Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 04/06/2008 : 13:20:05
|
quote: Originally posted by teller
E onda su ti naši izdavaci bez muda. Možda je vrijeme za nekog novog, pa da proradi konkurencija. Ta vec radi (VC) nemoj poslje neko da se udara glavom u zid.
Naprimjer, ti kao izdavac? Samo izvoli....prvi kupujem! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/06/2008 : 13:32:51
|
Volim kad nasmijavam ljude, pa se ti ne ljute. Žao mi je Markose, što si sa Kenom rekao zbogom Bonelliju. Iskreno u tebe polažem najvece nade.Možda se ipak predomisliš. Bez ljutnje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 04/06/2008 : 13:52:32
|
Pa sto bih se ljutio. Gle, sve to, osim PSDZ, je zastarjelo, naivno, za djecu i meni nezanimljivo. Judasa bih cak i procitao, ali raditi to, nema sanse. Tim i Dasti takodjer. Za PSDZ sam vec objasnio. I nisam ja rekao zbogom Bonelliju. Ako Bonelli u buducnosti objavi miniserijale koji mi budu super, sto nije nemoguce, radio bi ih, zasto ne. No, od trenutnog kataloga, vise se nema sto raditi. U biti, ima jedna sitnica, ali jos je rano pricati o tome... |
Trouble will find me |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Posted - 04/06/2008 : 15:00:10
|
Zadovoljan odgovorom, možda iz te sitnice zraste nešto veliko. Inace puno uspjeha u radu, hvala ti za Kena i sve dobro. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/06/2008 : 15:13:55
|
Najprvo ima da se objavi, ako ne Markos onda neko drugi: 1. KAPETAN MIKI verujem da ce objavid Bernard na nacin Bleka i Marka. 2. TIM I DASTI Markos, Van Gogh ili Libellus. 3. ÐUDAS Bernard ili Libellus 4. PRICA SA DIVLJEG ZAPADA Bernard kiosk ili LIbellus HC. Ajde da vas vidimo izdavaci, ko ima najveca ja.....
Da, plus Met Meriot, Karabina Slim, Tajanstveni Alan, Kociz, Zoro, mislim....koji ce nam sve to, dosta je i ovih reprinta. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18910 Posts
Posted - 04/06/2008 : 16:27:36
|
Kome je dosta, taj to nece da kupuje, Kapetan Mikija zbog sina in sebe i onih bezveznih naslovnica iz ZS. Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i zbrkanih prica iz LMS i ZS. Ðudasa jer je kvalitetan strip i mala serija, težko nabavljiv iz LMS, Tim i Dasti jer ga volim. To su moji razlogi, ostali koje si naveo to ne zaslužuju.Možda samo Met Meriot. ZAme su to dovoljni razlozi. |
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/06/2008 : 18:48:32
|
Naravno, vidis i ja kupujem Marka i Bleka, a prestao sam da ih citam jos pre 20 godina, ali cita sin, tako da bi verovatno i ovo neko kupovao, nemam ja nista protiv, nek izlaze, mada ne verujem da ce se neko upustiti u taj poduhvat. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/06/2008 : 19:48:18
|
quote: Originally posted by teller Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i zbrkanih prica iz LMS i ZS. Ðudasa jer je kvalitetan strip i mala serija, težko nabavljiv iz LMS,
PSDZ svakako zasluzuju kvalitetnije izdanje, a mozda i Judas. Za ove ostale bilo bi mi svejedno, ne bih ih kupovao. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 04/06/2008 : 19:56:28
|
Da su zlatna serija i lms bili sastavljeni samo od jednog junaka naprimer zagora ili bleka,stripovi ne bi bili sto su ovo danas.To je bilo vreme divljeg zapada posle je doslo Vreme misterije i horora .Jer je tih godina isao serijal indiana jones pa blade runer.od njih su nastali dilan dog marty misterija.a sada ovi dampiry i natan nevery.poenta je u tome sto je ta raznovrsnost i stvorila ovaj sajt i nas kakve jesmo.sto vise stripova da bi nove generacije i same mogle da izaberu sta im odgovara ,licno smatram da deca prvo treba da citaju tima i dastija i kapetana mikija da bi kasnije presli na nesto zrelije.Nezaboravite da smo kao klinci bezali od dilana doga i kena parkera a sada ih obozavamo. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 04/06/2008 : 20:40:36
|
... Prica sa Divjeg Zapada, zato jer zaslužuje bolje izdanje od onih pirata i zbrkanih prica iz LMS i ZS. ... To su moji razlogi, ostali koje si naveo to ne zaslužuju. Možda samo Met Meriot. ...
i ja bih volio vidjeti ta 2 kompletna serijala psdz i met meriot u nekom normalnom izdanju. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Dash
Junior Member
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
Posted - 04/06/2008 : 21:55:25
|
Kada bi netko izdavao Pricu sa Divljeg Zapada, to bi bilo super... Pogotovo Fibra ili Libellus.. Ali pošto je Šunjic rekao da on nece, jedina je nada Libellus... Ali sumnjam.. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 05/06/2008 : 15:31:17
|
quote: Originally posted by Markos
Pa sto bih se ljutio. Gle, sve to, osim PSDZ, je zastarjelo, naivno, za djecu i meni nezanimljivo. Judasa bih cak i procitao, ali raditi to, nema sanse. Tim i Dasti takodjer. Za PSDZ sam vec objasnio. I nisam ja rekao zbogom Bonelliju. Ako Bonelli u buducnosti objavi miniserijale koji mi budu super, sto nije nemoguce, radio bi ih, zasto ne. No, od trenutnog kataloga, vise se nema sto raditi. U biti, ima jedna sitnica, ali jos je rano pricati o tome...
Gea
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 05/06/2008 : 16:57:37
|
quote: Originally posted by Bardho
Pa sto bih se ljutio. Gle, sve to, osim PSDZ, je zastarjelo, naivno, za djecu i meni nezanimljivo. Judasa bih cak i procitao, ali raditi to, nema sanse. Tim i Dasti takodjer. Za PSDZ sam vec objasnio. I nisam ja rekao zbogom Bonelliju. Ako Bonelli u buducnosti objavi miniserijale koji mi budu super, sto nije nemoguce, radio bi ih, zasto ne. No, od trenutnog kataloga, vise se nema sto raditi. U biti, ima jedna sitnica, ali jos je rano pricati o tome...
Gea
To je vec najavio Sloba,pre ce Volto Nascosto A i deluje mi bolje. Ili ovaj novi Jan Dix...
|
|
|
Aftermath
Junior Member
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 05/06/2008 : 20:10:41
|
quote: Originally posted by Dash
Kada bi netko izdavao Pricu sa Divljeg Zapada, to bi bilo super... Pogotovo Fibra ili Libellus..
To bi bilo fenomenalno, ali na zalost, izgleda nista od toga. |
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 10/06/2008 : 00:00:13
|
Ja necu raditi "Pricu o Divljem zapadu" (jer to je pravo ime serijala!) jer iako je kao cjelina prilicno kvalitetan, ipak smatram kako nije izdrzao test vremena i ima tu dosta osrednjih epizoda (mada, ima ih i zaista prekrasnih, pogotovo onih prvih par koje je napisao i pre-kra-sno nacrtao D'Antonio). Nadalje, to je velik serijal i velika obaveza koju mi se ne da preuzeti, umjesto da radim jos jedan u moru reprintova, svoje cu vrijeme i energiju potrositi na neke nove, drugacije, aktualnije i suvremenije naslove.
Nije li "Povijest Divljeg zapada" tocniji prijevod? Može biti i "Prica o...", ali mislim da su autori mislili na naslov u prvom smislu. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 10/06/2008 : 00:07:12
|
Ja mislim da je ipak ovaj smisao, jer povijest je nesto egzaktno, a romansirana strip verzija to svakako nije. |
Trouble will find me |
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 10/06/2008 : 23:24:37
|
U redu, mislimo razlicito. Talijani imaju manju razliku izmedu povijesti i price, zato i koriste istu rijec za oba pojma (kao i Nijemci, kojima je Geschichte i jedno i drugo). Povijest jest nešto egzaktno ako mislimo na ukupnost dogadaja u prošlosti, ali ako mislimo na povijest kao pripovijedanje prošlosti, onda baš i nije egzaktno - a mislim da su Talijani na to mislili. A povijest kao znanost o prošlosti takoder nije egzaktna, jer se radi o interpretativnoj znanosti (zbog toga i mnogi pripadnici i zagovornici prirodnih znanosti poricu povijesti pravo da se uopce naziva znanošcu). |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 11/06/2008 : 00:22:46
|
Tex je mislio, valjda, na najavljenu Geu... valjda. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 11/06/2008 : 00:27:16
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by Tex Willer
To je vec najavio Sloba
Najavio Sloba? Kad? Gde?
Da,na Geu. Bese Tex,MM,Gea i Dragonero najavljeni da krenu do kraja godine. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 11/06/2008 : 08:54:13
|
quote: Originally posted by Stari borac
U redu, mislimo razlicito. Talijani imaju manju razliku izmedu povijesti i price, zato i koriste istu rijec za oba pojma (kao i Nijemci, kojima je Geschichte i jedno i drugo). Povijest jest nešto egzaktno ako mislimo na ukupnost dogadaja u prošlosti, ali ako mislimo na povijest kao pripovijedanje prošlosti, onda baš i nije egzaktno - a mislim da su Talijani na to mislili. A povijest kao znanost o prošlosti takoder nije egzaktna, jer se radi o interpretativnoj znanosti (zbog toga i mnogi pripadnici i zagovornici prirodnih znanosti poricu povijesti pravo da se uopce naziva znanošcu).
Moguce da si u pravu. Ustvari, bas idem u Bonelli za desetak dana, pa cu ih pitati:) |
Trouble will find me |
|
|
mikoza
New Member
107 Posts
Member since 05/01/2007 |
|
Topic |
|