Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/12/2008 : 20:44:45
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Pavel01
oh boze... opet pubertetlija. pa koliko vas je. a svi kazu da stripove citaju odrasli.
oh boze... opet pubertetlija. pa koliko vas je. a svi kazu da stripove citaju odrasli.
Covek stvarno treba ponekad da bude baš kao Tex Willer, i da sredi stvari sa nekim pojedincima na svoj dobo poznati nacin
Jedini pravi nacin,zato je Tex najrealniji Nece valjda da ih golica po tabanima i ocekuje da sazna nesto |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 20:48:05
|
Covek stvarno treba ponekad da bude baš kao Tex Willer, i da sredi stvari sa nekim pojedincima na svoj dobo poznati nacin
i koji bi to nacin bio milo? de objasni za nas koji citamo martija.
Ima vreme sine, i ja u tvojim godinama nisam citao Tex Willera, doci ce vreme kada ceš sam poceti da citaš, pa samo ce ti se kasti |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:50:33
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Pavele, pored tebe je pomalo tesko ne iznervirati se. A poshto sebe smatram osobom mirne naravi, radije cu skrenuti misli na lepshe teme.
Pametno,takve ni indijanci nisu dirali |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Member since 19/12/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 20:51:03
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mrav
quote: Originally posted by ---dp---
Malo smo mozda bili prestrogi prema Vronskom, i sad covek ne dolazi vise uopste a s druge strane morali smo jer se on bas primio na neke stvari.
Boga mi dragoga za ovih par dana koliko sam ovde, vidim da on nije jedini koji je tako prosao. Kao da ovde vlada neka izbezumljena linchu sklona rulja. Pa jedva cekate da neko iskoci iz sablona da ga rascerecite i iskamenujete, iz zabave. Toliko o toleranciji...
Koliko sam video vronski je bio super clan.
AL ajd nov sam, mozda i gresim.
tako je ,mozda i grijesis.Ako se pojavi novi clan i zeli vec prvih dana da sefuje te soli svima pamet,mora da ocekuje da nece biti omiljen.Nije samo tako na forumu,takav je i realni zivot.Prvo uklopiti se,cekirati situaciju, pa onda ako je moguce praviti karijeru
Kukala majka onom koji na forumu pravi karijeru. Karijera je deo realnog zivota, a karijera na forumu ne znaci nista.
Drugo sad, vidim da su neki clanovi koji su godinama gradili karijeru ispljuvani i obezglavljeni ocas posla.
Trece ne solim ja nikom pamet, vec samo izrazavam misljenje, AKO SE TO SME OVDE??? |
http://www.sfpogled.net/ |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:51:25
|
Ima vreme sine, i ja u tvojim godinama nisam citao Tex Willera, doci ce vreme kada ceš sam poceti da citaš, pa samo ce ti se kasti
daj ne drzi me u neizvjesnosti. koliko zganaca jos moram pojesti da dodjem do te fenomenalne dobi? sa koliko godina se to cita? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 21/12/2008 : 20:53:16
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by mrav
quote: Originally posted by ---dp---
Malo smo mozda bili prestrogi prema Vronskom, i sad covek ne dolazi vise uopste a s druge strane morali smo jer se on bas primio na neke stvari.
Boga mi dragoga za ovih par dana koliko sam ovde, vidim da on nije jedini koji je tako prosao. Kao da ovde vlada neka izbezumljena linchu sklona rulja. Pa jedva cekate da neko iskoci iz sablona da ga rascerecite i iskamenujete, iz zabave. Toliko o toleranciji...
Koliko sam video vronski je bio super clan.
AL ajd nov sam, mozda i gresim.
tako je ,mozda i grijesis.Ako se pojavi novi clan i zeli vec prvih dana da sefuje te soli svima pamet,mora da ocekuje da nece biti omiljen.Nije samo tako na forumu,takav je i realni zivot.Prvo uklopiti se,cekirati situaciju, pa onda ako je moguce praviti karijeru
Kukala majka onom koji na forumu pravi karijeru. Karijera je deo realnog zivota, a karijera na forumu ne znaci nista.
Drugo sad, vidim da su neki clanovi koji su godinama gradili karijeru ispljuvani i obezglavljeni ocas posla.
Trece ne solim ja nikom pamet, vec samo izrazavam misljenje, AKO SE TO SME OVDE???
Cetvrto ne da me zabole da li sam omiljen ili ne... ne vidim zasto ti sad meni pretis da ako se ne slihtam kao neki da necu biti omiljen. Mislim da je samo patoloskim slucajevima neophodno da budu omiljeni. A meni je bitno da imam svoj stav. A i ovde si video da su neki stali uz moju izjavu, ti nisi, a neki su onda stali uz tebe. Grade karijeru ljudi valjda |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 21/12/2008 : 20:57:21
|
vidim da je nekima dosadno pa offtopicare. sad cu vam ja pomoci da se vratite na temu o veselom cetvrtku:
sad kad je utihnula polemika oko vronskog kojom je skrenuto sa pravih PROBLEMA u vc-u, mene bi zanimalo jesu li i koje serije u opasnosti da uskoro budu ugasene. kao horusove, vaninijeve, abatonove, systemove i sferine. ili se jos uvijek moze sve uzimati u uvjerenju da ce to dugorocno, znaci za 3 mjeseca, jos uvijek postojati?
sve mi se cini da ce se to uskoro gasiti, sad kad je otislo puno bitnih ljudi iz vc-a, a izgleda da je i kvaliteta sve gora, duple stranice, troduple stranice, falicni uvezi, otisak los, naslovne kakve vec jesu. zanimanje publike vidljivo opada... a i nema najava koji je sljedeci broj u nekim izdanjima. ta su vec ugasena?
Naravno da se ne moze obecati da ce sve to dugorocno postojati za tri meseca. Zato i nema najava za naredne specijale. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:10:17
|
Sto bi se ljudi trebali osecati lose? VC ce izdrzati makar tu godinu dana, sto je svojevrstan rekord za kiosk izdanje Bonellija u Srbiji. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:16:15
|
ljudi nemojte molim vas. bar malo lazite. eno goksija, brusa i harakirija odvezose hitna, a i teks se ne osjeca bas najbolje...
Daj stavi neku svoju sliku na forum,pa da je stavim na neko vidno mesto da mi s osmehom krece dan. A u pravu si,nije mi bas najbolje. Muci me zatvor(znas,onaj medicinski). Ti te probleme nemas? Vidim,redovno kakis gde god stignes. To je zdravo,ali ne i higijenski. Postoje odredjena mesta za to. Pise WC. Bese znas da citas ili samo povezujes slike pa da ti nacrtam? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:24:21
|
quote: Originally posted by Colt
Sto bi se ljudi trebali osecati lose? VC ce izdrzati makar tu godinu dana, sto je svojevrstan rekord za kiosk izdanje Bonellija u Srbiji.
VC je bez obzira na moje prebacivanje za "Kol.Zagora" nesto najbolje sto se dogodilo strip-sceni u Srbiji u zadnjih ne znam ni sam koliko godina. Naravno,prostora za korekcije uvek ima,ali to je valjda normalno u svakom poslu. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:24:35
|
quote: Originally posted by Colt
Sto bi se ljudi trebali osecati lose? VC ce izdrzati makar tu godinu dana, sto je svojevrstan rekord za kiosk izdanje Bonellija u Srbiji.
godinu dana? to bi stvarno bilo impozantno. bio sam uvjeren da vc odlazi u vjecna lovista u ovom mjesecu. mislim da se stripovi ne mogu stancati istom brzinom u zimskom periodu kao u ljetnom bez da se napune skladista... a uz to je sigurno dosta publike otpalo sto zbog kvalitete, sto razocarani fizionomijom novih starih junaka. |
|
|
gogyly
New Member
Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 21/12/2008 : 21:26:30
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Pavele, pored tebe je pomalo tesko ne iznervirati se. A poshto sebe smatram osobom mirne naravi, radije cu skrenuti misli na lepshe teme.
Recimo, Libellus ce da izdaje Nika Rajdera. Kakva lepa vest.
A u chetvrtak izlazi drugi broj Bred Barona. Bash me zanima kakav ce biti. Prvi broj je bio ok.
A i rekli su mi u darkvudu da ce brojevi VC zakazani za 1. januar izaci koji dan pre nove godine, jer 1. januar jeste malo sulud datum.
Sve lepe vesti. Shta ti mislish o njima? Osim da ce sve to biti otkazano, a onda ce sa neba sici Deda Mraz i pobiti machice i sirochice, a ostalima podeliti njihove glave i, ako nema za sve, shape?
veselsa vest je da ce onda i MM da izadje pre nove. Eto prvog poklona za novu...
|
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/12/2008 : 21:35:36
|
godinu dana, pala je oklada na godinu dana. [/quote]
6 brojeva si govorio. Bar budi dosledan ako ništa drugo. |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:37:56
|
Iako podrzavam Veselog, mislim da je kolekcionarsko izdanje najveca bruka srpske scene. Ono je trebalo da bude prosto savrseno. Ponos i dika. A ne da drugi broj bude pola metra visi od prvog. A mozda ce sad srazmerno da povecavaju sledece brojeve pa kao da naprave stepenice... ko ce ga znati.
Svakako ne bih ni u ludilu dao 1400 dinara za tako nesto. Pa bolje da uzmem 10 redovnjaka nego jedan taj bezvezni.
Mada i redovnjaci.. kad vidim one bele fleke po stampi spopadne me dijareja. |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:40:20
|
quote: Originally posted by goksi
6 brojeva si govorio. Bar budi dosledan ako ništa drugo.
eh, to je bilo jos prije nego sto se znalo da je izdavac tiskara kojoj naravno treba malo vise vremena da akumulira kritican gubitak. ima sinergijske efekte i tako dosta manje troskove. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/12/2008 : 21:43:22
|
quote: Originally posted by goksi
godinu dana, pala je oklada na godinu dana.
6 brojeva si govorio. Bar budi dosledan ako ništa drugo. [/quote]
Goksi,nadam se da su ti sad neke stvari jasnije Vidis,ja stavljam primedbe za izdanja,ali bi voleo da se VC nikad ne ugasi. Ja se nerviram kad Ludens ukine neka HC izdanja naprasno i onda moram da jurim SC izdanja onoga sto sam vec imao. I pored primedbi zelim da postoje i sire ponudu,povecavaju kvalitet. To zelim i svim ostalim izdavacima(moram da izdvojim Libellus i Fibru,svima je jasno zasto). |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
|
Topic |
|