Author |
Topic  |
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/09/2008 : 16:22:29
|
Danas mi se desila zanimljiva stvar Barkod koji je napravio toliku pomutnju nije potreban na naslovnici. Danas kupujem specijal kad ono devojka kloja radi u trafici ocitava bar kod sa dodatka . tj. knjizice izmisljeni svetovi |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 25/09/2008 : 16:47:05
|
Epizoda je naivna, no uprkos tome, legla mi je na pravi nacin. Dodatak je OK. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 25/09/2008 : 18:15:53
|
quote: Originally posted by masni
Danas mi se desila zanimljiva stvar Barkod koji je napravio toliku pomutnju nije potreban na naslovnici. Danas kupujem specijal kad ono devojka kloja radi u trafici ocitava bar kod sa dodatka . tj. knjizice izmisljeni svetovi
barkod mora imati i dodatak i sam strip, nazalost |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 25/09/2008 : 18:34:04
|
quote: Originally posted by supermark
Danas mi se desila zanimljiva stvar Barkod koji je napravio toliku pomutnju nije potreban na naslovnici. Danas kupujem specijal kad ono devojka kloja radi u trafici ocitava bar kod sa dodatka . tj. knjizice izmisljeni svetovi
barkod mora imati i dodatak i sam strip, nazalost
Da istina, mora takva su neka usrana pravila.
A jel ima mogusnosti ili smije li se primer taj bar-kod postaviti preko kesice u vidu nalepnice? |
Edited by - Ferri on 25/09/2008 18:39:34 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Posted - 25/09/2008 : 18:51:57
|
quote: Originally posted by Ferri
A jel ima mogusnosti ili smije li se primer taj bar-kod postaviti preko kesice u vidu nalepnice?
to mislim da se ne moze, ali mozda bi se mogao taj kod staviti sa unutarnje strane korica |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 25/09/2008 : 18:54:49
|
quote: Originally posted by Ferri
A jel ima mogusnosti ili smije li se primer taj bar-kod postaviti preko kesice u vidu nalepnice?
to mislim da se ne moze, ali mozda bi se mogao taj kod staviti sa unutarnje strane korica
Nemoze unutar da se moze bilo bi postavljneo na zadnjoj korici,treba biti napred da bi bilo vidljivo,ako je unutar kako da se ucitava. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Posted - 25/09/2008 : 19:00:07
|
najbolje bi bilo da dodatak i strip dolaze odvojeno (a prodaju se naravno zajedno), tako da se barkod moze staviti straga |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 25/09/2008 : 19:03:12
|
bespotrebno diskutujete oko prednje i zadnje strane... ako se vec mora staviti na prvu stranu (a izgleda da mora), zar je problem ga staviti na neki "manje bitan" dio naslovnice, a ne onako da ruinira cijeli strip... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 25/09/2008 : 20:55:33
|
quote: Originally posted by Going-Going
Sta da vam kazem Colt i ja subota i nedelja, salon stripa. Dodjite da nam j... majke (odnosno smem da govorim samo u svoje ime) da mi j... majku.
hehe :D lol ja idem u subotu i nedelju na sajam,a imam pitanje(globinjo sorry za oftopic ne da mi se da otvaram novi)jer ce biti onaj kolorista marvela dc-a i black horsea za vikend tu???i otkad do kad traje berza stripa(procitao sam ovo na home-u ali nisam shvatio potpuno)hvala unapred |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/09/2008 : 22:27:19
|
Specijal je užas. Mislim na pricu naravno. Mada, nijedan specijal nije ništa posebno, procitao sam dosta njih i što je ludens izdao. Koliko cujem ovaj sledeci "tajna kristofera kolumba" ne bi trebao biti loš. |
 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 26/09/2008 : 03:30:38
|
Ja bejah na salonu stripa i bejase bas fino napravio sam i neke idealne menjaze na berzi. Video sam i standic samo sa veselim Cetvrtkom ali je tamo bila samo neka devojcica koja nije imala neke specijalne informacije o izdanjima.Mozda cujemo nesto vise o buducim planovima na predstavljanju izdavaca! Uzeh i novog Dilana kao i Specijal,Dilan nije los a specijal sam citao u piratu i nije neka prica,jeste malo naivna.Inace hit mi je bio cikica koji je primio nagradu za zivotno delo,tako pozitivnog i stripom odusevljenog starcica dugo nisam video,a ima fazon 89 god  Pardon za mali offtopic |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/09/2008 : 08:16:26
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Ja bejah na salonu stripa i bejase bas fino napravio sam i neke idealne menjaze na berzi. Video sam i standic samo sa veselim Cetvrtkom ali je tamo bila samo neka devojcica koja nije imala neke specijalne informacije o izdanjima.Mozda cujemo nesto vise o buducim planovima na predstavljanju izdavaca! Uzeh i novog Dilana kao i Specijal,Dilan nije los a specijal sam citao u piratu i nije neka prica,jeste malo naivna.Inace hit mi je bio cikica koji je primio nagradu za zivotno delo,tako pozitivnog i stripom odusevljenog starcica dugo nisam video,a ima fazon 89 god  Pardon za mali offtopic
Sloba se verovatno nije pojavio da ga ne bi raskomadali!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 26/09/2008 : 09:13:11
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Ja bejah na salonu stripa i bejase bas fino napravio sam i neke idealne menjaze na berzi. Video sam i standic samo sa veselim Cetvrtkom ali je tamo bila samo neka devojcica koja nije imala neke specijalne informacije o izdanjima.Mozda cujemo nesto vise o buducim planovima na predstavljanju izdavaca! Uzeh i novog Dilana kao i Specijal,Dilan nije los a specijal sam citao u piratu i nije neka prica,jeste malo naivna.Inace hit mi je bio cikica koji je primio nagradu za zivotno delo,tako pozitivnog i stripom odusevljenog starcica dugo nisam video,a ima fazon 89 god  Pardon za mali offtopic
Sloba se verovatno nije pojavio da ga ne bi raskomadali!    
Besni forumasi, nezadovoljni dizajnom naslovnica!  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 26/09/2008 : 09:31:43
|
quote: Originally posted by mezzano
quote: Originally posted by Lord Vader89
Sloba se verovatno nije pojavio da ga ne bi raskomadali!    
Besni forumasi, nezadovoljni dizajnom naslovnica! 
...koji su ipak uzeli svoje primerke...  |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 26/09/2008 : 09:59:58
|
Evo da skrenem malo od beskrajnog diskutovanja dizajna i ostalog manje bitnog a da se osvrnem na "Naslikani košmar" (AHTUNG, AHTUNG - ima po koji SPOJLERCIC): Kao prvo odlicna stvar je postojanje predgovora koji nam pomaže da "usvojimo" epizodu koja je pred nama u potpunosti i bez koje bi lijen i neradoznao citalac, buduci da se zbog tih karakteristika ne bi odvažio na neku iscrpniju pretragu i tako saznao nešto više o samoj tematici, bio u neku ruku hendikepiran nerazumijevanjem pojedinih djelova štiva. Ovako sve je tu na jednoj stranici, lijepo i koncizno napisano - samo treba procitati. Drugo - prica je sasvim solidna od samog pocetka, Dilan u svojoj bubi u nekoj nedodiji pokušava da nade selo i svog klijenta... Potpuno opkoljen maglom... Prica ce vas obuzeti od starta a odlicni Marijev crtež radi fenomenalan posao praveci totalno jezivu atmosferu. Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo.
Dizajneraši i bar-kodovci oprostite na off-topicu. |
... |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12036 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 26/09/2008 : 12:14:16
|
quote: Originally posted by vope
Evo da skrenem malo od beskrajnog diskutovanja dizajna i ostalog manje bitnog a da se osvrnem na "Naslikani košmar" (AHTUNG, AHTUNG - ima po koji SPOJLERCIC): Kao prvo odlicna stvar je postojanje predgovora koji nam pomaže da "usvojimo" epizodu koja je pred nama u potpunosti i bez koje bi lijen i neradoznao citalac, buduci da se zbog tih karakteristika ne bi odvažio na neku iscrpniju pretragu i tako saznao nešto više o samoj tematici, bio u neku ruku hendikepiran nerazumijevanjem pojedinih djelova štiva. Ovako sve je tu na jednoj stranici, lijepo i koncizno napisano - samo treba procitati. Drugo - prica je sasvim solidna od samog pocetka, Dilan u svojoj bubi u nekoj nedodiji pokušava da nade selo i svog klijenta... Potpuno opkoljen maglom... Prica ce vas obuzeti od starta a odlicni Marijev crtež radi fenomenalan posao praveci totalno jezivu atmosferu. Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo.
Dizajneraši i bar-kodovci oprostite na off-topicu.
Slazem se sa ovim. Jako dobra prica..Koliko su usrali sa Zagorom, toliko su se povadili sa Dilanom. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 26/09/2008 : 12:16:05
|
quote: Originally posted by aragon.sm
joj ala sad opet volim Veseli Cetvrtak volim volim volim Veseli cetvrtak
Dobrodosao nazad,posrnuli pripadnice fan-kluba,sve ti je oprosteno...  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/09/2008 : 12:17:48
|
Isto kao i vope - Spojleri.
quote: Originally posted by vope
Sve mi se to svida osim prikaza same smrti na kraju koja pokazuje tipicno ljudske karakteristike i tako devalvira kao nešto tajanstveno, mracno, nepojmljivo i iznad svega ostalog nama poznatog. Svedena je na obicnog negativca sa outlook-om karakteristicnim za pojavu smrti koji želi da uništi dragog nam junaka i time potre misticnu vezu/odnos koja postoji izmedu Dilana i Smrti (one prave). Sve u svemu dobro štivo
Da, Massiero je bazirao svoju Smrt (heh) na onoj iz "Iza ogledala", i potpuno zanemario njen razvoj u sreijalu od onda. Naslikani košmar je izašao u IT tu negde u slicno vreme kao i specijalac "Izbor" gde imamo Smrt koja caska sa Dilanom kao da su stari drugari, a ovde je... pa, takva kakve je. Ne baš najsrecnije rešenje, ali to je ipak samo Massiero, koji je pre toga radio na Mister Nou, pa kad su ukinuli MNoa, prebaciše ga na Dilana... ne treba ocekivati puno od njega. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/09/2008 : 12:42:28
|
Tako mi i treba kad kucam postove pre prve jutarnje kafe. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 26/09/2008 : 13:11:09
|
To, to. I oni autogrami koje sam podelio, ne treba ni njih zanemariti. ;) |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12036 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Topic  |
|