forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/07/2008 : 17:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Da stigosmo do famoznog broja 7.....

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2008 : 18:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Kakva je prica? ...i Ferri?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/07/2008 : 19:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

on: a jel bi imalo smisla da ja sad krenem sa kupovinom MM od VC, a citao sam svega desetak brojeva do sada? Mislim, kontinuitete i sva ta sranja sto idu uz njega :)

Potrudicemo se da u predgovorima i pogovorima objasnimo sve što bi valjalo znati za citanje epizode. Naravno, više ceš uživati u samom stripu ako si pratio serijal i ranije, ali ideja je da svi stripovi Veselog cetvrka budu samodovoljni po pitanju informacija.

Mada u prvo vreme toga i nema puno.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

Edited by - Djole on 24/07/2008 19:23:12
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16392 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/07/2008 : 20:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Izvolite:

Nisam ga jos procitao, ali na kraju ne pise da li je ovo zavrsetak price ili epizode???
Jel se nastavlja i u sledecem broju???

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/07/2008 : 21:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Bilo je pre nekoliko strana, ili u onom prošlom topiku sad se ne secam.

Prica ima 5 nastavaka. Ovo je drugi.
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 24/07/2008 : 21:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
usraše ga brate sa ovim naslovom preko pola strane

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 25/07/2008 : 02:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
aj sad da vidimo i da svi guramo da predjemo 7
molim vas kumim vas i sta ocete nemojte sad da puknete plzzzzzzzz
predjite br 8 kad vas molim
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1480 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 25/07/2008 : 03:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Pa baš su i mogli logo VC i cenu da spuste nadole, u isti nivo sa logom Bonelija ili eventualno gore pored Zagorovog imena. Poprilicno nespretno graficko rešenje, priznajem.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 25/07/2008 : 08:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by Road_warrior

Uzeo sam novog Zagora,svaka cast VC ,ali tek kada izadje 8. broj prestice Vannini i postati zvanicni kraljevi.

Kraljevi ce postati tek kad prestignu Dnevnik!
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 25/07/2008 : 09:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Pozdrav svima, novi sam ovde, od pre par meseci sam poceo opet da citam stripove (naravno VC)
Inace napravio sam pauzu od 15-tak god. sto se tice citanja stripova (secam ih se iz detinjstva), tako da nisam bas upucen toliko dobro u tu problematiku kao vecina sa ovog foruma.Ali nema veze, postao sam opet kolekcionar, pa evo me i na forumu...
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 25/07/2008 : 09:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by Magic Wind

Pozdrav svima, novi sam ovde, od pre par meseci sam poceo opet da citam stripove (naravno VC)
Inace napravio sam pauzu od 15-tak god. sto se tice citanja stripova (secam ih se iz detinjstva), tako da nisam bas upucen toliko dobro u tu problematiku kao vecina sa ovog foruma.Ali nema veze, postao sam opet kolekcionar, pa evo me i na forumu...

Pozdravi i sretno Vjetroviti...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 25/07/2008 : 09:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

Dobrodosao, M.W.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 25/07/2008 : 09:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:

pozdrav još jednom koji se neuspješno pokušao "skinuti" sa stripova

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/07/2008 : 09:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Barker
on: a jel bi imalo smisla da ja sad krenem sa kupovinom MM od VC, a citao sam svega desetak brojeva do sada? Mislim, kontinuitete i sva ta sranja sto idu uz njega :)

Poslije tristotinjak brojeva pitaš dal ima kakve veze kontinuitet? Ima i nevezanih standalone epizoda, no mislim da se vecina ipak poziva na stare brojeve, a MM je istodobno serijal sa pricom koja se ipak provlaci kroz serijal. Ipak mnogo razlicitije od Dylanovog kontinuiteta.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 25/07/2008 : 10:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Pa baš su i mogli logo VC i cenu da spuste nadole, u isti nivo sa logom Bonelija ili eventualno gore pored Zagorovog imena. Poprilicno nespretno graficko rešenje, priznajem.

Mislim da stvarno u VC moraju da nadju bolje resenje (recimo kao u italijanskom originalu ili Ludensu)!
Naslovi su prekrupni, stavljeni na sredinu naslovne strane cesto (to se odnosi na Zagora, Dampyra, vidim i na DD u narednom broju), trebalo bi mozda smanjiti i logo Zagor, pretumbati malo logo VC, Bonelli c. i cenu, tako da sama naslovnica bude lepo vidljiva.
Mislim steta je da ovako dobro izdanje bude pokvareno tim glupim sitnicama...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/07/2008 : 17:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Bah, ovaj drugi deo je odugovlacenje price.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 26/07/2008 : 02:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by henry

Mislim da stvarno u VC moraju da nadju bolje resenje (recimo kao u italijanskom originalu ili Ludensu)!
Naslovi su prekrupni, stavljeni na sredinu naslovne strane cesto (to se odnosi na Zagora, Dampyra, vidim i na DD u narednom broju), trebalo bi mozda smanjiti i logo Zagor, pretumbati malo logo VC, Bonelli c. i cenu, tako da sama naslovnica bude lepo vidljiva.
Mislim steta je da ovako dobro izdanje bude pokvareno tim glupim sitnicama...

kako sad i na DD-u?
za ostale me ne zanima, samo Dilana nek ne ukenjaju sa naslovima po sredini!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 26/07/2008 : 02:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
evo za VC uredništvo... kao što i sami vidite i primjecujete, mnogi vas hvale na sva zvona još od prvog broja i izdanja, što znaci da radite odlicnu stvar, ali isto tako velika vecina traži samo jednu doradu, a to je taj dizajn naslovnice... pa zar je toliko teško udovoljiti tom jednom zahtjevu? :))))

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 26/07/2008 : 10:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
U najavi za sledeci broj DD - Prokleta knjiga - naslov je postavljen preko sredine naslovnice!
Nepotrebno i bezveze !
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/07/2008 : 18:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
A kad ce nova tura Veselog Cetvrtka u Libellus striparnicu?
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/07/2008 : 21:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Zapravo, svaka dva mjeseca dobivaju novu turu sa dvije nove epizode svakog junaka... bez obzira što su mi isto rekli da ce, upravo zbog troškova, narucivati rijede, svaka tri mjeseca. Pošto su prošla više od dva mjeseca od posljednje ture, evo ovak pitam... šta ima novoga?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/07/2008 : 01:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Zapravo, svaka dva mjeseca dobivaju novu turu sa dvije nove epizode svakog junaka... bez obzira što su mi isto rekli da ce, upravo zbog troškova, narucivati rijede, svaka tri mjeseca. Pošto su prošla više od dva mjeseca od posljednje ture, evo ovak pitam... šta ima novoga?

Bah, tako je i meni sa izdanjima iz Hrvatske. Evo tek sutra cu konacno naruciti Mister No Maxi 2 jer ga duuugo nije bilo. A još je staro. Da ne govorimo o tome da kad sam zadnji put hteo uzeti redovna izdanja Mister Noa, od 35 cini mi se pa do 45 pola je falilo.

Elem, meni za sada najbolje od Veselog Cetvrtka Mister No. Možda sam malo subjektivan jer njega mnogo volim ali bukvalno svih 6 stripova su mi fantasticni!!! Zagor mi je uz Noa drugi favorit uopšte, od njega mi je dobar prvi deo ove price što sada ide, drugi mi je malo razvlacenje. Takode i prva prica mi je dobra, nije bogzna šta ali je dobra. Druga mi je vec prosek. Za sada me i Dampyr uspeo oduševiti Obalom Skeleta, nadam se da ce i drugi deo biti jednako dobar.

Moram nešto da zabeležim. Neko je spomenuo u jednom topiku da ovaj sajt pomaže izdavacima na tlu bivše SFRJ. Sa moje tacke gledišta ovo ima smisla svakako. Recimo ovako, prvi Dampyr koga sam kupio je "Ispod kamenog mosta" i nije mi bio nešto. Mislio sam da ga necu ni uzimati više. Onda sam bacio pogled na odlican opis koji je DeeCay napisao za Obalu skeleta i bukvalno je to presudilo da ga uzmem. Delovalo mi je odlicno. I nakon citanja stripa moram da kažem da je opis zaista verno preneo radnju stripa. Tako je Dampyr dobio još jednog citaoca, malo ili ne presudite sami.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/07/2008 : 14:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Morala bi nova tura ovaj tjedan u Libellusa, prema njihovim prošlotjednim rijecima... Peti i šesti broj.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 29/07/2008 : 23:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
danas sam uzeo zagora 7 sve je ok sem nekoliko primeraka na trafici koji su bukvalno pojedeni izlmljeni i slicno
e da moj zagor ima 110 strana imam 5 duplih strana dobro je dok ima vise strana a ne manje :))
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/07/2008 : 07:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

danas sam uzeo zagora 7 sve je ok sem nekoliko primeraka na trafici koji su bukvalno pojedeni izlmljeni i slicno
e da moj zagor ima 110 strana imam 5 duplih strana dobro je dok ima vise strana a ne manje :))

Joooj 5 duplih , neverovatno ovo se opet ponavlja i to dosad je bilo po 1 a sad 5,otislo na gore
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000