Author |
Topic  |
djukak
Senior Member

2983 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 03/11/2008 : 17:54:44
|
Otkud sad ova prica o ukidanju serijala??????????????? |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 03/11/2008 : 18:00:19
|
Ljudima je dosadno.... Kupuju samo stripove od VC,procitaju i ostatak dana analiziraju po forumu izdanje,a ne procitani strip. |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 03/11/2008 : 19:18:06
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by ---dp---
Kad smo vec kod toga, ako bi MORALO da se ukine neko izdanje, za koje biste glasali?
Zagor...bar tri edicije.
Pazi da te globinjo ne cuje, izbacivao je ljude sa foruma i radi manjih "prekršaja"       |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 03/11/2008 : 20:53:51
|
ja znam shta se sprema rekao mi je profesor Blazina...Rekao je da se sprema Julia u nekakvom specijalnom izdanju zatim nathan never koji ce ici na dva meseca i dampirovi specijalci...e da naravno rekao je da ce krenuti sa kortom maltezeom i tintinom. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/11/2008 : 20:57:51
|
quote: Originally posted by weljko94
ja znam shta se sprema rekao mi je profesor Blazina...Rekao je da se sprema Julia u nekakvom specijalnom izdanju zatim nathan never koji ce ici na dva meseca i dampirovi specijalci...e da naravno rekao je da ce krenuti sa kortom maltezeom i tintinom.
Ozbiljan si           
Prvo cemo da se obradujemo, a onda cemo da te kamenujemo!   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 03/11/2008 : 21:51:16
|
ja znam shta se sprema rekao mi je profesor Blazina...
Hm,klan Vronski nece tako lako preci preko preuzimanja pozicije...  |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 03/11/2008 : 22:18:33
|
ja znam shta se sprema rekao mi je profesor Blazina...Rekao je da se sprema Julia u nekakvom specijalnom izdanju zatim nathan never koji ce ici na dva meseca i dampirovi specijalci...e da naravno rekao je da ce krenuti sa kortom maltezeom i tintinom.
Gde si ga video? Da mu nisi student?  |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/11/2008 : 23:16:13
|
Ljudi, da bi ovaj topic imao neku svrhu, molim sve da ostanu pri temi!!!. Smanjite spam i offtopic na namanju mogucu meru(citajte:ne radite to uopšte! ). Hvala! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 03/11/2008 : 23:22:57
|
quote: Originally posted by manhunter
Ljudi, da bi ovaj topic imao neku svrhu, molim sve da ostanu pri temi!!!. Smanjite spam i offtopic na namanju mogucu meru(citajte:ne radite to uopšte! ). Hvala!
Topik se zove BONELLI-VESELI CETVRTAK, a kad ljudi pricaju o tome koje ce novo BONELLI izdanje izdati VESELI CETVRTAK, za tebe je to offtopic??? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 03/11/2008 : 23:31:36
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by manhunter
Ljudi, da bi ovaj topic imao neku svrhu, molim sve da ostanu pri temi!!!. Smanjite spam i offtopic na namanju mogucu meru(citajte:ne radite to uopšte! ). Hvala!
Topik se zove BONELLI-VESELI CETVRTAK, a kad ljudi pricaju o tome koje ce novo BONELLI izdanje izdati VESELI CETVRTAK, za tebe je to offtopic???
Nisam se nadovezao na postove neposredno pre mog, vec uopšteno. Evo, cistim ovaj topic od spama i vec sam skinuo dve stranice..a tek sam krenuo.. |
|
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/11/2008 : 23:42:05
|
Ja bih predlozio da onaj topic u Izdavackom izlogu bude samo izlog, da Going going stavlja samo naslovnice, a da se ovdje komentira - i da se pokuša izbjeci offtopicarenje i postove tipa "imaš mail", "gdje si bio sinoc" i slicno... |
Trouble will find me |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 03/11/2008 : 23:51:09
|
Ja sam to hteo da predlozim pre nekog vremena, stvarno je glupo da se u 2 topika pise sve i svasta. Podrzavam akciju moderatora (nadam se da necu dobiti neku kaznu zbog ovog posta, moze da bude obrisan kad bude procitan od strane moderatora) i dodao bih jos da, u Izdavackom izlogu, pored naslovnica mogu postavljati i "zvanicne vesti" iz redakcije Veselog cetvrtka. Moglo bi, da se izbegne da neko iz neznanja postuje u toj temi da ona bude locked, pa da Going ili neko drugi iz redakcije, kad postuje otkljuca i onda ponovo zakljuca temu. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/11/2008 : 23:51:11
|
quote: Originally posted by Markos
Ja bih predlozio da onaj topic u Izdavackom izlogu bude samo izlog, da Going going stavlja samo naslovnice, a da se ovdje komentira - i da se pokuša izbjeci offtopicarenje i postove tipa "imaš mail", "gdje si bio sinoc" i slicno...
Jasno. Ali bi moglo to nekako drugacije. Recimo thumbnail, jer ovako je i nama sa megabitnim internetom užas ucitati to |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 03/11/2008 : 23:51:26
|
Evo, ja sam krenuo sa pospremanjem kao što rekoh. Bice sigurno 50 stranica manje, sudeci po pocetku..Za par dana sam gotov, ali ce ovde biti preglednije. |
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 03/11/2008 : 23:57:01
|
quote: Originally posted by mezzano
Ja sam to hteo da predlozim pre nekog vremena, stvarno je glupo da se u 2 topika pise sve i svasta. Podrzavam akciju moderatora (nadam se da necu dobiti neku kaznu zbog ovog posta, moze da bude obrisan kad bude procitan od strane moderatora) i dodao bih jos da, u Izdavackom izlogu, pored naslovnica mogu postavljati i "zvanicne vesti" iz redakcije Veselog cetvrtka. Moglo bi, da se izbegne da neko iz neznanja postuje u toj temi da ona bude locked, pa da Going ili neko drugi iz redakcije, kad postuje otkljuca i onda ponovo zakljuca temu.
da,pa tako smo to i zamislili..e sad,da cu ja svako malo otkljucavat i zakljucavat topic kad nekom prne,to ne...going ce tamo stavljat naslovnice i vijesti vezane uz vc,a ovdje komentirajte... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 04/11/2008 : 08:31:54
|
'Em ti sunce,rek'o di nestade 118-ta strana,dal' da otvorim Topic "bermudski trougao hara Vc topicom"?!Salu na stranu,izbris'o sam par mojih postova tipa"cekam te na pivo" i sl;da bih pomogao cuvarima reda i zakona! Bicu neko vreme po strani da vidim kako funkcioniraju novi moderatori,brz sam na komentarima,pa ne bih da me 'vata voz u 3 i 10 za Yumu! Posthanter,ako je i ovaj moj post off,likvidiraj slobodno!Pre nego sto odem da dodam-Ziveo VC!!  |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 04/11/2008 : 10:26:24
|
PITANJE ZA VELJKA 94: ODAKLE TI ONE INFORMACIJE O JULIJI, NATHANU, KORTU, TINTINU? KAO REKAO TI BLAŽINA? PRIJATELJU MOJ, NE PALI LJUDE, TO NEMA VEZE SA VEZOM! VC DO KRAJA GODINE NE PLANIRA NIJEDAN NOVI SERIJAL A OD NOVE GODINE BICE, ALI OTOM-POTOM. TO ŠTO BI TI ŽELEO OVE JUNAKE JE JEDNO A ŠTA CE I KAD CE BITI TO JE NEŠTO SASVIM DRUGO. PUSTI SLOBU I OSTALE IZ REDAKCIJE DA NAJAVE PROJEKTE KAD BUDE VREME I TAKO LJUDIMA DAJU PRAVE INFORMACIJE A NE OVAKO... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/11/2008 : 11:06:00
|
Manhunteru banuj ovog malog što širi dezinformacije, a banuj i sam sebe što si nas ispalio za Magicnog |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 04/11/2008 : 11:08:19
|
quote: Originally posted by vronski
PITANJE ZA VELJKA 94: ODAKLE TI ONE INFORMACIJE O JULIJI, NATHANU, KORTU, TINTINU? KAO REKAO TI BLAŽINA? PRIJATELJU MOJ, NE PALI LJUDE, TO NEMA VEZE SA VEZOM! VC DO KRAJA GODINE NE PLANIRA NIJEDAN NOVI SERIJAL A OD NOVE GODINE BICE, ALI OTOM-POTOM. TO ŠTO BI TI ŽELEO OVE JUNAKE JE JEDNO A ŠTA CE I KAD CE BITI TO JE NEŠTO SASVIM DRUGO. PUSTI SLOBU I OSTALE IZ REDAKCIJE DA NAJAVE PROJEKTE KAD BUDE VREME I TAKO LJUDIMA DAJU PRAVE INFORMACIJE A NE OVAKO...
Tako je, i to u novoj temi koja ce biti u pdf Izdavacki izlog.  |
Edited by - mezzano on 04/11/2008 11:11:59 |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 04/11/2008 : 12:35:21
|
Odlicne ideje su predlozene i ostaje nam da se nadamo da ce biti uspesno sprovedene u delo. Novi moderator Svajcarac Manhunter ne gubi vreme i vec brise "spam i offtopic". Stvarno je krajnje vreme bilo da se to ucini. Jos kada bi ljudi manje koristili "quote", nego samo izvukli recenice na koje daju komentar (ako je u pitanju ceo post, onda se jednostavno pozovu na njega ne ponavljajuci ga) topic bi stvarno bio osvezen i mogao bi da se iscitava ponovo jer bi bio mnoogo pregledniji. Podrzavam predloge da u Izdavackom izlogu Veseli Cetvrtak budu postavljene samo naslovnice i eventualno "zvanicne vesti" iz redakcije Veselog cetvrtka i da taj topic bude samo za pregledavanje dok bi ovde ostavljali komentare. Inace, pazario sam Dampyra desetku i prvo sto mi je upalo u oci kada mi je prodavacica pruzila sedam - osam komada da odaberem jedan koji cu kupiti, je da su svi perfektni bez ikakvih mana (mane su bile lose lepljenje, izguzvanost, lose secenje, lepak na rubu). Pohvale za VC i njihovu distribuciju jer se stvarno odavno nije desilo da bas SVI brojevi budu kako treba. Samo tako nastavite. DAMPYR po meni veoma dobar, nije epohalan ali zadrzava uzlaznu liniju poslednjih brojeva. Pisao Colombo, crtao Baggi. Prica za citanje u jednom dahu, nalik na Dilana. Ovog cetvrtka, a u Darkvudu i ranije, treba da se pojavi Mister No 10 (original 301 Guadalcanal!) Prica je ratna, 1942 godina i ima tri dela. Pisao Luigi Mignacco, crtali Fabrizio Busticchi & Luana Paesani. Ide i MM broj 2 Povratak u Nedodjiju, ali njega cu pratiti kada krene od prvog originalnog broja, sada ga ne kupujem. |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 04/11/2008 : 12:37:40
|
quote: Originally posted by vronski
PUSTI SLOBU I OSTALE IZ REDAKCIJE DA NAJAVE PROJEKTE KAD BUDE VREME I TAKO LJUDIMA DAJU PRAVE INFORMACIJE A NE OVAKO...
Ne mogu da zamislim podesniju osobu od tebe za davanje ovkavih savjeta, pri tom je Veljo umalo uspio u svojoj (ne)svjesnoj namjeri. Jesi li ti siguran da si novinar? |
... |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Topic  |
|