forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 148: Mocvara robijasa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/08/2008 : 23:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Ne znan kako bi on to još dodatno objasnio. Napisao je da te moci ima još otkad je bio mali i siguran sam 99% da ce na tome i ostati...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/08/2008 : 19:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Da...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 26/08/2008 : 00:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by Raga

E ja cu se složti s Infernom...

I sad mi je njegov crtež dobar, ali na Aljasci mi je bolji...
U robijašima crta puno detalja, što je ok, ali nekako mi je mracan crtež, na Aljasci mi je nekako pregledniji...

+1

Aljaska i meni bolje izgleda, cak štoviše jedan od najbolje nacrtanih Zagora. Više volim taj stil.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19624 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/08/2008 : 11:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Kad se prica i usporediva Aljaska sa sadašnjim Laurentijem u mocvari i govori o bijelijim i
cistijim kadrovima zaboravljate jednu bitnu stvar:
Na Aljasci je snijeg i led a u mocvari zelenilo i tama, pa me stvarno interesira
kako bi Laurenti ili koji drugi crtac mogao crtati svetle i ciste prizore u mocvari.
Meni je Laurenti puno napredovao i trenutno je najbolji Zagorov crtac.Šteta za Andreucija, po stilu slicnog Laurentiju.Zagor ima da slici Tarzanu a ne gizdalinu sa kilo želeja na kosi.
A i Bure je tu odradio dobar posao-da je pricu napisao Bosseli digli bi ga do neba.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 26/08/2008 : 12:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Kad se prica i usporediva Aljaska sa sadašnjim Laurentijem u mocvari i govori o bijelijim i
cistijim kadrovima zaboravljate jednu bitnu stvar:
Na Aljasci je snijeg i led a u mocvari zelenilo i tama, pa me stvarno interesira
kako bi Laurenti ili koji drugi crtac mogao crtati svetle i ciste prizore u mocvari.

Cista istina.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/08/2008 : 21:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
ma ljudi manite se analize crteža, 100 ljudi 100 cudi,bitno je da ovaj ciklus ponovo vrati zagora gdje i pripada,ubrzo idu i epizode od ferrija i to u 5 nastavaka ,šta li ce se tek tada pisati o crtežu
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/08/2008 : 23:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

ma ljudi manite se analize crteža, 100 ljudi 100 cudi,bitno je da ovaj ciklus ponovo vrati zagora gdje i pripada,ubrzo idu i epizode od ferrija i to u 5 nastavaka ,šta li ce se tek tada pisati o crtežu

Jel to bude ono gdje se vracaju gusari iz africkih epizoda?
Moglo bi biti dobro.

A poslije toga ide i Bosellijeva Ultima Thule u 4 nastavka (crta Della Monica).

Izgleda da cemo imati jednu uspješnu godinu Zagora punu vrlo dobrih epizoda.
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 27/08/2008 : 10:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
Uuuuuuuuuuu... Jedva cekam!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/08/2008 : 15:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
jeste se ufatili della monice ko' pjani plota, a brat bratu danas zagor ima barem 5 crtaca boljih od njega...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 27/08/2008 : 15:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

jeste se ufatili della monice ko' pjani plota, a brat bratu danas zagor ima barem 5 crtaca boljih od njega...

I jedno 15ak gorih. Pa ti racunaj.

Nego, poceo sam citati ovo.
Zasad, prica odlicna, Laurenti odlican (kako samo Ritu crta, mmm...), baš mi je falio ovakav avanturisticki i scenaristicki 'pametan' Zagor.

Cini mi se i da je novi maxi 'Marinci' jako dobar.
A i u extri su krenule jako dobre epizode.

Mogu slobodno ugasiti sva ostala strip izdanja i puštati samo Zagora godinu dana, do kad opet ne krenu loše epizode.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 27/08/2008 : 16:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:

meni je Cassaro bolji od Dellamonice

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]

-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/08/2008 : 18:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

quote:

meni je Cassaro bolji od Dellamonice

Svašta. Ko je to bolji od Della Monice? Cini mi se jedino možda oni Picinelli , no on je nacrtao jednu epizodu i priša na Texa.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/08/2008 : 18:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
puno ih je puno bolje od della monice

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/08/2008 : 18:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Evo ga opet... svi bi htjeli da dojedan crtac crta ko Vila, Frisenda, Filipucci... Jeste razmaženi! Cak vam i vrlo dobar crtež smeta.
Della Monica je meni za ocjenu 4 te je sasvim je dovoljan za Zagora. I, da, trenutno u Zagor staffu nije nitko bolji od DMonice. Bit ce jedino Piccinelli. Danas se rotiraju samo Cassaro, Chiraolla i D'Arcangello. Tako da sam i više nego sretan kad na red dode Della Monica.
Inace on ima 3 stila:
1) "Preko granice" - pocetnicki
2) "Vampir", "Utrka na rijeci, al.3" - ferijevski, prljavi, bez previše detalja.
3) "Thugsi" - precizni & pedantni

Drugi mi je najbolji.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/08/2008 : 19:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Evo ga opet... svi bi htjeli da dojedan crtac crta ko Vila, Frisenda, Filipucci... Jeste razmaženi! Cak vam i vrlo dobar crtež smeta.
Della Monica je meni za ocjenu 4 te je sasvim je dovoljan za Zagora. I, da, trenutno u Zagor staffu nije nitko bolji od DMonice. Bit ce jedino Piccinelli. Danas se rotiraju samo Cassaro, Chiraolla i D'Arcangello. Tako da sam i više nego sretan kad na red dode Della Monica.
Inace on ima 3 stila:
1) "Preko granice" - pocetnicki
2) "Vampir", "Utrka na rijeci, al.3" - ferijevski, prljavi, bez previše detalja.
3) "Thugsi" - precizni & pedantni

Drugi mi je najbolji.

Vampir je crtacko remek-djelo. najviše zbog toga kako je nacrtao Fridu , a i zbog Ylenie Varge. Trenutno nema boljeg od njega. Kakav Cassaro....
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/08/2008 : 19:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Meni je DellaMonica odlican crtac, ja mu uvik dam 10 u recenzijama
I da, definitivno njegov najbolji rad je Vampir. Mracan crtež, savršena atmosfera.
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 27/08/2008 : 20:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Rita... Una bella signorina... molti bella...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 28/08/2008 : 17:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Ajmo, oce li više izaci taj Otok zmija, triba bi sljedecu sedmicu...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/08/2008 : 17:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
Maloprije sam procitao treci i sad jedva cekam završetak, koji nikako da dode.
Nestrpljenje raste.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 28/08/2008 : 17:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Užasno je nacrtao Zagora u marincima, i to svaki put. a na te fore kad crta maglu i te "lijepe" pizdarije rijetko ko pada..

-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 28/08/2008 : 23:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Ajmo, oce li više izaci taj Otok zmija, triba bi sljedecu sedmicu...

Oce.
Sljedecu sedmicu.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/08/2008 : 12:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
E, dobro je nadam se da nece kasniti!
Inace nisam ovako puno nestrpljiv... no, to je samo pokazatelj da mi je epizoda jako dobra (barem dosad).
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/08/2008 : 14:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ocigledno zagijeva vec poduža kriza uslovljava da tako jedna sasvim solidna prica (ali ništa više od toga) dobija ovoliko hvalospjeva...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/08/2008 : 15:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Ma i to što govoriš, svakako. Dobro kažeš da je to samo solidna prica, ipak to nije u rangu Morske strave, Nestalog istraživaca itd.
Ovo mi je vrlo dobro, pravo osvježenje, jer sam vjerojatno još pod utjecajem one madarske babetine, dosadnih indijanaca, bandita i glupih izuma baruna La Plumea te neuspjelog povratka Krojaca i Mortimera (btw. kad ce recenzija te epizode?) koje smo citali u prethodnim brojevima.
Još samo da kraj bude dobar, da ne bude uobicajenih Burattinijevih isforsiranih objašnjenja koje ponovi po 5 puta u 5 stranica kao neki papagaj i ja cu biti prezadovoljan ovom epizodom.

Edited by - mpavin on 29/08/2008 15:34:53
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/09/2008 : 01:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Procitah sva tri dela ovoga, mislim do sada izašla. Nisam oduševljen. Gledajuci neke prošle epizode ovo je dobro ali i dalje prosek. Treci deo ima valjda najmanje teksta, pa i kad je Zagor u pitanju
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000