Author |
Topic  |
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 18/09/2008 : 22:46:24
|
Pa,i to sto kazes! Salu na stranu,svaka cast vama svima u VC-u,bog vas blagoslovio ...Imam utisak,Djole,da smo sami na forumu-prava prilika da maznemo sto ima da se maznjava...Izvesna braca Bing kupuju sve sto se prodati moze ... |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 09:32:02
|
quote: Originally posted by Ferri
Kupio jutros Zagora i Texa jedva docekao,iznenadjen sam time sto je Tex pakovan u kesicama isto kao i Marti Misterija proslog cetvrtka,to jest kao sto su specijlni brojevi i odabrane price.To je super ali zasto je samo slucaj kod ta dva redovna junaka,bilo bi super kad bi slucaj bio kod svih junaka.(ali eto odmah postoji mana toga,moj primerak Texa ima duplu stranicu 33-34 pa nemogu zamjeniti,ali ne smeta mi mnogo). I zaista svidja mi se dizajn odlicno izgleda,najvise mi se svdja kako je odradjen rub(rikna) stripa. I osecaj je fantastican posle toliko godina kupiti opet Texa na trafici i drazati ga u rukama. Prvi put imam mogucnosti vidjeti jedan broj texa koji je crtao Villa,i meni licno taj toliko hvaljeni Villa nije mi ostavio neki utisak,da me ne shvatate pogresno on je odlican crtac ali mi nekako ne pase kod Texa (ili je to samo sto sam navikao na druge crtace, pa za koji broj vremenom mi nece smetati kao sto je bio slucaj i na ostale junake).
Potpisujem sve ovo, osim za Vilu koji je fenomenalan. Ultimate pleasure u svakoj vinjeti. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 19/09/2008 : 13:21:14
|
Teks je u svakom smislu do sada najbolje odradjeno izdanje Veselog Cetvrtka. Nije se mnogo eksperimentisalo i to se ocigledno pokazuje kao najbolje.Dizajn manje vise kako treba,izbor boje odlican,sken dobar tako da nemam zamerki.Odluka da strip bude u zastitnoj vrecici je prava stvar. Osecaj drzati Mefista u rukama je ipak ono najvaznije a to je fantasticno. |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 19/09/2008 : 14:55:18
|
Ja danas jedva nadoh Teksa u Nišu... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
Bingo
Starting Member
15 Posts
Member since 01/09/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 15:57:07
|
Kupih Texa i Zagora.Veliku primedbu imam opet na naslov kod Zagora koji je ovoga puta bukvalno na pola naslovnice.Meni to uzasno ruzno izgleda i stvarno mi nije jasno koja je svrha toga. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21894 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 16:06:46
|
Kupio jutros Zagora i Texa jedva docekao,iznenadjen sam time sto je Tex pakovan u kesicama isto kao i Marti Misterija proslog cetvrtka,to jest kao sto su specijlni brojevi i odabrane price.To je super ali zasto je samo slucaj kod ta dva redovna junaka,bilo bi super kad bi slucaj bio kod svih junaka.(ali eto odmah postoji mana toga,moj primerak Texa ima duplu stranicu 33-34 pa nemogu zamjeniti,ali ne smeta mi mnogo). I zaista svidja mi se dizajn odlicno izgleda,najvise mi se svdja kako je odradjen rub(rikna) stripa. I osecaj je fantastican posle toliko godina kupiti opet Texa na trafici i drazati ga u rukama. Prvi put imam mogucnosti vidjeti jedan broj texa koji je crtao Villa,i meni licno taj toliko hvaljeni Villa nije mi ostavio neki utisak,da me ne shvatate pogresno on je odlican crtac ali mi nekako ne pase kod Texa (ili je to samo sto sam navikao na druge crtace, pa za koji broj vremenom mi nece smetati kao sto je bio slucaj i na ostale junake).
slažem se za sve osim za Villu koji je UBEDLJIVO NAJBOLJI BONELIJEV crtac |
Odbrojavanje: još 9 dana |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21894 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 16:08:09
|
slažem se za sve osim za Vilu koji je UBEDLJIVO NAJBOLJI BONELIJEV crtac |
Odbrojavanje: još 9 dana |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 19/09/2008 : 16:34:36
|
quote: Originally posted by anto
slažem se za sve osim za Vilu koji je UBEDLJIVO NAJBOLJI BONELIJEV crtac
Mozda i jeste,ja nisam rekao da je los nego da je odlican, nego ovo je meni prvi tex od Ville i izgleda mi drugacije jer sam navikao na druge crtace. |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 19/09/2008 : 16:36:03
|
quote: Originally posted by dubac
Teks je u svakom smislu do sada najbolje odradjeno izdanje Veselog Cetvrtka. Nije se mnogo eksperimentisalo i to se ocigledno pokazuje kao najbolje.Dizajn manje vise kako treba,izbor boje odlican,sken dobar tako da nemam zamerki.Odluka da strip bude u zastitnoj vrecici je prava stvar. Osecaj drzati Mefista u rukama je ipak ono najvaznije a to je fantasticno.
U potpunosti se slazem. |
 |
|
zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 18:32:35
|
ne bih da zakeram,ali po kojoj logici je kao naslov za uvod napisano Tex Viler? pa,ili ce da bude Tex Willer ili Teks Viler. osim toga nemam zamerki. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 21:00:21
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Prochitao Martina, lepo odradjeno izdanje. Keep going! :))
Samo da dodam - zaboravih... Odlichan je prevod!!!  |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 19/09/2008 : 21:16:45
|
sledeci cetvrtak dilan i zagor specijal a sledeci cetvrtak dampir i sta??? dilan super book ili sta ????? inace odusevljen sam texom i martijem a zagor ko zagor standardan.kakvo lepo iznenadjenje kad sam uzeo texa a on u kesici. samo napred VC |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Posted - 19/09/2008 : 21:41:13
|
Crtez Ville je,po meni,na korak do fotografije,sto mu... Perfektnost do bola!Ova epizoda,"Mefisto",je k'o jedan veliki prolog,Teks cak nije ni stig'o da upotrebi uobicajeni argument kalibra 45! Tek zagrevanje... |
 |
|
glacier
Starting Member
26 Posts
Member since 14/05/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 21:43:39
|
Kupio sam i Texa i Zagora. Takodje sam odusevljen Texom, odlicno odradjeno izdanje, zanimljiva prica i jako dobar crtez. Sve u svemu, Tex je odlican potez VC-a, kupovacu redovno, Zagor standardno dobar. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/09/2008 : 21:56:10
|
Danas sam skupio novce i kupio texa i zaista sam bio iznenadjen sto je bio umotan u celofan. Naslovna mi je prva privukla paznju uradjena je za 10+ , prica je takodjer za 10+. Crtez je nesto na sta ja bas i ne obracam previse paznje. Ali ne mogu da se otmem utisku da je teksov papir malcice losiji od predjasnjih zagora. I moram da napomenem da ovaj teks mnogo lici na magicnog vetra |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
Edited by - masni on 20/09/2008 10:43:34 |
 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4372 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 20/09/2008 : 11:25:11
|
moram da pohvalim sken i stampu zagorovog redovnog serijala.prakticno je isti original.svaki detalj tate ferija se vidi.mnogo bolji sken nego kod ludensa. |
 |
|
bitola
Average Member

USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Posted - 20/09/2008 : 14:04:38
|
quote: Originally posted by bitola
EJ LJUDI , OSTAVITE NESTO MALO TEXA NEK DODJE I U MAKEDONIJI :))
Eto ti,Djole!Vec je pocela pomama za Teksom.Ne samo u Darkwoodu,bice guzve i na granici...  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/09/2008 : 14:09:33
|
Hura!  |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 20/09/2008 : 15:10:43
|
quote: Originally posted by bitola
EJ LJUDI , OSTAVITE NESTO MALO TEXA NEK DODJE I U MAKEDONIJI :))
Ja sam uzeo 2 komada - mora da je jedan bio namenjen tebi |
 |
|
Topic  |
|