forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/12/2008 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by Caleb

Da li je dobro da kao neko ko nikad u zivotu nije procitao Dilan Doga sutra uzmem ovaj superbook ili mi ne vredi ako nisam citao ranije brojeve???

Nisam ga ni ja mnogo citao pa sam uzeo prvi superbook a uzecu i ovaj sutrašnji. Doduše kod mene nije slucaj kao kod tebe da ga nikad nisam citao, jesam odredeni broj ali opet...

Idealno bi bilo mnogo bolje da se krene od praktichno bilo kojeg drugog broja Dilana osim Superbooka 2, jer je on zapravo sastavljen od pricha sa Gruchom, njegovim pomocnikom, i oslanja se na odredjeno znanje serijala. Ali, recimo uzmi slobodno redovni broj, prvi Superbook, ili bilo shta drugo. Dilan je jedan od najkvalitetnijih Boneli serijala i meni omiljeni.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/12/2008 : 00:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Ma Dylanove epizode su toliko zasebne da se moze citati od bilo kog treenutka i bilo kog broja,e sad ne znam kakav je superbook 2 ali cini mi se da Groucho va epizoda moze biti losija od standardnog Dylana,tako da bi verovatno trebalo uzeti bar superbook 1

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 03:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
citao sam Grucove gluposti(dodatke) u Ludensovim specijalima o Dilanu i nimalo mi se nesvidjaju.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/12/2008 : 03:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

citao sam Grucove gluposti(dodatke) u Ludensovim specijalima o Dilanu i nimalo mi se nesvidjaju.

Veci deo ovih (mislim sve osim jedne) nisu izashle u Ludensu i, veruj mi, prevod VC-a ga itekako chini vrednim kupovine. I ja sam mrzeo ove iz Ludensa, ali sam sada potpuno promenio mishljenje.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 04/12/2008 : 06:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Koje ce price biti objavljene u 3. superbooku?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 04/12/2008 : 09:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Meni licno ovi Grucovi dodaci u specijalima nisu ništa posebno. Uzecu radi kolekcije, ali...

Inace citao sam sve koje je objavio Ludens do sada...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 04/12/2008 : 09:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message
Kupio malopre DD i Mr No,bas mocno izgleda Superbook
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 04/12/2008 : 09:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Na kioscima u KG-u nema Superbooka danas.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 10:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ubica cudovista,Povratak vampira i Sused...
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 04/12/2008 : 11:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by SejoSexon

Ubica cudovista,Povratak vampira i Sused...

Ako je u pitanju sused iz giganta 4(Ruju-ov)onda je to odlicna vest Fantasticna prica!

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 04/12/2008 : 11:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
Magla u bul. kralja Aleksandra rani jutarnji sati, 4-ti decembar. Pojurim na trafiku, novi brojevi stigli ali samo Mr No. Hmm krenem nizvodno (duz celi bulevar), i svuda ista prica... Daklem uzmem Mr No,no postavlja se pitanje zashto DD nije distribuiran urgh!!! Manji tiraz, ili nesto trece...

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2008 : 12:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Kod mene je stigao u neke trafike a u neke nije. U ovoj što nije kaže radnica da joj je upisan ali da ga nisu doneli, verovatno greška distributera. Sutra ujutro ce doneti tamo gde nisu, bar tako mi je rekla. Ja sam ga uzeo u drugoj trafici. Stvarno sjajno izgleda, deluje mi kao da ovo može da se ima i ako nisi ljubitelj Dilana.

Usput, Going možeš da im postaviš naslovnice pošto su sjajne.
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 04/12/2008 : 12:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message
Koje Gruco epizode su u SB, tj. iz kojeg specijalca?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 04/12/2008 : 12:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Nema Gruca ni na jugu, u Lebanu.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 13:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
U Cacku ga ima! Uzeo sam ga Antitju ispred nosa,trafika je deset metara od "Altija"!Srecom,ima jos jedan..."Alti" u KV-u!
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 04/12/2008 : 14:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

U Cacku ga ima! Uzeo sam ga Antitju ispred nosa,trafika je deset metara od "Altija"!Srecom,ima jos jedan..."Alti" u KV-u!

U KVu je na autobuskoj "Trafika", stripovi stizu dan ranije, nesto nize cene...milina...ali ja nisam tamo...prokl...nesr...urgh!!!

Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 04/12/2008 : 14:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ma Dylanove epizode su toliko zasebne da se moze citati od bilo kog treenutka i bilo kog broja,e sad ne znam kakav je superbook 2 ali cini mi se da Groucho va epizoda moze biti losija od standardnog Dylana,tako da bi verovatno trebalo uzeti bar superbook 1

Zapravo "Price o neobicnom ludilu" su uz "Nekropolis" najbolje epizode DD (govorim o VC)do sada izashle...

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 04/12/2008 : 14:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by aragon.sm

Veci deo ovih (mislim sve osim jedne) nisu izashle u Ludensu i, veruj mi, prevod VC-a ga itekako chini vrednim kupovine. I ja sam mrzeo ove iz Ludensa, ali sam sada potpuno promenio mishljenje.

nekazem ja da mrzim te price sa Grucom nego da mi nisu bas nesto.jednostavno nem ja zeludac za to a kupicu DD sup2 ko sto sam kupio i 1.Oce li neko okaciti naslovnice ako nije problem.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/12/2008 : 14:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ha,ha,ha,ha,svaki bi samoubica batalio,recimo,skok sa mosta kad bi u datom momentu mogao neko da mu pruzi uvid u sitnice koje zivotu daju smisao(a ne da ga navuce manekenka kao:"'Ajmo na kafu",a onda ga drotovi uvezu k'o salamu! )...Ovaj Superbook 2 je,definitivo,jedna od tih "sitnica"! Ovol'ko duhovitosti na jednom mestu,i blesavi Gruco na SVAKOJ strani,zasluzuje na korici oznaku "Nitroglicerin-PA-ZLJI-VO stavljati na policu"!! Ne preterujem,sve prsti od gegova i igra reci(cak i brojke prste-broj 39 je odleteo na grucove pantalone! )!Djole,ako su za ovo najzasluznije tvoje adaptacije(a plasim se da jesu ),ne bi trebalo da nas lisis ovakvog zadovoljstva!Bebama se ne otima zvecka..."I'm mr boombastic,say me fantastic..."

Edited by - Pajtos on 04/12/2008 14:49:15
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/12/2008 : 15:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Kupio Gruca,naslovnica je extra,plastificirana,ja ne znam da li je i
originalna bolja,nadam se da ovog puta nece biti primedbi.Bas mocno izgleda!
Sad kad sam procitao Pajtosev post ne mogu da docekam da odem kuci da ga procitam.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 04/12/2008 : 16:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Može li neko, za nas koji nismo uspeli da nademo danas DD Super book, da kaže šta je suština tog "Pisma citaocima"?

Procitao sam MNoa, i mogu da kažem, da mi se dosta više svida od prvog dela, gde je u 2/3 stripa bila prikazana borba, što mi se nije svidelo.
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 04/12/2008 : 16:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message
u kragujevcu nema superbuka na futurinim kioscima,ali ga ima kod privatnika ja uzo na pivari.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 05/12/2008 : 10:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Može li neko, za nas koji nismo uspeli da nademo danas DD Super book, da kaže šta je suština tog "Pisma citaocima"?

Procitao sam MNoa, i mogu da kažem, da mi se dosta više svida od prvog dela, gde je u 2/3 stripa bila prikazana borba, što mi se nije svidelo.

Obicno obracanje citaocima, slicno kao sto je bilo u prvim brojevima. Podsecaju sta je do sada izdato, najavljuju nova iznenadjenja i slicno. Pominje se Zagor biblioteka, kao kruna dosadasnjeg rada. Nema ni reci da ce prestati sa tim izdanjem. Odprilike to je to. Kazu da ce biti prva iznenadjenja vec u januaru.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19533 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/12/2008 : 10:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ako ide Zagor biblioteka dalje, onda cu uzeti i prva dva broja-kakva vec jesu.
Zagor je ipak samo jedan. Kad opalite 3 broj znaci da je stvar ozbiljna i ide dalje.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/12/2008 : 13:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Super je Gruco,prva i cetvrta prica su mi najbolje,treca malo zamorna,a i druga je ok.
Puno duhovitih opaski i viceva na jednom mestu.Sve u svemu odlicno izdanje,
jos bolja plastifikacija nego u proslim brojevima VC,sve na svom mestu i najava
za pocetak januara,naravno iznenadjenje.Nadam se da ce definitivno,kao sto je Vronski
rekao,biti NICK RAIDER.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000