Author |
Topic  |
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 10/10/2008 : 13:22:04
|
quote: Originally posted by Krampus
BRKATA BABA je institucija! Ja samo kod nje kupujem stripove. Sve ih raspoznaje bez problema. Cak je odmah znala sta je Brad Barron, a na drugoj trafici radi omladinka koja nikad nije cula za Alan Ford!!
Tchh,ta omladina stvarno vise nije ono sto je nekad bila...treba uvesti strip kao dopunski cas,posle likovnog,pa da vidis tad...da mu ja gundj,mrmlj,gundj... |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 10/10/2008 : 13:36:38
|
quote: Originally posted by Colt
Nema iznenadjenja. Sve ostalo su dezinformacije.
Održavate tenziju. Neka, nije daleko 23.oktobar. Otkrice nam unutrašnja strana zadnje korice i tu misteriju.  |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/10/2008 : 16:05:34
|
Stvarno je Mister no u koloru?
Odmah da kazem na kioku gde ja kupujem zena nema pojma sta je zagor zato joj ja lepo kazem ono tamo u cosku :) i ona ljubazno nadje i proda. Ali ima jedna zena na drugom kiosku koja zna za magicnog vetra. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 10/10/2008 : 16:15:15
|
quote: Originally posted by masni
Stvarno je Mister no u koloru?
Odmah da kazem na kioku gde ja kupujem zena nema pojma sta je zagor zato joj ja lepo kazem ono tamo u cosku :) i ona ljubazno nadje i proda. Ali ima jedna zena na drugom kiosku koja zna za magicnog vetra.
Naravno da je u koloru. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/10/2008 : 16:21:46
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by aragon.sm
hmmmm slusaj weljko sine budi zadovoljan sto ta simpaticna baba(citaj vestica) zna da razgovara ili ti da koristi mobilni telefon + ona ne prodaje samo stripove nego i ostale gadosti... a sad sine weljko budi srecan sto nam se ta ista baba ne mesa u stripove jel bi smo imali ne samo profesora Blazinu na grbaci ko sto ga imamo nego bi smo imali i copor besnih brkatih baba na vratu tj na naslovnicama i ko zna na sta bi to licilo,tako da nam nije dovoljno samo 2 izdanaj Dilana nego mnogo vise :) :) da spreci te te gadne babe da nas terorisu tj tebe. e sad sine veljko slusaj sta ce ti starina reci ti lepo u subotu na bicikli ili neko drugo prevozno sredstvo pa potrazi po gradugde neka rasna omladinka radi u trafici pa kad je nadjes em ces da uzivas u kupovini em ces mozda i da se omrsis tako da ces da spojis lepo sa korisnim :) :) i sine veljko kloni se brkatih baba nije to zdravo :) :)
moram da priznam evo pred svima na forumu da mi je uvek bila seksualna fantazija i sad je na zalost jos uvek da kresnem neku slatku prodavacicu u kiosku za vreme radnog vremena :) :) :)
ps hvala feri na odgovoru
pss:e sad malo moje dogodovstine odem ja danas da kupim MN i DD na trafiku tamo naravno BRKATA BABA trazim ja stripove ona mi uredno da stripove da nebude zabune nisam od babe trazio p...papuce :) vidim ja baba istrenirana zna koji je koji junak,ja onako bezveze gledam staima jos kad sam video ispod one tacne za pare stoji zagor spec 2 ladno kao podmetac kako sam se slatko nasmejao i otisao i evo druze ---dp--- tu babu ostavljam tebi za ubuduce da ti kupujes kod nje ja vala necu :) :)
To mora da je u mom naselju. Inace ta brkata baba nije bas baba, to je Ruza, prodavacica koja tu radi vec 20 godina i prodavala mi je stripove jos dok sam kupovao ZS i LMS i zena je OK, bar prema meni, uvek mi izabere najbolji primerak. Proslog cetvrtka sam zaboravio kod nje da uzmem kusur od nekoliko stotina dinara i ona mi ga je sacuvala i vratila kad sam dosao opet na kiosk. Zena mozda vec ima brkove (nausnice) jer vise nije mlada, ali je OK. To sto joj je Zagor specijalac podmetac nema veze, boje taj u celofanu nego neki drugi. Ionako ga nece prodati jer u mom naselju se bas ne prodaju svi primerci koji stignu na kiosk.
Jbt!!!!
Ima kod mene na kiosku neka Ruza (isto bakuta)!!!!  Da nisi sa Dorcola    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
Edited by - Lord Vader89 on 10/10/2008 16:24:18 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Posted - 10/10/2008 : 16:45:15
|
quote: Originally posted by culfis
za ljubitelje filma TEX:
,
Odmah sam primetio tu duhovitost prilikom citanja !Nasmejah se do suza.Koji li bi to ljubitelj Teksa,a jos i radi na DD-u,mogao da nas casti ovom duhovitom upadicom?  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/10/2008 : 17:12:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by bitola
U vezi Mister no-a broj 300: jeli u koloru ili nije?
Ah tek ste sad objavili taj 300-ti broj... Mi smo to vec riješili u augustu.
Bar sad imam dve verzije, na srpskom i hrvatskom.... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/10/2008 : 18:10:21
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by bitola
U vezi Mister no-a broj 300: jeli u koloru ili nije?
Ah tek ste sad objavili taj 300-ti broj... Mi smo to vec riješili u augustu.
Jaka stvar,nasi zavrsavaju s crtanjem broj 400. Samo jos da ga posle toga oboje |
 |
|
bitola
Average Member

USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 10/10/2008 : 23:55:21
|
Danas sam i ja nabavio Mister Noa i Super book. Mister No, jedino sto je vredno pomena je da je u koloru. Prica je dosadna, sablonska. S druge strane, ovo mi je prvi Dylan od Veselog cetvrtka. Nisam neki fan, pa nisam kupovao redovna izdanja. Odlucio sam da kupim ovaj super book, posto ce biti lakse da se kompletira edicija, a nemam nista kompletirano, mada bih voleo, pa cu ga, verovatno, i nastaviti da kupujem.
Kao sto rekoh, nisam fan i ne pase mi bas, ali je zanimljiviji za citanje od Mister Noa. Dizajn je najbolji, od do sada izaslih izdanja, VC-a. Posebno mi se svida kako izgleda rikna, skroz crna, pa onda na njoj beli pravougaonik u kome pise Superbook. Ne znam da li ce i na sledecim brojevima biti crna rikna, pošto su sledeci sa belom pozadinom, ali ce i ako bude bela, verovatno, lepo izgledati, jer ce tada biti crni pravougaonik.
Konacno je kod Zagora dizajner dobio mesto da stavi naslovnicu tamo gde ne smeta. Doduše, pokrio je jednu saksiju, ali ne smeta toliko, barem meni. 
Vidim da je naslov drugog Super book-a "Gruco", verovatno je to jedna prica na 132 strane? |
 |
|
Naked Thunder
Starting Member

Serbia
11 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 11/10/2008 : 00:10:49
|
quote: Originally posted by aragon.sm
hmmmm slusaj weljko sine budi zadovoljan sto ta simpaticna baba(citaj vestica) zna da razgovara ili ti da koristi mobilni telefon + ona ne prodaje samo stripove nego i ostale gadosti... a sad sine weljko budi srecan sto nam se ta ista baba ne mesa u stripove jel bi smo imali ne samo profesora Blazinu na grbaci ko sto ga imamo nego bi smo imali i copor besnih brkatih baba na vratu tj na naslovnicama i ko zna na sta bi to licilo,tako da nam nije dovoljno samo 2 izdanaj Dilana nego mnogo vise :) :) da spreci te te gadne babe da nas terorisu tj tebe. e sad sine veljko slusaj sta ce ti starina reci ti lepo u subotu na bicikli ili neko drugo prevozno sredstvo pa potrazi po gradugde neka rasna omladinka radi u trafici pa kad je nadjes em ces da uzivas u kupovini em ces mozda i da se omrsis tako da ces da spojis lepo sa korisnim :) :) i sine veljko kloni se brkatih baba nije to zdravo :) :)
moram da priznam evo pred svima na forumu da mi je uvek bila seksualna fantazija i sad je na zalost jos uvek da kresnem neku slatku prodavacicu u kiosku za vreme radnog vremena :) :) :)
ps hvala feri na odgovoru
pss:e sad malo moje dogodovstine odem ja danas da kupim MN i DD na trafiku tamo naravno BRKATA BABA trazim ja stripove ona mi uredno da stripove da nebude zabune nisam od babe trazio p...papuce :) vidim ja baba istrenirana zna koji je koji junak,ja onako bezveze gledam staima jos kad sam video ispod one tacne za pare stoji zagor spec 2 ladno kao podmetac kako sam se slatko nasmejao i otisao i evo druze ---dp--- tu babu ostavljam tebi za ubuduce da ti kupujes kod nje ja vala necu :) :)

znash da si u pravu sedam ja na skuter i pravac pic...grad   u potrazi za masnom pi..svinjetinom   ontopic:jer ce izlaziti dragonero uopste il je to laz ??? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 11/10/2008 : 06:42:13
|
quote: Originally posted by mezzano
Vidim da je naslov drugog Super book-a "Gruco", verovatno je to jedna prica na 132 strane?
Ne,radi se o reprintu 4 prica koje su izasle kao dodatak specijalnim brojevima 10,11,12 i 13. Od ovih 4 specijalaca Ludens je dosad jedino izdao broj 13,to je Spec.br.3 Golijat u kojem je naravno objavljen i dodatak `Uzvrnute uloge` to jest cetvrta prica koja ce se naci u ovom Super Book-u br.2 |
Edited by - Ferri on 11/10/2008 06:43:35 |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 11/10/2008 : 11:10:07
|
quote: Originally posted by Going-Going
Dragonero izlazi 23.10.
odlicno,jedva cekam,jer se zna kojim ce tempom izlaziti? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 11/10/2008 : 11:17:10
|
Nema nikakvog tempa. Izlazi 23. i to je to. Dragonero je posebna prica na 300-tinak strana koja se ne nastavlja. Posle njega (na njegovom mestu) ce ici neka druga izdanja. |
ŠumhiljduhANAN |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/10/2008 : 11:53:15
|
Nisam citao ali kazu da se u DD booku pojavljuje Ken Parker |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 11/10/2008 : 12:43:05
|
Dakle, Dule, tek sam sad citao tvoju recenziju Zagora na Popbokus... pisanje od smeha:) Sad si stavio glavu u torbu, druze moj - neko od fanova ce te ubiti.
...i to kamenom, koji prethodno kanapom veze za jedan kraj omanjeg stapa i to proglasi sekirom:) |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 11/10/2008 : 12:47:12
|
Kupio sam oba stripa, Mister No ima dobre boje ali i dalje ocajan sken, ali vec sam navikao. Disoov crtez koji inace ume da pleni totalno je upropasten jer kad se to ovako uradi, onda se pretvara u nesto sasvim drugo. Neko ko ima originale zna o cemu pricam, ostali mogu samo da me osudjuju da sam sitnicar. Da ne govorim da su linije nazubljene. Dilan je ok, rekoh vec negde da je i kod mene rikna malo naguzvana, ali to mi, recimo, uopste ne smeta, vazniji mi je sadrzaj nego forma. Nisam procitao nijedno od ta dva, jos uvek citam prethodne brojeve. Tek sto sam procitao Breda Berona i svideo mi se vise nego sto sam ocekivao. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 11/10/2008 : 13:00:48
|
quote: Originally posted by masni
Nisam citao ali kazu da se u DD booku pojavljuje Ken Parker
Ma lažu, 100%. Kako bi Ken Parker mogao da se pojavi u Dilanu Dogu??? |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 11/10/2008 : 13:04:08
|
quote: Originally posted by Leo Charm
Dakle, Dule, tek sam sad citao tvoju recenziju Zagora na Popbokus... pisanje od smeha:) Sad si stavio glavu u torbu, druze moj - neko od fanova ce te ubiti.
...i to kamenom, koji prethodno kanapom veze za jedan kraj omanjeg stapa i to proglasi sekirom:)
Bring 'em on! :) Ironicno, upravo radim na nekom Zagoru. :( Zagor me 'lebom 'rani, a ja tako... |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 11/10/2008 : 20:18:10
|
quote: Originally posted by Going-Going
Nema nikakvog tempa. Izlazi 23. i to je to. Dragonero je posebna prica na 300-tinak strana koja se ne nastavlja. Posle njega (na njegovom mestu) ce ici neka druga izdanja.
  zahvaljujem na prosvetljenju mene slepog..lol...kolika ce mu biti cena   shta sad imash pametno da kazesh    |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Posted - 11/10/2008 : 20:35:48
|
@Mezzano,Henry,Teks Willer,Naked Thunder Pozdrav iz Vlasotinca,diskutuje se o Mr No-u u koloru i DD superbook-u,uz pivo i utakmicu Srbija-Litvanija...Pajtos & Anto...Sorry ostalima na off-u... |
 |
|
Topic  |
|