forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Sta posle Kena?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/06/2008 : 13:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by teller

E onda su ti naši izdavaci bez muda.
Možda je vrijeme za nekog novog, pa da proradi konkurencija.
Ta vec radi (VC) nemoj poslje neko da se udara glavom u zid.

Naprimjer, ti kao izdavac?
Samo izvoli....prvi kupujem!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/06/2008 : 13:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
presmiješno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 13:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Volim kad nasmijavam ljude, pa se ti ne ljute.
Žao mi je Markose, što si sa Kenom rekao zbogom Bonelliju.
Iskreno u tebe polažem najvece nade.Možda se ipak predomisliš.
Bez ljutnje.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/06/2008 : 13:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Pa sto bih se ljutio. Gle, sve to, osim PSDZ, je zastarjelo, naivno, za djecu i meni nezanimljivo. Judasa bih cak i procitao, ali raditi to, nema sanse. Tim i Dasti takodjer. Za PSDZ sam vec objasnio. I nisam ja rekao zbogom Bonelliju. Ako Bonelli u buducnosti objavi miniserijale koji mi budu super, sto nije nemoguce, radio bi ih, zasto ne. No, od trenutnog kataloga, vise se nema sto raditi. U biti, ima jedna sitnica, ali jos je rano pricati o tome...

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 15:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Zadovoljan odgovorom, možda iz te sitnice zraste nešto veliko.
Inace puno uspjeha u radu, hvala ti za Kena i sve dobro.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/06/2008 : 15:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Najprvo ima da se objavi, ako ne Markos onda neko drugi:
1. KAPETAN MIKI verujem da ce objavid Bernard na nacin Bleka i Marka.
2. TIM I DASTI Markos, Van Gogh ili Libellus.
3. ÐUDAS Bernard ili Libellus
4. PRICA SA DIVLJEG ZAPADA Bernard kiosk ili LIbellus HC.
Ajde da vas vidimo izdavaci, ko ima najveca ja.....

Da, plus Met Meriot, Karabina Slim, Tajanstveni Alan, Kociz, Zoro, mislim....koji ce nam sve to, dosta je i ovih reprinta.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/06/2008 : 16:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Kome je dosta, taj to nece da kupuje, Kapetan Mikija zbog sina in sebe i
onih bezveznih naslovnica iz ZS.
Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i
zbrkanih prica iz LMS i ZS.
Ðudasa jer je kvalitetan strip i mala serija, težko nabavljiv iz LMS,
Tim i Dasti jer ga volim.
To su moji razlogi, ostali koje si naveo to ne zaslužuju.Možda samo Met Meriot.
ZAme su to dovoljni razlozi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/06/2008 : 18:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Naravno, vidis i ja kupujem Marka i Bleka, a prestao sam da ih citam jos pre 20 godina, ali cita sin, tako da bi verovatno i ovo neko kupovao, nemam ja nista protiv, nek izlaze, mada ne verujem da ce se neko upustiti u taj poduhvat.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/06/2008 : 19:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i
zbrkanih prica iz LMS i ZS.
Ðudasa jer je kvalitetan strip i mala serija, težko nabavljiv iz LMS,

PSDZ svakako zasluzuju kvalitetnije izdanje, a mozda i Judas. Za ove ostale bilo bi mi svejedno, ne bih ih kupovao.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/06/2008 : 19:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Da su zlatna serija i lms bili sastavljeni samo od jednog junaka naprimer zagora ili bleka,stripovi ne bi bili sto su ovo danas.To je bilo vreme divljeg zapada posle je doslo Vreme misterije i horora .Jer je tih godina isao serijal indiana jones pa blade runer.od njih su nastali dilan dog marty misterija.a sada ovi dampiry i natan nevery.poenta je u tome sto je ta raznovrsnost i stvorila ovaj sajt i nas kakve jesmo.sto vise stripova da bi nove generacije i same mogle da izaberu sta im odgovara ,licno smatram da deca prvo treba da citaju tima i dastija i kapetana mikija da bi kasnije presli na nesto zrelije.Nezaboravite da smo kao klinci bezali od dilana doga i kena parkera a sada ih obozavamo.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/06/2008 : 20:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

...
Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i zbrkanih prica iz LMS i ZS.
...
To su moji razlogi, ostali koje si naveo to ne zaslužuju. Možda samo Met Meriot.
...

i ja bih volio vidjeti ta 2 kompletna serijala psdz i met meriot u nekom normalnom izdanju.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 04/06/2008 : 21:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
Kada bi netko izdavao Pricu sa Divljeg Zapada, to bi bilo super...
Pogotovo Fibra ili Libellus..
Ali pošto je Šunjic rekao da on nece, jedina je nada Libellus...
Ali sumnjam..
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/06/2008 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Pa sto bih se ljutio. Gle, sve to, osim PSDZ, je zastarjelo, naivno, za djecu i meni nezanimljivo. Judasa bih cak i procitao, ali raditi to, nema sanse. Tim i Dasti takodjer. Za PSDZ sam vec objasnio. I nisam ja rekao zbogom Bonelliju. Ako Bonelli u buducnosti objavi miniserijale koji mi budu super, sto nije nemoguce, radio bi ih, zasto ne. No, od trenutnog kataloga, vise se nema sto raditi. U biti, ima jedna sitnica, ali jos je rano pricati o tome...

Gea
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/06/2008 : 16:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Gea

To je vec najavio Sloba,pre ce Volto Nascosto
A i deluje mi bolje.
Ili ovaj novi Jan Dix...

Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 05/06/2008 : 17:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
vjerojatno volto nascosto pošto ce biti 14 brojeva ili ona romanzi fumetti gdje je svaka prica drukcija
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/06/2008 : 17:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ne, ni jedno ni drugo, ni trece ni... Nije bitno, zaboravite.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/06/2008 : 20:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Dash

Kada bi netko izdavao Pricu sa Divljeg Zapada, to bi bilo super...
Pogotovo Fibra ili Libellus..

To bi bilo fenomenalno, ali na zalost, izgleda nista od toga.
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 10/06/2008 : 00:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message
quote:

Ja necu raditi "Pricu o Divljem zapadu" (jer to je pravo ime serijala!) jer iako je kao cjelina prilicno kvalitetan, ipak smatram kako nije izdrzao test vremena i ima tu dosta osrednjih epizoda (mada, ima ih i zaista prekrasnih, pogotovo onih prvih par koje je napisao i pre-kra-sno nacrtao D'Antonio). Nadalje, to je velik serijal i velika obaveza koju mi se ne da preuzeti, umjesto da radim jos jedan u moru reprintova, svoje cu vrijeme i energiju potrositi na neke nove, drugacije, aktualnije i suvremenije naslove.

Nije li "Povijest Divljeg zapada" tocniji prijevod? Može biti i "Prica o...", ali mislim da su autori mislili na naslov u prvom smislu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/06/2008 : 00:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja mislim da je ipak ovaj smisao, jer povijest je nesto egzaktno, a romansirana strip verzija to svakako nije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 10/06/2008 : 23:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message
U redu, mislimo razlicito.
Talijani imaju manju razliku izmedu povijesti i price, zato i koriste istu rijec za oba pojma (kao i Nijemci, kojima je Geschichte i jedno i drugo).
Povijest jest nešto egzaktno ako mislimo na ukupnost dogadaja u prošlosti, ali ako mislimo na povijest kao pripovijedanje prošlosti, onda baš i nije egzaktno - a mislim da su Talijani na to mislili.
A povijest kao znanost o prošlosti takoder nije egzaktna, jer se radi o interpretativnoj znanosti (zbog toga i mnogi pripadnici i zagovornici prirodnih znanosti poricu povijesti pravo da se uopce naziva znanošcu).
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 11/06/2008 : 00:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

To je vec najavio Sloba

Najavio Sloba? Kad? Gde?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/06/2008 : 00:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tex je mislio, valjda, na najavljenu Geu... valjda.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/06/2008 : 00:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:
Originally posted by Tex Willer

To je vec najavio Sloba

Najavio Sloba? Kad? Gde?

Da,na Geu.
Bese Tex,MM,Gea i Dragonero najavljeni da krenu do kraja godine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/06/2008 : 08:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Stari borac

U redu, mislimo razlicito.
Talijani imaju manju razliku izmedu povijesti i price, zato i koriste istu rijec za oba pojma (kao i Nijemci, kojima je Geschichte i jedno i drugo).
Povijest jest nešto egzaktno ako mislimo na ukupnost dogadaja u prošlosti, ali ako mislimo na povijest kao pripovijedanje prošlosti, onda baš i nije egzaktno - a mislim da su Talijani na to mislili.
A povijest kao znanost o prošlosti takoder nije egzaktna, jer se radi o interpretativnoj znanosti (zbog toga i mnogi pripadnici i zagovornici prirodnih znanosti poricu povijesti pravo da se uopce naziva znanošcu).

Moguce da si u pravu. Ustvari, bas idem u Bonelli za desetak dana, pa cu ih pitati:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

mikoza
New Member

107 Posts

Member since 05/01/2007

Posted - 11/06/2008 : 08:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mikoza a Private Message
TO, JEAAAA...MM i GEA....
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000