forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/09/2008 : 16:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Danas mi se desila zanimljiva stvar
Barkod koji je napravio toliku pomutnju nije potreban na naslovnici.
Danas kupujem specijal kad ono devojka kloja radi u trafici ocitava bar kod sa dodatka . tj. knjizice izmisljeni svetovi

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/09/2008 : 16:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Epizoda je naivna, no uprkos tome, legla mi je na pravi nacin. Dodatak je OK.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/09/2008 : 18:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Danas kupujem specijal kad ono devojka kloja radi u trafici ocitava bar kod sa dodatka . tj. knjizice izmisljeni svetovi

barkod mora imati i dodatak i sam strip, nazalost
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/09/2008 : 18:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Da istina, mora takva su neka usrana pravila.

A jel ima mogusnosti ili smije li se primer taj bar-kod postaviti preko kesice u vidu nalepnice?

Edited by - Ferri on 25/09/2008 18:39:34
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/09/2008 : 18:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

A jel ima mogusnosti ili smije li se primer taj bar-kod postaviti preko kesice u vidu nalepnice?

to mislim da se ne moze, ali mozda bi se mogao taj kod staviti sa unutarnje strane korica
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/09/2008 : 18:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:

to mislim da se ne moze, ali mozda bi se mogao taj kod staviti sa unutarnje strane korica

Nemoze unutar da se moze bilo bi postavljneo na zadnjoj korici,treba biti napred da bi bilo vidljivo,ako je unutar kako da se ucitava.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/09/2008 : 19:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
najbolje bi bilo da dodatak i strip dolaze odvojeno (a prodaju se naravno zajedno), tako da se barkod moze staviti straga
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/09/2008 : 19:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
bespotrebno diskutujete oko prednje i zadnje strane... ako se vec mora staviti na prvu stranu (a izgleda da mora), zar je problem ga staviti na neki "manje bitan" dio naslovnice, a ne onako da ruinira cijeli strip...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 25/09/2008 : 20:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Sta da vam kazem Colt i ja subota i nedelja, salon stripa. Dodjite da nam j... majke (odnosno smem da govorim samo u svoje ime) da mi j... majku.

hehe :D lol ja idem u subotu i nedelju na sajam,a imam pitanje(globinjo sorry za oftopic ne da mi se da otvaram novi)jer ce biti onaj kolorista marvela dc-a i black horsea za vikend tu???i otkad do kad traje berza stripa(procitao sam ovo na home-u ali nisam shvatio potpuno)hvala unapred

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/09/2008 : 22:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Specijal je užas. Mislim na pricu naravno. Mada, nijedan specijal nije ništa posebno, procitao sam dosta njih i što je ludens izdao. Koliko cujem ovaj sledeci "tajna kristofera kolumba" ne bi trebao biti loš.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 25/09/2008 : 23:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
taj je vrlo dobar

drale
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 26/09/2008 : 03:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Ja bejah na salonu stripa i bejase bas fino napravio sam i neke idealne menjaze na berzi. Video sam i standic samo sa veselim Cetvrtkom ali je tamo bila samo neka devojcica koja nije imala neke specijalne informacije o izdanjima.Mozda cujemo nesto vise o buducim planovima na predstavljanju izdavaca! Uzeh i novog Dilana kao i Specijal,Dilan nije los a specijal sam citao u piratu i nije neka prica,jeste malo naivna.Inace hit mi je bio cikica koji je primio nagradu za zivotno delo,tako pozitivnog i stripom odusevljenog starcica dugo nisam video,a ima fazon 89 god Pardon za mali offtopic

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/09/2008 : 08:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Ja bejah na salonu stripa i bejase bas fino napravio sam i neke idealne menjaze na berzi. Video sam i standic samo sa veselim Cetvrtkom ali je tamo bila samo neka devojcica koja nije imala neke specijalne informacije o izdanjima.Mozda cujemo nesto vise o buducim planovima na predstavljanju izdavaca! Uzeh i novog Dilana kao i Specijal,Dilan nije los a specijal sam citao u piratu i nije neka prica,jeste malo naivna.Inace hit mi je bio cikica koji je primio nagradu za zivotno delo,tako pozitivnog i stripom odusevljenog starcica dugo nisam video,a ima fazon 89 god Pardon za mali offtopic

Sloba se verovatno nije pojavio da ga ne bi raskomadali!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 26/09/2008 : 09:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Besni forumasi, nezadovoljni dizajnom naslovnica!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/09/2008 : 09:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Besni forumasi, nezadovoljni dizajnom naslovnica!

...koji su ipak uzeli svoje primerke...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 26/09/2008 : 09:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Evo da skrenem malo od beskrajnog diskutovanja dizajna i ostalog manje bitnog a da se osvrnem na "Naslikani košmar" (AHTUNG, AHTUNG - ima po koji SPOJLERCIC):
Kao prvo odlicna stvar je postojanje predgovora koji nam pomaže da "usvojimo" epizodu koja je pred nama u potpunosti i bez koje bi lijen i neradoznao citalac, buduci da se zbog tih karakteristika ne bi odvažio na neku iscrpniju pretragu i tako saznao nešto više o samoj tematici, bio u neku ruku hendikepiran nerazumijevanjem pojedinih djelova štiva. Ovako sve je tu na jednoj stranici, lijepo i koncizno napisano - samo treba procitati.
Drugo - prica je sasvim solidna od samog pocetka, Dilan u svojoj bubi u nekoj nedodiji pokušava da nade selo i svog klijenta... Potpuno opkoljen maglom... Prica ce vas obuzeti od starta a odlicni Marijev crtež radi fenomenalan posao praveci totalno jezivu atmosferu. Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo.

Dizajneraši i bar-kodovci oprostite na off-topicu.

...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 26/09/2008 : 10:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message

joj ala sad opet volim Veseli Cetvrtak
volim volim volim Veseli cetvrtak
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12036 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/09/2008 : 12:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Evo da skrenem malo od beskrajnog diskutovanja dizajna i ostalog manje bitnog a da se osvrnem na "Naslikani košmar" (AHTUNG, AHTUNG - ima po koji SPOJLERCIC):
Kao prvo odlicna stvar je postojanje predgovora koji nam pomaže da "usvojimo" epizodu koja je pred nama u potpunosti i bez koje bi lijen i neradoznao citalac, buduci da se zbog tih karakteristika ne bi odvažio na neku iscrpniju pretragu i tako saznao nešto više o samoj tematici, bio u neku ruku hendikepiran nerazumijevanjem pojedinih djelova štiva. Ovako sve je tu na jednoj stranici, lijepo i koncizno napisano - samo treba procitati.
Drugo - prica je sasvim solidna od samog pocetka, Dilan u svojoj bubi u nekoj nedodiji pokušava da nade selo i svog klijenta... Potpuno opkoljen maglom... Prica ce vas obuzeti od starta a odlicni Marijev crtež radi fenomenalan posao praveci totalno jezivu atmosferu. Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo.

Dizajneraši i bar-kodovci oprostite na off-topicu.

Slazem se sa ovim. Jako dobra prica..Koliko su usrali sa Zagorom, toliko su se povadili sa Dilanom.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/09/2008 : 12:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

joj ala sad opet volim Veseli Cetvrtak
volim volim volim Veseli cetvrtak

Dobrodosao nazad,posrnuli pripadnice fan-kluba,sve ti je oprosteno...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2008 : 12:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Isto kao i vope - Spojleri.

quote:
Originally posted by vope

Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo

Da, Massiero je bazirao svoju Smrt (heh) na onoj iz "Iza ogledala", i potpuno zanemario njen razvoj u sreijalu od onda. Naslikani košmar je izašao u IT tu negde u slicno vreme kao i specijalac "Izbor" gde imamo Smrt koja caska sa Dilanom kao da su stari drugari, a ovde je... pa, takva kakve je. Ne baš najsrecnije rešenje, ali to je ipak samo Massiero, koji je pre toga radio na Mister Nou, pa kad su ukinuli MNoa, prebaciše ga na Dilana... ne treba ocekivati puno od njega.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/09/2008 : 12:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Masiero...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2008 : 12:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Tako mi i treba kad kucam postove pre prve jutarnje kafe.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 26/09/2008 : 12:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Jucerasnji priliv novca te je potpuno raspametio...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2008 : 13:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
To, to. I oni autogrami koje sam podelio, ne treba ni njih zanemariti. ;)

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12036 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/09/2008 : 17:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Mogli bi stripovi da se prodaju i u markerima(Maxi, Idea, C market...). Kad mogu novine, zasto ne bi mogli stripovi. Garantujem da bi prolazilo...

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000