forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 17:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
1.Pozdrav za Slobu - ovo što je ucinio za nas stripadžije sinoc je neverovatno, kakav covek
2.pozdrav za Texa iz niša i Polija - voleo bih i ja kao i mnogo nas Texa od 1. i Juliju - ove edicije zaista to zaslužuju i sigurno bi dobro išle , ali moje mišljenje je malo strpljenja dobicemo i to uskoro ( samo mi je žao što trenutno najaci Boneli , MV, stoji u nemilosti na tržištu )
3.specijalan pozdrav Aragonu.U utorak vece Globinjo stiže iz Splita, Pajtos i ja ( cika Ferri nece moci da nam se pridruži, izvinjava se ) ga kupimo dolazimo kod DP-a na fuka i dolazimo svi zajedno da ti pokupimo te Extra Zagore.To što si bio pospan zabole nas k...c, obecanje je obecanje, a pošto vidim da si karakteran decak, spremi i neku klopu da se malo osvežimo
4.pozdrav za sve forumaše i vidimo se u subotu
PS. zašto ne bi oteli matorog ferrija sa sajma knjiga i tražili od njegovih nadredenih besplatna prava za izdavanje Bonellija na teritoriji bivše SFRJ sledecih 100 godina
PS2.mogli bi da otmemo i Dusmana i da tradimo od Sloba Juliju, MV i Texa od 1.

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/10/2008 : 18:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Za Dušmana bi možda i nešto dobbija ali za Ferrija ništa

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2008 : 19:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by anto

2.pozdrav za Texa iz niša i Polija - voleo bih i ja kao i mnogo nas Texa od 1. i Juliju - ove edicije zaista to zaslužuju i sigurno bi dobro išle , ali moje mišljenje je malo strpljenja dobicemo i to uskoro ( samo mi je žao što trenutno najaci Boneli , MV, stoji u nemilosti na tržištu )

Pozdrav i tebi iz Niš. Kukam ja vec 4 godine skoro na ovom forumu za Teksa od prvog broja,kao i za kvalitetno uradjenu Juliju.
Teksu se jos nadam,i to iskljucivo u kvalitetnijem i skupljem izdanju,jer ne verujem da moze da prodje na kioscima.
Za Juliu i Teksa sam se vec razocarao kad je puko VG.
A sto se tice MV,propao je Sistem Comics u obe varijante(i SC i HC),izgleda da to slabo ide i sa Sferom(ne ulazim u vec poznate razloge,ali to su fakti).
Tako da sam odavno krenuo sa skupljom ali boljom varijantom - Libellusovom,i evo do kraja godine cu imati 60 brojeva.
Mozda ne bi bilo lose da razmislis o toj varijanti,pa malo po malo...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2008 : 19:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Pozdrav i tebi iz Niš. Kukam ja vec 4 godine skoro na ovom forumu za Teksa od prvog broja,kao i za kvalitetno uradjenu Juliju.
Teksu se jos nadam,i to iskljucivo u kvalitetnijem i skupljem izdanju,jer ne verujem da moze da prodje na kioscima.
Za Juliu i Teksa sam se vec razocarao kad je puko VG.
A sto se tice MV,propao je Sistem Comics u obe varijante(i SC i HC),izgleda da to slabo ide i sa Sferom(ne ulazim u vec poznate razloge,ali to su fakti).
Tako da sam odavno krenuo sa skupljom ali boljom varijantom - Libellusovom,i evo do kraja godine cu imati 60 brojeva.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 20:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Sfera je ziva!Gvirnite u topic "Magicni v(j)etar!
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 19/10/2008 : 22:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by Sloba

quote:

Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu!

Kao sto i sam znas u knjizarama van Beograda i nije praksa da se prodaju Bonelli izdanja, a i nije to tako lako organizovati sa ovako malim tirazem. Trebalo bi da bude u Kraljevu, nije sigurno, ali verovatno, a potrudicemmo se da nekako stigne do Nisa, Kragujevca, Novog Sada... Sto se Podgorice tice, postoje sanse da od aprila sledece godine budu resene sve brige vezane za distribuciju u knjizarama van Beograda,kako VC izdanje, tako i svih ostalih izdanja, ali o tome kada dodje vreme za to. Do tada mailom, telefonom, porucite i nema problema, posta jos uvek radi

Hvala na odgovoru..poslacu ti majl da rezervisem

Evo i ja poslah mejl.Nego,zanima me to kako bi izveli to oko slanja i placanja tog stripa posto koliko ja znam platni promet izmedju Srbije i CG vec odavno ne postoji(mozda da posaljem pare vredonosnim pismom pa kad stignu vi meni strip.Mozda bi mogli mi iz CG da se dogovorimo pa da nam se to posalje najedno.Jos bolje je ako neko iz CG ide na sajam pa da mu mi damo pare a on da nam to uzme.Ja sam raspolozen za svaki dogovor,javite se na PM ako ste zainteresovani.Koliko rekoste da kosta to cudo?Procitah da da je pisalo da je promotivna cijena 20 eurica ali nisam vidio da je neko iz VC to potvrdio.

Captain America

Edited by - masija on 19/10/2008 22:25:53
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 19/10/2008 : 22:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Za jubilarni broj(50)

Ovde se pod "jubilarni broj(50)" misli na Zagora br. 50 ili na knjigu broj 50? I jedno i drugo su dosta daleko, ako je rec o Zagoru br. 50, onda, barem 1.5 do 2 god (ako je tempo 12 knjiga mesecno), a ako je rec o knizi br. 50 (pod istim tempom izlazenja), to je tek za 4 i nesto godine.

Nije valjda da pravite toliko dugorocne planove?

Ako jeste, onda vam svaka cast!!!

Ako nisam zakasnio da pitam Slobu, interesuje me po kojo ceni ce se prodavati Komandant Mark (valjda je to vezano za sajam) ?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 19/10/2008 : 22:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
3.specijalan pozdrav Aragonu.U utorak vece Globinjo stiže iz Splita, Pajtos i ja ( cika Ferri nece moci da nam se pridruži, izvinjava se ) ga kupimo dolazimo kod DP-a na fuka i dolazimo svi zajedno da ti pokupimo te Extra Zagore.To što si bio pospan zabole nas k...c, obecanje je obecanje, a pošto vidim da si karakteran decak, spremi i neku klopu da se malo osvežimo
4.pozdrav za sve forumaše i vidimo se u subotu
PS. zašto ne bi oteli matorog ferrija sa sajma knjiga i tražili od njegovih nadredenih besplatna prava za izdavanje Bonellija na teritoriji bivše SFRJ sledecih 100 godina
PS2.mogli bi da otmemo i Dusmana i da tradimo od Sloba Juliju, MV i Texa od 1.

Veliki pozdrav i za tebe Anto imas pm od mene u vezi dolaska ako ste ozbiljni,a --dp-- se pretrgo zove vas na kafu pffff --dp-- nisam znao da si tolika stipsa
sto se tice stavke pod 4 kake smo srece mi ovde u srbiji nemoj da nam umre Ferri ovde pa smo onda najebali
Sto se tice otimanja Dusmana i Going-Goinga kao i Kolta to je vec organizovano i ima da ih opijemo ko guzice i da ih takve slikamo i da ih onda ucenjujemo i da takoreci mi preuzmemo neke strukture u Veselom Cetvrtku
Sto se tice zaplene mojih Zagora od toga nema nista imam neke viskove zagora sd i ludensa to mozete da dobijete za dzabe,kad vec dolazite i jos ce te dodjete kod mene mogao bi globinjo da ponese one svoje zagore italijanske sto ima na aukciji i da ih da meni a pare ce dobije za par meseci vrlo sam ozbiljan.
odo sad da posaljem anti pm
poz ekipo
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 23:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

quote:

Sto se tice otimanja Dusmana i Going-Goinga kao i Kolta to je vec organizovano i ima da ih opijemo ko guzice i da ih takve slikamo i da ih onda ucenjujemo i da takoreci mi preuzmemo neke strukture u Veselom Cetvrtku

Aragone,legendo... Uspeh svake akcije je dobar,razradjeni plan!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 19/10/2008 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
kad sam mogao da slikam ortaka koji spava u kanti za smece pijan na exitu.
mogu da napijem i ovu trjicu i ta ih tako pijane slikamo u kompromitujucim pozama :) :)
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/10/2008 : 23:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Sto se tice otimanja Dusmana...

...on je još dijete,pa pametno,da vas ne bi optužili za još neke stvari,a ne samo za otmicu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 23:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Nažalost Aragone, Globinjo je otkazao dolazak, jer njegova ekipa planira ozbiljnije akcije na CRŠ.
Texe, vidiš, samo sam spomenuo otmicu DusMana , i vec izlazi MV.Mislim da je Sloba pozajmio Dubcu 1000000 evra da nastavi sa Magicnim, samo da mu ne diramo najbitniju kariku u firmi
Sad im ti zapreti

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 19/10/2008 : 23:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Ljudi, moze li, onaj ko prvi dodje do HC izdanja Zagora, a pri tom ima i skener, da postavi sken naslovnice i zadnje korice. Dovoljno je spolja, da ne bi doslo do ostecenja stripa.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/10/2008 : 00:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Pre neki dan sam poceo da razmatram ovu opciju, cak sam izdvojio i neku kintu za libelusova izdanja da ih kupim na sajmu, ali evo Sfera je oživela, srecom po moj džep

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Može li da se, putem maila ili telfona, naruci primerak HC Zagora koji je potpisan, od strane Ferrija?
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:

takodje se srdacno zahvaljujem slobi a napenalicu ga na sajmu dobro ljudi to je atak na moj DZEP
izace jos 2 knjige do nove godine odakle mi paraaaaaaaa :) :) ok salim se
znaci 12 knjiga godisnje verovatno ce te ici ono na svakih 3 meseca po 3 komada ili kao libellus na svakih 6 meseci 6 komada.
jel ovo znaci da nas do novaka ceka jos koja knjiga??? plz plz bar jos 1 za novaka poklon pacenicima :) :)
ja komotno mogu da spalim svoju kolekciju extra zagora od Ludensa a to mogu i ostali

Pokusacu da do kraja godine budu i dve, ali mora udarno da se radi
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

cestitke.
zanima me tko prevodi zagora i koji crtez ide u tim knjigama.
pises da su izmjene original vs. tutto izdanja obradjene u tekstualnom djelu, sad, sta ce se tocno tiskati. primjer:
prva epizoda sa supermajkom:
u uvodnim vinjetama su ispravljene greske gdje zagor sjedi jednom lijevo u dilizansi, pa desno, pa lijevo i sl.
ali neke stvari su im promakle, recimo: na kraju epizode serif-lovac na ucijenjene glave pokazuje potjernice na kojima je prikazan supermajk u svojem kostimu, a odnose se na razdoblje dok je "bio" majk gordon, znaci nije nosio kostim pajaca.
mislite li takve stvari ispravljati ili preuzimate tutto ili evtl. cak original?
hvala

Hvala.

Nista necemo ispravljati, samo pratimo Tutto seriju, a u planu je posebna knjizica koja bi isla na svakih 50 brojeva u kojoj bi bile napomene koje su sve izmene postojale na relaciji prvo i tutto izdanje i jos po neke stvarcice i zanimljivosti koje bi treblo da obuhvata ta knjiga.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:

quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

Sloba, aj molim te odgovori, hoce biti original bonelli format ili suzeni?

Iskreno, ja sam trazio da bude B5 i misljenja sam i dalje da bi to bilo vizuelno bolje, mada ima i drugih razloga. Kada na red dodje neka prica od 400, a da ne govorimo o Demonima Ludila sa 500 i kusur strana... ali ici ce Bonelli. Da li ce faliti onaj cm, nadam se da nece, jer u ovoj hc varijanti, to bi bilo odvratno.

nocas sam malo tulav, oprosti, sta sad ide pls? uski ili siroki? ako ide bonelli (=siroki?) ne moze faliti cm.

U planu je bilo da ide Bonelli, originalan, a da li ce faliti jedan cm, to sam napomenuo jer nista ne verujem dok ne vidim izdanje, a jos ga nisam video od trke i jurnjave, jer se jos povezuje u stampariji ostatak tiraza.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Jel znaš sad možda hoce li ga biti do srede?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 20/10/2008 : 00:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:

quote:

takodje se srdacno zahvaljujem slobi a napenalicu ga na sajmu dobro ljudi to je atak na moj DZEP
znaci 12 knjiga godisnje verovatno ce te ici ono na svakih 3 meseca po 3 komada ili kao libellus na svakih 6 meseci 6 komada.
jel ovo znaci da nas do novaka ceka jos koja knjiga??? plz plz bar jos 1 za novaka poklon pacenicima :) :)
ja komotno mogu da spalim svoju kolekciju extra zagora od Ludensa a to mogu i ostali

Pokusacu da do kraja godine budu i dve, ali mora udarno da se radi

ma opusteno samo ako bude bude ako nebude necebiti logicno al sam pametan :)
samo vi nappred narode
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/10/2008 : 01:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Slobo,nisi odgovorio da li ce ici na 50 brojeva kao u originalu ili na 50 knjiga odn.otprilike 150 brojeva?
Hoce li dogodine ako ovo krene,mozda jos neki junak u ovakvom izdanju,npr.Tex?
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Cak i ovakvim ritmom, potrebne su godine da se dodje do onoga sto "Ludens" izdaje danas, a kamoli do onoga sto ce izdavati nakon svih tih godina, dakle, treba jos mnogo vremena da se "Ludens" stigne i prestigne. Prema

http://www.fumettando.it/viaggiodizagor/zagorafumetti/schede/schede301-330.html

do sada je izaslo ukupno 309 prica (ukljucujuci maxije, specijalce i almanahe), tako da cak i ako ce vise tih pocetnih manjih prica ici u po jednoj svesci i bez specijalaca i maxija imamo 200-250 prica koje ce zauzimati vise od 200 stranica (logicno, jer imamo oko 520 epizoda redovne serije), a treba imati na umu da je veliko broj prica upravo iz dva nastavka. Dalo bi se to sad prebrojati i proceniti gde ce ici vise od jedne price u ovom specijalnom izdanju, ali tesko je ocekivati da ce se ispucati cela serija za manje od 15 godina, a 2023. godina je daleko. Do tada ce "Ludens" uveliko objaviti sve do "Vuka kaplana" i time se spojiti sa svojom redovnom serijom. Dakle, kao sto mi ne pada na pamet da prodajem svoje "Dnevnikove" stripova pa cak i kad su najveci "kupusi", ne pada mi na pamet da prodajem ni "Ludensove" stripove. Ako ti ne trebaju, ja se dobrovoljno javljam da te oslobodim prisustva istih na tvojim policama i preselim ih na svoje police

Ako bi tiraz ostao 500, sto mi i jeste bila prvobitna ideja, bas zato da bi se serijal sto brze izgurao, jer tada bi moglo da se ide i sa 18 brojeva godisnje, moglo bi sve da se zavrsi i za nekih 9 godina. Medjutim ako potraznja bude prevelika, bilo bi bezobrazno ostaviti takav tiraz, e onda bi moglo da se desi da sve ostane na 12 knjiga godisnje.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by d.r.p

Kojim ritmom ce izlaziti ovaj Zagor,mjesecno,godišnje...,pošto je tu ipak puno epizoda?
Licno mislim da je ovakav pristup(luksuz) primjereniji recimo ediciji odabrane price a da kiosk izdanje ide od prvih epizoda!
Pozdrav za VC iz BL i vidimo se na sajmu!

1.Za sada ide plan sa 12 knjiga godisnje. 2.Bez ljutnje, lose mislis, ovo ne bi imalo nikakvog smisla da ide na kioske, kao ni bilo koji serijal star pola veka i koji ima stotine epizoda. 3.Odabrane price su imale za cilj nesto drugo i postigle pun pogodak, sto se tice prodaje i planiranog.

1. Uhh nisam se nadao da ce ici ovako cesto,to je 1 knjiga svakog mjeseca! Iznenadjen sam! (ali to mozda u neke ruku ima i mali minus ali nece toliko uticati na prodaju,mislim jer ce prestici `Odabrane Price` pa bi imali dva reprinta na kratkom vremenskom razlikom).

2. Ne bi se bas slozio,..jer tu imamo slucaj Ludensa sa K.Markom i Blekom koji eto pokazao se sa odlicnom prodajom! (zao mi je nekoliko Clana na forumu koji niz dugih godina draze Texa od prvog broja,a ovo definitivno im znaci `nema sanse`)

3. Vrlo mi je drago za `Odabrane price`...Pozelecu vam da vam sva izdanja postizu pun pogodak i sto puta veci od ovoga.

1. O. Price ne uticu na ovu knjigu niti malo, kao sto ni knjiga ne utice na njih, to su potpuno razlicite stvari sto se namene tice i ne mogu nikako da ugroze jedna drugu.

2. Nije dobar primer, ali nema veze, ovako se moze vrteti prica u nedogled, jednom ako se vidimo, mozemo da procaskamo o isplativim i neisplativim stvarima sa argumentima i sa neargumentima .
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

@Sloba
Matori,svaka cast!Ipak si nasao vremena da odgovoris na svako nase pitanje iz edicije"A sto pada kisa,kad postoje merdevine",s obzirom da je sad velika guzva kod vas zbog salona.Guzve sigurno ima,cim nema komentara onih saljivdzija,Colta i DusMana!Izvesni donji deo ledja je sad sigurno vlazan od jurnjave? Legije fanova su spremne!Ceka se znak!

Vidimo se na sajmu
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/10/2008 : 01:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Jedno pitanje,u stvari molba,za Slobu-Pošto od tog najavljeno Zagora za kolekcionare me najviše zanima Laurentijeva naslovnica,hoce li svaki put kad izade novi broj biti postavljena ta ista u velikoj rezoluciji na forum?jer nije baš isplativo da kupujem skupi strip radi korica,a laurentija obožavam.

Ja se nadam da ce biti postavljena, ali ne znam u kojoj rezoluciji. U najgorem slucaju neko ce je vec kupiti od ljudi koje znas, pa ces moci da je skeniras. Nesto cemo vec smisliti
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000