forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor gigant 01
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 02/08/2008 : 17:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
Dajte koji sken unutrašnjosti, ako može.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/08/2008 : 17:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Obzirom na cenu, ocito je da nema nista od propratnih tekstova kojih ima u italijanskom izdanju, inace bi moralo biti mnogo skuplje. Meni je ova cena takodje OK, stavise, prejeftino je obzirom na format i kolor. Ako ekstrapolirate cenu samo papira i broja stranica, pa cak i sa starom cenom od 16kn, dobicete da je to kao 448 stranica A5 formata sto je tacno 4,5 puta vise stranica (uz cinjenicu da imamo "samo" dvostruko vise papira na koricama), strip bi u crno-beloj varijanti trebao kostati oko 70kn (u poredjenju sa novom cenom od 18kn za redovno izdanje, trebao bi kostati cak oko 80kn), a ovde dobijate sve to u koloru za samo 59kn. Po meni je to dzabe, cak sumnjam da je stamparska greska na koricama u pogledu cene. Prejeftino, i naravno da cu ovo kupiti.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/08/2008 : 21:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Vec smo sve to prediskutirali na nekom drugom topicu pred par dana... A neki se opet cude. Pavel je najveci kenjko, a sigurno stražari pred MC-om vec tjedan dana otkad je fantom otvorio topic o zagor gigantu, a nikako da mu izade ovo dugoocekivano izdanje.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/08/2008 : 22:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Bla,bla,bla...

A4 format u boji,u kesici,ima popratnih tekstova(cak 12 stranica),košta 59 kuna,kao da je bio pripreman za prošli CRŠ.
Ovisi o distributeru,i samo o njemu,kad ce se pojaviti na trafici.

Nu,ma jeli vam i Prokleto blago u izdanju Dnevnika izgledao "razvuceno" ili ste ga kao svi mi morali imati?
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 02/08/2008 : 22:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
kico, kakve je kvalitete papir ako znaš?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/08/2008 : 22:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

kico, kakve je kvalitete papir ako znaš?

Isti kao i u Dylan Dog Gigantu.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/08/2008 : 23:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
neki su ocigledno izgubili osjecaj za bitno: pa koliko izdanja ISTOG sranja kolekcionari mogu istripiti. a stotine stripova (da, zagora) jos NEOBJAVLJENO. tko ovo jos nema u kolekciji zagor-extra???

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 02/08/2008 : 23:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
šta ce sledece?

zagor extra, zagor klasik, zagor gigant, zagor... (ko pogodi)? :)

PS: možda zagor na kvadrat :P

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 02/08/2008 : 23:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Al sto vam smeta?

Neka izlazi, a ako izlazi znaci da se i kupuje.

Pa dajte ljudima da kupuju sto zele, pa bilo to i milijuntno izdanje Zagora.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/08/2008 : 23:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by mister-no

šta ce sledece?

zagor extra, zagor klasik, zagor gigant, zagor... (ko pogodi)? :)

PS: možda zagor na kvadrat :P

pa to ti se vec zna, na redu je TURBO ZAGOR ]

(glasnogovornik potvrdio )
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 03/08/2008 : 01:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ko moze da nabroji sve serijale mocnih rendzera???? nazive serijala
e tako ce i zagorovi serijali samo mesto mocni rendzeri stavice zagor :D
bernard je veliki ljubitelj mocnih rendzera zato izdaje zagora u svim mogucim varijantama samo menja naziv :D
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 03/08/2008 : 01:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
1."Mighty Morphin' Power Rangers"
2.Turbo: A Power Rangers
3."Power Rangers DinoThunder"
4."Power Rangers Ninja Storm"
5."Power Rangers Time Force"
6."Power Rangers Space Patrol Delta"
7."Power Rangers in Space"
8."Power Rangers Lost Galaxy"
9."Power Rangers Lightspeed Rescue"
10.Power Rangers Lightspeed Rescue
11."Power Rangers Mystic Force"
12."Power Rangers Operation Overdrive"
13."Power Rangers Wild Force"
.........
ima ih i dalje al me mrzi da savljam
e sad ovo sve povezite sa zgorom i mesto mocni rendzeri stavite zagora pa ce te videti nardna izdanaj koja se spremaju u napad na nas novcanik :D :D
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/08/2008 : 03:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Jedva cekam ostale Zagor gigante. Mozda nakon ova tri koja su izasla i u Italiji predju na redovne kolore koji izlaze u izdanju "Editoriale Mercury"
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 03/08/2008 : 09:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message
Iako više ne citam Zagora i iako ovu epizodu imam u ZS,ovo sigurno kupujem.Best off epizode(nadam se da je ovo samo pocetak),veliki format,boja,dodaci,15KM znaci san svih fanova!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/08/2008 : 09:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
muka kad ima,muka kad nema.
Gigant je izasao,pa ko voli nek izvoli
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/08/2008 : 14:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by kico

[i]Nu,ma jeli vam i Prokleto blago u izdanju Dnevnika izgledao "razvuceno" ili ste ga kao svi mi morali imati?

pa ne može se reci da je odlicno izgledao, bez obzira na tada zastarjelu tehniku, izgledao je malo mutan, neoštar, što je posljedica uvecavanja...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/08/2008 : 14:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

[i]Nu,ma jeli vam i Prokleto blago u izdanju Dnevnika izgledao "razvuceno" ili ste ga kao svi mi morali imati?

pa ne može se reci da je odlicno izgledao, bez obzira na tada zastarjelu tehniku, izgledao je malo mutan, neoštar, što je posljedica uvecavanja...

...i ništa nam od tog nije smetalo tada.
Sad se pojavi nešto slicno,mada bolje uradeno od bilo kojeg Dnevnikovog izdanja i smeta nam.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 03/08/2008 : 14:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:

quote:

Italijanski nije bio A4?

moji crteži
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 03/08/2008 : 14:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Vlaadisha

quote:

quote:

Italijanski nije bio A4?

Prokleto blago je ustvari Zagor broj 200.
I kao takav je bio u Bonelli formatu.Boja je bila nagrada citateljima za jubilarni broj.
Dnevnik ga je objavio na A4 formatu.
"Gigant" Zagor iz naslova topica je u Italiji objavljen u A4 formatu u boji.
Crno bijela verzija je iz regularne serije,a format je Bonelli format.
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 03/08/2008 : 14:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
quote:

Prokleto blago je ustvari Zagor broj 200.
I kao takav je bio u Bonelli formatu.Boja je bila nagrada citateljima za jubilarni broj.
Dnevnik ga je objavio na A4 formatu.

Hvala, kico. Samo jos jedno glupo pitanje: sta je Dnevnik koristio...? Sigurno ne originalne table.

moji crteži
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/08/2008 : 15:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
jednostavno je uvecao originalni broj, nista specijalno
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/08/2008 : 15:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

...i ništa nam od tog nije smetalo tada.
Sad se pojavi nešto slicno,mada bolje uradeno od bilo kojeg Dnevnikovog izdanja i smeta nam.

sad zavisi kome smeta, meni ne smeta, cak štoviše, drago mi je što se jedno ovakvo izdanje pojavilo, napisao sam gore negdje da cu, vjerovatno, kupiti... ali naravno da cu prvo pogledati, da vidim svojim ocima kako je uvecano i da li je crtež samim tim izgubio na kvaliteti, gustoci i oštrini... na prvi pogled, jedino što sam napisao da mi smeta je ta bijela pozadina...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 03/08/2008 : 19:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Iako bio ga rado kupio u HC-u kupit cu ga ovakvog mekanog....
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 03/08/2008 : 20:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ovo bas vredi i ovako a da je u HC mmmmmmm nadam se da nece biti samo san ocemo ga u HC
pa makar da je 100kn vredi svaku kunu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/08/2008 : 21:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01
quote:
Originally posted by Markos

... A pogotovo mi je smijesno sto se ljudi profesionalne izdavace zamijenjuju za Caritas.

reci da se salis

Gle - da li Bernard zivi od izdavastva? Da. Da li mu je to jedini posao kojim se bavi? Da. Dakle - profesionalno se bavi izdavastvom. Vrlo jednostavno.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000