forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Sloba

quote:
Originally posted by Poli

Imamo li sanse s Juliom? ;)

Za sajam? Vrlo tesko da cemo stici do tada da je spremimo

Prvo, cestitke na uraganu koji ste postigli. Imace toga, da se cita te zime :)

Al ozbiljno, da li postoji mogucnost, da se vidi Juliu u VC izdanju? Svejedno kada i u kakvoj oblici, za godinu ili kasnije... mozem ja cekati.
Da li ste razmotrili situaciju i koliko bi ljudi trebali, da se isplati izdanje?
Meni osobno ni kasniji format VG nije smetao (znam, da je mnoge odbio format i cena), ali kupovao bi je (vjerovatno) i u tvrdim koricama. Pa, Berardi je u igri. :)))

Ima li sanse za malo "zreliji" strip? :)

Priznajem, da malo sumnjam za kiosk izdanje, ali ko zna, ne moze se citati samo Zagor, pa mozda i mladunci pocnu. Marco Soldi ima fakat jebene naslovnice!

Posto ovo pitanje nije u vezi sajma moze odgovor i pricekati, strpljiv sam ja. :)

Drukcije se pridruzavam opazanju, da nas ima puno od 30-40 godina, koji su citali LMS i ZS i danas imaju posao (pare), pa im ta HC izdanja ne zadaju finansijskih briga i ritam izlazenja jeste bitan. Odlicno!

(iako je moja pobozna zelja, da za par godina krene reprint MN od pocetka, kiosk izdanje, ovi HC od Libellusa su super, samo sto nisu sve epizode onoliko nadmocne, da bi ih imao u knjigi).

Sretno i ubuduce te pozdrav iz Ljubljane! ;)

Hvala na cestitkama

Ima sanse za vise stvari, ali ima isto tako dosta komplikacija o kojima ne mogu da govorim. Nesto cemo vec videti za dalje, ja bih voleo da se za sada malo mrdnemo od Bonellija i predjemo na nesto drugo, ovoga vec ima dosta, ali daleko od toga da je iskljucenoda moze biti Julie i jos necega. Iskreno da ti kazem, ja bih to jako voleo, meni je krimi strip veoma drag i pored Kena i Magicnog, najradije od Bonellija citam Juliu i Nik Rajdera. Medjutim cilj mi je da vlasnik, izdavac sto vise profitira, a za to je potrebno vreme, a onda ce svakako biti mesta i za projekte koji mozda nisu u startu isplativi, ali bi vremenom mogli da postanu.

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by masija

quote:
Originally posted by Ferri

quote:

quote:
Originally posted by Ferri

Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu!

Kao sto i sam znas u knjizarama van Beograda i nije praksa da se prodaju Bonelli izdanja, a i nije to tako lako organizovati sa ovako malim tirazem. Trebalo bi da bude u Kraljevu, nije sigurno, ali verovatno, a potrudicemmo se da nekako stigne do Nisa, Kragujevca, Novog Sada... Sto se Podgorice tice, postoje sanse da od aprila sledece godine budu resene sve brige vezane za distribuciju u knjizarama van Beograda,kako VC izdanje, tako i svih ostalih izdanja, ali o tome kada dodje vreme za to. Do tada mailom, telefonom, porucite i nema problema, posta jos uvek radi

Hvala na odgovoru..poslacu ti majl da rezervisem

Evo i ja poslah mejl.Nego,zanima me to kako bi izveli to oko slanja i placanja tog stripa posto koliko ja znam platni promet izmedju Srbije i CG vec odavno ne postoji(mozda da posaljem pare vredonosnim pismom pa kad stignu vi meni strip.Mozda bi mogli mi iz CG da se dogovorimo pa da nam se to posalje najedno.Jos bolje je ako neko iz CG ide na sajam pa da mu mi damo pare a on da nam to uzme.Ja sam raspolozen za svaki dogovor,javite se na PM ako ste zainteresovani.Koliko rekoste da kosta to cudo?Procitah da da je pisalo da je promotivna cijena 20 eurica ali nisam vidio da je neko iz VC to potvrdio.

Nista ne brini oko placanja, postoje nacini, a sve detalje cemo posle sajma, javice ti se neko iz redakcije. Promotivna cena tokom sajma ce verovatno biti 1400 ili 1500 dinara
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Za jubilarni broj(50)

Ovde se pod "jubilarni broj(50)" misli na Zagora br. 50 ili na knjigu broj 50? I jedno i drugo su dosta daleko, ako je rec o Zagoru br. 50, onda, barem 1.5 do 2 god (ako je tempo 12 knjiga mesecno), a ako je rec o knizi br. 50 (pod istim tempom izlazenja), to je tek za 4 i nesto godine.

Nije valjda da pravite toliko dugorocne planove?

Ako jeste, onda vam svaka cast!!!

Ako nisam zakasnio da pitam Slobu, interesuje me po kojo ceni ce se prodavati Komandant Mark (valjda je to vezano za sajam) ?

Ja sam se ugledao na Amere, uvek pravim plan za nerednih 10 godina . Planirano je to kao dodatak uz knjigu broj 50, ali nije to tako daleko, a do tada bice drugih dodataka u svakoj knjizi, tako da ne brini.

Mark ce biti ista cena kao sto je i Zagor specijal, 240 dinara, odnosno na sajmu, ako se pojavi, a verovatno hoce za vikend, oko 200 dinara
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 20/10/2008 : 01:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
Slobo,ja sam tebi poslao mejl preko foruma u vezi rezervacije.Da mozda nisam to trebao da uradim na mejl veselog cetvrtka?

Captain America
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/10/2008 : 01:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Iskreno da ti kazem, ja bih to jako voleo, meni je krimi strip veoma drag najradije od Bonellija citam Nik Rajdera.

ma može i nik,dapace,i meni je jedan od boljih...ali miki mi srce para

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Može li da se, putem maila ili telfona, naruci primerak HC Zagora koji je potpisan, od strane Ferrija?

Na zalost mislim da je to nemoguce, ali vidi sa nekim od forumasa da ti to ucini, da kupi primerak i da ga odnese na potpis za tebe
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Jel znaš sad možda hoce li ga biti do srede?

Kazu da hoce
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Požurio sam sa ponovnim pitanjem

Extra,vidimo se u sredu

Edited by - goksi on 20/10/2008 01:34:41
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/10/2008 : 01:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Slobo drago mi je da imamo iste ukuse: Ken, Magicni, Julija i Nick ( samo Texa nisi pomenuo )
A još mi je draže da ce krenuti neki drugi stripovi.Možeš li da nam bar daš mrvicu informacija šta bi to bilo?

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
de je sad Vronski kad treba,Sloba nam je sad ubacio Bubu u Uvo sa ovim necemo vise bonelija sad nesti drugo a neznamo sta :) :)
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Slobo,nisi odgovorio da li ce ici na 50 brojeva kao u originalu ili na 50 knjiga odn.otprilike 150 brojeva?
Hoce li dogodine ako ovo krene,mozda jos neki junak u ovakvom izdanju,npr.Tex?

Na 50 knjiga. Sto se Texa tice, tu nemate sta da se brinete, bude li dobra prodaja epizoda koje do sada nisu nigde objavljene, a Libellus ih vredno izbacuje i samo napred, jos brzim tempom, onda ce sigurno biti i ostatak od Texa. Zato ispraznite Dadama magacine sa Texom i eto svih brojeva sigurno. To je odlican eksperiment koji ce jasno ukazati da li ima 500 fanova za Texa u ex YU, jer ne prodju li u ovako malom tirazu neobjavljene price, kako ocekivati da ce ici one druge.
Za ostale junake, za sada nema realnih uslova, bar sto se tice hc izdanja i malih tiraza, ali bude li neko hteo da baci novac, a moja pomoc mu zatreba, ja cu rado da priredim knjizice za bilo kog junaka
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:

Slobo,ja sam tebi poslao mejl preko foruma u vezi rezervacije.Da mozda nisam to trebao da uradim na mejl veselog cetvrtka?

U principu ako se narucuje iz inostranstva, uvek je bolje da ide preko maila VC, ali kako ti zelis. Mozes i tamo da posaljes mail, pa ako se nesto iskomplikuje, onda se javi opet meni da ti to posaljem
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Iskreno da ti kazem, ja bih to jako voleo, meni je krimi strip veoma drag najradije od Bonellija citam Nik Rajdera.

ma može i nik,dapace,i meni je jedan od boljih...ali miki mi srce para

Druze, cekaj da Marko izgubi opkladu, pa ce krenuti Miki od prvog broja
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 20/10/2008 : 01:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
quote:

quote:

U principu ako se narucuje iz inostranstva, uvek je bolje da ide preko maila VC, ali kako ti zelis. Mozes i tamo da posaljes mail, pa ako se nesto iskomplikuje, onda se javi opet meni da ti to posaljem

Ok.hvala na odgovorima.

Captain America
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Požurio sam sa ponovnim pitanjem

Extra,vidimo se u sredu

Vidimo se
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Slobo drago mi je da imamo iste ukuse: Ken, Magicni, Julija i Nick ( samo Texa nisi pomenuo )
A još mi je draže da ce krenuti neki drugi stripovi.Možeš li da nam bar daš mrvicu informacija šta bi to bilo?

Texa nisam, istina, a istina je da je on isto odlican, ali meni samo novije epizode, Maxi i Giganti, kako koji, no nebitno je to.
To sam samo pomenuo da bih ja voleo, nisam rekao da je resena stvar. Postoji budzet, ljudi koji placaju sve to, a da li ce biti novih stvari zavisi od mnogo faktora. Nista se za sada nema reci, ali zaista i nista se ne krije. Ako bude necega zasigurno na pomolu, javicemo.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

de je sad Vronski kad treba,Sloba nam je sad ubacio Bubu u Uvo sa ovim necemo vise bonelija sad nesti drugo a neznamo sta :) :)

Vronski kazes? Dobicete i ti i on po... flasu piva i ydravicu, vidimo se na sajmu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/10/2008 : 01:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ako ce tempom od 18 brojeva godisnje kako si napisao biti sve objavljeno za 9 godina, onda ce uz 12 brojeva godisnje biti sve uradjeno za 13,5 godina (okvirno), sto znaci da bi sve moglo da ide u oko 18x9=162 knjige sto znaci da bi prosek bio nesto vise od tri redovne epizode po knjizi, skoro tri i po'. Naravno, za tih 9 godina u Italiji ce izaci novih 12x9=108 epizoda, sto bi se brzo stiglo ako bi se islo ritmom od 18 knjiga godisnje, a ako bi edicija imala svoje stalne kupce i stabilno se prodavala, ne bi bio problem da se i te nove price koje su uglavnom dvodelen poguraju po dve u jednu knjigu pa bi se onda italijani stigli za nesto vise od 11 godina u ovoj ediciji. Moram priznati da ovakav plan izgleda fantasticno i to je prvi konkretan plan u kojem neko ima viziju da stignemo italijane makar u okviru jedne edicije. Da budem iskren, meni je bilo zao sto se nije odmah krenulo od onih epizoda koje izlaze trenutno u Italiji tako da nemamo nikakvo kasnjenje i to u svim edicijama (osim Dampira i Mister Noa).
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
Drugari, pozdrav svima, onesevescen sam koliko je dosadno kuckati i odgovarati, ali priznajem, bila mi je cast i zadovoljstvo (kakva laz)

Pozdrav svima i vidimo se na sajmu, ko se pojavi, a ovde nadam se ne ranije nego za par meseci , no zatreba li ranije, ok.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 14:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message

Jos jedno obavestenje, knjiga jedan ce biti od veceras na standu Veselog Cetvrtka, a najverovatnije u sredu ili cetvrtak se pojavljuje i knjiga broj 2, za vikend ce je svakako biti. Naravno govorim o kolekcionarskom Zagoru.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 20/10/2008 : 14:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Znaci bit ce dvije knjige..odlicno!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 20/10/2008 : 14:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:

Jos jedno obavestenje, knjiga jedan ce biti od veceras na standu Veselog Cetvrtka, a najverovatnije u sredu ili cetvrtak se pojavljuje i knjiga broj 2, za vikend ce je svakako biti. Naravno govorim o kolekcionarskom Zagoru.

Knjiga 2?!! Pa, jel vi to hocete da nas dovedete do prosjackog stapa?

Izgleda da ste nastampali jedno 150 brojeva, pa ce sad na svaka 5 dana da ide po 1 knjiga?

Ko prvi dodje do primerka neka napise utiske i, naravno, sken, da malo komentarisemo tog Laurentija.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/10/2008 : 14:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

Gotovo, ode kuca!!!!
Moj finansijski pad se blizi svom vrhuncu!

Svaka cast Slobo i ekipo iz VC!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

lt.data
Starting Member

Serbia
55 Posts

Member since 20/10/2008

Posted - 20/10/2008 : 15:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lt.data a Private Message
Nadam se da prva knjiga nece da nestane do subote.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/10/2008 : 15:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Danas sam tek kupio bred-a i strip je odlican jedva cekam iduci broj.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000