Author |
Topic  |
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 13:01:19
|
quote: Originally posted by Vili Garvin
...I jedna opaska.Kada Dilan predstavlja onda je Gruco, a kada Zagor predstavlja onda je Cico ;)
Vili,care,to je to sto kaze Colt,skrenuti paznju na "kulturno-duhoviti"nacin(iako sam ja vise za tradicionalni nacin-rdjavu stanglu pa u studio! )Nije ni cudo sto je Modesti bacila oko na tebe! I,stvaras mi gadne zazubice s tim stripom,samo da znas...  |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 13:10:55
|
quote: Originally posted by Pajtos
...I jedna opaska.Kada Dilan predstavlja onda je Gruco, a kada Zagor predstavlja onda je Cico ;)
Vili,care,to je to sto kaze Colt,skrenuti paznju na "kulturno-duhoviti"nacin(iako sam ja vise za tradicionalni nacin-rdjavu stanglu pa u studio! )Nije ni cudo sto je Modesti bacila oko na tebe! I,stvaras mi gadne zazubice s tim stripom,samo da znas... 
Tachnije, ako je tachna najava iz proshlog superbooka, pishe Dilan Dog predstavlja Groucho, shto je originalni speling, a recimo fali mu padezh ako cemo bash da gledamo gramatiku. Tako da je zapravo isto kao Cico. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 14:17:08
|
quote: Originally posted by zac
:( :( ok hvala sutra cu pogledati ponovo mada ne verujem da ima uf
Trazi u stampinim trafikama i ja sam jedva nasao. Ili se prodaje puno ili ga malo stampaju. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 15:26:51
|
Znaci nadamo se Nicku, a daj bože da bude i Julie u dogledno vreme, baš nam fali dobar krimi strip. Vronski izgleda ipak pogada, što me baš raduje  |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 15:44:25
|
Svojevremeno sam ga citao i procitao sve što je izdao dnevnik,bilo je to vreme kada je sve moglo da se svari kao što je to verovatno slucaj sa tobom Pajtos-vremenom covek podigne sebi standarde...verovatno je to u pitanju,ikada sam bio mladi sve sam citao i sakupljao-sada je drugacije... |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/12/2008 : 16:57:36
|
quote: Originally posted by Le Samourai
quote: Originally posted by Pajtos
Vili,care,to je to sto kaze Colt,skrenuti paznju na "kulturno-duhoviti"nacin(iako sam ja vise za tradicionalni nacin-rdjavu stanglu pa u studio! )Nije ni cudo sto je Modesti bacila oko na tebe! I,stvaras mi gadne zazubice s tim stripom,samo da znas... 
Tachnije, ako je tachna najava iz proshlog superbooka, pishe Dilan Dog predstavlja Groucho, shto je originalni speling, a recimo fali mu padezh ako cemo bash da gledamo gramatiku. Tako da je zapravo isto kao Cico.
Pa teoretski, taj 'junak predstavlja' podnaslov ili kako vec, natpis....treba da stoji kao jedna podcelina za sebe, tako bar ja to gledam. Sa tog aspekta nije nepravilno sto Grucho nije u padezu
Maltene, kao da imas dve tacke, pa tek onda Grucho. Ne znam....tako ja to dozivljavam |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 03/12/2008 : 17:13:41
|
Dobro bre ljudi jel neko citao Mister Noa ili ste svi gledali sliku na naslovnici? Pfff, izgleda da cu morati sutra da cucim pored trafike i zaustavljam ljude i pitam za utiske.
"Od vas nema leba" |
Edited by - goksi on 03/12/2008 17:15:25 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 03/12/2008 : 17:43:45
|
Goksi,ja sam vec komentaris'o Dzerija (Gvadalkanal-tad je Curunir rek'o da je mislio ranije da se radi o nekom kanalu )proslog meseca,no ponovicu moje utiske!Obozavam pilotove ratne dogodovstine!Neko je rek'o da je tesko "naci"Mister No-a sa slemom medju onim vojnicima,a ja sad dodao da je to lako-celo vreme mu je bazuka na ledjima! Odlicno je sto je prikazano upoznavanje sa Filom Maliganom i Stivom Malorijem(Mafija ne prasta\Umreti na Kapriju)!Crtez(Busticchi & Paesani) mi je osrednji i "vuce" na "Preston Key Agency" stil...  |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 03/12/2008 : 18:31:36
|
Pogreshio sam, nije Groucho, nego stvarno Gruco. Po tome shto je na Srpskom mozhemo zakljuchiti da nije deo logoa, vec naslov, a samim tim je bash mogao i da bude u padezhu. Ali, nevermajnd. :) |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 19:24:37
|
Obaveštavam sve da necu više najavljivati izdanja Veselog cetvrtka! To je nešto što ipak treba da rade ljudi iz te izdavacke kuce a ne ja! Takode odjavljujem i topic "Vronski predstavlja". Imao sam najbolju nameru da ljubiteljima stripa najavim i predstavim najnovija strip izdanja koja slede u 2009 godini ali nisu to baš svi docekali sa oduševljenjem... Samo cu reci da ce pocetak sledece godine biti prebogat strip izdanjima ali da se senka svetske ekonomske krize i inflacije nadvija i nad strip izdavaštvo u Srbiji! Nadajmo se da ce postojeca izdanja preživeti( Veseli cetvrtak sigurno hoce!) i da ce uslediti i nova... |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4367 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 03/12/2008 : 19:28:46
|
cao zak,vidim da se nalazis u novom sadu ovih dana ali znamo da zivis u italiji,jel tako.dali mi mozes nabaviti neke brendone u italiji pa kada budes opet dolazio u srbiju da mi ih doneses a ja da ih platim i preuzmem.trebaju mi neki brojevi |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 03/12/2008 : 21:19:41
|
quote: Originally posted by vronski
Obaveštavam sve da necu više najavljivati izdanja Veselog cetvrtka! To je nešto što ipak treba da rade ljudi iz te izdavacke kuce a ne ja! Takode odjavljujem i topic "Vronski predstavlja". Imao sam najbolju nameru da ljubiteljima stripa najavim i predstavim najnovija strip izdanja koja slede u 2009 godini ali nisu to baš svi docekali sa oduševljenjem... Samo cu reci da ce pocetak sledece godine biti prebogat strip izdanjima ali da se senka svetske ekonomske krize i inflacije nadvija i nad strip izdavaštvo u Srbiji! Nadajmo se da ce postojeca izdanja preživeti( Veseli cetvrtak sigurno hoce!) i da ce uslediti i nova...
     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 21:27:35
|
Obaveštavam sve da necu više najavljivati izdanja Veselog cetvrtka! To je nešto što ipak treba da rade ljudi iz te izdavacke kuce a ne ja! Takode odjavljujem i topic "Vronski predstavlja". Imao sam najbolju nameru da ljubiteljima stripa najavim i predstavim najnovija strip izdanja koja slede u 2009 godini ali nisu to baš svi docekali sa oduševljenjem... Samo cu reci da ce pocetak sledece godine biti prebogat strip izdanjima ali da se senka svetske ekonomske krize i inflacije nadvija i nad strip izdavaštvo u Srbiji! Nadajmo se da ce postojeca izdanja preživeti( Veseli cetvrtak sigurno hoce!) i da ce uslediti i nova...
Vronski bez uvrede, ali ne znam odakle ti ideja da ti budes taj koji bi nama saopstavao planove VC. Naravno, osim ukoliko te nisu angazovali za tako nesto. Mislim nije lose ako otkrijes lepa iznenadjenja koja nas cekaju, ali ako si uradio na svoju ruku, to nije korektno. Pa vec si imao jedno lose iskustvo jel ti nije bilo dovoljno  |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 21:30:34
|
quote: Originally posted by regar
Vronski bez uvrede, ali ne znam odakle ti ideja da ti budes taj koji bi nama saopstavao planove VC. Naravno, osim ukoliko te nisu angazovali za tako nesto. Mislim nije lose ako otkrijes lepa iznenadjenja koja nas cekaju, ali ako si uradio na svoju ruku, to nije korektno. Pa vec si imao jedno lose iskustvo jel ti nije bilo dovoljno 
cuti,izgubismo dobrog dousnika iz unutrasnjosti...shta cemo sad,moramo nekog opet da ubacimo   |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 03/12/2008 : 21:32:54
|
quote: Originally posted by weljko94
Vronski bez uvrede, ali ne znam odakle ti ideja da ti budes taj koji bi nama saopstavao planove VC. Naravno, osim ukoliko te nisu angazovali za tako nesto. Mislim nije lose ako otkrijes lepa iznenadjenja koja nas cekaju, ali ako si uradio na svoju ruku, to nije korektno. Pa vec si imao jedno lose iskustvo jel ti nije bilo dovoljno 
cuti,izgubismo dobrog dousnika iz unutrasnjosti...shta cemo sad,moramo nekog opet da ubacimo  
Ne lupaj, u pravu je covek. Sta sad to znaci, on se napravi pametan, i sve to lepo 'najavljuje' u ime dobre volje, podrske kolegama sa Foruma, i sta ti ja znam, a u stvari samo nabija poene sebi. I jos posle ako se ne obistini nesto od toga sto je vronski 'najavio', drvlje i kamenje na izdavacke kuce.
|
 |
|
Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 03/12/2008 : 21:39:58
|
quote: Originally posted by Zika
Zar sad ne treba da se pojavi Going-Going sa "Izvolte"???
Ja se iskreno nadam da nece. Jes' da naslovnice za sutrašnje brojeve izgledaju fantasticno, forumska javnost ce ionako reagovati na dobro poznat nacin. Ujutro ionako kupujemo stripove |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 03/12/2008 : 21:53:55
|
Objasnjenje Vronskog je zbrzano k'o da je imao "posetu" Koza Nostre! Je l',bando,da mu nije jos ko od vas pretio,osim DusMana sinoc?!  |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 21:56:18
|
Cisto da se pohvalim da sam danas nabavio novog Mister Noa i Superbuk. Moram reci da superbuk posebno dobro izgleda. Jos sam na poslu pa nisam procitao nista, samo sam malo prelistao. Na kraju superbuka ima pismo redakcije upuceno citaocima. Koliko vidim tu ni reci nema o prestanku izlazenja Zagorove biblioteke kao sto su neki sa foruma najavljivali.
Izvinjavam se ako je bilo reci o ovome na prethodnim stranama. nisam pazljivo citao postove na poslednjih 4-5 strana. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 22:57:45
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by weljko94
cuti,izgubismo dobrog dousnika iz unutrasnjosti...shta cemo sad,moramo nekog opet da ubacimo  
Ne lupaj, u pravu je covek. Sta sad to znaci, on se napravi pametan, i sve to lepo 'najavljuje' u ime dobre volje, podrske kolegama sa Foruma, i sta ti ja znam, a u stvari samo nabija poene sebi. I jos posle ako se ne obistini nesto od toga sto je vronski 'najavio', drvlje i kamenje na izdavacke kuce.
ne lupam spavaju mi komsije  pa zar ne radi to svaki novinar??? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 23:38:49
|
Da li je dobro da kao neko ko nikad u zivotu nije procitao Dilan Doga sutra uzmem ovaj superbook ili mi ne vredi ako nisam citao ranije brojeve??? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Posted - 03/12/2008 : 23:43:43
|
quote: Originally posted by Caleb
Da li je dobro da kao neko ko nikad u zivotu nije procitao Dilan Doga sutra uzmem ovaj superbook ili mi ne vredi ako nisam citao ranije brojeve???
Nisam ga ni ja mnogo citao pa sam uzeo prvi superbook a uzecu i ovaj sutrašnji. Doduše kod mene nije slucaj kao kod tebe da ga nikad nisam citao, jesam odredeni broj ali opet... |
Edited by - goksi on 03/12/2008 23:45:36 |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
|
Topic  |
|