Author |
Topic  |
Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 09/10/2008 : 22:01:24
|
Kakav je taj Dragonero, o cemu se radi? Ja sam mislio da ce on ici na 12 sedmica, kao i specijalci, ali su me ispravili i rekli da on ima samo 1 broj. Jel to Bonellijev junak nema ga na SBE, kakva je radnja, kad je izašao taj broj...? Sve informacije bile bi mi korisne, a verujem i drugima na forumu, koji nisu upuceni u tu materiju.
Evo rasporeda i u .xls formatu, za one koji nemaju 2007. Izvinjavam se što ga nisam odmah postavio u tom formatu, pošto ga nisam namenio za upload, nego samo za licnu upotrebu, ali je takko ispalo.
http://www.speedyshare.com/580221930.html |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 09/10/2008 : 22:05:35
|
=dp= Pa da ni meni ne smeta toliko naslov sto je na tom mjestu jer nekako ne prikriva mnogo nego ako se to bude nastavilo moze u nekim sledecim brojevima da sakriva neki bitan detalj naslovnice, kao sto je slucaj sa zagorom u nekim brojevima.. a nisu imali potrebe da sada premjeste naslov. Ali vise mi smeta taj donji deo naslovnice koji je ostao nedovrsen.. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Posted - 09/10/2008 : 22:10:47
|
quote: Originally posted by mezzano
Kakav je taj Dragonero, o cemu se radi? Ja sam mislio da ce on ici na 12 sedmica, kao i specijalci, ali su me ispravili i rekli da on ima samo 1 broj. Jel to Bonellijev junak nema ga na SBE, kakva je radnja, kad je izašao taj broj...? Sve informacije bile bi mi korisne, a verujem i drugima na forumu, koji nisu upuceni u tu materiju.
Evo rasporeda i u .xls formatu, za one koji nemaju 2007. Izvinjavam se što ga nisam odmah postavio u tom formatu, pošto ga nisam namenio za upload, nego samo za licnu upotrebu, ali je takko ispalo.
http://www.speedyshare.com/580221930.html
Jeste bonellijev i ima ga na SBE evo : http://www.zagor.it/cpersonaggi/romanzo/indexrom.html |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 09/10/2008 : 23:02:20
|
e ovo je strasno,moram da kazem izvinite za oftopic!!!
kako je protekao dijalog izmedju radnice na trafici(bolje reci brkate babe) i mene:
ja:dobar dan jer izasao novi mister no i dilan dog superbook
ona(josh pritom na telefonu):alo radovane :D sacekaj imam neko dete..nije
ja:ali eno ga iza vas
ona:a shta?
ja:pa ono zeleno
ona:pa dete nemoj me zajebavat reci zagor
ja:nije zagor
ona:prekida vezu...evo ti
ja:pa i superbook
ona:aa izvini nisam te razumela
ja:mrs u pic** materinu (u sebi :D)
ona:dovidjenja
Ja:sajonara baba!!!
eto kakvi sve retardi prodaju stripove |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 09/10/2008 : 23:15:37
|
hmmmm slusaj weljko sine budi zadovoljan sto ta simpaticna baba(citaj vestica) zna da razgovara ili ti da koristi mobilni telefon + ona ne prodaje samo stripove nego i ostale gadosti... a sad sine weljko budi srecan sto nam se ta ista baba ne mesa u stripove jel bi smo imali ne samo profesora Blazinu na grbaci ko sto ga imamo nego bi smo imali i copor besnih brkatih baba na vratu tj na naslovnicama i ko zna na sta bi to licilo,tako da nam nije dovoljno samo 2 izdanaj Dilana nego mnogo vise :) :) da spreci te te gadne babe da nas terorisu tj tebe. e sad sine veljko slusaj sta ce ti starina reci ti lepo u subotu na bicikli ili neko drugo prevozno sredstvo pa potrazi po gradugde neka rasna omladinka radi u trafici pa kad je nadjes em ces da uzivas u kupovini em ces mozda i da se omrsis tako da ces da spojis lepo sa korisnim :) :) i sine veljko kloni se brkatih baba nije to zdravo :) :)
moram da priznam evo pred svima na forumu da mi je uvek bila seksualna fantazija i sad je na zalost jos uvek da kresnem neku slatku prodavacicu u kiosku za vreme radnog vremena :) :) :)
ps hvala feri na odgovoru
pss:e sad malo moje dogodovstine odem ja danas da kupim MN i DD na trafiku tamo naravno BRKATA BABA trazim ja stripove ona mi uredno da stripove da nebude zabune nisam od babe trazio p...papuce :) vidim ja baba istrenirana zna koji je koji junak,ja onako bezveze gledam staima jos kad sam video ispod one tacne za pare stoji zagor spec 2 ladno kao podmetac kako sam se slatko nasmejao i otisao i evo druze ---dp--- tu babu ostavljam tebi za ubuduce da ti kupujes kod nje ja vala necu :) :)
|
 |
|
Krampus
Starting Member
.jpg)
Serbia
16 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 09/10/2008 : 23:44:59
|
BRKATA BABA je institucija! Ja samo kod nje kupujem stripove. Sve ih raspoznaje bez problema. Cak je odmah znala sta je Brad Barron, a na drugoj trafici radi omladinka koja nikad nije cula za Alan Ford!! |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 10/10/2008 : 00:03:28
|
quote: Originally posted by weljko94
ona:pa dete nemoj me zajebavat reci zagor
ja:nije zagor
za babe strip= , pa posle nek neko kaže da Zagor nije institucija, ili religija, kako neko imaa u potpisu.  |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 10/10/2008 : 00:10:57
|
quote: Originally posted by aragon.sm
hmmmm slusaj weljko sine budi zadovoljan sto ta simpaticna baba(citaj vestica) zna da razgovara ili ti da koristi mobilni telefon + ona ne prodaje samo stripove nego i ostale gadosti... a sad sine weljko budi srecan sto nam se ta ista baba ne mesa u stripove jel bi smo imali ne samo profesora Blazinu na grbaci ko sto ga imamo nego bi smo imali i copor besnih brkatih baba na vratu tj na naslovnicama i ko zna na sta bi to licilo,tako da nam nije dovoljno samo 2 izdanaj Dilana nego mnogo vise :) :) da spreci te te gadne babe da nas terorisu tj tebe. e sad sine veljko slusaj sta ce ti starina reci ti lepo u subotu na bicikli ili neko drugo prevozno sredstvo pa potrazi po gradugde neka rasna omladinka radi u trafici pa kad je nadjes em ces da uzivas u kupovini em ces mozda i da se omrsis tako da ces da spojis lepo sa korisnim :) :) i sine veljko kloni se brkatih baba nije to zdravo :) :)
moram da priznam evo pred svima na forumu da mi je uvek bila seksualna fantazija i sad je na zalost jos uvek da kresnem neku slatku prodavacicu u kiosku za vreme radnog vremena :) :) :)
ps hvala feri na odgovoru
pss:e sad malo moje dogodovstine odem ja danas da kupim MN i DD na trafiku tamo naravno BRKATA BABA trazim ja stripove ona mi uredno da stripove da nebude zabune nisam od babe trazio p...papuce :) vidim ja baba istrenirana zna koji je koji junak,ja onako bezveze gledam staima jos kad sam video ispod one tacne za pare stoji zagor spec 2 ladno kao podmetac kako sam se slatko nasmejao i otisao i evo druze ---dp--- tu babu ostavljam tebi za ubuduce da ti kupujes kod nje ja vala necu :) :)
To mora da je u mom naselju. Inace ta brkata baba nije bas baba, to je Ruza, prodavacica koja tu radi vec 20 godina i prodavala mi je stripove jos dok sam kupovao ZS i LMS i zena je OK, bar prema meni, uvek mi izabere najbolji primerak. Proslog cetvrtka sam zaboravio kod nje da uzmem kusur od nekoliko stotina dinara i ona mi ga je sacuvala i vratila kad sam dosao opet na kiosk. Zena mozda vec ima brkove (nausnice) jer vise nije mlada, ali je OK. To sto joj je Zagor specijalac podmetac nema veze, boje taj u celofanu nego neki drugi. Ionako ga nece prodati jer u mom naselju se bas ne prodaju svi primerci koji stignu na kiosk. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 10/10/2008 : 03:35:21
|
Moram da se pohvalim da i ja imam u trafici u kraju instituciju Brkate Babe/Gospoje sa nausnicama(da ne ljutim dp a)  Zna li iko ista o ceni za Dragonera i sta ide u poslednji cetvrtak sa Dampyrom????
|
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/10/2008 : 09:00:33
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
Moram da se pohvalim da i ja imam u trafici u kraju instituciju Brkate Babe/Gospoje sa nausnicama(da ne ljutim dp a)  Zna li iko ista o ceni za Dragonera i sta ide u poslednji cetvrtak sa Dampyrom????
Na kiosku gde ja kupujem rade tetke, odnosno tetkice i uvek mi uredno daju sve primerke i ja sam izaberem, jos sam se jednom nasalio i rekao : Hvala tetka!, na sto ce mi ona :-Kakva sam ti ja tetka, kad si stariji od mene?, ali ja sam mudro odgovorio, da je to iz navike, jer puno volim svoju tetku! Uglavnom, uvek dobijem dobre primerke, a i tetkice nisu lose, sad se u mojim godinama puno i ne bira! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 10/10/2008 : 09:11:48
|
quote: Originally posted by Going-Going
Iznenadjenje
Iznenadenje, u smislu, "ne ide ništa", ili, iznenadenje u smislu, "ide nešto mnogo dobro"?  |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 10/10/2008 : 09:18:29
|
quote: Originally posted by Going-Going
Ja sam vec rekao da nece biti rupa. Sacekaje najvise 6 dana i videcete.
Znam da si rekao. Nego, zbunio me Colt, koji je, odmah nakon toga demantovao, rekavši: Going-Gonig nije informisan, zašto ne bi bilo "rupa"? |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 10/10/2008 : 09:21:31
|
Sve pohvale za VC. Mister No i Superbook izgledaju sjajno. M.No je odlicno kolorisan, prica je...me!...ali to vec nije do redakcije. Berardijev Dilan & Ken je odlican eksperiment, a kraj epizode je zaista efektan! |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
bitola
Average Member

USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/10/2008 : 11:20:24
|
quote: Originally posted by bitola
U vezi Mister no-a broj 300: jeli u koloru ili nije?
Ah tek ste sad objavili taj 300-ti broj... Mi smo to vec riješili u augustu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 10/10/2008 : 11:49:38
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by bitola
U vezi Mister no-a broj 300: jeli u koloru ili nije?
Ah tek ste sad objavili taj 300-ti broj... Mi smo to vec riješili u augustu.
Nisi ovo trebao da napises... im i konja za trku imamo |
 |
|
Topic  |
|