forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/11/2008 : 23:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Jedna kritika moderatorima:

nedavno je jedan od doticnih zatvorio topic namenjen novom broju Texa, sa obrazlozenjem da imamo topic o izdanjima VC-a i topic "Ultimate Tex". Kako su ovi topici preko 30 odnosno preko 120 strana, ljudi vise ne mogu da se snadju a ima i mnogo off topica. To sto radite takvim lockovanjima topica nista ne valja, dzaba vam to sto ste moderatori kad to ne radite dobro
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/11/2008 : 00:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by Vili Garvin

Ima li neko na Ciko vitezu odštampanu 3 na naslovnoj?

Imam ja. Shto znachi, imaju svi.

Ima i kod mene!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 21/11/2008 : 00:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
nije to 3 to je z profa odplacuje kredit kolekcionarskog izdanja u ratama :):):)
Dal bi neko mogao da kaze koja je sledeca odabrane price nemogu da docekam sledeci cetvrtak plzplzplzplzplzplz
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 21/11/2008 : 03:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Meni je neko nekad rekao, ali sam skroz zaboravio, znam samo da su sve super i da ce ici sve sto bismo i sami pozeleli, ali ne znam kojim redom. No, nije daleko 2. broj pa cemo saznati.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/11/2008 : 10:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Meni je neko nekad rekao, ali sam skroz zaboravio, znam samo da su sve super i da ce ici sve sto bismo i sami pozeleli, ali ne znam kojim redom. No, nije daleko 2. broj pa cemo saznati.

2. broj cega? Cica?
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2008 : 12:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
NIko mi nije odgovorijo, hoce li se Dampir susresti sa vukodlakom? (ako vec nije)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/11/2008 : 16:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by Vili Garvin

Ima li neko na Ciko vitezu odštampanu 3 na naslovnoj?

Imam ja. Shto znachi, imaju svi.

Ima i kod mene!

Ja ne kontam sta se zapravo desilo,gde je greska??????'

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/11/2008 : 16:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Zasto kod Chica ne pise sta ide u sledecem broju,to je prvi put da izdaju bilo sta a da ne stave naredni broj?????

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/11/2008 : 16:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ima i kod mene!

Ja ne kontam sta se zapravo desilo,gde je greska??????'
[/quote]

Ljudi pricaju o ovome:

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/11/2008 : 17:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
E,dragi moji kamiondzije i gasterbajteri,necemo vise od dizajnu(ako profa do sad nije prerez'o vene,il' barem gadjao monitor pikslom,nikad i nece! ),evo par reci o novom DD-u...Naslovna je fantasticna,zaintrigira cim je vidis!Zbog ove Debi Dojl zamalo htedoh da bacim...koji komentar u topicu izvesnog Rage Rece neko da je Gruco nikad bolji-meni je on uvek ekstra.Horor u stripovima DD-a oslikava uzas nase svakodnevnice,a Gruco je tu da da potrebnu dozu optimizma.Ne njega nikad ne mogu biti ljut,kol'ko god da su vicevi dosadni! Casertanov crtez pitak k'o i uvek,prica zanimljiva,pola sata ciste uzivancije! Necu ubacivati spojlere,kupite,pa citajte! Djole,zao mi je sto prestajes raditi na adaptaciji,bilo nam je zadovoljstvo(ona fora u superbuku o filmu Djulijana Djema je nezaboravna! )...hik...stuc...hik...
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/11/2008 : 18:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Da da da da da da nisam ni primetio da i ja imam tu trojcicu,hihihihihi.
Pa to je sad zvanicno postalo strasno,a? mada mene vise boli ovo cico ali dobro.....

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2008 : 18:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Stvarno mi nije jasno za ovo cico. Mogli su objasniti da je on kod nas Ciko, mozda bi boneli popustio. Ova trojka me nervira sta ona radi tu?
Zna li iko hoce li dampir da se bije sa Vukodlacima?
Ima Li sanse Da se traper Keri pojavi kao strip? Za 1 godinu u specijalima bi izasao celi.
Sta na spremate kao iznenadjenje za Novu godinu?
Ima li nekakav strip koji je slican Dragoneru?
Zasto je Cico U malom tirazu.. on bi se prodavao isto kao Zagor ako ne i bolje?
Da li postoji neki specijal Zalosna Sova i Blaf?

Edited by - masni on 21/11/2008 18:54:17
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/11/2008 : 18:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi ova 3 je potpuno nebitna, Cico vec para oci
Mada kupite novog Bleka i uporedite ga sa bilo kojim VC-om i cutite

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 21/11/2008 : 18:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message
Prestrašni je taj VC...

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 21/11/2008 : 19:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
xexe,Veseli Cetvrtak testira nase limite zivca :) :).Sledeci put ce da stave na glavu i onda ako zivci popucaju znace da ne treba da prelaze tu liniju :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/11/2008 : 19:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Da li postoji neki specijal Zalosna Sova i Blaf?

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/11/2008 : 19:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Bravo Pajtose za pitanje, to je i mene danas zbunilo
Ništa Dilan što je svetska finansijska kriza

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/11/2008 : 19:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by manhunter

Ma ne moram ja da zakljucam ništa, može bilo ko od moderatora. Ali ako neko kaže da mi ne radimo dobro naš posao, onda mora da dode sa konkretnim predlozima. Ja, iskreno receno, nisam baš shvatio šta je problem kod --dp--?

Pa što postuješ toliko kad ne znaš o cemu se radi? --dp-- je mislio na topik o Tex Willer ediciji u okviru VC koja je zatvorena bez nekog veceg razloga kad eto vidimo da jedan strip DD u okviru istog ima svoj topik koji uspešno opstaje. Da ne idem dalje.

druze ako se ne varam sam si se slozio da se zatvori topic:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32241
koliko mogu da vidim po vremenu postovanja cekalo se na tvoj odgovor prije nego sto je topic zakljucan...

Edited by - King Warrior on 21/11/2008 19:48:07
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/11/2008 : 03:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Cico ide kao lud. U Nisu na mnogim mestima rasprodan.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19603 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/11/2008 : 08:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
I kakva je to novost? Ciko je i uz Alan Forda Ludensovo najbolje prodajano izdanje.
(Chiko detektiv).Pa sat ti vidi, ko je tu pametan.Kolika mu je naklada-tiraž?Piše?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 22/11/2008 : 10:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message
Ajd nemoj zezat, stvarno!!!!
Ovdje Ciko ostane po 3 mjeseca na kioscima, dok se drugi rasprodaju.

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/11/2008 : 10:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Ajd nemoj zezat, stvarno!!!!
Ovdje Ciko ostane po 3 mjeseca na kioscima, dok se drugi rasprodaju.

Ne zezam. Dylana mi izvuce prvi kolporter 10 komada da izaberem,a Chica sam trazio kod cetvorice i tek onda nasao.
Mozda je tako samo u Nisu. Znam za centar grada i Bulevar jer mi tamo zivi burazer.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2008 : 11:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ciko je izasao u znatno manjem tirazu bar mi se cini. Jer kod nas u Backoj Topoli prodavci su mi uglavnom rekli dobili smo jedan primerak i on je prodan. Tako da sam tek na cetvrtoj trafici kupio cica. Moram da kazem da ciko nije ni upola smesan kao sto bi trebalo da bude. Nije mi se svideo.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 22/11/2008 : 14:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Ciko je izasao u znatno manjem tirazu bar mi se cini. Jer kod nas u Backoj Topoli prodavci su mi uglavnom rekli dobili smo jedan primerak i on je prodan. Tako da sam tek na cetvrtoj trafici kupio cica. Moram da kazem da ciko nije ni upola smesan kao sto bi trebalo da bude. Nije mi se svideo.

slazem se,oni prvi ciko specijali ajde,ali ovo je vec prozvakano i iscedjeno do limita.razocarenje,a ocekivao sam da ce da me nasmeje.jedva sam ga zavrsio

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 22/11/2008 : 17:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Da je bezveze, jeste. A da je stampan u manjem tirazu, ne znam, jer ga u Leskovcu ima po 3-4 primerka na trafikama.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000