Author |
Topic |
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
Posted - 03/08/2008 : 21:38:58
|
Pozz svima! Evo i mene na forumu :) Zanima me jel ovaj strip dosao na trafike,sutra bih skoknuo do Hrvatske (Ilok) da ga kupim?
|
Grobar Do Groba!!! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 03/08/2008 : 22:19:37
|
quote: Originally posted by ciprijani
Pozz svima! Evo i mene na forumu :) Zanima me jel ovaj strip dosao na trafike,sutra bih skoknuo do Hrvatske (Ilok) da ga kupim?
skokni ti bolje do stripoteke..inache pozdrav :) |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
ciprijani
New Member
Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
Posted - 03/08/2008 : 22:50:51
|
Blize mi je Ilok od stripoteke :D Tj ima u ns ali ne prodaju :( |
Grobar Do Groba!!! |
Edited by - ciprijani on 03/08/2008 22:52:25 |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 04/08/2008 : 09:21:59
|
ovdje sam vec 6 godina i dalje ne mogu vjerovati koja kolicina gluposti se na ovom forumu može vidjeti... Kad izade MM Gigant od LL-a na istom broju stranica za 120kn onda je to jeftino, kad izade nešto od Ludensa na istom broju stranica u pola cijene onda je to skupo ???
Onda druga slika... godinu dana neki placu kako su LL giganti skupi, onda se pojavi DD gigant u SC za pola cijene a onda je to sranje jer nije HC
ma mislim, koji kurac neki ovdje žele... nikad nije dobro i nikad nece biti dobro...
Ne kupujem nikakvog Bonellia vec 3 godine i ovo me kao i sve ostalo aposlutno ne zanima. A opet, pozdravljam svako izdanje. Kaj se Zagor bolje prodaje, bit ce više para za nešto drugo... mislim da bi tako svi trebali razmišljati... nek se samo nudi, ima tko ce kupiti... pa ako treba i klasikov klasik |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 04/08/2008 : 09:31:45
|
quote: Originally posted by Markos
Gle - da li Bernard zivi od izdavastva? Da. Da li mu je to jedini posao kojim se bavi? Da. Dakle - profesionalno se bavi izdavastvom. Vrlo jednostavno.
daleko je i izgurao, ovako neprofesionalno. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
Edited by - Pavel01 on 04/08/2008 09:33:09 |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 04/08/2008 : 09:48:58
|
quote: Originally posted by darth-vader
ovdje sam vec 6 godina i dalje ne mogu vjerovati koja kolicina gluposti se na ovom forumu može vidjeti... Kad izade MM Gigant od LL-a na istom broju stranica za 120kn onda je to jeftino, kad izade nešto od Ludensa na istom broju stranica u pola cijene onda je to skupo ???
Onda druga slika... godinu dana neki placu kako su LL giganti skupi, onda se pojavi DD gigant u SC za pola cijene a onda je to sranje jer nije HC
ma mislim, koji kurac neki ovdje žele... nikad nije dobro i nikad nece biti dobro...
Ne kupujem nikakvog Bonellia vec 3 godine i ovo me kao i sve ostalo aposlutno ne zanima. A opet, pozdravljam svako izdanje. Kaj se Zagor bolje prodaje, bit ce više para za nešto drugo... mislim da bi tako svi trebali razmišljati... nek se samo nudi, ima tko ce kupiti... pa ako treba i klasikov klasik
Bravo! Ovo ja zovem pravim postom.
Svaka cast. |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 04/08/2008 : 10:31:49
|
Ne kupujem nikakvog Bonellia vec 3 godine i ovo me kao i sve ostalo aposlutno ne zanima. A opet, pozdravljam svako izdanje. Kaj se Zagor bolje prodaje, bit ce više para za nešto drugo... mislim da bi tako svi trebali razmišljati... nek se samo nudi, ima tko ce kupiti... pa ako treba i klasikov klasik
Slazem se 100%. Stalno ima nekih tu koji kenjaju nesto, koji su experti za stripove, pa experti za crteze, za tiskanje stripova, ma za sve, i stalno im nesto fali. Kakvi su ovi danasnji stripovi, ne mogu se ni uporediti sa dnevnikova izdanja i opet im kao nesto fali. E , muka mi je od takvih preseravanja. Cena za jedno ovakvo izdanje je super. Jos i da ga izdaju u HC, bilo bi jos bolje, radi boljeg ocuvanja samog stripa. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/08/2008 : 11:03:30
|
ja se slazem sa svim tim preseravanjima, a svi bi se i trebali ja cu ovo kupiti, ali oni kojima sve smeta i vode nas naprijed da nema njih sad bi živjeli u pecinama i bili sretni sto znamo zapaliti vatru, da nema takvih i danas bi citali dnevnikova izdanja i bili sretni s njima |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 04/08/2008 : 11:36:31
|
quote: Originally posted by supermark
ja se slazem sa svim tim preseravanjima, a svi bi se i trebali ja cu ovo kupiti, ali oni kojima sve smeta i vode nas naprijed da nema njih sad bi živjeli u pecinama i bili sretni sto znamo zapaliti vatru, da nema takvih i danas bi citali dnevnikova izdanja i bili sretni s njima
Daj ne pretjeruj Supermark, nego procitaj kolike tone govna u textualniom obliku su prodefilirale od pocetka ovog foruma. Vise govna nije proslo u javnim WC-ima grada Zagreba nego ovdje.
Ponavljam, Darth Vader je sjajno napisao svoj post.
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 04/08/2008 : 12:03:26
|
koliko ti možeš kenjati to je strašno...
Sad bi svatko mogao doci i reci bolje da je izašlo ovo, bolje da je izašlo ono... Bolje da je izašao Džeremaja nego bilo kakav Zagor ali kaj... nije, izašao je ovaj Zagor
Tko želi kupit ce, tko ne želi nece kupit i amen...
Ovako i onako izdanja se bacaju samo tako... koliko je izašlo maxija, specijala, almanaha i inih pizdarija unatrag dvije godine ? Imamo strašan tempo, dostici cemo Talijane u tim extra izdanjima vrlo brzo... 8 Tex giganata u dvije godine.... to nema nigdje. Treba znat cijenit takve stvari a ne srat...
i onda se neki cude što ovdje nema Bernarda. Koji se kurac imamo cudit. Pa nije covjek psihopat da dode ovdje i guta ta govna... nije |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 04/08/2008 : 12:13:32
|
koliko ti možeš kenjati to je strašno...
Sad bi svatko mogao doci i reci bolje da je izašlo ovo, bolje bla bla bla...
nasao se pravi da meni kaze koliko kenjam? pa sam si napisao da nisi vec 3 godine kupio nista od bonellija. a ja kupujem skoro sve. sta trazis u ovoj raspravi? bas me zanima truljkavo misljene nekoga tko ne kupuje bonelli. mos mislit. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 04/08/2008 : 12:24:13
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
ja se slazem sa svim tim preseravanjima, a svi bi se i trebali ja cu ovo kupiti, ali oni kojima sve smeta i vode nas naprijed da nema njih sad bi živjeli u pecinama i bili sretni sto znamo zapaliti vatru, da nema takvih i danas bi citali dnevnikova izdanja i bili sretni s njima
Daj ne pretjeruj Supermark, nego procitaj kolike tone govna u textualniom obliku su prodefilirale od pocetka ovog foruma. Vise govna nije proslo u javnim WC-ima grada Zagreba nego ovdje.
istina, ali zbog takvih i imamo ovo izdanje zbog tih koji >>seru<< i stalno traze nesto vise |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 04/08/2008 : 12:50:11
|
quote: eh da, bolje cak i da je izasao almanah, zaborvaih ga. sve sto jos nije izaslo je bolje od reprinta reprinta reprinta.
a najbolje bi bilo da su svakome tko kupi zagora dali po 30 kn
quote: nasao se pravi da meni kaze koliko kenjam? pa sam si napisao da nisi vec 3 godine kupio nista od bonellija. a ja kupujem skoro sve. sta trazis u ovoj raspravi? bas me zanima truljkavo misljene nekoga tko ne kupuje bonelli. mos mislit.
I ? Misliš da je tvoje mišljenje vrijednije ? Pametnije ? Bolje ? Ozbiljnije ?
mislim da je niti jedno od toga nego da kenjaš bez veze... Pa kaj te boli kurac kaj je ovo izašlo ako ga neceš kupit ? Nemoj ga kupit i gotovo... da ovo nije izašlo, nebi umjesto toga izašao neki novi maxi ili specijalac jer imaju trenuci kad to ide na kioske... Ovo je izašlo mimo toga... kenjaš, a pojma nemaš kako covjek izdaje. Nisi ti zbog ovoga ostao bez nekog ultraturbonovogcool zagor izdanja... nisi, ali ti to ocigledno nisi u stanju shvatiti
to je kao da se sad ja dodem buniti zašto je ovo izašlo kad je mogao puknuti neki album...
da li si ikada vidio da sam došao LL i rekao im zašto su izdali Nick Raider almanah a ne novu Klaru... nisam jer bi to bilo totalno sranje s moje strane... e tako se ti ponašaš. Covjek izdaje ono na cemu može zaraditi novac jer ako ti nisi sposoban shvatiti, to je njegov POSAO.
situacija je jednostavna... nemoj otic na kiosk i nemoj ovo kupit...
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 04/08/2008 : 12:57:44
|
I ? Misliš da je tvoje mišljenje vrijednije ? Pametnije ? Bolje ? Ozbiljnije ?
da.
ostalo sam preletio i ne da mi se komentirati jer si se diskvalificirao u startu ispoljavajuci ogromnu dozu neukusa tvrdnjom kako nisi 3 godine kupio nista od bonellija (t.j najboljeg stripa na svijetu). |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 04/08/2008 : 13:04:07
|
situacija je jednostavna... nemoj otic na kiosk i nemoj ovo kupit...
Naizgled jednostavna... Ali mora se svima staviti do znanja kako Ti To izdanje NECEŠ kupiti i kako je taj potez izdavaca golemo SRANJE i da si nesumnjivo u pravu sa svojim stavovima... Balkanska posla. Slicno kao i oni smiješni pokušaji bojkota pojedinih izdavaca. |
... |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 04/08/2008 : 13:18:37
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
istina, ali zbog takvih i imamo ovo izdanje zbog tih koji >>seru<< i stalno traze nesto vise
Moses si misliti!
Bas zbog takvih ljudi kojima apsolutno nista nije dobro, dobivamo sve ovo:))))???
Da nisi malo kontradiktoran!? Zar ne vidis da odredjenoj grupaciji nista zivo ne valja? Il je preskupo, il je prejeftno, il je premeko, il je pretvrdo....da nabrajam do sudnjeg dana?
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12491 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/08/2008 : 13:39:05
|
Meni je ideja Gigant super.Ali pazi ideja.To znaci podupiram ideju A4 formata u boji pa koštalo ono 100 kuna,ali mi isto tako smeta kad je u pitanju neki reprint.Dobro mogu još progutati zagor Prica recimo i ovu Americku Odiseju,ali Car Orlova,i šta ja znam koju ce epizodu staviti-to je stvarno bes smisla.Zašto ne naprave neku super epizodu na novo,stave u Gigant formaciji(boja,cijelokupna prica),neka stave cijenu 250 kuna ako hoce ali da je to nešto ono stvarno prica iznad svih,prica koja izade jedanput godišnje,...a ne onako neki vec sto puta prežvakane price u samo drugom formatu i tako-to je bez veze.Ali to je moje mnenje.Možda cak i kupim ovaj Gigant jer kupujem sve od Zagora ali šta ce mi? Da ga procitam još po stoti put? |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 04/08/2008 : 13:46:59
|
ajde ljudi stanite malo na loptu......osobno smatram da se mora pozdraviti svako novo izdanje stripa ma kako se ono nama cinilo glupo, nepotrebno, preskupo i sl.........slažem se, svako ima pravo reci svoje mišljenje o njemu da mu se dopada ili ne, jer je to onda konstruktivna razmjena mišljenja i onda ovaj forum i ma svoju svrhu, ali sad prepucavanja tko ce ga kupiti a tko ne - nepotrebno..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 04/08/2008 : 13:59:17
|
quote: ostalo sam preletio i ne da mi se komentirati jer si se diskvalificirao u startu ispoljavajuci ogromnu dozu neukusa tvrdnjom kako nisi 3 godine kupio nista od bonellija (t.j najboljeg stripa na svijetu).
najboljeg stripa na svijetu... sorry, ali... ovo je još jedno od gomile sranja koje si danas napisao. Pretostavljam da si ostalo preskocio jerbo nisi baš sposoban citati više od 3 recenice...
nikad ne gledam u profile koliko tko ima godina jer mi je to bez veze, tako nisam ni sada, ali pretpostavljam da 15 nisi prešao ( ili si tu negdje )... tako se ponašaš... nema veze, odrast ceš...
najboljeg stripa na svijetu... tko je to proglasio ? Ti jutros dok si razmišljao da li ceš kupiti ovog Zagora ili ne... daj se skuliraj i ako te ovo izdanje ne zanima, nemoj ga kupiti... ne traži ono od tebe da ga kupiš... OK ? |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 04/08/2008 : 15:06:27
|
nevidim da to moze jeftinije. nadam se da ce to staviti i na kioske, jer mnogi turisti bi to mogli kupit. njima bar lova nije problem. :) |
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts