Author |
Topic  |
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 20:17:44
|
quote: Originally posted by Pavel01
tko god ima trunku pojma o strip-sceni i nije prespavao zadnjih 5 godina, zna da pored ludensovog izdanja, postoji cak i srpski pirat te epizode.
Pirati se ne objavljuju na kioske!!! |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 26/11/2008 : 20:43:44
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
tko god ima trunku pojma o strip-sceni i nije prespavao zadnjih 5 godina, zna da pored ludensovog izdanja, postoji cak i srpski pirat te epizode.
Pirati se ne objavljuju na kioske!!!
U pravu si. Trazena kombinacija je - na kioscima. |
... |
Edited by - vope on 26/11/2008 20:44:34 |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 21:01:47
|
Pa evo ovako, ja nisam kupovao Ludens Extra. A posebno nisam kupovao pirate. Idi u Darkvud i pitaj koliko tih brojeva Ludens Extra je prodato, i garantujem da cifra nece biti 10000 primeraka. Pirata pogotovo.
Pored toga, Odabrane priche su najavljene kao serija reprinata, tako da je chinjenica shto ovo josh nije ishlo u Srbiji chist shlag na tortu.
Neke stvari koje ljudi ovde prichaju mi nikako ne idu u glavu. |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 21:21:37
|
Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda... U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-) A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-) |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 26/11/2008 : 21:25:43
|
quote: Originally posted by Zika
De se deno onaj lik sto kaci naslovnice?
Zile,dobro pitanje!Mislim da se ona dobricina,Going,sekira za sudbinu topica! Dampyr na stranu,bice gadne pljuvaze kad osvane naslovna Oda-brane na forumu.  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 26/11/2008 : 21:34:23
|
quote: Originally posted by vronski
Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda... U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-) A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)
Ako ovo Marvel izdanje zaživi, zaslužio si da te castim picem sledece godine kad dodem u BG, kao donosioca dobrih vesti.
Dobre vesti podrazumevaju da stripovi nisu iz Ultimate edicija. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/11/2008 : 21:34:44
|
Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda... U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-) A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)
Urednik je Sloba? |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 26/11/2008 : 21:40:23
|
quote: Originally posted by alexts
Ako ovo Marvel izdanje zaživi, zaslužio si da te castim picem sledece godine kad dodem u BG, kao donosioca dobrih vesti.
Dobre vesti podrazumevaju da stripovi nisu iz Ultimate edicija.
Baš tako |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/11/2008 : 22:02:25
|
spajderman, hulk i kapetan amerika! to se ceka ko ozeblo sunce. ide u 500 ili 800 komada?
Meh, da samo znaš koliko klinaca se loži na Spajdermena .
Btw, ne kapiram samo kakve veze ovo ima sa VC? Buduci da je postavljeno u ovom topiku. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 22:12:37
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Pa evo ovako, ja nisam kupovao Ludens Extra. A posebno nisam kupovao pirate. Idi u Darkvud i pitaj koliko tih brojeva Ludens Extra je prodato, i garantujem da cifra nece biti 10000 primeraka. Pirata pogotovo.
Pored toga, Odabrane priche su najavljene kao serija reprinata, tako da je chinjenica shto ovo josh nije ishlo u Srbiji chist shlag na tortu.
Neke stvari koje ljudi ovde prichaju mi nikako ne idu u glavu.
Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 22:46:01
|
De ti nama reci oce tu biti Batmana,u kom to formatu ide i za koje pare????   |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 22:50:11
|
Ufffff,ne videh da je samo Marvel,koji crni Batman!!!! Pardon  |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 22:52:59
|
Bice i Batmana, naravno, ali ce on,kao i Spiderman u pocetku ici sa posebnim sveskama, kao specijalci dok ce magazin prioritet dati kracim stripovima sa junacima ne toliko popularnim na ovim prostorima kao npr. Kapetan Amerika, Srebrni letac, Derdevil, Fantasticna cetvorka... Magazin ce biti kao što rekoh luksuzno štampan, sa plastificiranim koricama na 100 strana, u zaštotnoj kesi i sa poklonom u prvom broju a to ce biti... e to vec necu da otkrijem, sacekajte 19.1.2009.! P.S. Cena ce biti 170 dinara!!! |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 26/11/2008 : 22:58:22
|
Vronski,ti si rudnik informacija i odlicno je sto te imamo u ekipi! Kad se samo setim da su hteli da te lincuju zbog Ferrija... |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 26/11/2008 : 23:04:19
|
spajderman, hulk i kapetan amerika! to se ceka ko ozeblo sunce. ide u 500 ili 800 komada?
E moj Pavele, gde si ti bio dok je EKS objavljivao Spajdermena na zahtev citalaca u svakom broju u jednom podužem periodu i to u tiražu koji je bio u desetinama hiljada? |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 26/11/2008 : 23:06:26
|
quote: Originally posted by Elderane84 Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD.
Mislim da su primarna ciljna grupa "Odabranih prica" citaoci koji ne spadaju u hard core fanove (znaju sve epizode napamet i imaju ih u 3-4 verzije), vec oni koji, baš preko te edicije treba da se "upoznaju" sa Zagorom, i da vide kad se on prvi put sukobio sa baronom, Helingenom, kad se sprijateljio sa Fišlegom, Džimi Gitarom...
Kao što sam više puta istako, po meni je ovo najbolja edicija Veselog cetvrtka. |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/11/2008 : 23:12:11
|
PA nemaju svi te stripove o kojim vi pricate. Npr ja imam celu pricu zagor protiv barona, ali koliko ljudi jos ima tu pricu, pogotovo ljudi koji su tek proceli citati Zagora... jako malo globalno gledano... stoga neka odabrane price izdaje sve sto je zanimljivo. Mogli bi i druge junake u odabrane price... U subotu putujem za BGD nadam se da darkwood radi i nedeljom pa da tamo navratim i kupim neki strip. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
Topic  |
|