forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2008 : 15:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Danas su izašli Zagor broj 10 i Tex broj 2.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 15:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Eh, kakvim se trivijalnostima bavite, a zanemarujete da cemo sad morati da kupujemo Komandanta Marka da bi podrzhali domaceg strip izdavacha. E, VC, shta sve necu uraditi za tebe...
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 16:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Poštovani citaoci,

Sa radošcu Vas obaveštavamo da smo spremili niz iznenadenja za predstojeci Sajam knjiga u Beogradu, u kojima cete, sigurni smo, uživati.
Cast nam je i zadovoljstvo da najavimo da cemo na Sajmu predstaviti našu novu biblioteku “Zagor”, kolekcionarsko izdanje u ogranicenom tiražu od 500 primeraka, sa tvrdim koricama, koje ce biti neviden doživljaj za ljubitelje tog junaka. Naša namera je da ljubiteljima i kolekcionarima predstavimo kompletnu biblioteku Zagorovih avantura, gde bi svaka prica bila sadržana u po jednoj knjizi, bez obzira na to na koliko redovnih svezaka i strana se prostirala, sa izuzetkom prvih desetak knjiga gde ce zbog kratkih pocetnih, biti sabrano više prica. Za Sajam iz štampe izlazi prva knjiga na izmedu 350 i 400 stranica. Pored stripa, novog prevoda i originalnih naslovnih strana u boji, ova knjiga Vam nudi obilje tekstualnih priloga o autorima i junaku serijala, kao i o istorijskim cinjenicama, mitovima, legendama i filmovima kojima su se autori inspirisali kroz pripovedanje Zagorovih dogodovština. Tokom trajanja Sajma, cena knjige ce biti promotivna.

Ali, to naravno nije sve.

Da bismo ovo izdanje ucinili još ekskluzivnijim, obezbedili smo potpuno nove naslovne strane za svaku knjigu. Ilustracije, radene iskljucivo za ovu ediciju, je izradio Mauro Laurenti, proslavljeni crtac Zagora.

Kao da to nije dosta, Veseli Cetvrtak ide još jedan korak dalje, pa na Sajam dovodi goste iz Italije i to, ni manje ni više nego Galliena Ferrija, “oca” Zagora, i kao podršku njemu Maura Laurentija, autora ekskluzivnih naslovnih ilustracija biblioteke “Zagor”. Naši gosti se uveliko raduju svom dolasku i predavanju, kome ste pozvani da prisustvujete, povodom obeležavanja jubileja 40 godina objavljivanja Zagorovih avantura u Srbiji. Tribina ce se održati 25.10. od 16 do 18 casova u Sajamskoj sali za konferencije, tokom koje cete biti u prilici da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju o stvaralackom procesu stvaranja Zagorovih epizoda i da dobijete posvetu autora Preporucujemo Vam da pre toga svratite do štanda Veselog Cetvrtka u hali 14, prelistate nova izdanja koja ce se pojaviti tokom Sajma i porazgovarate sa ljubaznim osobljem, koje ce Vas zatim uputiti na mesto dešavanja tribine. Redakcijski tim ce na štandu biti prisutan tokom svih dana trajanja Sajma, pa cete moci da iskoristite priliku da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju u vezi naših izdanja, kao i da popunite eventualne “rupe” u kolekciji edicije Veseli Cetvrtak.

Sigurni smo da Vi, kao i mi, sa nestrpljenjem ocekujete sledecu subotu.
Do tada…

Pozdrav iz redakcije Veselog Cetvrtka
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/10/2008 : 16:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Marka necu kupovati jer je potrosena roba i nije zanimljiv. Pogotovo za cenu od 150 din. Vise bih voleo nekog novog junaka sto nije izlazio kod nas. Ne znam sta sve boneli izdaje jer ne pratim sta oni izdaju u Italiji , ali ako imaju neki strip o srednjem veku, to bi mi bilo leglo ko budali samar.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 16:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Kakva divna i lepo osmishljena akcija. Ja ne volim Zagora, pa opet ne mogu da se ne odushevim.

Samo, zna li se koja ce biti cena?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2008 : 17:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Hmm, jedno pitanje. Koja je razlika izmedu te edicije i odabranih prica?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 17:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
lepo pise da je cena promotivna...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/10/2008 : 17:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Hmm, jedno pitanje. Koja je razlika izmedu te edicije i odabranih prica?

Koliko sam ja shvatio ide se hronoloshki od prve epizode.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/10/2008 : 17:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Bravo,DusMane,tako se to radi,kratko,ali hebitacno!Morao je jadan Vronski da utaba put,i usput da nahebe,da bi sad mi dobili ovako iscrpnu najavu!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 16/10/2008 : 17:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Danas sam dobio Tex br.2, pošto nisam pratio forum u zadnje vrijeme, može li mi neko reci u kojem ritmu Tex izlazi?

Mesecno...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/10/2008 : 17:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
U vezi vronskog:

Da slucajno sinko nisi napustio forum!
Ovo što si napravio shvacam...i tebe je iznenadilo oprecno reagiranje ljudi iz redakcije.
Medutim,lekciju si naucio na najgori moguci nacin.Bilo kakva vijest recena usmeno,mora biti provjerena i mora se covjek dvaput zamisliti da li da je objavi.
Kampanja u ovom topicu oko otkrivanja iznenadenja je samo glad citatelja koji su željni noviteta i novosti omiljenih mu izdavaca.
Stoga,ne brini...Izvini se lijepo ljudima,popricajte na štandu,možda postanete i suradnici jednog dana (ti novinar - oni željni reklame)...Ali ne napuštaj forum.
Previše je dobrih ljudi ovde otišlo...
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/10/2008 : 17:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

[quote]Originally posted by Going-Going
@ dp i vronski : doci cete vi na Sajam, a onda cu ubiti Boga u vama! Necu vise da se prepucavam preko foruma, pesnice ce sve da rese!

Nadam se da je ovo samo zajebancija
Inace ako su ovo stvarne pretnje to bas prelazi sve granice normalnog i prelazi u morbidnost.
OK aj jeste vronski vama iz redakcije pokvario planove ali iznenadjenje nije niti ce,cak nam je svima dao sansu da se pripremimo za predstojeci sajam
VRONSKI SVAKA CAST i VELIKO HVALA NA OBELODANJENIM INFORMACIJAMA
kapu dole
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/10/2008 : 18:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Meni nije jasno cemu iznenadjenja... kao da ce se neko iznenaditi Markom i kapetanom Mikijem.
Svi smo znali da ce oni to izbaciti samo je pitanje vremena.
Za mene bi bilo pravo iznenadjenje Traper keri kao strip a ne dodatak kao sto je bio dodatak komadantu marku.
Po mom licnom misljenju traper keri je preteca Magicnog vetra.
Ljudi procitajte poneku pricu traper kerija videcete da zasluzuje svoj prostor bar 5 -6 epizoda

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/10/2008 : 18:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by henry

bacite pogled:
http://www.niscafe.com/

Kad su rezultati?
Ne interesuje me da li sam dobio, nego me interesuje da li sam tacno odgovorio?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 19:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

quote:
Originally posted by Colt

[quote]Originally posted by Going-Going
@ dp i vronski : doci cete vi na Sajam, a onda cu ubiti Boga u vama! Necu vise da se prepucavam preko foruma, pesnice ce sve da rese!

Nadam se da je ovo samo zajebancija
Inace ako su ovo stvarne pretnje to bas prelazi sve granice normalnog i prelazi u morbidnost.
OK aj jeste vronski vama iz redakcije pokvario planove ali iznenadjenje nije niti ce,cak nam je svima dao sansu da se pripremimo za predstojeci sajam
VRONSKI SVAKA CAST i VELIKO HVALA NA OBELODANJENIM INFORMACIJAMA
kapu dole

Naravno da je sala, zna GiongGiong dobro da je Zagor jaci od Mister Noa
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 19:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Meni nije jasno cemu iznenadjenja... kao da ce se neko iznenaditi Markom i kapetanom Mikijem.
Svi smo znali da ce oni to izbaciti samo je pitanje vremena.
Za mene bi bilo pravo iznenadjenje Traper keri kao strip a ne dodatak kao sto je bio dodatak komadantu marku.
Po mom licnom misljenju traper keri je preteca Magicnog vetra.
Ljudi procitajte poneku pricu traper kerija videcete da zasluzuje svoj prostor bar 5 -6 epizoda

Ja se nadam da NECE da objave Kapetana Mikija NIKAD, a ni Marka od prvog broja. Sto se tice Marka, podrzavam ove specijalce, eventualno bi dobro dosla neka edicija odabranih prica a ne da idu redom od prvih debilnih epizoda koje su vec izasle na nasim kioscima. BTW, koliko ja znam, prava za Marka ima "LUDENS" i moze da ga distribuira ovde kako hoce a ne samo rimitendu. Radije bih video Tajanstvenog Alana neko Mikija.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 19:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Giong-Giong

Kakve ja sad veze imam sa Vronskim, ja sam posteno cutao nedeljama, ne zna ni jadni Aragon koji mi je u komsiluku, jos ce covek sad da me osudi sto mu makar nisam rekao da cuva pare i da ne kupuje patike. Nemoj mene da povezujes sa bilo kakvim odavanjem tajne, ja sam u tom pogledu vrlo principijelan. Nisam procitao ceo post pre nego sto si ga obrisao te se nadam da si sve to rekao vise "onako"...

Edited by - ---dp--- on 16/10/2008 19:36:03
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/10/2008 : 19:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ljudi, izasao je novi Zagor i Tex, i to poslednji nastavak petodelne price a da to skoro niko nije ni spomenuo. Sta je sa vama, doci ce Ferri pa sta? Doci cete, dobicete postpis, slikacete se i to je to, jaka stvar. Ferri ne zna ni rec engleskog, govori italijanski (i verovatno francuski) tako da cete se sa njime tesko ispricati. Ja jos nisam ni kupio novog Zagora, idem sad, jer me je bolela glava do ludila skoro ceo dan, malopre me je popustila do podnosljivog nivoa i jos samo da caffetin pocne da deluje pa ce biti dobro, odoh po novog Zagora pa da prokomentarisem ponesto.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21919 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 19:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Vronski , ja sam prvi pomenuo tvoje banovanje sa foruma, ali iz aviona se vidi da je bilo zezanje.Sad, što su se neki primili, kao na primer Aragon na poslednju Coltovu šalu, je za nevericu.Ni slucajno nemoj da odeš, mada ova tvoja reakcija je ipak detinjasta za nekog ko ima 32 godine.Ako si ipak cvrsto rešio da odeš, onda na sajmu nadi Goinga i Dusmana i nalupaj ih. Pomoci cemo ti Pajtos, DP i ja
PS Izmlati i Colta ako se zatekne tu

Odbrojavanje: još 3 dana
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 20:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Mislim da Going-Going preteruje videcemo kako ce sve to proci na sajmu

Zivi bili pa videli ---dp---, zivi bili...

ŠumhiljduhANAN

Edited by - Going-Going on 16/10/2008 20:05:59
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 16/10/2008 : 20:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
hoce li biti epizoda u boji u suberbook-u dilan doga?

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 16/10/2008 : 20:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message
malo je 500 komada tog luksuznog zagora.ima da ode ko alva.u kolko god izdanja da ljudi imaju zagora opet ga kupuju iznova.samo mi je zao ljudi koji su van bg-a i mogu ostati uskraceni za svoj primerak jer tog izdanja verovatno nece biti na kioscima.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/10/2008 : 20:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
hajde nek je konacno izašao i taj drugi broj teksa, to znaci da ce uskoro kod nas i prvi broj...

nego sad mi nije jasno oko marti misterije... pošto je sad zasad to dvomjesecno izdanje u srbiji, nije valjda da moramo tek iduci broj da izade u srbiji da bi došao kod nas? pa to je u najboljem slucaju onda 4 mjeseca zakašnjenja? volio bih da me neko demantira... može li se napraviti neki "deal" sa distributerima da ne kasni toliko, u smislu da kod nas dolazi makar mjesec dana nakon što se pojavi u srbiji na kioscima, isto kao i zagor i mister no, jer ispade da prvi broj martija po toj logici kod nas nece prije 12tog mjeseca, što je katastrofa...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 20:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Bravo,DusMane,tako se to radi,kratko,ali hebitacno!Morao je jadan Vronski da utaba put,i usput da nahebe,da bi sad mi dobili ovako iscrpnu najavu!

Zapravo, cele nedelje se planiralo da se baš danas pusti ovaj zvanicni info (zato što je cetvrtak) i zato je možda lakše shvatiti iznerviranost clanova redakcije kojima je pred ocima sve iscurilo dan ranije.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 20:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Za mene bi bilo pravo iznenadjenje Traper keri kao strip

Da znaš, i za mene bi. Vrlo neprijatno.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000