Author |
Topic  |
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 17/10/2008 : 20:57:54
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by mezzano
Najavili su da ce krenuti od br. 2 "Il rapimento di Betty".
Sorry,ako sam nesto propustio,gde su najavili?
Ubi me ako znam. Ubedjen sam bio da sam procitao juce ili prekjuce, kad sam ja napisao da bi bilo glupo da ne krenu od prvog broja, neko iz redakcije je napisao da krecu od drugog broja, a sad ne mogu da nadjem taj post. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 17/10/2008 : 21:07:58
|
Sa' ce Going-Going otvoriti topic "udri po mezzanu"! Salim se,nije ni bitno-javice majstori na vreme(ako nece da ih Vronski opominje! ),samo se plasim jos jednog reprinta"Ajkule"! |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 17/10/2008 : 21:56:14
|
Sa' ce Going-Going otvoriti topic "udri po mezzanu"! Salim se,nije ni bitno-javice majstori na vreme(ako nece da ih Vronski opominje! ),samo se plasim jos jednog reprinta"Ajkule"!
Ne, ne... ovo je drugo. Ja sam rekao da su ovde, na forumu, najavili. Ne da su mi licno rekli. 
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/10/2008 : 22:25:09
|
quote: Originally posted by Raspucin
Ja mislim da ce taj Zagor da plane vec na samom sajmu. Bravo Veseli cetvrtak. Svaka cast ekipi na svim dosada izašlim stripovima. Ja bi licno voleo kad bi takvo izdanje priredili i za Dilana Doga. Skoro sam se navadio na ovaj strip koji kod nas, uz izuzetke, dugo nije bio na tržištu.
A Texa ne bi Judo plesacu? Dajte Texa od prvog broja,ja uzimam odma po 2 primerka kolko god da kosta
 |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 17/10/2008 : 22:37:23
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Raspucin
Ja mislim da ce taj Zagor da plane vec na samom sajmu. Bravo Veseli cetvrtak. Svaka cast ekipi na svim dosada izašlim stripovima. Ja bi licno voleo kad bi takvo izdanje priredili i za Dilana Doga. Skoro sam se navadio na ovaj strip koji kod nas, uz izuzetke, dugo nije bio na tržištu.
A Texa ne bi Judo plesacu? Dajte Texa od prvog broja,ja uzimam odma po 2 primerka kolko god da kosta

Uzmam i ja zbog južnjacke solidarnosti isto po dva. Kugo! |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/10/2008 : 00:01:38
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ja nemam mesta na policama ni za ovaj jedan primerak koji kupujem, a vi uzimate po dva... stvarno ste "odvaljeni"
I ja sam ga ufitiljio s prostorom,al' stvarno uzimam po 2 VC Texa i MM (samo njih),jedan upropastim,citam gde stignem pa bacim, a drugi cuvam. I uzimam jos po jedan za sestrica. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/10/2008 : 00:25:01
|
quote: Originally posted by Ferri
quote: Originally posted by SejoSexon
Danas sam dobio Tex br.2, pošto nisam pratio forum u zadnje vrijeme, može li mi neko reci u kojem ritmu Tex izlazi?
Pa Sejo bolan ako vec imas u rukama Tex br.2 onda si valjda video na zadnjoj korici da ide mesecno,a to isto pise i unutar naslovnice mada je to ipak manje vidljivo,al ono nazad tesko da promakne
Od kolege iz BG sam tražio prvi broj a on mi je u cetvrtak donio prva dva broja, a da budem iskren, stripove nisam ni otvarao tako da nisam vidio zadnju koricu i najavu za sljedeci mjesec. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 18/10/2008 : 00:52:51
|
Drustvance, pitajte sve sto zelite vezano za sajam, izdanja koja ce se pojaviti do kraja sajma na standu Veselog Cetvrtka, za goste i sta vas vec zanima. Pitajte tokom cele subote, pa cu uvece da odgovorim na sve i onda jos jednom ako bude nekih nedoumica opet u nedelju. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1966 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/10/2008 : 02:54:29
|
quote: Originally posted by Sloba
Drustvance, pitajte sve sto zelite vezano za sajam, izdanja koja ce se pojaviti do kraja sajma na standu Veselog Cetvrtka, za goste i sta vas vec zanima. Pitajte tokom cele subote, pa cu uvece da odgovorim na sve i onda jos jednom ako bude nekih nedoumica opet u nedelju.
1.Da li ce se i izdanja predvidena za 30. oktobar naci na sajmu?
2.Da li ce se sve što je predvideno da se nade na sajmu nalaziti na štandu od prvog dana sajma? Za nas koji ne možemo doci u subotu.
p.s.pri tom naravno mislim najviše na tog Zagora.
Hvala unapred na odgovorima |
Edited by - goksi on 18/10/2008 09:38:49 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 18/10/2008 : 03:01:15
|
quote: Originally posted by globinjo
Dragi Slobo,imam deset pitanja pa ako ti nije problem da mi odgovoriš bar na jedno:
KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI?
Eto,nadam se da te nisam puno ugnjavio.Unaprijed hvala na brzim odgovorima, Vaš veliki fan,kupac,citatelj i štovalac, globinjo.
Nije valjda da ti je toliko stalo do tog Kapetana Mikija? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/10/2008 : 03:05:33
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by globinjo
Dragi Slobo,imam deset pitanja pa ako ti nije problem da mi odgovoriš bar na jedno:
KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI? KAD CE KAPETAN MIKI?
Eto,nadam se da te nisam puno ugnjavio.Unaprijed hvala na brzim odgovorima, Vaš veliki fan,kupac,citatelj i štovalac, globinjo.
Nije valjda da ti je toliko stalo do tog Kapetana Mikija?
ne možeš ni zamisliti koliko! pa sve živo izlazi osim njega      |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 18/10/2008 : 05:19:23
|
Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu! |
Edited by - Ferri on 18/10/2008 05:20:35 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19631 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/10/2008 : 07:41:47
|
I JA HOCU KAPETANA MIKIJA-Slobo nam je jedina nada. Samo 500 komada Zagora, malo, malo nije li, odmah doštampajte još 5oo komada i šaljite u striparnice bivše Yuge.Bar 1oo kom u deželu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 18/10/2008 : 09:24:53
|
Ako nije frka,objasnite detaljnije sadrzaj tog kolekcionarskog izdanja-koja epizoda,format,tacna cena i naravno,da majstor Sloba zvanicno i provereno potvrdi da Ferri dolazi. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 18/10/2008 : 09:47:53
|
Ako nije frka,objasnite detaljnije sadrzaj tog kolekcionarskog izdanja-koja epizoda,format,tacna cena i naravno,da majstor Sloba zvanicno i provereno potvrdi da Ferri dolazi.
Koliko sam ja razumeo, krece se od pocetka. Znaci, od prve price, pa na dalje, bez preskakanja. S tim, sto se objavljuju cele price, bez obzira na koliko strana da su izdate. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 18/10/2008 : 10:45:36
|
Da ne zavlada panika na ovom forumu, neka neko razmisli o novom topiku koji bi se zvao rezervacije, gde bi clanovi mogli da rezervisu svoj primerak kolekcionarskog Zagora!    |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 18/10/2008 : 11:20:00
|
za Slobu
1. Jeste da nije pitanje vezano za sajam u BG, ali ima neke veze. Planirate li da posetite sajam u Nisu (26.11.-02.12.), kako bi mi sa juga, koji ne uspemo doci na sajam u BG, mogli kupiti tog kolekcionarskog Zagora i ostala izdanja, eventualno nesto od onoga sto smo propustili?
2. Oce li Ferri potpisivati i druge stripove, sem Kolekcionarskog?
3. Koji je ritam izlazenja planiran za Kolekcionarsko izdanje i ima li sanse da dolazi u Leskovac ili Nis?
4. Da li je tacno da 30.10. krece Specijal Komandant Mark, i to od br. 2?
Za sada toliko. |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
Posted - 18/10/2008 : 11:58:10
|
quote: Originally posted by Ferri
Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu!
I mene ovo isto zanima. |
Captain America |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/10/2008 : 12:17:49
|
quote: Originally posted by Sloba
Drustvance, pitajte sve sto zelite vezano za sajam, izdanja koja ce se pojaviti do kraja sajma na standu Veselog Cetvrtka, za goste i sta vas vec zanima.
Dragi Slobo neobicno me je obradovala najava kolekcionarskog izdanja Zagora. Ako sam dobro razumeo, naslovnice nece raditi papa Ferri, pa ce to biti jedna velika ekskluziva, zar ne? Eto, ja rezervišem svoj primerak, ali me zanima da li ce i dizajn naslovnice biti srazmeran ceni?  Bila bi šteta da se tako nešto pokvari sa obicnim fade-out efektima. Hvala puno, puno pozdrava D.
   |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|