forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message
Znam da subotom rade do 15h,mislim da nedeljom ne rade,ali pozovi tel pa ih pitaj;Miroslav iz AF radi i nedeljom u to sam siguran,ali on je na NBg
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by Elderane84
Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD.

Mislim da su primarna ciljna grupa "Odabranih prica" citaoci koji ne spadaju u hard core fanove (znaju sve epizode napamet i imaju ih u 3-4 verzije), vec oni koji, baš preko te edicije treba da se "upoznaju" sa Zagorom, i da vide kad se on prvi put sukobio sa baronom, Helingenom, kad se sprijateljio sa Fišlegom, Džimi Gitarom...

Taj sam!!!

Da mi vlada035 nije rekao na jednom drugom forumu da se krece sa stripovima svakog cetvrtka, ni dan danas ne bi imao pojma da izlaze, jer do tad nikakve veze nisam imao sa njima...a sad ne mogu da zamislim sebe bez njih (nisam bas toliko zagrizen kao vi ), ali mi je dovoljno da sa nestrpljenjem cekam cetvrtak i radujem se njemu kao malo dete...

Ziveo VC, a i vi ljudi...

E da, vlado thx

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 26/11/2008 23:39:08
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/11/2008 : 23:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ovo sa Marvelom je sjajna stvar, ali bilo bi dobro da se tu nadje u Supermen u sta cisto sumnjam obzirom na naziv magazina
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by Elderane84
Ma, poenta je samo da bi svi voljeli neke epizode koje je samo dnevnik izdao, a ne Ludens ili SD.

Mislim da su primarna ciljna grupa "Odabranih prica" citaoci koji ne spadaju u hard core fanove (znaju sve epizode napamet i imaju ih u 3-4 verzije), vec oni koji, baš preko te edicije treba da se "upoznaju" sa Zagorom, i da vide kad se on prvi put sukobio sa baronom, Helingenom, kad se sprijateljio sa Fišlegom, Džimi Gitarom...

Kao što sam više puta istako, po meni je ovo najbolja edicija Veselog cetvrtka.

E, sada se u potpunosti slažem sa tobom! I ako spadam u one koji bukvalno imaju sve što je na ovim prostorima izašlo od Zagora, sa nestrpljenjem ocekujem sutrašnji broj, kako rece najbolje edicije VC!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2008 : 23:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by masni

PA nemaju svi te stripove o kojim vi pricate. Npr ja imam celu pricu zagor protiv barona, ali koliko ljudi jos ima tu pricu, pogotovo ljudi koji su tek proceli citati Zagora... jako malo globalno gledano... stoga neka odabrane price izdaje sve sto je zanimljivo. Mogli bi i druge junake u odabrane price...
U subotu putujem za BGD nadam se da darkwood radi i nedeljom pa da tamo navratim i kupim neki strip.

Slažem se sa ovim. Mada, ja nemam te price nikako. Ovo mi odlicno dode.

A svakako da bih vrlo rado pozdravio i odabrane price Mister Noa
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/11/2008 : 00:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda...
U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-)
A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)

Kao nekada, kada smo pored ZS i LMS imali i Strip zabavnik, Eks almanah, Super, Marvel, Denis... Bilo bi dobro da se vec sada otvori novi topik o ovome!!!
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 27/11/2008 : 00:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Evo i mene! Nisam bio u mracnom baru sa mantilom i šeširom i nisam opijao saradnike VC da mi odaju informacije, ima ja svojih metoda...
U stvari, imao sam mantil a ispod njega ništa i malo sam prepadao devojke ali to nije tema ovog topica... ;-)
A sada ono glavno, januar 2009. nam donosi malo odmora od Bonelija! Naravno, VC i njegova izdanja ce izlaziti i dalje ali ce se na tržištu pored njih pojaviti još neka izdanja koja nisu Bonelli! 19 januara startuje MARVEL magazin, luksuzno kiosk izdanje koje ce svakog meseca donositi avanture Spajdarmena, Hulka, Kapetana Amerike i drugih... Izdavac je nova izdavacka kuca "Comicon" iz Beograda! Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra! I to nije sve, ali sacekajmo kraj decembra a onda ce se urednik ove edicije i sam oglasiti na forumu! I da, dozvoljeno mi je da ovo saopštim unapred!!! ;-)

sta je bre sad ovo? Pre godinu dana nisi strip mogo kupis na trafici kad sad odjednom nagrnuse sa svih strana. I sta sad da radim, a? Da obijam trafike da bi mogo strip da uzmem? ccccc nemate nimalo obzira prema nama srednjsokolcima. Odose sve pare od dzeparca na stripove.

Uzgred vrlo lepa vest
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 27/11/2008 : 00:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message
Kao sto rece Bruce,i ja imam oda-brane price 2 u verziji Zlatne Serije,ali ne mogu da docekam da sutra ujutru otrcim do kioska i kupim ovo izdanje
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2008 : 00:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa, to su sve dobre vesti, cak i ovaj "Wizard" na kojeg smo se toliko izdrkali, ali ko voli nek izvoli, neko ce radije kupiti njihovog Bleka nego najkvalitetnijeg Magico Venta jer i taj i takav Blek ima svoje trziste. Sto vise izdanja, to bolje, krenuce se sa rezanjem budzeta za stripove (ako se vec nije krenulo nakon ovoliko novih izdanja u ovih 9 meseci) pa ce konkurencija uciniti svoje. To je jako dobro za sve
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/11/2008 : 00:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa, to su sve dobre vesti, cak i ovaj "Wizard" na kojeg smo se toliko izdrkali, ali ko voli nek izvoli, neko ce radije kupiti njihovog Bleka nego najkvalitetnijeg Magico Venta jer i taj i takav Blek ima svoje trziste. Sto vise izdanja, to bolje, krenuce se sa rezanjem budzeta za stripove (ako se vec nije krenulo nakon ovoliko novih izdanja u ovih 9 meseci) pa ce konkurencija uciniti svoje. To je jako dobro za sve

Uprava tako, imacemo trecinu izloga kioska u stripovima, za svakog, i sa plicim i dubljim džepom, i za kolekcionare i za one manje zagrižene!!!
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 27/11/2008 : 00:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
bas je lepo biti zaljubljenik u stripove

drale
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 27/11/2008 : 01:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message
Dok se ne otvori nova tema na forumu.
Pored svih novih izdavaca, nama se piše... Možda, predobro.

Ipak, neka ne izdaju Marvel stripove "3 u 1".
Bolje svaki mjesec pojedinacno izdanje.

Edited by - cgmiki on 27/11/2008 01:13:28
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/11/2008 : 01:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

bas je lepo biti zaljubljenik u stripove

Potpisujem,samo da ne zanemarimo ostale sfere zivota....evo recimo koliko forumasa zapravo ima devojku??????
pardon za offtopic

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2008 : 01:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
A koliko ima zenu?
Decu?
Unuke?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 27/11/2008 : 01:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:

A koliko ima zenu?
Decu?
Unuke?

Zena????Deca????Unuci????Devojka?????
Jel i to izdaje Veseli Cetvrtak?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2008 : 02:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, ali u specijalnoj ediciji "blago ludima"
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/11/2008 : 07:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by Pavel01

spajderman, hulk i kapetan amerika! to se ceka ko ozeblo sunce.
ide u 500 ili 800 komada?

E moj Pavele, gde si ti bio dok je EKS objavljivao Spajdermena na zahtev citalaca u svakom broju u jednom podužem periodu i to u tiražu koji je bio u desetinama hiljada?

tamo gdje su to vec bili antikviteti u to vrijeme?

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 27/11/2008 : 07:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message
quote:
Polovinom februara, isti izdavac pokrece ediciju "Krimi strip" u kojoj ce biti najbolja ostvarenja ovog žanra!

moze li malo detaljnije o ovome?

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/11/2008 : 08:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:

...evo recimo koliko forumasa zapravo ima devojku??????
pardon za offtopic

Devojku?!Ja sam dao oglas za konkurs za kucnog ljubimca!Cim cuje da skupljam VC,svaki pas bezi glavom bez obzira! A,i cure misle da smo mi stripadzije zgoljave drkadzije Kad bi samo znale da sam ja u stvari razbacani,oznojeni drvoseca koji cepka balvane prstima za potpalu! I ja pardoniram za off,iako je i ovo u vezi VC-a!(Timbeerr!)
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/11/2008 : 10:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:

...evo recimo koliko forumasa zapravo ima devojku??????
pardon za offtopic

Devojku?!Ja sam dao oglas za konkurs za kucnog ljubimca!Cim cuje da skupljam VC,svaki pas bezi glavom bez obzira! A,i cure misle da smo mi stripadzije zgoljave drkadzije Kad bi samo znale da sam ja u stvari razbacani,oznojeni drvoseca koji cepka balvane prstima za potpalu! I ja pardoniram za off,iako je i ovo u vezi VC-a!(Timbeerr!)
HMMM,priznaj da nemas vise od 70 kg

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/11/2008 : 10:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

A koliko ima zenu?
Decu?
Unuke?

Starceeeeee!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2008 : 11:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kupio ove odabrane price br.2, nije loše, poboljšavaju je svakim danom.
Takode i Dampyr je OK!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 27/11/2008 11:50:18
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/11/2008 : 11:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Svida mi se što je pored plastificiranih korica strip zašticen i najlonom. Pre neki dan prolazim pored Futurinog kioska i gledam u Cikovog specijala što im stoji izložen, devojka što radi lepo napisala hemijskom na njega 200 dinara... Kao da to ne piše na naslovnici, svašta.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/11/2008 : 12:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

... gledam u Cikovog specijala što im stoji izložen, devojka što radi lepo napisala hemijskom na njega 200 dinara... Kao da to ne piše na naslovnici, svašta.

Pa to je to,Goksi,gospodjica sigurno misli:"Ma,to ionako citaju coravi streberi..." Pa kad jednom parkiram kamion ispred kioska,izadjem onako sa vunenom kapom na glavi,neobrijan,i sekircetom kucnem na salter:"Hm,zgoljava,daj 'ednog Dampira,al' da bude GLANCER,'el 'asno?" Bruce,otkud ti ideja da imam 70 kg,nisi me valjda zamisljao? (moze momcadija sa foruma svasta da pomisli! )
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/11/2008 : 16:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by goksi

... gledam u Cikovog specijala što im stoji izložen, devojka što radi lepo napisala hemijskom na njega 200 dinara... Kao da to ne piše na naslovnici, svašta.

Pa to je to,Goksi,gospodjica sigurno misli:"Ma,to ionako citaju coravi streberi..." Pa kad jednom parkiram kamion ispred kioska,izadjem onako sa vunenom kapom na glavi,neobrijan,i sekircetom kucnem na salter:"Hm,zgoljava,daj 'ednog Dampira,al' da bude GLANCER,'el 'asno?" Bruce,otkud ti ideja da imam 70 kg,nisi me valjda zamisljao? (moze momcadija sa foruma svasta da pomisli! )

Ma jok,ja ponekad zamisljam sve clanove foruma u roze helankama i sa naocarima kao dno od piksle...
Inace novi dampyr odlicna prica,a strip sam nasao perfektno ocuvan,bez greske,definititvno su se popravili.Odabrane price...poznata epizoda,bio je uzitak procitati ponovo(mada imam u zs),cini mi se da je sken malo losiji,ali se ovog puta ne vidi pikselizacija,kao u kecu!!!Kao sto je moj prijatelj Hua primetio(ja nisam obracao paznju)

Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000