forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 17/09/2008 : 15:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
...malo starog majstora Galepinija:
,
,

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/09/2008 : 15:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Going-Going
..................................

Je li ovo kostur nekog diva ili je majstor nešto pobrkao? Ozbiljno pitam...

Verovatno je isao onom logikom da ono sto je blize treba da bude vece, ali nije bas da su Zagor i gospodjica nesto mnogo udaljeni....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/09/2008 : 15:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Je li ovo prva Tex-naslovnica na kojoj nema Texa?

Mislim,druga.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 17/09/2008 : 16:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Ne vrijedaj maestra! Eno ti tamo Stana pa uživaj u njegovim naslovnicama!

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 17/09/2008 : 17:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message

moj predlog.
ovako je kompozicija fontova i postavke dosta bolja a i najneinteresantniji delovi naslovnice su tako efektno pokriveni:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 17/09/2008 17:26:59
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 17/09/2008 : 17:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
a evo i texa.

poshto je po prichama ptica zloslutnica ovo VC izdanje u startu osudjeno na neuspeh, mozda ako logo uchine vetjim/vidljivijim stara kupovna ekipa Texa lakshe zameti izdanje na kiosku pa njegov opstanak bude i mogutj(niji) :))

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 17/09/2008 : 18:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message

Dekara, odma se vidi da si prevazišao svog mentora Blažinu.
Samo, znaš kakvo je pravilo kod vas dizajnera, ucenik mora da ubije svog ucitelja za diplomski...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 17/09/2008 : 18:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Htedoh reci, eliminiše, u profesionalnom smislu...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7148 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/09/2008 : 19:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Texova naslovnica mi je jako dobra (od VC ne od Dekare :))
Nije daleko od originala osim sto je "Tex" vece od "Mefisto" dok je u originalu obrnuto. Ipak je ovo prvi broj texa u Srbiji poslije dugo vremena. A Zagorova naslovnica... Dekara je najbolje objasnio ili docarao.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 17/09/2008 : 19:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by henry

e nishta onda... jbsh poso ako nemam PRAVU motivaciju

Edited by - BlekenDekara on 17/09/2008 19:10:33
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 17/09/2008 : 19:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:

Zašto ne, nakon toga možeš nik da menjaš u BlazinDekara. Šta ce ti veca motivacija...
Kings ded, long liv Dekara!!!

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 17/09/2008 : 19:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:

Zašto ne, nakon toga možeš nik da menjaš u BlazinDekara. Šta ce ti veca motivacija...
Kings ded, long liv Dekara!!!

pa krenuo si lepo i motivishutje (uchiteljobivstvo) a onda ispravio na lichno mi neinteresantnu varijantu/ishod pa sam odluchio da ipak preskochim studiranje dizajna kod gosn. blazine i vratim se superiornijim umetnostima moleraja i zidar/fasaderisanja

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 17/09/2008 : 19:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:

Ne vrijedaj maestra! Eno ti tamo Stana pa uživaj u njegovim naslovnicama!

Ajde, bar imam kakav-takav trademark na forumu! Nije loše :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/09/2008 : 11:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ubi ova konekcija... Dodje i taj cetvrtak,hebe me pos'o,al' cim zavrsim,odo na kiosk...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12033 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/09/2008 : 12:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Kupljeno. :)

Tex me odusevio. Nadam se da ce ovo istrajati.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/09/2008 : 12:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Odlican otisak kod Teksa, doduse samo sam prelistao strip, ali prijatno sam iznenadjen...a sledeceg cetvrtka - Zagor specijal!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12033 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/09/2008 : 12:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Hoce li specijal kostati 240 din?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/09/2008 : 13:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Kupio jutros Zagora i Texa jedva docekao,iznenadjen sam time sto je Tex pakovan u kesicama isto kao i Marti Misterija proslog cetvrtka,to jest kao sto su specijlni brojevi i odabrane price.To je super ali zasto je samo slucaj kod ta dva redovna junaka,bilo bi super kad bi slucaj bio kod svih junaka.(ali eto odmah postoji mana toga,moj primerak Texa ima duplu stranicu 33-34 pa nemogu zamjeniti,ali ne smeta mi mnogo). I zaista svidja mi se dizajn odlicno izgleda,najvise mi se svdja kako je odradjen rub(rikna) stripa. I osecaj je fantastican posle toliko godina kupiti opet Texa na trafici i drazati ga u rukama. Prvi put imam mogucnosti vidjeti jedan broj texa koji je crtao Villa,i meni licno taj toliko hvaljeni Villa nije mi ostavio neki utisak,da me ne shvatate pogresno on je odlican crtac ali mi nekako ne pase kod Texa (ili je to samo sto sam navikao na druge crtace, pa za koji broj vremenom mi nece smetati kao sto je bio slucaj i na ostale junake).
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/09/2008 : 13:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

Hoce li specijal kostati 240 din?

da naravno ista ce cijena biti.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/09/2008 : 14:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
(ubise nas ova konekcija na sajtu od sinoc ,izgleda nesto nije u redu,mogu jedinu pristupiti na forum preko googla)

No da se vratim na temu,znaci od sledeceg cetvrtka na kioscima nas cekaju opet dva stripa, DD br.9 i Zagor specijal 2 Grad iznad sveta koji takodje kao i prvi broj dolazi uz poseban dodatak Svet u knjizi - `Izmisljene zemlje`.

Edited by - Ferri on 18/09/2008 14:54:39
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 18/09/2008 : 19:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Kupih i ja. I mene je bas iznenadilo sto Tex ide u kesici, a Zagor bez. Mozda, jer znaju da ce se Zagor i "go" prodavati, a ovi novi, Tex i Marti, moraju da se paze :)
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/09/2008 : 21:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
F**king connecting,a? Kad se dp nije javio ceo dan,onda je stvarno gadno... "Ulovio" sam i Teksa i Zagora ...Stari,dobri Teks.Djole,svaka cast na uvodu,oseca se posvecenost poslu i ljubav prema stripu(a jos ti i divlji zapad nije omiljena tema)... I,jedna molba za VC:sta god bilo s' prodajom,imajte obzira na fanove(ko je rek'o "Maverick"? )i zavrsite svaku zapocetu pricu-makar i na hrastovoj kori ...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/09/2008 : 22:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ne pišem ja za Texa, šta vam je ljudi?!

Moji su Marti, Dampyr, Dylan.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/09/2008 : 22:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Jel'? Sorry,Djole,nisam znao...Svejedno,sve pohvale! Mis'im,ne mo' se ljutis...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/09/2008 : 22:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ma ne, ne bih da ispadne da se kitim tudjim perjem.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000