forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 20:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

nego sad mi nije jasno oko marti misterije... pošto je sad zasad to dvomjesecno izdanje u srbiji, nije valjda da moramo tek iduci broj da izade u srbiji da bi došao kod nas? pa to je u najboljem slucaju onda 4 mjeseca zakašnjenja? volio bih da me neko demantira... može li se napraviti neki "deal" sa distributerima da ne kasni toliko, u smislu da kod nas dolazi makar mjesec dana nakon što se pojavi u srbiji na kioscima, isto kao i zagor i mister no, jer ispade da prvi broj martija po toj logici kod nas nece prije 12tog mjeseca, što je katastrofa...

Nažalost, koliko ja znam, upravo je takva situacija. Strip stoji na kiosku u Srbiji dok god ne izade sledeci broj. Sve je to smišljeno kako bi se što bolje prodali odredeni junaci.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 16/10/2008 : 20:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Dusmane šta je bilo sa ispitom ?

Hehe, hvala na interesovanju, mada sam ja u tom postu zapravo samo teasovao i najavljivao najavu koja je danas... najavljena? Ovo za ispit sam pomenuo fore radi.

Odlaže se ispit vec danima. Sutra ujutru je moj red. Eh, živote...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
E,dokopah se i ja do svojih primeraka Zagora(huraaa-petodelnoj muci je kraj! ) i Teksa(jos samo one number i obara se rekord koji drzi Maverick vec 10 godina! )!Bacam se na citanje,o utiscima cu sutra!Anto,idemo na salon,salu na stranu,ja sam pre za sto vise poznanstva! Ferriju cu,nadam se uzeti autogram i stici da mu kazem da je njegov dolazak bio obavijen velom tajne,no da je tajni agent Vronski to raskrink'o na vreme!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 16/10/2008 : 23:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos
Teksa(jos samo one number i obara se rekord koji drzi Maverick vec 10 godina! )!

Sto nije mala stvar!

Cak i rekordi u sprintu na 100m krace traju.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/10/2008 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
Anto pazi ovako nista ja na ovom forumu neshvatam ozbiljno da se razumemo jednom za svagda.
--dp-- znam bar 10 godina i on mi komsija i sugradjanin i covek koga izuzetno cenim.
Svi vi aktivni ili pasivni(sad pasivni) ucesnici foruma ste mi se jako svideli zbog vasih komentara a posto nisam imao sansu da nikog licno upoznam radujem se svakom sajmu ili bilo kakvom okupljnju da bar nekog upoznam jer ja sam ovde da bih razmeni misljenaj i naucio mnogo toga od vas svih,jer ovaj hobi manija opsesija meni veoma drag i radim na tome da me ova ljubav prema stripu drzi ceo zivot,a zasto ne bih spojio lepo sa korisnim i poznao neke od vas,pa ovde smo da se druzimo na neki nacin sto i cinimo zamenom postova da to tako nazovem.
Zanimam me jedno i molio bih da mi odgovorite:
Da li ce se taj HC Zagor pojaviti taj dan 25.10 u prodaji ili ce se pojaviti 20.10 kad je valjda otvaranej sajma.
Molio bih da mi odgovorite ako ste upuceni
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/10/2008 : 00:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Svaka cast ljudima iz Veselog cetvrtka. Kao što sam, možda, vec spomenuo, kad sam prvi put ugledao Zagora od Veselog cetvrtka, kod kolportera, pomislio sam "Hm.. evo još jedog pokušaja da se izda strip u Srbiji, koji je, unapred, osuden na propast". Dao sam im jedno 5-6 meseci. Kad, oni doguraše do 8 i kusur meseci, uz preko 30 stripova u 6-7 edicija, koje se, iz dana u dan, umnožavaju. Pa sada, još i to kolekcionarsko izdanje, dovodenje Ferrija u Beograd... Mogu samo da kažem : "Svaka cast momci, samo tako nastavite"!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 17/10/2008 : 00:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Na kraju je informacija procurela,pa bilo je za ocekivati,ipak je ovo prvi put posle Dnevnika da se Zagor objavljuje od pocetka i to na pravi nacin(Extra Zagor seriju namerno ne racunam jer su poceli od 50 i nekog broja a posle su jos i one prve epizode koje su trebale ici na 130 strana objavljivali na 96 i ubacivali fush naslovne,kao i Dnevnik),tako da je bilo tesko za ocekivati da se bas predugo zadrzi kao tajnost.Ja sam doduse znao ali sam se suzdrzao da ne iskucam ovde.ali ne mislim da sad treba sirotog Vronskog previse napadati.Bitno je da krece ultimate Zagor,kakvog nije jos bilo na ex yu prostoru i da cemo moci da ga uzmemo sa potpisom tata Ferri ja. To je svakako dovoljan razlog za slavlje kao i za ostavljanje sitnica po strani. Rekao sam

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 17/10/2008 : 00:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
+bilo bi lepo da neko kaze da li ce izaci prvog dana sajma ili na dan kad bude potpisivanje,cisto da znam koliko da zurim po svoj primerak i naravno bilo bi od pomoci da znamo bar okvirno cenu??

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2008 : 00:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

+bilo bi lepo da neko kaze da li ce izaci prvog dana sajma ili na dan kad bude potpisivanje,cisto da znam koliko da zurim po svoj primerak i naravno bilo bi od pomoci da znamo bar okvirno cenu??

Oko 20 evra.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 17/10/2008 : 01:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
uffff bre,to je bas jedna fina cena,no dobro,smislicemo je valjda nekako

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2008 : 01:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Dobar novi Zagor, dobar. Sve više mi se svida ova prica. Kako rece dp neka je i dugacka ali je bar radnja dobro povezana.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 17/10/2008 : 01:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
zapravo je ovo prilichno komplikovana pricha koja vuche i preplice 5-6 raznih grupa, ali se nikada ne zbunish ko je gde i otkud sada ovde. za Zagora, bravo, bravo.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/10/2008 : 01:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:
Originally posted by I like girlz

nego sad mi nije jasno oko marti misterije... pošto je sad zasad to dvomjesecno izdanje u srbiji, nije valjda da moramo tek iduci broj da izade u srbiji da bi došao kod nas? pa to je u najboljem slucaju onda 4 mjeseca zakašnjenja? volio bih da me neko demantira... može li se napraviti neki "deal" sa distributerima da ne kasni toliko, u smislu da kod nas dolazi makar mjesec dana nakon što se pojavi u srbiji na kioscima, isto kao i zagor i mister no, jer ispade da prvi broj martija po toj logici kod nas nece prije 12tog mjeseca, što je katastrofa...

Nažalost, koliko ja znam, upravo je takva situacija. Strip stoji na kiosku u Srbiji dok god ne izade sledeci broj. Sve je to smišljeno kako bi se što bolje prodali odredeni junaci.

postoji li i mrvica šanse da se to izmjeni samo u slucaju marti misterije, upravo iz razloga što je to dvomjesecno izdanje?

jer npr. i ludensov marti ne dolazi tek nakon što u hrvatskoj izade novi, nego ipak malo prije nego što se pojavi novi redovni broj... zar ne može nikako to da se uradi i sa VC martijem?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/10/2008 : 02:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Mala zamerka novom Zagoru - opet je naslov na rikni narandzast a ne plav, i sad vec imamo dva takva i vec sad je to sareno. Dok je bio samo br. 4, nije bilo bas upadljivo, sad imamo i ovaj br. 10, plus imamo br. 8 kod kojeg su i font i logo znacajno manji na rikni tako da je sve to sad jedan "sareni cetvrtak"...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/10/2008 : 02:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Rekose 300 strana, cena je 20 eura, i to jos promotivna. Koliko li ce biti redovna? Ima li neko pojma kojim ce to ritmom izlaziti?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2008 : 02:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Rekose 300 strana, cena je 20 eura, i to jos promotivna. Koliko li ce biti redovna? Ima li neko pojma kojim ce to ritmom izlaziti?

Za Sajam iz štampe izlazi prva knjiga na izmedu 350 i 400 stranica.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/10/2008 : 02:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Vronski rece da je 300 strana, ali ako su prva tri broja kako rece Dusman, to je onda 3x128 plus propratni tekstovi, tako da ce biti da si ti u pravu, bice tu i celih 400 stranica, sto je vise i od maxija... Dakle, ljudi, to vredi tih 20 eura i te kako.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2008 : 08:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Vronski rece da je 300 strana, ali ako su prva tri broja kako rece Dusman, to je onda 3x128 plus propratni tekstovi, tako da ce biti da si ti u pravu, bice tu i celih 400 stranica, sto je vise i od maxija... Dakle, ljudi, to vredi tih 20 eura i te kako.

Meni vredi zato sto ce konacno posle 40 godina to izaci kako treba,sa svim stranama,bez viska ili manjka naslovnih.
Iako,bez namere da vredjam jer znam da volis Zagora,nisam uspeo da se nateram da ih procitam ni u extra seriji tako da cu uzimati to iz cisto kolekcionarskih razloga.
S novijim pricama je druga stvar,dobro se zabavim dok citam pa cu zato uzimati i ove stare.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/10/2008 : 11:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
U pravu si, te prve epizode (izuzev prve) je zaista tesko procitati iako one najgore dolaze tek oko pete-seste price
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 17/10/2008 : 11:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ja sebe isto nemogu da nateram da citam extra seriju,a stalno kukam kako nemam sta da citam.
procitao sam par prica iz extra serije ali da sednem i da krenem da citam sve po redu nema sanse.
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2008 : 11:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Želim da se zahvalim scima koji su me podržali na ovom forumu jer zaista nisam imao nikakve loše namere najavom predstojecih dogadaja. Dolazak Ferija i pojava kolekcionarskog Zagora nije mala stvar a ipak ljudi treba da imaju vremena da skupe 1500 dinara za takvo izdanje. Da sam znao da ce VC najaviti celu stvar juce sigurno da bih cutao. Jbg, novinar sam i ekskluzivna vest me ponese, ipak ovo sve nisam objavio u svom listu Gazeti vec na forumu ali planiram da Slobi predložim(kome sam se juce izvinio licno i sve je ok)da objavim veliki tekst u novinama o Feriju i Veselom ctevrtku sa sajma! Promocija u medijima u zamenu za otkrivenu poslovnu tajnu, mislim da je to fer, zar ne? :-)
Na kraju krajeva, svi smo mi ovde zbog stripova i glupo je da se i dalje pravi neka afera oko svega ovoga! I ja sam malo preterao i najavio svoj odlazak sa foruma ali što rece neko ovde, neprimerena je takva reakcija nekome ko ima 32 godine! Jedino što cu ubuduce držati jezik za zubima kad saznam neku novu ekskluzivu!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 17/10/2008 : 11:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Želim da se zahvalim scima koji su me podržali na ovom forumu jer zaista nisam imao nikakve loše namere najavom predstojecih dogadaja. Dolazak Ferija i pojava kolekcionarskog Zagora nije mala stvar a ipak ljudi treba da imaju vremena da skupe 1500 dinara za takvo izdanje. Da sam znao da ce VC najaviti celu stvar juce sigurno da bih cutao. Jbg, novinar sam i ekskluzivna vest me ponese, ipak ovo sve nisam objavio u svom listu Gazeti vec na forumu ali planiram da Slobi predložim(kome sam se juce izvinio licno i sve je ok)da objavim veliki tekst u novinama o Feriju i Veselom ctevrtku sa sajma! Promocija u medijima u zamenu za otkrivenu poslovnu tajnu, mislim da je to fer, zar ne? :-)
Na kraju krajeva, svi smo mi ovde zbog stripova i glupo je da se i dalje pravi neka afera oko svega ovoga! I ja sam malo preterao i najavio svoj odlazak sa foruma ali što rece neko ovde, neprimerena je takva reakcija nekome ko ima 32 godine! Jedino što cu ubuduce držati jezik za zubima kad saznam neku novu ekskluzivu!

iskreno - ti si najmanje kriv sto si plasirao tu vijest. ako je tako nesto poslovna tajna onda se o tome suti, a ne prica okolo. mislim na osobe ukljucene u taj posao (VC staff).

kako (recimo) nista ne curi iz libellusa, vec su njihova nova izdanja uvijek ugodno iznenadjenje?

itsyourworldyoucanchangeit

Edited by - alen on 17/10/2008 11:45:44
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2008 : 12:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Sad bi mogli stvarno da nastavimo dalje.

Posle prve dve price Zagora koje su mi bile slabe ova mi je dobra. Ne u rangu najboljih naravno ali je sasvim dobra prica, e sad veliko je pitanje kako ce se dalje nastaviti s'obzirom da moramo još nekoliko stripova da pratimo "jurenje" Rihtera. Malo sam švrljao po Bonelliju i ako dobro vidim za 3 meseca imamo susret sa Gutrumom? Mogle su izaci odabrane price sa njim pre toga...

Dakle, taj Zagor košta 1500? Ok, koliko je Dragonero? Zna li se?

Btw, oko cene. Šta znam, ovako deluje mnogo ali ako je to 400 strana sa propratnim tekstom, tvrde korice i kvalitetan papir ni ne može da bude manje.
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 17/10/2008 : 12:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Hoce li toga biti u Libellusu?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/10/2008 : 12:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Pohvalno od tebe što si došao sebi!!!
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000