forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magicni V(j)etar (SFERA)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/10/2008 : 22:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Uvek je njihovo malo nama bilo mnogo... ...F**k Stampu!A i Cane pije mnogo,heb'o te...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/10/2008 : 23:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Valjda manje, ako je tiraž 500, a dosta ih je otišlo i u striparnice.

Mnogo manje, jer je marza distributera bar 35% a nisu svi primerci na kioscima prodani.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/10/2008 : 21:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Onda je to mnogo ne ozbiljno , znaci za 1ooo evra da me nerviraju.... M .... im Poljubim

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Odlucio sam da za ovih 6 meseci pauze kupim onih 8 tvrdo ukoricenih brojeva od SC.Cini mi se da sam ih video u Darkwoodu za 350 dinara, ali danas kada sam ih zvao rekli su mi da ih nema više.Ima li ko informaciju gde ih ima i po kojoj ceni.Nisam zvao Alan Ford, kad sam cuo da ih nema u Darkwoodu iznervirao sam se ( a još sam se više iznervirao što je od juce gas poskupeo za 60%)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
A sta ce tek da kazes za telefon od 1. decembra, poskupljuje za 100 odsto :(.

Inace na berzi stripa nisam nasao ni ove obicne (meko koricene) brojeve MV-a, tj da budem tacniji nasao sam samo 1 u ovcajnom stanju, ali ipak sam ga uzeo. Mislim da je na berzi bilo na jednom standu 3-4 komada tvrdo koricenih po ceni od 400 dinara.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
racun za telefon mi je 300-400 dinara, a za gas u sezoni 12000 dinara, Regare druže moj

Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Ma jasna mi je tvoja muka, ja gas ne koristim, a devojka mi je iz Vranja, i ovako me kolje telefon, ali sad cu bankrotirati. Ali nema veze, sve za ljubav :).

Inace kad smo kod MV-a, mislim da je SC imao nesto kao svoju knjizaru ili radnju gde je prodavao svoja izdanja, ali mislim da su zatvorili. Znam da je moj drug tu kupio prvih 7 brojeva. Mislim da su mu dali neku adresu ili telefon gde može da kupi njihova izdanja. Videcu, pa ako nadjem informaciju prosledicu

Stephen W. Howking
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 16/10/2008 : 22:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Ma jasna mi je tvoja muka, ja gas ne koristim, a devojka mi je iz Vranja, i ovako me kolje telefon, ali sad cu bankrotirati. Ali nema veze, sve za ljubav :).

Inace kad smo kod MV-a, mislim da je SC imao nesto kao svoju knjizaru ili radnju gde je prodavao svoja izdanja, ali mislim da su zatvorili. Znam da je moj drug tu kupio prvih 7 brojeva. Mislim da su mu dali neku adresu ili telefon gde može da kupi njihova izdanja. Videcu, pa ako nadjem informaciju prosledicu

Stephen W. Howking
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nešto sam nacuo da je novi broj u pripremi...mada informacija nije potvrdena...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Regar, knižara se zvala Omen, ali je nažalost zatvorena.Vidao sam ove stripve u onoj velikoj knjižari u Knez Mihajlovoj , ali tamo je cena 500 dindži

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Kako te bre nije sramota.Danas si napao Vronskog što širi dezinformacije, a ispostavilo se da covek govori istinu, a sad ti ovde nešto izmišljaš.Dubac je rekao za 6 meseci, a to znaci za 6 meseci

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by manhunter

Kako te bre nije sramota.Danas si napao Vronskog što širi dezinformacije, a ispostavilo se da covek govori istinu, a sad ti ovde nešto izmišljaš.Dubac je rekao za 6 meseci, a to znaci za 6 meseci

Ok, evo, sramota me je...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/10/2008 : 23:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Sada ozbiljno, nacuo sam i ja, ali ništa potvrdeno.Misliš da ima šanse da uskoro vidimo 4. broj; ja mislim da ima

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/10/2008 : 23:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Sada ozbiljno, nacuo sam i ja, ali ništa potvrdeno.Misliš da ima šanse da uskoro vidimo 4. broj; ja mislim da ima

Baš me zanima od koga si ti nacuo..

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/10/2008 : 00:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
pa od Vronskog normalno.
Nisam od nikoga nacuo , loše sam se izrazio, ali , Dubac je rekao da je novi broj vec u štampi, što možda i nije tacno, medutim moje 6. culo za stipove mi govori da cemo Levu ruku davola videti uskoro, a ono retko kad greši
uostalom videcemo

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 17/10/2008 : 00:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Rekoshe mi danas u Darkwoodu: izlazi za Sajam. Delovalo kao definitivna informacija.
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 17/10/2008 : 01:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
e to je jos jedna lepa vest,nemam ni 3 broj a sad mogu na sajmu da nabavim 3 i 4 super
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/10/2008 : 10:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Sinoc sam sanjao da sam kupio Levu ruku davola
Koliko sam sinoc bio na forumu, nije ni cudo da sam sanjao ovako nešto

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/10/2008 : 19:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Pa bilo bi lepo da magicni broj 4 izadje
Tvrde korice imas u Plato knjizari sve brojeve ali je cena paprenih 572 din. Bar je ta bila kad sam ja gledao.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 17/10/2008 19:07:51
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/10/2008 : 19:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Znam da ima tamo, bio sam i ja , ali ne bi dao tolike pare da dobijem uz strip i shnjur od one prodavacice

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/10/2008 : 19:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
'Ajde,Sfero,udriii...
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 19/10/2008 : 18:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Ajde....
Idemo redom.
Ubuduce cu biti u obavezi da vam odgovaram na pitanja i mozete slobodno da me kritikujete ako zasluzim a i ako ne zasluzim.
Napravio sam taj korak za koji sam ranije mislio da sebi nikada necu dozvoliti.Usao sam u izdavacke vode
Dugo sam oklevao jer mi je to bilo nekako nespojivo sa poslom preprodavca stripova ali sta da radim.Previse mi je stalo da ovo izdanje uspe a nije bilo drugog nacina da pomognem sem da i licno preuzmem odgovornost.Ruku na srce do sada sam mogao da lajem sta sam hteo o drugim izdanjima i izdavacima sto je bilo jako ugodno a sada vise ne smem.To je bio jos jedan odvracajuci faktor.
Sfera nije i nece propasti.Ona jeste na novom pocetku.Ovoga puta na mnogo sigurnijim nogama u svakom smislu.
Zelja mi je da ovo bude na izvestan nacin projekat pravih zaljubljenika u strip.U osnovi ona to jeste bila i od pocetka jer je vlasnik Sfere kolekcionar stripa ali ponekad dobra volja nije dovoljna.Potrebno je bilo spojiti malo vise iskustava iz raznih oblasti stripa pa i uopste poznavanja onih nepisanih pravila koje vaze na nasem strip trzistu i nasem pravnom sistemu.
Osim mene u ovaj projekat je usao jos jedan nas prijatelj sa foruma a Sfera ce dalje nastaviti sa izdavanjem Magicnog Vetra u saradnji sa jos jednom izdavackom kucom koja se do sada nije bavila izdavanjem stripova ali ima velike ambicije na tom polju.
Ovim smo osnazili ceo projekat u svakom smislu pa i finansiskom.
Gotovo je sa zastojima.Idemo dalje punom parom,zajedno.To vam cvrsto obecavam.Nisam zeleo ranije da se izjasnjavam jer sam cekao da se poslozi jos nekoliko vaznih faktora i sada mislim da se dovoljno stvari uspesno odradilo da o svemu mogu da govorim i javno i sa vama podelim ovu za ljubitelje magicnog radosnu vest.
Gotovo je sa improvizacijama.Morace ozbiljno da se prione na posao a ja zelim svu mogucu vasu pomoc i svaki savet je dobrodosao.
Koncept izdanja ostaje isti.Format,izgled,kvalitet ostaju za sledeci broj isti ali ce svaka vasa primedba biti ubuduce uzeta u obzir.Meni osobno se jako dopada sadasnji izgled izdanja i ja to nisam krio ni ranije dok sam bio izvan projekta.To ne znaci da nece biti promena.Ako su nuzne i ako citaoci misle drugacije razmotricemo.Kvalitet stampe,sken,font i sve ostalo sto moze lako da se resi a bilo je eventualno losije bice popravljeno vec za ovaj broj.
Tiraz ce biti uvecan i cela Srbija ce biti pokrivena.Idemo na kioske sa mnogo jacim distributerom nego sto je to bila Stampa.Stampa je zavrsena prica.Magicni Vetar ne zasluzuje tako losu distribuciju.Potrudicemo se da MV bude dostupan i u knjizarama van Srbije.Ocekujemo da ce mo obezbediti da strip bude i u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni,Crnoj Gori i Makedoniji.Tu mislim da mogu pomoci i forumasi i licno bih voleo da se ukljuce oni koji zele.Bice moguce i naruciti strip webnarudzbenicom ali o tome detaljno u novom topiku koji cu uskoro postaviti u podforumi Izdavaci gde ce se ubuduce najavljivati novi brojevi a vrlo moguce i nova izdanja.Naravno za diskusije mislim da ce bolji biti ovaj topik i neka on ostane mesto za to cisto zbog preglednosti.
Necu najaviti konkretan dan ali mogu reci da ce broj cetiri izaci u prvoj polovini novembra i konacno bi trebalo da vam bude dostupan na svim kioscima.
Cena ce biti veca nego do sada.Ne puno veca.Da budem iskren ja sam onaj koji se najvise zalaze da cena bude veca jer sadasnja bukvalno ne pokriva troskove izdanja.Do sada Sfera nije bila u gubitku samo zato sto je tiraz bio toliko mali da se manje vise sve rasprodavalo i sto je polovina svih prodatih stripova bila van kioska.Ono sto je prodato na kioscima je donosilo cist gubitak.
Ovaj put se nece dozvoliti da kiosci proizvode gubitke.Dok god Magicni Vetar bude donosio i jedan jedini dinar prihoda dotle ce se i izdavati.U ime ove male ekipe koja ce ubuduce raditi na tome obecavam da ce mo dati sve od sebe.Puno zavisi i od vas.....

Edited by - dubac on 19/10/2008 19:01:39
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 19:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
E,to je udri,Sfero!Bravo,Dubac,silo!Uz tebe smo!Cekamo"ruku djavolovu!"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/10/2008 : 19:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
A šta reci, osim : Sretno.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 19/10/2008 : 19:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Samo napred Dubac and co. Kvaliet stripa mi se svidja (kvalitet papira i dizajn pre svega), a što se tice cene stvarno je bila nerealno niska. Vidim da cete poraditi na distribuciji po celoj Srbiji, što je neophodno za uspeh. Jedva cekam novog Magicnog
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000