Author |
Topic  |
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 10:09:09
|
Jel moze neko da kaze nesto o Bred Baronu, nisam nasao na sajtu nista (izvinjavam se ako nisam video dobro), jel vredi nesto? |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Road_warrior
New Member

Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 10:09:42
|
Mislim da bi danas svi ljubitelji Bonelija na ovim prostorima trebalo da slave jer ovoliko informacija sa novim izdanjima je stvarno dobra vest,svaka cast za VC. |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
 |
|
MladenT
New Member

Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 10:54:49
|
quote: Originally posted by Vili Garvin
Samo sto su mogli kad su vec resili da ovako objave par epizoda u jednom izdanju,da ih lepo sloze i da to izgleda kao celina,a ne da ga seckaju sa onim crnim rupama,gde u originalu stoje uvodi za sledecu epizodu i naslovi.
da li bi mogao staviti sken jedne takve stranice sa tom crnom rupom,da vidimo kako izgleda? razmisljam,da li da ga uopste i kupim,ako ga su i unutra unakazili |
 |
|
LK
Starting Member

86 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/09/2008 : 10:56:48
|
quote: Originally posted by manhunter
Ma to je samo umetnicko izražavanje, koje mi ne razumemo. Jeste primetili kako je sada naslovnica dobila na jacini? Sve je još tamnije, opasnije, još bolje docarava stravu koja vreba....... Ma eto, ja sam razmišljao, mi samo dobijamo sa ovim naslovnicama, ali smo još zeleni da to razumemo..
Jeste, trebalo bi njegova "umetnicka dela" poslati u Italiju, mozda ga uzmu da umesto Ferija crta naslovnice.;)
Od novina navise se radujem Bred Baronu. Jos kad bi i Brendona izdavali bio bi u potpunosti zadovoljan.:)
|
U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali. |
 |
|
Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts
Member since 14/07/2004 |
Posted - 04/09/2008 : 11:19:37
|
quote: Originally posted by ---- moka ----
Samo sto su mogli kad su vec resili da ovako objave par epizoda u jednom izdanju,da ih lepo sloze i da to izgleda kao celina,a ne da ga seckaju sa onim crnim rupama,gde u originalu stoje uvodi za sledecu epizodu i naslovi.
da li bi mogao staviti sken jedne takve stranice sa tom crnom rupom,da vidimo kako izgleda? razmisljam,da li da ga uopste i kupim,ako ga su i unutra unakazili
Ne mogu(niti imam skener niti fotoaparat)ali ako ti nesto znaci to izgleda otprilike ovako: tamo gde obicno stoji najava za sledecu epizodu u stilu "pratite dozivljaje vasih omiljenih junaka Zagora i Cika u epizodi Na krilima noci" kod Veseljka stoji crn pravougaonik sa Zagorovom slikom i pise odabrane price,a na sledecoj strani umesto naslova opet crmi pravougaonikm sa Zagorom i pise odabrane price.To ti je to.Kao kod Ludensa klasik 1,samo sto Ludens nije to brisao nego ostavio.Kao da je bilo tesko presloziti strane... |
 |
|
scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts
Member since 20/04/2005 |
Posted - 04/09/2008 : 11:21:08
|
Odlican ovaj zagor. sjajna prica, mislim da nema lika sa foruma koji je nije citao, sto bi reko del boy svi se momci secaju marlin, to bi trebalo uraditi i sa texom..... dopada mi se ova njihova ideja |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/09/2008 : 11:21:16
|
Mislim da cak i oni citaoci kojima nije bitna naslovnica, koji bi citali strip i bez korica ne mogu a da ne komentarišu ovo oda-brane price. Sve drugo nekako, ali to je užas.
goksi,
Pošto si pitao a niko ti nije odgovorio: Strip agent je sa MM stigao do polovine broja 205, a ovo je 279.
Malo mi je cudno da je sad najava za Breda Barona, a nema najavljivane Gee i Dragonera?
Dobar izbor je Super book što ide od broja 18, tu je bar jedna neobjavljena prica. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12001 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 04/09/2008 : 12:51:39
|
[quote]Originally posted by tiberije
ma jebo ga ovaj naslov nije normalan pa ovo ne moze da procita covek koji popio dva piva, a kamoli vise, sve u svemu nadam se da ce dizajner da podenese ostavku [/quote
Rekoh da sad vec preterujete neargumentovano, taj font je odlican za naslov za Martija a odlicno je i pozicioniran. Zagor "Odabrane price" je katastrofa |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 04/09/2008 : 12:55:52
|
Inace, ovo su sjajne vesti, dobili smo danas i 6. ediciju - "Zagor: Odabrane price" (pored dosadasnjih: Zagor, Dilan, Mister No, Dampir, Zagor specijal) te najavu za novih 5 izdanja: Marti, Teks, Bred Beron, Ciko i Dilan superbook, dakle, ukupno 11 edicija sto je fantasticno. Jos ako krenu specijalci ostalih junaka (u sta ne sumnjem), bice to fenomenalno |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 04/09/2008 : 12:59:14
|
quote: Originally posted by ---- moka ----
da li bi mogao staviti sken jedne takve stranice sa tom crnom rupom,da vidimo kako izgleda? razmisljam,da li da ga uopste i kupim,ako ga su i unutra unakazili
Ne mogu(niti imam skener niti fotoaparat)ali ako ti nesto znaci to izgleda otprilike ovako: tamo gde obicno stoji najava za sledecu epizodu u stilu "pratite dozivljaje vasih omiljenih junaka Zagora i Cika u epizodi Na krilima noci" kod Veseljka stoji crn pravougaonik sa Zagorovom slikom i pise odabrane price,a na sledecoj strani umesto naslova opet crmi pravougaonikm sa Zagorom i pise odabrane price.To ti je to.Kao kod Ludensa klasik 1,samo sto Ludens nije to brisao nego ostavio.Kao da je bilo tesko presloziti strane...
To su trebali ostaviti kako je i cak ubaciti naslovne strane, po mogucnosti originalne i to u boji sa naznakom kad je to izaslo u Italiji i pod kojim naslovom. To im bar nije problem i ne kosta ih nista obzirom da su stamparija |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 14:08:38
|
BRAD BARRON (2005) A hero who has to run away from an implacable foe (the alien race of the Morbs) while desperately trying to find his family, who disappeared during that day in 1956 when the extraterrestrials invaded the Earth. The world where Brad Barron's leading characters act is a place of arrested development, due to the strategic blocking of communication by the alien army. No air transport, neither civil or military, can take off without being shot by the powerful weapons of the Morb spaceships. A 16-issue miniseries, created and written by Tito Faraci, Brad Barron is a homage to many narrative genres— western, war tales, horror, hard-boiled, existential drama, and "on the road" adventure. And, obviously, sci-fi, too!
Na SBE sam nasao ovaj opis novog junaka Breda Barona. Jel ima neko da je citao, neka preporuka ili slicno. Ako sam lepo razumeo ovo boldovano, do sada je izaslo 16 brojeva, ali ovde ne pise da li i dalje izlazi, ili se serijal zavrsio. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 04/09/2008 : 14:17:35
|
quote: Originally posted by masija
I u Podgorici. :(
Nema u Bega presu još, al mi je jedan drug kupio na nekoj trafici... Cudno u najmanju ruku. |
... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/09/2008 : 14:41:42
|
quote: Originally posted by goksi
Za sve vas koji "još" niste kupili Crnog Gospodara par slika i informacija. Dolazi u najlonu kao i specijalac, 230 strana. Mnoštvo najava...Nekog ce interesovati

po meni bi bilo mnogo bolje rješenje da je uzeta naslovnica od prve epizode, cije ime i nosi ovaj strip, "sveti breg", a ne ova od zadnje... ona prva je mnogo misticnija i tajanstvenija, a ne otkriva novom citatelju o kakvoj spodobi se radi...
inace svaka cast na ovome... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
Edited by - I like girlz on 04/09/2008 14:44:18 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 04/09/2008 : 14:50:56
|
Slazem se sa tobom, s tim sto je ova privlacnija za vecinu onih koji nemaju pojma o cemu se radi i samo vide strip na kiosku. |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 14:52:40
|
quote: Originally posted by vope
Nema u Bega presu još, al mi je jedan drug kupio na nekoj trafici... Cudno u najmanju ruku.
Bas si me obradovao! |
Captain America |
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 04/09/2008 : 15:07:29
|
quote: Originally posted by vope
Nema u Bega presu još, al mi je jedan drug kupio na nekoj trafici... Cudno u najmanju ruku.
U Niksicu se jutros normalno pojavio zajedno sa Dampirom. Doduse, kod nas nema Bega Presa. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/09/2008 : 15:15:36
|
U recenziji za ovaj broj Martina koji izlazi je napisano da je ovom pricom stavljena tacka na veciti rat i Atlantdu!  
Da li to stvarno znaci da posle njega vise ne slede price koje imaju veze sa gorepomenutim      |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/09/2008 : 16:14:51
|
quote: Originally posted by culfis
U Kovinu nema na kioscima oda-branih prica!  
U Vrscu koliko hoces......  |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Topic  |
|