forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

SlajeR
New Member

Yemen
269 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 19/10/2008 : 03:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by aragon.sm
ja komotno mogu da spalim svoju kolekciju extra zagora od Ludensa a to mogu i ostali

daj promisli prije nego ovako nešto kažeš...onda spali sve zagore ikad izašle na ovim prostorima...

ti komotno tu kolekciju mozes da prosledis meni,sto da trosis na sibice? mada znam da je mislio na stanje svesti..

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/10/2008 : 04:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Shto se tiche Kapetana Mikija, ako mogu da kupujem onakvo notorno smece kakav je Komandant Mark, mogu i Mikija koji je povremeno vrlo duhovit i nadasve simpatichan.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/10/2008 : 04:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

cestitke.
zanima me tko prevodi zagora i koji crtez ide u tim knjigama.
pises da su izmjene original vs. tutto izdanja obradjene u tekstualnom djelu, sad, sta ce se tocno tiskati. primjer:
prva epizoda sa supermajkom:
u uvodnim vinjetama su ispravljene greske gdje zagor sjedi jednom lijevo u dilizansi, pa desno, pa lijevo i sl.
ali neke stvari su im promakle, recimo: na kraju epizode serif-lovac na ucijenjene glave pokazuje potjernice na kojima je prikazan supermajk u svojem kostimu, a odnose se na razdoblje dok je "bio" majk gordon, znaci nije nosio kostim pajaca.
mislite li takve stvari ispravljati ili preuzimate tutto ili evtl. cak original?
hvala

Ne bih da se mesam Slobi u posao, ali sumnjam da iko ima nerava da nesto ispravlja izvan onoga sto je dobio kao materijal za izdavanje. Ako su korice od tutto serije, verovatno ce se i izdavati tutto serija, a moguce je da "Bonelli" vise i ne prodaje prava na te originalne price iz zenith serije kad vec postoji tutto serija sa vec ucinjenim ispravkama.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/10/2008 : 04:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

takodje se srdacno zahvaljujem slobi a napenalicu ga na sajmu dobro ljudi to je atak na moj DZEP
izace jos 2 knjige do nove godine odakle mi paraaaaaaaa :) :) ok salim se
znaci 12 knjiga godisnje verovatno ce te ici ono na svakih 3 meseca po 3 komada ili kao libellus na svakih 6 meseci 6 komada.
jel ovo znaci da nas do novaka ceka jos koja knjiga??? plz plz bar jos 1 za novaka poklon pacenicima :) :)
ja komotno mogu da spalim svoju kolekciju extra zagora od Ludensa a to mogu i ostali

Cak i ovakvim ritmom, potrebne su godine da se dodje do onoga sto "Ludens" izdaje danas, a kamoli do onoga sto ce izdavati nakon svih tih godina, dakle, treba jos mnogo vremena da se "Ludens" stigne i prestigne. Prema

http://www.fumettando.it/viaggiodizagor/zagorafumetti/schede/schede301-330.html

do sada je izaslo ukupno 309 prica (ukljucujuci maxije, specijalce i almanahe), tako da cak i ako ce vise tih pocetnih manjih prica ici u po jednoj svesci i bez specijalaca i maxija imamo 200-250 prica koje ce zauzimati vise od 200 stranica (logicno, jer imamo oko 520 epizoda redovne serije), a treba imati na umu da je veliko broj prica upravo iz dva nastavka. Dalo bi se to sad prebrojati i proceniti gde ce ici vise od jedne price u ovom specijalnom izdanju, ali tesko je ocekivati da ce se ispucati cela serija za manje od 15 godina, a 2023. godina je daleko. Do tada ce "Ludens" uveliko objaviti sve do "Vuka kaplana" i time se spojiti sa svojom redovnom serijom. Dakle, kao sto mi ne pada na pamet da prodajem svoje "Dnevnikove" stripova pa cak i kad su najveci "kupusi", ne pada mi na pamet da prodajem ni "Ludensove" stripove. Ako ti ne trebaju, ja se dobrovoljno javljam da te oslobodim prisustva istih na tvojim policama i preselim ih na svoje police
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/10/2008 : 05:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:
Originally posted by weljko94

e ljudi da kazem krenuo sam sa citanjem ovog petodelnog zagora i procitao 4 broja ostao mi ovaj zadnji...Prica je extra i svaka cast VC samo napred i sve je super i imam samo jedno pitanje posto nisam citao moze neko da mi pojasni shta se desava nishta ne kapiram???hvala unapred

Pravo da ti kazem, meni nije jasno tvoje pitanje!

i meni takodje nista jasno,nesto si izostavio prilikom pitanja
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/10/2008 : 06:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

quote:
Originally posted by d.r.p

Kojim ritmom ce izlaziti ovaj Zagor,mjesecno,godišnje...,pošto je tu ipak puno epizoda?
Licno mislim da je ovakav pristup(luksuz) primjereniji recimo ediciji odabrane price a da kiosk izdanje ide od prvih epizoda!
Pozdrav za VC iz BL i vidimo se na sajmu!

1.Za sada ide plan sa 12 knjiga godisnje. 2.Bez ljutnje, lose mislis, ovo ne bi imalo nikakvog smisla da ide na kioske, kao ni bilo koji serijal star pola veka i koji ima stotine epizoda. 3.Odabrane price su imale za cilj nesto drugo i postigle pun pogodak, sto se tice prodaje i planiranog.

1. Uhh nisam se nadao da ce ici ovako cesto,to je 1 knjiga svakog mjeseca! Iznenadjen sam! (ali to mozda u neke ruku ima i mali minus ali nece toliko uticati na prodaju,mislim jer ce prestici `Odabrane Price` pa bi imali dva reprinta na kratkom vremenskom razlikom).

2. Ne bi se bas slozio,..jer tu imamo slucaj Ludensa sa K.Markom i Blekom koji eto pokazao se sa odlicnom prodajom! (zao mi je nekoliko Clana na forumu koji niz dugih godina draze Texa od prvog broja,a ovo definitivno im znaci `nema sanse`)

3. Vrlo mi je drago za `Odabrane price`...Pozelecu vam da vam sva izdanja postizu pun pogodak i sto puta veci od ovoga.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/10/2008 : 06:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

takodje se srdacno zahvaljujem slobi a napenalicu ga na sajmu dobro ljudi to je atak na moj DZEP
izace jos 2 knjige do nove godine odakle mi paraaaaaaaa :) :) ok salim se
znaci 12 knjiga godisnje verovatno ce te ici ono na svakih 3 meseca po 3 komada ili kao libellus na svakih 6 meseci 6 komada.
jel ovo znaci da nas do novaka ceka jos koja knjiga??? plz plz bar jos 1 za novaka poklon pacenicima :) :)

Zasto pa bas se ne mora,ovo je izdanje drugacijeg formata..itd. Original je original mislim standarno izdanje . Ali samo ti napred spali,ja svoje nikako..mogao bi cak i ubiti nekog kad bi mi dirao..ko da mi je dirao na porodicu...Ali ako se vec odlucis da ih spalis..nemoj..uvijek ih mozes pokloniti meni(imaj ovo na umu)
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/10/2008 : 07:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Ferri

Kakva ce biti distribucija ovog prvog broja zagora i uopste sledeci brojevi? Da li ce se oni moci naci i u drugim vecim gradovima u knjizarama ili samo u BG? Mislim bilo bi dobro da se po nekoliko komada salje po unutrasnjosti.(ovdena prvenstveno mislim ima li sanse da se to nadje u Crnoj Gori,odnosno Podgorici)? Meni je puno stalo da imam to izdanje bez obzira na bilo koju cijenu,ali kako cu!

Kao sto i sam znas u knjizarama van Beograda i nije praksa da se prodaju Bonelli izdanja, a i nije to tako lako organizovati sa ovako malim tirazem. Trebalo bi da bude u Kraljevu, nije sigurno, ali verovatno, a potrudicemmo se da nekako stigne do Nisa, Kragujevca, Novog Sada... Sto se Podgorice tice, postoje sanse da od aprila sledece godine budu resene sve brige vezane za distribuciju u knjizarama van Beograda,kako VC izdanje, tako i svih ostalih izdanja, ali o tome kada dodje vreme za to. Do tada mailom, telefonom, porucite i nema problema, posta jos uvek radi

Hvala na odgovoru..poslacu ti majl da rezervisem
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19622 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/10/2008 : 08:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Buch,Buch citaš ti to? Trkom u Beograd i dopelji bar 50 komada(za pocetak) Zagora.
Bar tu ti je siguran posao.Ima svoju draž i uzeti Zagora u striparnici-istina ima i svoju cijenu ali jeb... to je ipak Zagor.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 10:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Sloba
Matori,svaka cast!Ipak si nasao vremena da odgovoris na svako nase pitanje iz edicije"A sto pada kisa,kad postoje merdevine",s obzirom da je sad velika guzva kod vas zbog salona.Guzve sigurno ima,cim nema komentara onih saljivdzija,Colta i DusMana!Izvesni donji deo ledja je sad sigurno vlazan od jurnjave? Legije fanova su spremne!Ceka se znak!
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 19/10/2008 : 10:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
Ako taj Zagor nece biti numeriran na koricama, nego nešto kao libellusov Tex, onda ga uzimam sigurno
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 11:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Numerisanje uvek stvara obavezu daljeg sakupljanja,jel'?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2008 : 11:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

1. Uhh nisam se nadao da ce ici ovako cesto,to je 1 knjiga svakog mjeseca! Iznenadjen sam! (ali to mozda u neke ruku ima i mali minus ali nece toliko uticati na prodaju,mislim jer ce prestici `Odabrane Price` pa bi imali dva reprinta na kratkom vremenskom razlikom).

1. I ja sam iznenadjen vrlo prijatno.Da je brze,bilo bi jos bolje - al' ko sto rece Sloba 12 je za pocetak,posle ce jos brze.
Konacno je neko,pored Libellusa i Fibre,shvatio da je za ovakva izdanja ciljana publika matorija,sa sopstvenim primanjima(bice tu i neki omladinac,ali verovatno zanemarljiv broj) i da je toj publici(opet zbog godina)jako bitan tempo izlazenja.
Ne bih brkao ovu ediciju i Odabrane price koje su vise za mladju publiku(citaj - one koji nisu zaludjenici),pa ce ici i jedno i drugo,a klinci ce moci da se upoznaju sa najbitnijim Zagorovim pricama kroz Odabrane price.

quote:

2. Ne bi se bas slozio,..jer tu imamo slucaj Ludensa sa K.Markom i Blekom koji eto pokazao se sa odlicnom prodajom! (zao mi je nekoliko Clana na forumu koji niz dugih godina draze Texa od prvog broja,a ovo definitivno im znaci `nema sanse`)

2. Ne bih se slozio s tobom da Tex moze da prodje kao Mark i Blek na kioscima,ali se ne bih slozio ni s tim da "definitivno nema sanse",jer je bas ovo sansa da Tex ide kao i Zagor za ciljanu matoriju publiku.
Ja vec znam da ce od mojih prijatelja sigurno uzimati bar cetvorica Zagora po ovoj ceni,a isti ce uzimati i Texa ako krene
Dakle,hocemo Texa od prvog broja,u kakvom god izdanju i po bilo kojoj ceni
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 19/10/2008 : 11:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Numerisanje uvek stvara obavezu daljeg sakupljanja,jel'?

to je problem
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 12:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ma znam,ista muka muci i mene! Kad nesto pocnes,onda te tera do kraja!Numerisanje ubija!Arghhh!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/10/2008 : 12:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NECU VIDETI FERRIJAAAA!!!!!!!IDEM NA EKSKURZIJU....NEEEEEEEEEEEEE AJDE RECITE MU DA OSTANE CELU NEDELJU,AKO TREBA NEK ODSEDNE U MOJOJ KUCI!!!!smrc necu videti ferrija a i nece mi potpisati strip moj

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/10/2008 : 12:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Jedno pitanje,u stvari molba,za Slobu-Pošto od tog najavljeno Zagora za kolekcionare me najviše zanima Laurentijeva naslovnica,hoce li svaki put kad izade novi broj biti postavljena ta ista u velikoj rezoluciji na forum?jer nije baš isplativo da kupujem skupi strip radi korica,a laurentija obožavam.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 19/10/2008 : 13:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

1. I ja sam iznenadjen vrlo prijatno.Da je brze,bilo bi jos bolje - al' ko sto rece Sloba 12 je za pocetak,posle ce jos brze.
Konacno je neko,pored Libellusa i Fibre,shvatio da je za ovakva izdanja ciljana publika matorija,sa sopstvenim primanjima(bice tu i neki omladinac,ali verovatno zanemarljiv broj) i da je toj publici(opet zbog godina)jako bitan tempo izlazenja.
Ne bih brkao ovu ediciju i Odabrane price koje su vise za mladju publiku(citaj - one koji nisu zaludjenici),pa ce ici i jedno i drugo,a klinci ce moci da se upoznaju sa najbitnijim Zagorovim pricama kroz Odabrane price.

quote:

2. Ne bih se slozio s tobom da Tex moze da prodje kao Mark i Blek na kioscima,ali se ne bih slozio ni s tim da "definitivno nema sanse",jer je bas ovo sansa da Tex ide kao i Zagor za ciljanu matoriju publiku.
Ja vec znam da ce od mojih prijatelja sigurno uzimati bar cetvorica Zagora po ovoj ceni,a isti ce uzimati i Texa ako krene
Dakle,hocemo Texa od prvog broja,u kakvom god izdanju i po bilo kojoj ceni

Nisam nit rekao nit mislio da Tex moze proci isto kao Blek ili Mark..da slazem se da ne moze. Rekao sam `nema sanse`..mislio sam na kiosk izdanje! A da ide kao i Zagor u ovom stilu..da tu ima sanse..naravno i ja bi uzeo..ne samo njega..nego sve.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/10/2008 : 14:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Poli

Imamo li sanse s Juliom? ;)

Za sajam? Vrlo tesko da cemo stici do tada da je spremimo

Prvo, cestitke na uraganu koji ste postigli. Imace toga, da se cita te zime :)

Al ozbiljno, da li postoji mogucnost, da se vidi Juliu u VC izdanju? Svejedno kada i u kakvoj oblici, za godinu ili kasnije... mozem ja cekati.
Da li ste razmotrili situaciju i koliko bi ljudi trebali, da se isplati izdanje?
Meni osobno ni kasniji format VG nije smetao (znam, da je mnoge odbio format i cena), ali kupovao bi je (vjerovatno) i u tvrdim koricama. Pa, Berardi je u igri. :)))

Ima li sanse za malo "zreliji" strip? :)

Priznajem, da malo sumnjam za kiosk izdanje, ali ko zna, ne moze se citati samo Zagor, pa mozda i mladunci pocnu. Marco Soldi ima fakat jebene naslovnice!

Posto ovo pitanje nije u vezi sajma moze odgovor i pricekati, strpljiv sam ja. :)

Drukcije se pridruzavam opazanju, da nas ima puno od 30-40 godina, koji su citali LMS i ZS i danas imaju posao (pare), pa im ta HC izdanja ne zadaju finansijskih briga i ritam izlazenja jeste bitan. Odlicno!

(iako je moja pobozna zelja, da za par godina krene reprint MN od pocetka, kiosk izdanje, ovi HC od Libellusa su super, samo sto nisu sve epizode onoliko nadmocne, da bi ih imao u knjigi).

Sretno i ubuduce te pozdrav iz Ljubljane! ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/10/2008 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Jedna molba za forumase koji idu na sajam u BG:

Jel moze neko da napravi par fotki za nas koji nismo u prilici da prisustvujemo dogadjaju

Zahvalan unapred!!!!!!!!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 19/10/2008 : 14:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ono za spaljivanje sam se salio a i bijo sam pospan
ovim tempom izlazenaj ovog novog zagora cemo za godinu dana imati negde 40 epizoda,jel ako do nove godine izadje jos samo jedna knjiga do sledece godine u ovo doba imacemo sigurno tih 40 kompletnih prica sto je super al cega sad da se odreknem da to mogu da ispratim.
sve mi se cini da ce i TEX doziveti istu sudbinu kod Veselog Cetvrtka kao i zagor i da je samo pitanje vremena(par meseci) de ce se i on pojaviti u ovakvom HC izdanju realno za ocekivanje je da ce se pojavi u januaru ili cak u februaru kad ce Veseli Cetvrtak slaviti prvu godinu uspesnog rada.e sad sta me brine je to sto je sloba najavio da ce mo imati i vise od 12 knjiga godisnje sto je u sustini super.
evo nesto sam racuno sad i po nekoj mojoj racunici prvi broj ovog zagora ce se u prvoj nedelji prodati negde oko 200-300 komada sto je po meni super tu sam uracunao da ce da posalju 50 za Zagreb i 50 za Sloveniju(neznam tacno ko vam to nabavlja pa sam tako napisao)+ 50 uzima Dubac i jos 100 komada ce se proda za sajam ko 1x1.
e sad posto je mora se priznati ovo izdanje malo skupo za nas koji nemamo redovna primanja moguce je da se posle par meseci pojavi i i to isto izdanje u SC tj sa mekanim koricama i sa recimo cenom od 10 evra(ovo su samo nagadjanja)
Celoj ekipi Veselog Cetvrka zelim da vam se ovo izdanje zagora rasproda u rekordnom roki i da morate u odma dostampate jos.Zasluziliste to.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2008 : 14:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Nisam nit rekao nit mislio da Tex moze proci isto kao Blek ili Mark..da slazem se da ne moze. Rekao sam `nema sanse`..mislio sam na kiosk izdanje! A da ide kao i Zagor u ovom stilu..da tu ima sanse..naravno i ja bi uzeo..ne samo njega..nego sve.

Pa to je jedina nada za neke junake da imamo i te prve brojeve.
I ja bih uzimao skoro sve iako ih imam vec u raznoraznim extra serijama(Zagora,Dilana),jer nijedna od njih nije do kraja napravljena kako treba - nema bilo pojedinih strana,bilo celih brojeva kod DD(ako bi to uspeli da rese pa da ide kao grande ristampa uzimao bih i to).
Ali,najpre Texa koga imam samo u ZS i LMS(naravno,ne sve),Nicka,Juliju
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/10/2008 : 14:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Al ozbiljno, da li postoji mogucnost, da se vidi Juliu u VC izdanju? Svejedno kada i u kakvoj oblici, za godinu ili kasnije... mozem ja cekati.
Da li ste razmotrili situaciju i koliko bi ljudi trebali, da se isplati izdanje?
Meni osobno ni kasniji format VG nije smetao (znam, da je mnoge odbio format i cena), ali kupovao bi je (vjerovatno) i u tvrdim koricama. Pa, Berardi je u igri. :)))

To je i moja velika zelja,a verovatno bi bilo dovoljno 500 ljudi kao i za sva slicna izdanja sto VC sto Libellusa

quote:

Drukcije se pridruzavam opazanju, da nas ima puno od 30-40 godina, koji su citali LMS i ZS i danas imaju posao (pare), pa im ta HC izdanja ne zadaju finansijskih briga i ritam izlazenja jeste bitan. Odlicno!

Tu je VG napravio gresku jer se odmah trebalo ciljati na tu publiku.
Kasnijom izmenom formata(nije mi cena uticala) su izgubili jos kupaca,medju njima i mene.
I sto je najgore zauvek,jer sam izgubio poverenje zbog Texa i Julie,tako da ne rizikujem vise s njihovim izdanjima.
Kao sto ne bih ni sa SC,Abatonom,Vaninijem i sl.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 14:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

ono za spaljivanje sam se salio a i bijo sam pospan...

Kasno je sad,aragone,organizacija"SS",iliti "Spasi strip",u sastavu:ja,Anto,Globinjo i Ferri,je u putu za Mitrovicu radi zaplene!Ocekuj nas veceras,dp ce nam pokazati kucu!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/10/2008 : 16:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Dodjite prvo kod mene na kafu, njegova zgrada je 50 metara od moje
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000