forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 20/10/2008 : 23:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
????? cija baba padobranac :) :)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/10/2008 : 23:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Stvarno lepsa originalna. Mada, nema veze, jer ne planiram da ga qpim. Sto se tice Zagora, pozadina je stvarno lepo uradjena, a sam Zagor... sta znam. Za mene je najbolji Zagor onaj koga crta Ferri. Ovaj ima, nekako, previse spojene oci i nekako mnogo cetvrtastu glavu.

Takoreci izgleda skoro kao ljusko bice, dok kod Ferija izgleda kao smokva sa ochima nakrivljenim nadole i poluotvorenim ustima kao mentol. Istina, teshko se adaptirati.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/10/2008 : 00:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Na stranu to da li nam se svidjaju ili ne svidjaju naslovnice, i to ko ih crta, ali se mora priznati da se iz redakcije zaista trude. Ne znam koliko je velika stvar, ali sigurno nije mala da ti crtaci rade naslovnice specijalno za Veseli cetvrtak.

A, time (redakcija) pokazuju ozbiljnost i trud u cilju izdavanja kvaliltetnih stripova, i da imaju razradjen plan, da ne rade pausalno ili sto bi nas selektor (Antic) rekao, "nisu ljudi koji improvizuju"

Samo napred Vesljaci!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/10/2008 : 00:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Jebi ga ja sam stari Martijevac, pa sam još davno svario Cassarov crtež, nešto kasnije i Chiarolin( doduše on mi se u startu dopao), i ma koliko da sam ga nekada mrzeo , danas mi je on jedan od boljih crtaca Zagora.
Naslovnica VC mi je puno bolja nego originalna
Ovo HC izdanje Zagora me uopšte nije oduševilo cak naprotiv.Kao prvo žao mi je što je Zagor dobio 100-u ediciju, a neki drugi Boneliji još cekaju na red.Kao drugo HC izdanje Zagora mi je loša ideja, svako HC izdanje Bonelija ( osim Kena i Magicnog ) mi je loša ideja, ne bih sad da nabrajam razloge ima ih mnoge.Kao trce cena je prevelika, i bojim se da ce mnogi zarad ovog izdanja zapostaviti druge edicije, ima ovde mnogo studenata , srednjoškolaca, ljudi sa nevelikim platama i pored brojnih VC izdanja ovaj Zagor je opasan atak na naš džep.Za 1400-1600 dinara mogu da pazarim razne Integrale, Boneove, Usagije,Valiante što je ipak mnogo kvaltetniji strip od HC Zagora.

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/10/2008 : 00:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

a jel ga vi drobite

Ma jok,gutaju na krupno
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/10/2008 : 00:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Dovraga pa jel neko pazario hc Zagora na sajmu,Daj recite kakav je unutra,kakva je stampa,papir,otisak.Da li je to ono sto smo cekali sve ove godine???Ja necu ici na sajam do subote,ako mi se proda.....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
769 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 21/10/2008 : 04:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Dovraga pa jel neko pazario hc Zagora na sajmu,Daj recite kakav je unutra,kakva je stampa,papir,otisak.Da li je to ono sto smo cekali sve ove godine???Ja necu ici na sajam do subote,ako mi se proda.....

Kakav god da je, moj Brus, odvajaceš od usta da ga kupuješ redovno.
A samo nek ti Ferri potpiše onog EX1 i neceš dobiti za njega više od 10 evra, nikad, ne zvao se ja HUA
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/10/2008 : 04:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by hua

quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Kakav god da je, moj Brus, odvajaceš od usta da ga kupuješ redovno.
A samo nek ti Ferri potpiše onog EX1 i neceš dobiti za njega više od 10 evra, nikad, ne zvao se ja HUA

hahahahahahahah zivi bili pa videli A za odvajanje od usta sam shvatio i sam,jbga mora se

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 21/10/2008 : 08:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ljudima nikad udovoljiti.
na 100 strana topika, 98 je sigurno sviranje kurcu, ja da sam iz VC poludeo bih skroz (mozda se zato Djole vise i ne javlja ovde :D )

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/10/2008 : 09:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
PA nije VC tu da se ljuti nego da objektivno saleda situaciju i proceni sta oni mogu da poprave u svojim izdanjima.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/10/2008 : 10:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Odlicna je ideja za kolekcionarsko izdanje, ali cu se sloziti sa anto-m u vezi sa cenom (i sistemom izlazenja, sto on nije spominjao). 20 evra davati svaki mesec je previse ako pogledamo u kakvoj drzavi zivimo gde su plate 200-300 evra, a pritom postoji jos dosta drugih stripova. Da ne spominjem srednjoskolce, studente...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/10/2008 : 10:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Odlicna je ideja za kolekcionarsko izdanje, ali cu se sloziti sa anto-m u vezi sa cenom (i sistemom izlazenja, sto on nije spominjao). 20 evra davati svaki mesec je previse ako pogledamo u kakvoj drzavi zivimo gde su plate 200-300 evra, a pritom postoji jos dosta drugih stripova. Da ne spominjem srednjoskolce, studente...

Mi srednjoskolci cemo morati da se snadjemo radi viseg cilja!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 21/10/2008 10:26:04
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/10/2008 : 10:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

...(mozda se zato Djole vise i ne javlja ovde :D )

Ko,bre,da se ne javi vise?! Pazi sad kad izadje"Deseta zrtva"pa kad neko od nas lupne nesto tipa:"Hm,nesto mi se ne slaze prevod na strani 66,u odnosu na original,kao da je lektor bio pijan?"
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/10/2008 : 11:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:

A jos ako ide 18 knjiga mesecno.

Ja bih voleo kad bi imala ova ista edicija, ali nesto niskobudzetno. Za 400-500 dinara. Da bude SC, losiji papir....
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/10/2008 : 11:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

Ja bih voleo kad bi imala ova ista edicija, ali nesto niskobudzetno. Za 400-500 dinara. Da bude SC, losiji papir....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 21/10/2008 11:54:11
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/10/2008 : 11:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
I ja podrzavam varijantu SC jeftinije i losiji papir ... ali onda bi morali ugasiti ediciju odabrane price :(

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/10/2008 : 12:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ko otvori 100-tu stranicu ovog,preopterecenog topica,leti sa foruma!'Ajmo,ceka se dobitna kombinacija i taj srecnik u ruskom ruletu!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/10/2008 : 12:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

quote:

Htedoh reci godisnje. Mislim da su svi razumeli da je greska. Slobo nemoj da citas ovo!

Pajtose, morao sam!
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/10/2008 : 13:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Evo, ako sam ja otvorio stotu stranicu konacno letim sa foruma a to koliko vidim mnogi ovde jedva i cekaju!!!!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 21/10/2008 : 13:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Izvolite:

Sve na: redakcija@veselicetvrtak.com

uh jedva cekam,al ode mi ceo dzeparac,ovog zagora nema sanse da kupim,stani shta je bilo sa kombijem jeste ga presreli???aj pa rezervisite meni jedan ...mozda ga budem kupio ako mi se mama smiluje i da mi pare mada to je neostvarljivo,moram da obecam da cu dobiti sve 5ice a pred exkurziju to je nemoguce

ali ok dragonera uzimam 100 posto makar morao da fizikalisem

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 21/10/2008 : 13:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Zar nitko jos nije kupio pa da malo napise kako to izgleda iznutra?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26054 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/10/2008 : 13:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hajde stvarno, hocemo jos slikica :-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 21/10/2008 : 14:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Slažem se da je ova tema prenatrpana svim i svacim, ali isto tako, mora se priznati da u njoj ima puno korisnih informacija, kada je veseli cetvrtak u pitanju. Malo najave, malo komentari, malo želje slušalaca (citalaca), a bogme, malo i insajderskih i špiunskih informacija

Jeste da, cesto, treba prelistati i desetine strana da se nade neka informacija, ali sve u svemu, bolje je i tako nego da niko danima ne piše po temi.

Što se tice Djoleta, Colta, Going-Goinga, DusMana (neka se ne ljuti neko ako je izostavljen), mislim da oni ne pišu u poslednjih 2-3 dana, ne zbog toga što su ljuti, vec zato što su sada, najverovatnije, "fizikalci" na sajmu. Nose se kutije sa stripovima, mete se štand, postavljaju reklame... A, pretpostavljam, Sloba sa nekom Winchesterkom sve to pomno prati sa neke litice... . Vratice se oni ("Ne bez rana, ne bez gubitaka... ali ne i bez ulova", "Jelen šinko, jelen. J E L E N.").

Moj predlog bi bio da se onaj topik u "Izdavacki izlog" ocisti i da tamo samo oni postuju. Vesti, najave, naslovnice...., a da ovaj ostane kakav je i sada, komentari, želje, cestitike i pozdravi i ostalo.

Edit: stvarno, sto kazu, Sovuljaga i Manhunter, niste fer.

Gde su slike? Nije valjda da niko nije kupio?

Edited by - mezzano on 21/10/2008 14:25:47
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/10/2008 : 14:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ne mora ni slike, da ljudi ne guzhvaju strip. Komentar bi bio dovoljan.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/10/2008 : 14:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Izvolite:

Baš jadna naslovnica... Neki motiv u pozadini, a ne prazina?! (no dobro, nije ni original nešto)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000