Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/12/2008 : 16:32:07
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Evo kad nece vronski, ja cu vam otkriti.
Ukidaju se sva izdanja VC, koja ce zameniti nedeljni trach chasopis koji ce se sastojati od svega iz unutrashnjeg zhivota chetvrtkovaca. Ko je sa kime? Chija ljubav nije uzvracena? Kakva je Blazhinina rodbinska veza sa upravom? Ko odlazi? Ko ostaje? Shta ce biti izdato u rupi koju je ostavio Dragonero? Da li je jedan od istaknutih chlanova urednishtva zaista gej? Zashto Dampir nije u foliji? Detalji o hladnom ratu sa Ludensom, transkripti sa sastanaka Slobe sa upravom, i mnogo shtoshta drugo.
50 strana, kundstruk, nedeljno, 75 dinara.
Kada prestane interesovanje za ove teme, nastavlja se regularno izdavanje kao i do sada.
Nemoj da zajebavaš!!!! Jedva cekam, to se zove pravo štivo! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
vronski
New Member
182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 16:33:23
|
Necu više ništa najavljivati, muka mi je od svega! Veselom cetvrtku želim sve najbolje i da opstane u sledecoj godini jer je potreban strip sceni i bukvalno je održava u ovom trenutku. Oglašavacu se i dalje na ovom topicu ali BEZ IKAKVIH NAJAVA ubuduce, pisacu komentare postojecih izdanja a šta novo bude izašlo ljudi ce vec videti i bez mojih najava! |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 19/12/2008 : 16:34:06
|
ti si novinar koliko je i moja baba pilot. a tesko da su ovi iz veselog jos uvek normalni pored tebe.Posto se izdajes za prijatelja kuce a ovamo ko seoski telegraf pricas ne zaklapas sta se sprema i sta ce da bude,znas onu narodnu "pored ovakvih prijatelja neprijatelji mi netrebaju" ti kanda imas gadne probleme posto ocigledno patis od nedostatka paznje,pa ovde na forumu iznosis neke tvoje teorije zavere da bi vrlo ali VRLO verovatno samo privukao paznju i jos kanda do sada nisi svestan kakvu si stetu napravio do sada VC. kao poslednji adut svoje neke odbrane iznosin neku izmisljeneu poruku u kojoj zamisljas da ti neko preti,pa dobro ti je taj neko i reko ko god da ti je poslao poruku. A plus ovo "sledi trend da se novinarima u ovoj zemlji preti" kako i nece da se oreti kad neznas sta je novinarska etika. A cisto da se razumememo nisam novinar ali trenutno radim za B92 i Suboticku Super tv tako da znam kako neke stvari funkcionisu. I ajde molim te kad te molim reci vise sta imas i sta znas da zavrsimo tu pricu jednom za svagda.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/12/2008 : 16:34:25
|
quote: Originally posted by vronski
Necu više ništa najavljivati, muka mi je od svega! Veselom cetvrtku želim sve najbolje i da opstane u sledecoj godini jer je potreban strip sceni i bukvalno je održava u ovom trenutku. Oglašavacu se i dalje na ovom topicu ali BEZ IKAKVIH NAJAVA ubuduce, pisacu komentare postojecih izdanja a šta novo bude izašlo ljudi ce vec videti i bez mojih najava!
Super, hvala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 16:51:52
|
Pa nije ni cudo da dobijas pretnje kad si se upleo u nesto sto spada u domen industrijske spijunaze i to, prijatleju, nema bas nikakve veze sa novinarstvom. Postoji nesto sto se zove poslovna tajna i vrlo je zasticena zakonom u svetu kao i sve u vezi bilo kojih legalnih subjekata koji ostvaruju neku zaradu. Ljudi su ulozili pare u nesto i sigurno im ne prija da im neko to razjebava odavanjem stvari koje spadaju u njihove poslevno poverljive podatke. Da li je to u ovom slucaju zbog "Ludensa" ili ne, ne ulazim u to, ali da sam licno u ulozi nekoga ko se nesto pita u VC svakako bih povukao neke korake i u tom pravcu znajuci da izvestan (ne beznacajan) deo trzista kupuje oba izdavaca i da ce se neki neminovno odluciti za jednog od njih. Mozda je ovo o cemu pricam beznacajno u poredjenju sa tirazima koje ima VC, ali samo pokusavam da sagledam stvari iz ugla izdavaca i mogu da kazem da neke stvari potpuno razumem a i odobravam ih. |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 17:00:13
|
Kao novinar moram reci da je ovo sto si napisao za pretnje sramota. Ne verujem da je tebi neko pretio zato sto si novinar, nemoj da koristis taj razlog, jer to je uvreda za sve novinare kojima inace prete svakim danom u ovoj zemlji.
Inace apsolutno osudjujem bilo kakve pretnje bilo kome, ali nisi ti novinarska gromada koja je otkrila neku aferu, samo si drukara (cinkaros, kako god), koji je verovatno zloupotrebio necije poverenje da bude u centru paznje ovog foruma. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 19/12/2008 : 18:03:47
|
Ma kakva crna spijunaza, ja ga otvoreno pozivam da kaze sta ima. Ma kakvi pozivam, molim, preklinjem. Kazi Vronski, a ja cu doci da te branim od tog (ili te) ko (koja) ti preti. |
ŠumhiljduhANAN |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16998 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/12/2008 : 18:07:47
|
Malo sam gledao ove naslove Zagorovih epizoda koje su u pripremi i piše Juriš Mohava a u prvom specijalu su bili Mohavki? Ali naslov jednog broja je Hjuroni? Zašto ne Uroni?
Ima zaista nekih neshvatljivih propusta u pojedinim brojevima. Evo npr. Zagor br. 9, stranica 11:
SAD MORAM GA PRONACI I ZAPUŠIM MU USTA, A POTOM CU DA GA SAKRIJEM NEGDE GDE CE DA GA PRONAÐI ŠTO JE MOGUCE KASNIJE!
Previše grešaka za samo jednu recenici. A inace i ovo može poslužiti kao primjer kako nezgrapno zvuce recenice gomilanjem pogodbene rijecce da umjesto infinitiva ili u pojedinim slucajevima futura. Ne znam da li je to slucajno ili namjerno, ali poslije gomile takvih recenica u prethodnim brojevima u broju 10 Krvave piramide je to mnogo bolje riješeno, nema takvih recenica. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
satko
New Member
Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 19/12/2008 : 20:43:03
|
Da nema ovog Manhuntera trabalo bi ga izmisliti. Ljudi jeste da je on moderator ali kontale li vi koliko je cova korektan a posao mu je da nama svima kontroliše gluposti koje pišemo. Za ovo treba beneficirani staž. Svaka cast cova! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 21:24:08
|
joj shto je zabavno da se cita ovaj forum...ima da batalim i Svet i Scandal ...
pa verovatno je razlog zashto nisu neshto najavili je zato shto to treba da bude iznenadjenje...Mozda budu objavili Geu,ali necu da nagadjam,ja cu samo da uzivam i citam kako lepo(svadjate)diskutujete o VC |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Member since 19/12/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/12/2008 : 22:49:55
|
Mrave nemoj sad da se foliraš, kad svi znamo da si ti u stvari Vronski pod drugim nickom! Još provociraš sa ovakvim pitanjem! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 19/12/2008 : 22:51:31
|
kako to anto iskusno provaljuje :D |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 19/12/2008 : 22:54:53
|
Ja citam forum neko vreme i poznat mi je nik vronski ali to nisam ja. Mislio sam da ovde ima nekog ko je "ovlascen" od izdavacke kuce da daje info... nisam ja sad toliko detaljno citao sve prepiske ovde.
PS Boze me sakloni... dodjoh prvi put i vec me nabedjuju. Pozivam na toleranciju. Svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. |
http://www.sfpogled.net/ |
Edited by - mrav on 19/12/2008 22:56:23 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Posted - 19/12/2008 : 22:57:14
|
Šalim se Mrave, dobrodošao na forum Otkud ti informacija da je 1. epizoda BB slabija od sledecih? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 19/12/2008 : 23:00:59
|
Ne marim Anto, a sto se Barrona tice videcete da ce to biti extra serijal. Ja sam citao recenzije na nekim italijanskim sajtovima pre par nedelja. Slicna je prica kao i sa Dampyrom. Kako vreme prolazi on se popravlja. |
http://www.sfpogled.net/ |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 19/12/2008 : 23:40:52
|
naslucujem nesto: vronski je u stvari profa Cita nase komentare o naslovnicama pa ih namjerno svaki put shebe.Mozda ga to uzbudjuje,dok mi psujemo po naslovnicama on razvija desni biceps |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Posted - 20/12/2008 : 00:11:39
|
quote: Originally posted by anto
Ako treba i povaljujem
nadam se da ovo nije bilo upuceno meni [:S]
king warrior:ma on je ferri koji prevodi sa italijanskog u google translate pa ovde posta |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/12/2008 : 01:32:36
|
jupi jupi...kupio sam svoj prvi VC strip sa duplim stranicama, kod novog dilana imam 2 puta str 79/80 |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 20/12/2008 : 01:46:09
|
Ja u poslednjem teksu umesto stranica 21/21 imam neke oko 90, a umesto 30 i nekih imam 70 i neke. Odem u Darkvud, lepo zamenim, dodjem kuci...
...i identichna greshka |
|
|
Topic |
|