forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/09/2008 : 11:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by MladenT

Pitanje: kak to da su se u VC odlucili objavit BB jer je taj strip umro u Italiji nakon samo 18 brojeva?

Mozda nije umro....
Mozda to predstavlja kompletnu seriju.

Sad ce da se jave ovi Boneli frikovi, pa ce da nas napljuju sto ne znamo, i objasniti sve u 2(0) reda(redova).

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 12/09/2008 : 11:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Vjerovatno je za taj strip u startu planirano 18 brojeva, kao i za Demiana, ali nisam siguran.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 12/09/2008 : 11:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ni danas u Kovin nije stigao Marti Misterija - PROTESTVUJEM!!!!
Srecom idem biciklom do Pozarevca, nadam se da je tamo stigao...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 12/09/2008 : 11:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by aragon.sm

Pa i nisu bas provale, jer ce ovim tempom izlazenja VC imati jod 34 stripova do kraja godine (racunajuci i ove izasle u septembru) jer imamo ukupno 17 cetvrtaka, sto uz izaslih 31 do kraja avgusta iznosi 65, a svake naredne godine izaci ce jos po 104 stripa. I to sve uz trenutni tempo izlazenja.

Ma,dp,nisam mislio na Aragonova predskazanja ,vec na duhovitosti tipa:"...ili ti moj je bolji tehnicar...",..."ne pljujte mi po Ludesu,a vala ne dam ni VC..."
Going-Going,ajd' nas pocasti naslovnicom Teksa,da bismo mogli da krenemo sa hvalospevima i pohvalama za VC
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19617 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/09/2008 : 12:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Tako je,hocemo naslovnicu Mefista!Nadam se, da je Mefisto napisano tacno preko polovine Texovog tijela-da nebi Texi previše oddudarali od Zagorjevih brojeva.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 12/09/2008 : 13:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Tako je,hocemo naslovnicu Mefista!Nadam se, da je Mefisto napisano tacno preko polovine Texovog tijela-da nebi Texi previše oddudarali od Zagorjevih brojeva.

Na srecu, nije. Mefisto je napisano, skoro, kao i na originalu. Mozda je koji cm na dole i u levo, a mozda se tako cini zbog malo manjeg fonta.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/09/2008 : 17:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ma koliko je teško slikat i postavit tu texovu naslovnicu???
Ajdete ljudi

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 17:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nije efikasan crno-beli sken, secam se kad sam video onog Martija na osnovu crno-belog snimka web kamerom pa sam totalno popi*deo, a posle mi se bas taj dizajn (od kojeg je profa na vase odiusevljenje odustao) vise svideo od orogonala. Mislim da ce Going-Going razresisi sve jednim kolor primerkom "Mefista". 'Ajde Giong-Going
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 17:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Vjerovatno je za taj strip u startu planirano 18 brojeva, kao i za Demiana, ali nisam siguran.

Naravno da jeste, prvo je uradjena cela serija pre nego sto su i krenuli sa izdavanjem pa su uz jedan redovni broj dali pilot-epizodu besplatno
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2403 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 12/09/2008 : 18:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Dogadjaj od danas...
Uzeo MM na kiosku i dam tipu 200 din.,a on kaze:Gospodine,ovo je 240d.!Ja se izvinim i dodam jos 50d.,i rekoh,neobavezno,da sam mislio da je 150 din...a on kaze:"Izgleda da su videli da dobro ide i da se prodaje pa digli i cenu..."!!!...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 19:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa i meni je prodavacica na kiosku (koju znam vec 20 godina, radila je tu jos dok sam kupovao "Dnevnikove" stripove) rekla kad joj je cena izasla na aparatu za detekciju bar koda: "auu, ovaj je nesto skup", pa sam joj objasnio da ima 160 strana. Trebali su na korici, kad je vec profa ukrasio kojekakvim efektima, napisati da ima 160 strana, a trebali su broj strana napisati i na korici "odabranih prica"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 19:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
BTW, pitah je ja: "Kako se prodaju stirpovi?", a ona ce: "paaaa... onako...". A ja: "Kako 'onako'? Koliko ste recimo dobili Mister Noa, a koliko ste ih prodali?", a ona ce: "Ovog proslog sam dobila 4 komada i prodala sam 3, a ovog novog je stiglo 7 komada". To je zaista optimisticno, posebno kad je Mister No u pitanju. Secam se, u vreme "Abatina", alicno sam pitao prodavacice na mnogo prometnijim mestima za Zagora pa se prodavalo 3 od 4 ili 2 od 4.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2008 : 19:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Svida mi se Marti Misterija. Prilicno. Prosto ne mogu da verujem da je najmanje dobar utisak na mene ostavio Zagor. Price koje su išle i ova koja trenutno ide su ništa posebno. Ajde ova sada petodelna je dobra, ali nikako ne mogu nazvati odlicnim kao recimo vec nekoliko stripova Mister Noa ili 2-3 Dampyra kao i ovaj Marti.

Naravno ovo se ne odnosi na odabrane price One su sjajno odabrane

Edited by - goksi on 12/09/2008 19:47:43
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 12/09/2008 : 19:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
I meni najviše odgovaraju Magicni Vetar, Marti, Ken, ali ima razlicitih ljudi, ko ne voli da cita puno teksta njemu je Marti smrt
Inace ova epizoda Martija je sasvim solidna, nadam se da su i sledece slicnog ili još boljeg kvaliteta
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 20:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Evo skena (u niskoj rezoluciji) za narednog Texa, jos je kod mene slabiji otisak u donjem delu stranice:

Edited by - ---dp--- on 12/09/2008 20:14:36
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 20:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Evi i najave za narednog Martija:

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 12/09/2008 : 20:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by aragon.sm

tih 200 ili 300 imacemo naredne godine ili cao one tamo mislim na 2010
i to sigurno ovim tempom izlazenje
a samo jedno jes da necu da ulazim u raspravu ciji je veci ili ti moj je bolji tehnicar.... :)
VC ima mnogo veci startni tiraz od LUdensa i bolju prodju nego Ludens ikad.
+ VC ce imati 8 edicija junaka do kraja godine dok Ludens ima 6 edicija zagora i sa tim zivi odnosno zahvaljujuci tome jos je ziv,iskreno volim ludens i imam skoro sve od njega i nedam da mi pljujete po Ludensu al nedam vala ni moj Veseli cetvrtak

Ha,ha,ha,Aragone,ti si,definitivno,lik no.1 na forumu kog bih voleo licno da upoznam!Ovol'ke provale!

bice prilike da se upoznamo nadam se sve zavisi ocel im se digne ili da kazem nam se digne da se odrzi CRS
vec nas vidim kao u filmu Hajde da se volimo kako sedimo ko ona dva profesora i svadjamo se tj prepiremo Ludens vs VC bilo bi zanimljivo
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 12/09/2008 : 21:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Bice mi cast,Aragone!Going-Going,da mi vratis sve igracke koje sam ti dao,vise se ne igram ...Nije da je nama sad kao velika stvar da vidimo naslovnicu stripa koji cemo imati za 5-6 dana,nego nam je to postalo kao neki pocasni obred-dobijemo naslovnicu i tumacimo je u magicnom dimu na nekoj svetoj planini...(moracu da smanjim citanje )
Going-Going,naslovnica il' mi vrci Skeletora!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2660 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 12/09/2008 : 21:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Evo skena (u niskoj rezoluciji) za narednog Texa, jos je kod mene slabiji otisak u donjem delu stranice:

Šteta što je crno-bijela. A dizajn je OK.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 12/09/2008 : 21:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Sad sam dobio Odabrane price, i mogu da kazem da sam se odusevio! Posto nisam "HC stripadzija", ni naslov ni naslovnica mi nista nisu znacili, pa nisam mogao da prokuzim o kojoj epizodi se radi. Medjutim, cim sam otvorio strip, provalio sam da sam citao, i da je, u zlatnoj seriji bio naslov "Plamena lobanja", ili nesto slicno. Ceo prvi deo mi je bio poznat, i skoro sam se svega secao, ali kada sam stigao do drugog dela, video sam da nisam procitao drugi i treci nastavak ove price. Prica je sjajna, i dokaz je zasto je Zagor toliko popularan.

Vidim da je najavljen "Ciko vitez". Trazio sam na Bonellijevom sajtu da vidim kako izgleda naslovnica, ali u Ciko specijalima nisam uspeo da nadjem ni jedan sa takvim naslovom. O kom naslovu je rec i kojoj edicij pripada?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/09/2008 : 22:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Sad sam dobio Odabrane price, i mogu da kazem da sam se odusevio! Posto nisam "HC stripadzija", ni naslov ni naslovnica mi nista nisu znacili, pa nisam mogao da prokuzim o kojoj epizodi se radi. Medjutim, cim sam otvorio strip, provalio sam da sam citao, i da je, u zlatnoj seriji bio naslov "Plamena lobanja", ili nesto slicno. Ceo prvi deo mi je bio poznat, i skoro sam se svega secao, ali kada sam stigao do drugog dela, video sam da nisam procitao drugi i treci nastavak ove price. Prica je sjajna, i dokaz je zasto je Zagor toliko popularan.

Vidim da je najavljen "Ciko vitez". Trazio sam na Bonellijevom sajtu da vidim kako izgleda naslovnica, ali u Ciko specijalima nisam uspeo da nadjem ni jedan sa takvim naslovom. O kom naslovu je rec i kojoj edicij pripada?

Pretpostavljam da je ovaj
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=27&numero=18&subnum=0
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 12/09/2008 : 22:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 12/09/2008 : 22:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Hvala Tex Willer! Imas li tremu pred izlazak prvog broja u cetvrtak?

E, imam jos nekoliko pitanja:

1. Da li 300 br. Mister Noa dolazi na povecanom broju strana, ili je u pitanju redovni broj, samo sto je u koloru?

2. Kakve su epizode koje su planirane za sledeci broj Odabranih prica, "Sveti breg", koji su to brojevi po italijanskoj numeraciji?

3. Kakav je sledeci specijalac, "Tajna Kristifora Kolumba", ako se ne varam?

4. Oce li i Ciko specijali ici na 12 sedmica, kao Odabrane price?
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 12/09/2008 : 23:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Naslovnica u ponedeljak (najverovatnije).
Skeletora ne vracam, taknuto maknuto.

MNO br.300 je redovan broj samo u koloru.
Specijal je dobar samo nije tajna KK.
Zagor 289-291 fina pricica.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 12/09/2008 : 23:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
Going-Going
Specijal je dobar samo nije tajna KK.
????????????????????????????????????????
sta nije tajna kristofera kolumba nego neki drugi jel... aj pojasni malooo
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000