Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/12/2008 : 17:51:31
|
I to da se i ne pominje jos mogucnost zloupotrebe na aukcijama. Ako se vec zna za postojanje takvih,ocu i ja da znam,zasto samo moderatori? Ispada da mozes da pricas svasta,izvredjas kog hoces,nalupas se gluposti i onda samo promenis nick. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 17:53:01
|
quote: Originally posted by ned_lynx
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Je l' mogu da se, u padobranskom stilu, nametnem sas jedno pitanje: Kakvu je to štetu @Vronski ucinio VC-u?
I još jedno, ontopic pitanje: Fabio Celoni, crtac zadnjeg Dylana, šta je još radio? Vrlo zanimljiv crtež, bar koliko sam prelistao. Mogao bih se zakleti da je radio nešto od Nicka Raidera, ali ne nalazim na netu takav podatak.
Mislim da je Celoni veci krivac od Vronskog! Ma,moje misljenje,Vronski nista nije kriv.Naprotiv,zna nam po koje vece uveseliti novim "najavama"...bude tu svacega,od apokalipticnih najava do "pretnji" momcadije iz redakcije tipa "kazi sad kad si poceo"(da ti DusMan ne dodje u posetu! )...Logicno,ako VC dobro cuva poslovne tajne,ko moze sta otkriti? Jesi li zadovoljan sas odgovor? Uzgred,i mene interesuje gde je jos Celoni crtao? |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1480 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 21/12/2008 : 17:53:28
|
Priznajem da pocinju da mi smetaju likovi sa nedelju dana staža koji u proseku imaju po 128 poruka dnevno u kojima retko kad nešto smisleno može da se procita. Ajde što se (ni)malo ne razumeju u "problematiku", nego se još i dice time... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/12/2008 : 17:55:06
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by manhunter
Da ne govorim koliko ovde ima duplih nickova sa namerom da provociraju...
Zasto se takvi ne uklone s foruma zajedno sa svim svojim nickovima? I ko su ti ljudi? Eto,ja bi bas voleo da saznam to,da ne pricam s jednom osobom misleci da su to tri coveka.
Ma, ok, nespretno sam se izrazio. Nije za iskljuciti da ima osoba koje su tu nekada bile, koje su trajno izbacene, a vratile se iz ovih ili onih pobuda sa novim nickom. Ima i ljudi koji dolaze da bi prvenstveno provocirali ili šta ti ja nam. Da postoje osobe koje istovremeno koriste više nickova mi nije poznato, a moglo bi se lako rešiti. Treba samo dosta vremena, ali trenutno ne vidim potrebu za time, Markos ima sve pod kontrolom ;-). Nadam se da sam se ispravio, da ne ispadne da unosim pometnju na forum. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 21/12/2008 17:57:29 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 18:07:17
|
Dajte ljudi dva dana ne posetim forum kad ono ovde ludilo,dajte malo da komentarisemo izdanja a ne stalno neka polemisanja kao u skupstini.Mislim ok,onda odem na izdavacki izlog VC kad tamo isto.STRASNO!!! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 18:12:48
|
Da ne govorim koliko ovde ima duplih nickova sa namerom da provociraju...
Zasto se takvi ne uklone s foruma zajedno sa svim svojim nickovima? I ko su ti ljudi? Eto,ja bi bas voleo da saznam to,da ne pricam s jednom osobom misleci da su to tri coveka.
Ma, ok, nespretno sam se izrazio. Nije za iskljuciti da ima osoba koje su tu nekada bile, koje su trajno izbacene, a vratile se iz ovih ili onih pobuda sa novim nickom. Ima i ljudi koji dolaze da bi prvenstveno provocirali ili šta ti ja nam. Da postoje osobe koje istovremeno koriste više nickova mi nije poznato, a moglo bi se lako rešiti. Treba samo dosta vremena, ali trenutno ne vidim potrebu za time, Markos ima sve pod kontrolom ;-). Nadam se da sam se ispravio, da ne ispadne da unosim pometnju na forum.
Dobro,ajd to na stranu... Kazi mi zasto se dozvoljava likovima trajno izbacenim po x puta sa foruma da se iznova vracaju pod drugim nickom kad se zna tacno o kome se radi? I to provokatorima koji samo gledaju da lece neke svoje frustracije na forumu? Znas tacno na koga mislim,ali nemam vise nerava,ni vremena da gubim na pojedine frikove pa cu mu izostaviti sve nickove pod kojima je bio. Koja je onda svrha "trajnog" izbacivanja? |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/12/2008 : 18:16:25
|
@Tex Willer Ja nisam u mogucnosti da ti odgovorim koji su to likovi stvarno. Ako na nekoga sumnjaš, javi na PM, provericemo. A inace, ako neko bude izbacen, pa se ponovo registruje sa novim nickom i novom e-mail adresom, kako ceš ga spreciti u tome??? Mada, nisam baš upucen na ovom polju, kao što rekoh, Markos je šef i ima sve pod kontrolom ;-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 18:20:07
|
quote: Originally posted by henry
Priznajem da pocinju da mi smetaju likovi sa nedelju dana staža koji u proseku imaju po 128 poruka dnevno u kojima retko kad nešto smisleno može da se procita. Ajde što se (ni)malo ne razumeju u "problematiku", nego se još i dice time...
Svaka ti je na mestu. Meni je i ovih postova koje imam mnogo,jer me i privatno nervira sto sam senior,pa mi bas i ovde treba. Ako je moguce nek' moderatori izbrisu sve moje postove koji se odnose na to "Kad ce Tex od prvog broja?" i odo ja na junior,mozda i starting member Lepse zvuci junior,al' je nekima ocigledno stalo da sto pre budu neki visi rang(ko da to nesto znaci u zivotu) pa navale ko smrt na babu. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 18:23:00
|
Ok!Ja sam dao komentar na procitanu "Tajnu Kristofora Kolumba",'ajmo dalje!Sta mislis o novom specijalcu,Okiboki?
Ne oftopicari |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 18:42:23
|
Ok!Ja sam dao komentar na procitanu "Tajnu Kristofora Kolumba",'ajmo dalje!Sta mislis o novom specijalcu,Okiboki?
Iskreno da ti kazem jos nisam procitao,cim procitam javicu |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 21/12/2008 : 19:06:29
|
sta mislim o specijalcu br. 3???? isto mislim ko i pre 3 godine,ovaj od vc nisam procitao i necu skoro,a iskreno nije me nesto odusevio ni onaj pirat kog sam nabavio pre 3 godine. nista posebnooooo |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 21/12/2008 : 19:48:01
|
Eee,meni je bio premijeran! Od tih pirata imam samo MM & DD-drugi susret.Kod nas na jugu,stripova je uvek bilo" kol'ko za na zub" ,a kamoli tih pirata!Ali ko ceka,doceka!'Fala momcadiji iz VC!Je l' ovo Colt radi prevod Zagora? |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 19:56:24
|
quote: Originally posted by aragon.sm
sta mislim o specijalcu br. 3???? isto mislim ko i pre 3 godine,ovaj od vc nisam procitao i necu skoro,a iskreno nije me nesto odusevio ni onaj pirat kog sam nabavio pre 3 godine. nista posebnooooo
Isti slucaj i kod mene! Osrednja prica. Inace sva izdanja specijalaca VC imam i u pomenutm piratima sa onim dodacima koji su sasvim OK |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 21/12/2008 : 20:12:30
|
Dobro,ajd to na stranu... Kazi mi zasto se dozvoljava likovima trajno izbacenim po x puta sa foruma da se iznova vracaju pod drugim nickom kad se zna tacno o kome se radi? I to provokatorima koji samo gledaju da lece neke svoje frustracije na forumu? Znas tacno na koga mislim,ali nemam vise nerava,ni vremena da gubim na pojedine frikove pa cu mu izostaviti sve nickove pod kojima je bio. Koja je onda svrha "trajnog" izbacivanja?
opet ti brkas pojmove. da si detaljno procitao faq, tos i pravila (cak ona sa glavne stranice) znao bi da se ne izbacuje osoba vec NICK! 'ajd to procitaj pa se vrati. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:21:41
|
quote: Originally posted by Pavel01
opet ti brkas pojmove. da si detaljno procitao faq, tos i pravila (cak ona sa glavne stranice) znao bi da se ne izbacuje osoba vec NICK! 'ajd to procitaj pa se vrati.
Nicka ce da izbaci Libellus,btw.imas drugi topic o tome. Prepoznao si se? Smatras se osobom? Pa stavi onda neki podatak o sebi,ne krij se iza nicka. Ti si sve to procitao? Pa ti citas? Znam da se ponavljam,al'sta ti je evolucija |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:29:48
|
oh boze... opet pubertetlija. pa koliko vas je. a svi kazu da stripove citaju odrasli.
oh boze... opet pubertetlija. pa koliko vas je. a svi kazu da stripove citaju odrasli. |
|
|
paranoid
Junior Member
339 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:35:05
|
vidim da je nekima dosadno pa offtopicare. sad cu vam ja pomoci da se vratite na temu o veselom cetvrtku:
sad kad je utihnula polemika oko vronskog kojom je skrenuto sa pravih PROBLEMA u vc-u, mene bi zanimalo jesu li i koje serije u opasnosti da uskoro budu ugasene. kao horusove, vaninijeve, abatonove, systemove i sferine. ili se jos uvijek moze sve uzimati u uvjerenju da ce to dugorocno, znaci za 3 mjeseca, jos uvijek postojati?
sve mi se cini da ce se to uskoro gasiti, sad kad je otislo puno bitnih ljudi iz vc-a, a izgleda da je i kvaliteta sve gora, duple stranice, troduple stranice, falicni uvezi, otisak los, naslovne kakve vec jesu. zanimanje publike vidljivo opada... a i nema najava koji je sljedeci broj u nekim izdanjima. ta su vec ugasena? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 20:37:27
|
oh boze... opet pubertetlija. pa koliko vas je. a svi kazu da stripove citaju odrasli.
Covek stvarno treba ponekad da bude baš kao Tex Willer, i da sredi stvari sa nekim pojedincima na svoj dobo poznati nacin |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 20:41:00
|
Pavele, pored tebe je pomalo tesko ne iznervirati se. A poshto sebe smatram osobom mirne naravi, radije cu skrenuti misli na lepshe teme.
Recimo, Libellus ce da izdaje Nika Rajdera. Kakva lepa vest.
A u chetvrtak izlazi drugi broj Bred Barona. Bash me zanima kakav ce biti. Prvi broj je bio ok.
A i rekli su mi u darkvudu da ce brojevi VC zakazani za 1. januar izaci koji dan pre nove godine, jer 1. januar jeste malo sulud datum.
Sve lepe vesti. Shta ti mislish o njima? Osim da ce sve to biti otkazano, a onda ce sa neba sici Deda Mraz i pobiti machice i sirochice, a ostalima podeliti njihove glave i, ako nema za sve, shape? |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:43:41
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Covek stvarno treba ponekad da bude baš kao Tex Willer, i da sredi stvari sa nekim pojedincima na svoj dobo poznati nacin
i koji bi to nacin bio milo? de objasni za nas koji citamo martija.
Cekaj,ti stvarno citas? Ne salis se? Razumes i ono u oblacicima ili samo povezujes na osnovu slika?
|
|
|
Topic |
|