Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18868 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 06:19:01
|
Neki stvarno ne poznaju zajebanciju ili sprdnju, kako hocete, Vc nece prestat izdavat stripove, pogotovo ne Zagora, koji raztura. Znam da je i Bernard forumaš iako ne baš aktivan.Covjek je ipak pametan.A i momcine VC nas malo vuku za ja..a, pa sa nasladuju kad zaurlamo od bola i jada. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 06:29:48
|
Pa makar su pricljiviji od Bernarda, a vidim da ce i oni postati kao i Bernard sti i treba da bude. Mene je cela stvar sa Vronskim nervirala od samog pocetka. Nije mi bas jasan njegov nacin sticanja popularnosti, a i sta ce mu to? Zasto ne radi ono za sta je placen...? |
|
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 07:54:08
|
Ja mislim da je on (Vronski) pravi (Srpski) novinar. Naime novinari kod nas se ne bave istrazivackim novinarstvom vec nagadjanjem. I tu postoje dve vrste. Oni koji kazu: ja znam sve i ako oni ne kazu ja cu. I oni koji lupe nesto pa cekaju demanti da bi objavili pravu pricu. Pozdrav. |
ŠumhiljduhANAN |
|
|
milan 11
Junior Member
Serbia
364 Posts
Member since 13/06/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 08:11:57
|
Ako je VC zauzeo stav da ne polemise na forumu ja to u potpunosti razumem i podrzavam.Svima ne mogu ugoditi a zarad njih samih sa svima treba da ostanu u dobrim odnosima.Verujem da ce ipak nastaviti da citaju sta se ovde pise i pokusavati da budu bolji u skladu sa svojom uredjivackom politikom i svojim mogucnostima.Mi svi mozemo nesto da zamerimo i to cesto (mozda i precesto) ovde cinimo i cinicemo.VC-u i svim forumasima sve najbolje u novoj 2009. |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 19/12/2008 : 09:27:36
|
going-going
nadjite nacina da se izborite sa ovakvim manjim problemima (jer uz vronskog nikako ne moze ici pridjev veliki ni u kom smislu) , jer ima ljudi kojima vase >izvolite< i prave, provjerene i istinite informacije znace!!!!
Pozdrav za sve iz Veselog
|
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 09:37:29
|
Uzeo sam specijlca, ali u 5 trafika u Beogradu nisam nasao Dilana. U stvari nasao sam u jednoj trafici jedan primerak, ali bio je u ocajnom stanju i nije bio u foliji. Jel moze neko da mi kaze da li je DD ove nedelje u foliji samo specijal.
DA inace mala anegdota od jutros. U jednoj trafici pitam da li je izasao novi DD, matori prodavac kaze da imam 2 razlicita da biram (superbuk i od proslog meseca nelojalna konkurencija). Ja mu kazem da li ima novi broj posto su ovi stari, on kaze da su mu juce donosili, ali da je vratio jer vec ima DD na kiosku. Dakle genijalac izgleda vratio novog Dilana jer su mu u trafici ostali stari brojevi. Svaka mu ceast, dobro da i dnevnu stampu ne drzi od prekjuce. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 09:46:56
|
quote: Originally posted by Going-Going
Ja mislim da je on (Vronski) pravi (Srpski) novinar. Naime novinari kod nas se ne bave istrazivackim novinarstvom vec nagadjanjem. I tu postoje dve vrste. Oni koji kazu: ja znam sve i ako oni ne kazu ja cu. I oni koji lupe nesto pa cekaju demanti da bi objavili pravu pricu. Pozdrav.
Ovo za novinare si u pravu, kod nas se spekulativno novinarstvo cesto mesa sa istrazivackim. Ali da malo ustanem u odbranu profesije, nismo svi takvi.
Mislim da Vronski vise pokusava da bude u centru paznje i da svojim postovima da neku tezinu nego sto izigrava novinara. Pa nije cilj novinara da informacije koje sazna napise na forumu. Kao sto rekoh ovo je vise da skrene poznju na sebe.
Inace protiv Vronskog nemam nista, ali cinjenica je da nakon nekih njegovih postova na ovom delu foruma izbija panika, histerija, paranoja da li ce VC opstati, da li se neka izdanja gase itd. S obzirom da imamo ljude koji su iz same redakcije koji komuniciraju sa nama, zaista nije potrebno da neko radi njihov posao. Jos veca ironija je to sto cela redakcija VC daje odgovore na sva postavljena pitanja, bilo na forumu bilo u odgovorima na mailove. Cemu to da neko od forumasa dodatno kopa za neke informacije, koje bi ionako znali samo da pitamo ljude zaduzene za to. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
Vili Garvin
New Member
Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
|
Vili Garvin
New Member
Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
vronski
New Member
182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 10:11:30
|
Moja je jedina želja da citaoci, odnosno fanovi saznaju prvi za važne stvari koje se ticu stripova, odnosno VC. Priznajem da jeste malo nemoralno da objavljujem vesti pre ljudi iz redkcije ali zašto onda oni oklevaju pa mora "siroti Vronski" da objavljuje stvari i trpi posle pljuvanja i kritike?! Zato više necu objavljivati ništa, ukoliko ekipa iz VC smatra da pred praznike nema ništa da saopšti citaocimja i da ne postoji nijedna bitna informacija onda neka im bude! Vronski ništa ne znha i nema pojma ni o cemu i tako neka bude i ubuduce, bar što se tice VC i njihovih izdanja! Uostalom, blizu je januar, pa ce tada sve biti mnogo jasnije... P.S. Što se Popaja tice, tacno je da ga pokrecu Novosti ali ne kao posebno kiosk izdanje, poput Simpsonovih, vec kao dnevni kaiš strip u samim Novostima! |
|
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 19/12/2008 : 11:17:47
|
quote: Originally posted by Pavel01
sta ste navalili na vronskog? kao da se bavite nuklearnom fizikom, a zapravo brljate svi redom od vardara pa do triglava kako god se zvali po jeftinim stripovima. razbibriga. sund. glupost. face u svijetu stripa? hehe face.
Niko nije navalio na njega, nego je on navalio na Veseli cetvrtak. Niti ga znam niti imam sta protiv njega a jos se ne bavim ni nuklearnom fizikom.Ali...
Jednom je napravio pizdariju, svako malo daje vijesti u polovicnim verzijama, zbog njega momci koji bi da rade svoj posao ne mogu i on jos prijeti objavite ili cu JA.
Odakle mu pravo za to? Zasto bi on objavljivao vijesti za koje momci iz cetvrtka misle da JOS ne treba da budu objavljenje ?
I sto sad ne kaze to sto ima kad ga Going proziva pet puta da to uradi? Kad mu se odobri nece, a kad ne treba hoce ...
|
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 19/12/2008 : 11:22:54
|
quote: Originally posted by vronski
Moja je jedina želja da citaoci, odnosno fanovi saznaju prvi za važne stvari koje se ticu stripova, odnosno VC. Priznajem da jeste malo nemoralno da objavljujem vesti pre ljudi iz redkcije ali zašto onda oni oklevaju pa mora "siroti Vronski" da objavljuje stvari i trpi posle pljuvanja i kritike?! Zato više necu objavljivati ništa, ukoliko ekipa iz VC smatra da pred praznike nema ništa da saopšti citaocimja i da ne postoji nijedna bitna informacija onda neka im bude! Vronski ništa ne znha i nema pojma ni o cemu i tako neka bude i ubuduce, bar što se tice VC i njihovih izdanja! Uostalom, blizu je januar, pa ce tada sve biti mnogo jasnije... P.S. Što se Popaja tice, tacno je da ga pokrecu Novosti ali ne kao posebno kiosk izdanje, poput Simpsonovih, vec kao dnevni kaiš strip u samim Novostima!
malo nemoralno ?? sta bi bilo puno nemoralno??
Il si trudan ili nisi...
Mora?? Jel te neko silom primorava ?? Jel to ko trazi od tebe iz Cetvrtka ??
Neces vise?? Po koji put ovo kazes ??
Pozdrav za tebe. |
|
|
Zika
Starting Member
Serbia
89 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 11:42:18
|
quote: Originally posted by regar
Uzeo sam specijlca, ali u 5 trafika u Beogradu nisam nasao Dilana. U stvari nasao sam u jednoj trafici jedan primerak, ali bio je u ocajnom stanju i nije bio u foliji.Jel moze neko da mi kaze da li je DD ove nedelje u foliji samo specijal.
I Dilan je u foliji |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 12:13:16
|
Moja je jedina želja da citaoci, odnosno fanovi saznaju prvi za važne stvari koje se ticu stripova, odnosno VC. Priznajem da jeste malo nemoralno da objavljujem vesti pre ljudi iz redkcije ali zašto onda oni oklevaju pa mora "siroti Vronski" da objavljuje stvari i trpi posle pljuvanja i kritike?! Zato više necu objavljivati ništa, ukoliko ekipa iz VC smatra da pred praznike nema ništa da saopšti citaocimja i da ne postoji nijedna bitna informacija onda neka im bude! Vronski ništa ne znha i nema pojma ni o cemu i tako neka bude i ubuduce, bar što se tice VC i njihovih izdanja! Uostalom, blizu je januar, pa ce tada sve biti mnogo jasnije... P.S. Što se Popaja tice, tacno je da ga pokrecu Novosti ali ne kao posebno kiosk izdanje, poput Simpsonovih, vec kao dnevni kaiš strip u samim Novostima!
Covece, stani iza toga sto pises i navedi one famozne prave razloge uklanjanja najava sa specijala i sl. Daj da se rascisti sa tim. |
|
|
KGB
New Member
Serbia
125 Posts
Member since 08/04/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 13:01:27
|
mislim da je stvarno red da veseli cetvrtak pokrene svoj sajt gde ce sve lepo pisati sta izlazi i kad izlazi i svi srecni i zadovoljni. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 13:16:23
|
Ja mislim da je red da Vronski pokrene svoj sajt gde ce sve lepo pisati sta izlazi i kad izlazi i svi srecni i zadovoljni. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 19/12/2008 : 13:37:39
|
A to sad pokusavas da okrenes situaciju u svoju korist Mislim, jos uvek me interesuje ko te to unajmio za ovaj plemeniti, ali nezahvalni posao, pa sad zbog toga MORAS da namiris gladne citaoce i da zatim budes popljuvan od istih
"Sirotane" |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 14:11:06
|
quote: Originally posted by DusMan
Ja mislim da je red da Vronski pokrene svoj sajt gde ce sve lepo pisati sta izlazi i kad izlazi i svi srecni i zadovoljni.
Predlazem da se sajt zove "Veseli Vronski", pa ce biti sve veselo |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
vronski
New Member
182 Posts
Posted - 19/12/2008 : 16:17:51
|
Odgovoricu na sve prozivke i pitanja onda kada se i meni odgovori ko mi je slao pretece SMS poruke sa tekstom: "IZLANI SE JOŠ NEŠTO U VEZI IZDAVACKOG PLANA PA CE POSLE VESELOG CETVRTKA ZA TEBE DOCI CRNI PETAK"!!!! Znam da ovo nisu slali ljudi iz veselog cetvrtka jer su ozbiljna kuca i normalni ljudi ali me interesuje ko je sa ovog foruma tako "duhovit" i sledi trend da se novinarima u ovoj zemlji preti?!!!
|
|
|
vronski
New Member
182 Posts
Posted - 19/12/2008 : 16:21:45
|
Samo da ne bude zabune, poruke nisu bile SMS nego slate mejlom, ustvari dobio sam skeniranu sliku mobilnog displeja na kojem je bila otkucana ta poruka! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/12/2008 : 16:28:34
|
Vronski, hajdemo sad jednom za svagda: izjasni se o tim najavama. Ako više neceš ništa da najavljuješ, kao što si par puta rekao i porekao, da uredim onaj tvoj topic, a ako hoceš, onda to i uradi, a ja cu videti sa vlasnikom sajta da li mu to uopšte odgovara. Može? Ovako, zvuciš mi kao devojka na prvom sastanku, "ja hcu, al ne bih još..e pa hocu kad ja hocu, a ne kad mi ti kažeš..." |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|