forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/10/2008 : 22:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Komandant Mark specijal 2 "Otmica Beti".

Odlicno!Pametan potez,sto bi rekli nasi ljudi"jaka vam je citanka"!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26059 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/10/2008 : 22:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

au......ja sam zatecen...pa kako sad?ja necu moci na sajam idem u skolu..neeeeeeeeee ubicu se,jer ce biti u stripoteci taj kolekcionarski primerak???auu bre necu videti deda ferrija

Moraceš da nadeš bolji izgovor, pošto je deda Ferri u gostima u subotu, a koliko znam, tada nema škole!
Idi, i pozdravi ga u moje ime!!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 18/10/2008 : 23:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

au......ja sam zatecen...pa kako sad?ja necu moci na sajam idem u skolu..neeeeeeeeee ubicu se,jer ce biti u stripoteci taj kolekcionarski primerak???auu bre necu videti deda ferrija

Moraceš da nadeš bolji izgovor, pošto je deda Ferri u gostima u subotu, a koliko znam, tada nema škole!

stani zar ne dolazi u utorak??ako je u subotu ima da idem i tekako!!!!

ps:kako da ga pozdravim ne znam italijanski???

videcu ferrijaaa boze ovo se dozivljava jednom u zivotu
josh samo da mogu da se slikam sa njim

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 18/10/2008 23:15:27
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

stani zar ne dolazi u utorak??ako je u subotu ima da idem i tekako!!!!

ps:kako da ga pozdravim ne znam italijanski???

Lepo pise 25.10. sto ce reci subota (ako samo bacis pogled na kalendar!)
A sto se tice pozdrava - uvek mozes reci: Bongiorno signore Ferri!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 18/10/2008 23:13:45
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/10/2008 : 23:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Mislim da je kulturnije da mu kažeš : fumare mio kaco, što ce reci : moje duboko poštovanje

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 18/10/2008 : 23:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Mislim da je kulturnije da mu kažeš : fumare mio kaco, što ce reci : moje duboko poštovanje

nemoj tako ipak je to ferri
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/10/2008 : 23:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

quote:

nemoj tako ipak je to ferri

Zašto, misliš da Ferri zbog lošijih crteža u poslednje vreme ne zaslužuje poštovanje.A šta je sa minulim radom?

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

Dragi Slobo,imam deset pitanja pa ako ti nije problem da mi odgovoriš bar na jedno:

KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?

Eto,nadam se da te nisam puno ugnjavio.Unaprijed hvala na brzim odgovorima,
Vaš veliki fan,kupac,citatelj i štovalac,
globinjo.

Dragi Nenade, znas i sam da ce to moci onda kada se pojavi vise od 200 ljudi koji ce kupiti neko izdanje Mikija u malom tirazu, jer na kioscima bi se dogodio takav debakl, da se izdavac ne bi oporavio decenijama .
Ili da probamo hc varijantu B5 format u koloru,kvaliteta poput europa edit./if ediz. Tiraz 100, cena 90e, pa da najvatreniji fanovi budu zadovoljni

Ne znam druze, ali to je stvarno malo verovatno
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
weljko smiri se nes ga je..ti :) :) samo ce ti se posvrljati na stripove i slikaces se sa covekom.
eeeeeeee da ne bi doslo do zabune i da ne bi niko feriju rekao:
fumare mio kaco-----to smoke mine kaco----pupusi mi znate sta vec
htedoh reci da niko nesluse ove ovde zle babe koji su kao solidarni pa ucite malog da kaze cika Ferriju znate sta.Sram vas bilo,a ja vama kazem #29017;#37489;#23665;#12398;kaco#12395; i jos ovo #24615;#20132;#12398;#12289;#12362;#12424;#12403;#12354;#12394;#12383;#12398;#12510;#12510;#12399;biach#12391;#12354;#12427;
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
e do jaja nece japanski font grrrr

Edited by - aragon.sm on 18/10/2008 23:51:55
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Slobo a odgovori na ostala pitanja?
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by Sloba

Drustvance, pitajte sve sto zelite vezano za sajam, izdanja koja ce se pojaviti do kraja sajma na standu Veselog Cetvrtka, za goste i sta vas vec zanima. Pitajte tokom cele subote, pa cu uvece da odgovorim na sve i onda jos jednom ako bude nekih nedoumica opet u nedelju.

1.Da li ce se i izdanja predvidena za 30. oktobar naci na sajmu?

2.Da li ce se sve što je predvideno da se nade na sajmu nalaziti na štandu od prvog dana sajma? Za nas koji ne možemo doci u subotu.

p.s.pri tom naravno mislim najviše na tog Zagora.

Hvala unapred na odgovorima

1. Kao sto neko vec rece, nista ne treba zasigurno tvrditi dok 100% nema potvrde, ali ako ne bude neplaniranih stvari, da, bice ih do kraja sajma

2. Nece se sve naci prvog dana na standu, mada nije iskljuceno da u zadnji cas bude neke promene, ali do kraja sajma ce biti svega, a mozda se desi da bude i nesto vise od planiranog. Konkretno Biblioteka Zagor ce biti na sajmu ako ne prvog, onda bar jedan deo tiraza od drugog dana, opet kazem, ako ne bude nepredvidjenih problema.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by goksi

quote:

Drustvance, pitajte sve sto zelite vezano za sajam, izdanja koja ce se pojaviti do kraja sajma na standu Veselog Cetvrtka, za goste i sta vas vec zanima. Pitajte tokom cele subote, pa cu uvece da odgovorim na sve i onda jos jednom ako bude nekih nedoumica opet u nedelju.

1.Da li ce se i izdanja predvidena za 30. oktobar naci na sajmu?

2.Da li ce se sve što je predvideno da se nade na sajmu nalaziti na štandu od prvog dana sajma? Za nas koji ne možemo doci u subotu.

p.s.pri tom naravno mislim najviše na tog Zagora.

Hvala unapred na odgovorima

1. Kao sto neko vec rece, nista ne treba zasigurno tvrditi dok 100% nema potvrde, ali ako ne bude neplaniranih stvari, da, bice ih do kraja sajma

2. Nece se sve naci prvog dana na standu, mada nije iskljuceno da u zadnji cas bude neke promene, ali do kraja sajma ce biti svega, a mozda se desi da bude i nesto vise od planiranog. Konkretno Biblioteka Zagor ce biti na sajmu ako ne prvog, onda bar jedan deo tiraza od drugog dana, opet kazem, ako ne bude nepredvidjenih problema.

Hvala puno na odgovoru. Požurio sam 7 sekundi da te pitam za ostale odgovore.

Zapravo Zagor mi je jedini bitan jel ostale mogu uzeti na trafici. A ne mogu doci posle srede
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 18/10/2008 : 23:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

@Sloba:

Sta ako se do subote rasproda svih 500 primeraka Zagora, sta ce onda Ferri da potpisuje?

Naravno da se nece rasprodati, pa budimo realni, po toj ceni da se proda 500 komada za 5 dana. Ok, jeste da je Zagor u pitanju, kao i da je cena primerena broju strana i tirazu, ali veliki broj ljudi nema bas previse novca. U slucaju da se rasproda, potpisivace ZS 13, 361, 946, LMS 4, SD Zag.ex. 1, Klasik Ludens 1, Mister no LMS 511, ili LL biblioteku 1, ima toga sto je on crtao , nego pitanje je sta ce onda Laurenti potpisivati
U krajnjem slucaju, ko zna, mozda se pojavi do subote i knjiga 2
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 00:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm
fumare mio kaco-----to smoke mine kaco----pupusi mi znate sta vec

Sranje, zato sam popio šamar od one Italijanke proletos u Baru.
Ma znao sam da su me oni Barani ispalili

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 19/10/2008 : 00:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu!

Kao sto i sam znas u knjizarama van Beograda i nije praksa da se prodaju Bonelli izdanja, a i nije to tako lako organizovati sa ovako malim tirazem. Trebalo bi da bude u Kraljevu, nije sigurno, ali verovatno, a potrudicemmo se da nekako stigne do Nisa, Kragujevca, Novog Sada... Sto se Podgorice tice, postoje sanse da od aprila sledece godine budu resene sve brige vezane za distribuciju u knjizarama van Beograda,kako VC izdanje, tako i svih ostalih izdanja, ali o tome kada dodje vreme za to. Do tada mailom, telefonom, porucite i nema problema, posta jos uvek radi
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 00:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Da li je Ferijevo potpisivanje besplatno ?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2008 : 00:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

pa normalno da je...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2008 : 00:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Dragi Slobo,imam deset pitanja pa ako ti nije problem da mi odgovoriš bar na jedno:

KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?

globinjo.

Dragi Nenade, znas i sam da ce to moci onda kada se pojavi vise od 200 ljudi koji ce kupiti neko izdanje Mikija u malom tirazu, jer na kioscima bi se dogodio takav debakl, da se izdavac ne bi oporavio decenijama .
Ili da probamo hc varijantu B5 format u koloru,kvaliteta poput europa edit./if ediz. Tiraz 100, cena 90e, pa da najvatreniji fanovi budu zadovoljni

moj život nema smisla
p.s.
ajmo srbi,pa ima vas 7 i po milijuna,ajmo 200 dobrovoljaca

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 19/10/2008 : 00:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by teller

I JA HOCU KAPETANA MIKIJA-Slobo nam je jedina nada.
Samo 500 komada Zagora, malo, malo nije li, odmah doštampajte još 5oo komada i
šaljite u striparnice bivše Yuge.Bar 1oo kom u deželu.

Za neko obicno izdanje Zagora, bilo bi zaista malo 500 primeraka, ali za ovo, to cemo videti. Mora da se krene opreznije, ali ako trziste bude vise nego jasno ukazalo da postoji potreba za znatno veci tiraz, samo lud i neprofesionalan, a bogami i bezobrazan covek ne bi povecao tiraz i svojim citaocima izasao u susret. Ali treba ipak biti oprezan na startu, puno puta je reprintovan Zagor, ne koliko Alan Ford, ali iza njega najvise, pored sve popularnosti koju uziva, ipak je izdanje za nase uslove skupo. Ima jos faktora koji mogu usporiti prodaju, bice tu naravno zavisti i zlobe, podrivanje izdanja, pljuvanja, pa ce jedan broj ljudi i odustati itd. Da sacekamo prvih par brojeva, pokaze li se da postoje realni uslovi za veci tiraz, necemo ostaviti nase verne citaoce bez necega sto traze, zasto da neko ostane uskracen
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 19/10/2008 : 00:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:

nije moraš i ti njemu fumare
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 00:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

pa normalno da je...

Pa dobro Globinjo, ocekivao sam da se na ovu glupu foru upeca neko od klinaca ali ne i tebe
Izgleda da te je ova vest za Kapetana Mikija opasno uzdrmala

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 00:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by bubo

quote:

nije moraš i ti njemu fumare

to je pravi odgovor

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/10/2008 : 00:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?
KAD CE KAPETAN MIKI?

globinjo.

moj život nema smisla
p.s.
ajmo srbi,pa ima vas 7 i po milijuna,ajmo 200 dobrovoljaca

ima nas, samo ne volimo svi mikija

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2008 : 00:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

pa normalno da je...

Pa dobro Globinjo, ocekivao sam da se na ovu glupu foru upeca neko od klinaca ali ne i tebe
Izgleda da te je ova vest za Kapetana Mikija opasno uzdrmala

pa normalno da je

Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000