forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/09/2008 : 17:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
o dizajnu se ne raspravlja, niko ga ne može izbaciti, a svim živim se gadi dizajn..Pa što je onda on, tumor koji se usadio u urredništvo i izbacuje ovakve shitove?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/09/2008 : 17:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ja mislim da od kuknjave a ni od hate mailova nema nista. Predlazem da se oformi telo koje ce osnovati fond u koji ce svi zainteresovani da priloze novcano,ne bi li se doticni profa podmitio da prestane da pravi haos sa naslovnim. Ja sam inace dugogodisnji kolekcionar i ljubitelj stripova,a cesto sam i na stripovi.com,pratim vesti i rasprave.Sad imam cesci pristup internetu pa sam resio i da se ukljucim licno. Pozdrav svima

Hajde priznaj da si ti dizajner VC naslovnica!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/09/2008 : 18:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ovaj dizajn je zadovoljavajuci, meni je ok, taman u rangu ostalih stripova VC, samo je "odabrane price" drasticno losije
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 03/09/2008 : 19:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ovaj dizajn je zadovoljavajuci, meni je ok, taman u rangu ostalih stripova VC, samo je "odabrane price" drasticno losije

Slažem se. Još da Odabrane price uljudimo i bice pjesma.

...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/09/2008 : 19:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
pa nije lepo ali nije ni ruzno

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2008 : 21:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kad ovo vidin ža mi je da nisan i ja dizajner

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5268 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 03/09/2008 : 22:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

o dizajnu se ne raspravlja, niko ga ne može izbaciti, a svim živim se gadi dizajn..Pa što je onda on, tumor koji se usadio u urredništvo i izbacuje ovakve shitove?

nije tumor vec su METASTASZE i to agresivne

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/09/2008 : 23:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Neko je spomenuo font za naslov price. Font je meni super, bas oblikom dobro odslikava vezu sa naslovom (Atlantida) jer se cesto Atlantida smatra naprednom civilizacijom i kao takva i prikazuje u raznim pricama Martija i drugih strip junaka. Inace Marti nakon svake avanture pise svoj dnevnik u svog Mekintosa tako da taj digitanli oblik fonta odgovara a to sto je nepotpun, to jest slovima nedostaju neki segmenti, upravo je u duhu tajnovitosti i misterioznosti Martijevih avantura. Ljudi, mislim da neki sad preteruju i nergumentovano i dalje kritikuju profu. Ja sam ga najvise pljuvao ovde (bar mi se cini), ali dizajn Martija je najbolji od svih edicija "veselog cetvrtka"
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/09/2008 : 00:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Mislim da je ovde najveca misterija ko napada profu,a ko ga brani?Bunite posmatrace sa strane...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/09/2008 : 01:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by zorglub

evo,najbolje što sam ja mogao.slikano web kamericom od 1.3mp

cini mi se da je font isti kao za "oda-brane price". :)

hajmo lagano profu na neuropsihijatriju

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/09/2008 : 01:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

MošA!!!
U potpisu, 'dizajner'.

jel ovo konacna verzija ili samo tvoja prerada?

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/09/2008 : 01:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by Lord Vader89

Zar ne bi vilo vise u duhu naseg jezika da se napise "Velike zagonetke sveta", umesto "Velike enigme"

I na hrvatskim izdanjima isto stoji "Velike zagonetke".

I ja mislim da bi tako bilo bolje.

i ja mislim isto kao i vas dvojica, tus pas mene

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 04/09/2008 : 02:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
odlicno. 3 eura za 160 stranica (iako pretezno dosadnog) martija je u redu. malo da se poboljsa tisak i da se nikad ne pakira u hc.
uglavnom ok, ovo i ludensovo izdanje; polako se skuplja.

ps. naslovnica iz najave mi je bolja, ali nisam mjerodavan jer citam bonelli iz razonode uz posao ili prije spavanja. uostalom ni ne zanima me naslovnica (jedino je li sc ili hc).

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 04/09/2008 : 04:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
ma jebo ga ovaj naslov nije normalan pa ovo ne moze da procita covek koji popio dva piva, a kamoli vise, sve u svemu nadam se da ce dizajner da podenese ostavku

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 04/09/2008 : 06:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Ma kurac je ok. Zasto logo veselog cetvrtka i bonellija i cijene ne idu dolje na crnu traku, kad vec ima mjesta, nego gore nasred crteza, postavljen bez ikakve logike, ko da ih je netko nasumce bacio? I zasto sve skupa nije centrirano, nego je sve malo ulijevo pomaknuto?

Zasto?! Zato sto je Blazina kreten!

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/09/2008 : 08:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Za sve vas koji "još" niste kupili Crnog Gospodara par slika i informacija. Dolazi u najlonu kao i specijalac, 230 strana. Mnoštvo najava...Nekog ce interesovati

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 04/09/2008 : 08:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Svaka cast!

Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 04/09/2008 : 08:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Samo sto su mogli kad su vec resili da ovako objave par epizoda u jednom izdanju,da ih lepo sloze i da to izgleda kao celina,a ne da ga seckaju sa onim crnim rupama,gde u originalu stoje uvodi za sledecu epizodu i naslovi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/09/2008 : 08:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Još jedna stvar koju nitko nije primjetio, gornjih 2-3 cm naslovnice je prekriveno crnom, pretpostavljam da se "dizajneru" nije dalo retusirati originalni naslov, pa je samo jednostavno sve presao crnom. Vrhunsko rjesenje, vidi se da je dugo radio na njemu, a?

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/09/2008 : 09:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa, imaju sanse do 27 novembra da to isprave, ne?
Interesuje me samo, ko vrsi odabir tih prica?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26039 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/09/2008 : 09:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma to je samo umetnicko izražavanje, koje mi ne razumemo. Jeste primetili kako je sada naslovnica dobila na jacini? Sve je još tamnije, opasnije, još bolje docarava stravu koja vreba.......
Ma eto, ja sam razmišljao, mi samo dobijamo sa ovim naslovnicama, ali smo još zeleni da to razumemo..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 04/09/2008 : 09:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Zagoru je namerno naslovom prekrio znak na majici!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 04/09/2008 : 09:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Razlika izmedu originala i VC je baš velika, nažalost. Još je veca šteta što je dnevnikova naslovnica (Hiljadu lica straha) mnogo bolja od ove u izdanju VC. Ma najviše me u stvari iritiraju naslov ispisan užasnim fontom po sredini i logo oda-brane price, na ostale brljotine sam navikao...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 04/09/2008 : 09:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Nakon mucnine koju su mi izazavale naslovnice poslednjih dana, malo i da se obradujem. Uskoro stizu: Tex, Ciko specijal, Marti, Zagor specijal, DD Superbook, kao i novi junak - Bred Beron. Lepe vesti, nema sta. Pretpostavljam da ovo od danas znaci 2 stripa svakog cetvrtka.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 04/09/2008 : 10:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Kako ce ici redosled izlazenja, i od kad pocinju MM i Tex? Kad je poceo izlaziti "oda-brane price" (preko svega sam mogao da predjem, ali ovo je vrhunac gluposti), juce sam bio do Nisa i ni na jednoj trafici nisam video nista, sem, Mister Noa, Zagora (U dzungli Jukatana) i Dilana?
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000