prva epizoda obradit ce njegov sukob sa najljucim protivnikom "Viljushkar Man-on" a prode li ova pilot epizoda kod publike, i serijal zaživi, epizode iz mladosti objavljivat ce se povremeno kao specijalci.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/05/2008 : 22:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pa da! Zar nije genijalna ideja? Kao mali upa je u skladište i u kontaktu sa paletama razvija super-moci.
Prva epizoda obradit ce njegov sukob sa najljucim protivnikom "Viljushkar Man-on" a prode li ova pilot epizoda kod publike, i serijal zaživi, epizode iz mladosti objavljivat ce se povremeno kao specijalci.

A sudrug?
Može Zatvorenik...?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/05/2008 : 22:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da, bivši politicko-krivicni zatvorenik... Code Name: Bud Iša '71-'08

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

GParlov
Special guest star

2246 Posts

Member since 06/11/2002

Posted - 27/05/2008 : 14:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send GParlov a Private Message
Herr Bas, koliko ce vase novo djelo imati autobiografskog u sebi? Kao mali je upao u skladiste... radioaktivne palete, Viljushkar-Man...
Djeluje kao da ste odlucili skinuti veo tajne s vaseg misterioznog djetinstva.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/05/2008 : 14:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
A fala kurcu da ce neko i nas skladistare obradit kroz strip. Ako triba strucna pomoc tu sam:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/05/2008 : 15:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by GParlov

Herr Bas, koliko ce vase novo djelo imati autobiografskog u sebi? Kao mali je upao u skladiste... radioaktivne palete, Viljushkar-Man...
Djeluje kao da ste odlucili skinuti veo tajne s vaseg misterioznog djetinstva.

Ah, bit ce puno autobigrafskih momenata... na rubu zakona

+

Šokantni utjecaj na glazbeni ukus regije prvim albumom dueta Modern Talking.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/05/2008 : 15:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

A fala kurcu da ce neko i nas skladistare obradit kroz strip. Ako triba strucna pomoc tu sam:)

I racuna sam na tebe + Kico i ja... dokumentirat cemo sve do u detalje.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 27/05/2008 : 16:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Rico

I racuna sam na tebe + Kico i ja... dokumentirat cemo sve do u detalje.

Ja se samo nadam da ce se s mojim iscrpnim iskustvom obogatiti scenarij...
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 27/05/2008 : 18:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
malo sam zbunjena sa ovom tehnikom kadriranja paleta. O kojoj paleti je rijec

slikarskoj

ili

skladišnoj

Sve mi je do sad bilo logicno (crtanje-slikanje-paleta), a onda je u pricu uletilo skladište

Go to Top of Page

GParlov
Special guest star

2246 Posts

Member since 06/11/2002

Posted - 27/05/2008 : 19:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send GParlov a Private Message
Herr Bas radi iskljucivo sa ovim skladišnim.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/05/2008 : 21:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ja! Naturlih

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/05/2008 : 11:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Nenadjebivo je vidjeti nas desetak munjenih na jednome mjestu...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000