forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/11/2008 : 20:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
tko god ima trunku pojma o strip-sceni i nije prespavao zadnjih 5 godina, zna da pored ludensovog izdanja, postoji cak i srpski pirat te epizode.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 20:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

tko god ima trunku pojma o strip-sceni i nije prespavao zadnjih 5 godina, zna da pored ludensovog izdanja, postoji cak i srpski pirat te epizode.

Pirati se ne objavljuju na kioske!!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/11/2008 : 20:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
ma nemoj!

the bird is the word
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 26/11/2008 : 20:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Pirati se ne objavljuju na kioske!!!

U pravu si. Trazena kombinacija je - na kioscima.

...

Edited by - vope on 26/11/2008 20:44:34
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 21:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Pa evo ovako, ja nisam kupovao Ludens Extra. A posebno nisam kupovao pirate. Idi u Darkvud i pitaj koliko tih brojeva Ludens Extra je prodato, i garantujem da cifra nece biti 10000 primeraka. Pirata pogotovo.

Pored toga, Odabrane priche su najavljene kao serija reprinata, tako da je chinjenica shto ovo josh nije ishlo u Srbiji chist shlag na tortu.

Neke stvari koje ljudi ovde prichaju mi nikako ne idu u glavu.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/11/2008 : 21:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
tko god ima trunku pojma o strip-sceni i nije prespavao zadnjih 5 godina, zna da je ta epizoda u srbiji prodana u ca. 1300 eksemplara.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 21:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Meni odgovara! Bolje premijera(u Srbiji),nego reprint reprinta! Ko god da odabira Oda-brane,svaka mu cast!
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/11/2008 : 21:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda...
U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-)
A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 21:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Zika

De se deno onaj lik sto kaci naslovnice?

Zile,dobro pitanje!Mislim da se ona dobricina,Going,sekira za sudbinu topica! Dampyr na stranu,bice gadne pljuvaze kad osvane naslovna Oda-brane na forumu.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 21:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Oglasice se urednik??Vronski,zar se vec nisi oglasio?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/11/2008 : 21:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda...
U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-)
A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)

Ako ovo Marvel izdanje zaživi, zaslužio si da te castim picem sledece godine kad dodem u BG, kao donosioca dobrih vesti.

Dobre vesti podrazumevaju da stripovi nisu iz Ultimate edicija.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2008 : 21:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Urednik je Sloba?
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 26/11/2008 : 21:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Ako ovo Marvel izdanje zaživi, zaslužio si da te castim picem sledece godine kad dodem u BG, kao donosioca dobrih vesti.

Dobre vesti podrazumevaju da stripovi nisu iz Ultimate edicija.

Baš tako

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/11/2008 : 21:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
spajderman, hulk i kapetan amerika! to se ceka ko ozeblo sunce.
ide u 500 ili 800 komada?

the bird is the word
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2008 : 22:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Meh, da samo znaš koliko klinaca se loži na Spajdermena.

Btw, ne kapiram samo kakve veze ovo ima sa VC? Buduci da je postavljeno u ovom topiku.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Pa evo ovako, ja nisam kupovao Ludens Extra. A posebno nisam kupovao pirate. Idi u Darkvud i pitaj koliko tih brojeva Ludens Extra je prodato, i garantujem da cifra nece biti 10000 primeraka. Pirata pogotovo.

Pored toga, Odabrane priche su najavljene kao serija reprinata, tako da je chinjenica shto ovo josh nije ishlo u Srbiji chist shlag na tortu.

Neke stvari koje ljudi ovde prichaju mi nikako ne idu u glavu.

Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Pardoniram,dragi kolega,ima i onih koji bi voleli epizode koje nije objavio Dnevnik...
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

De ti nama reci oce tu biti Batmana,u kom to formatu ide i za koje pare????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Ufffff,ne videh da je samo Marvel,koji crni Batman!!!! Pardon

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Bice i Batmana, naravno, ali ce on,kao i Spiderman u pocetku ici sa posebnim sveskama, kao specijalci dok ce magazin prioritet dati kracim stripovima sa junacima ne toliko popularnim na ovim prostorima kao npr. Kapetan Amerika, Srebrni letac, Derdevil, Fantasticna cetvorka...
Magazin ce biti kao što rekoh luksuzno štampan, sa plastificiranim koricama na 100 strana, u zaštotnoj kesi i sa poklonom u prvom broju a to ce biti... e to vec necu da otkrijem, sacekajte 19.1.2009.!
P.S. Cena ce biti 170 dinara!!!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 22:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Vronski,ti si rudnik informacija i odlicno je sto te imamo u ekipi! Kad se samo setim da su hteli da te lincuju zbog Ferrija...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 26/11/2008 : 23:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
quote:

E moj Pavele, gde si ti bio dok je EKS objavljivao Spajdermena na zahtev citalaca u svakom broju u jednom podužem periodu i to u tiražu koji je bio u desetinama hiljada?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 26/11/2008 : 23:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84
Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD.

Mislim da su primarna ciljna grupa "Odabranih prica" citaoci koji ne spadaju u hard core fanove (znaju sve epizode napamet i imaju ih u 3-4 verzije), vec oni koji, baš preko te edicije treba da se "upoznaju" sa Zagorom, i da vide kad se on prvi put sukobio sa baronom, Helingenom, kad se sprijateljio sa Fišlegom, Džimi Gitarom...

Kao što sam više puta istako, po meni je ovo najbolja edicija Veselog cetvrtka.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message
Nova izdanja na sve strane,koju banku da orobim da sve to ispratim? Samo sutra mi treba 430 din za VC
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
PA nemaju svi te stripove o kojim vi pricate. Npr ja imam celu pricu zagor protiv barona, ali koliko ljudi jos ima tu pricu, pogotovo ljudi koji su tek proceli citati Zagora... jako malo globalno gledano... stoga neka odabrane price izdaje sve sto je zanimljivo. Mogli bi i druge junake u odabrane price...
U subotu putujem za BGD nadam se da darkwood radi i nedeljom pa da tamo navratim i kupim neki strip.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000