Author |
Topic |
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 15/09/2008 : 18:54:24
|
Ona prica sa Crouchom mi je stvarno genijalna! Kraj je umjetnicko dijelo! Dakle onaj duh gusar je objašnjavao kako se sve pobrkalo zato jer je onaj bogataš namjestio onu sliku pravilno a kada je namjesti pravilo onome koji ju je namjestio sve krene naopako tako da ju je onda išao iskriviti. Onda je on svom njemom papagaju rekao da je to prica bez kraja a papagaj je rekao kraj. To znaci da se i njima sve obrnulo zato jer papagaj nije bio njem i prica bez kraja je postala završena prica.
Hmmm... sada molim nekoga malo suvislijeg da to objasni bolje nego ja.
Inace DD mi se svidio i mislim da cu ga od sada citati(sestra ima gotovo sve epizode)
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Posted - 15/09/2008 : 21:01:54
|
Ovdje sestra malog od palube. Sorry, ali ako si tako ocajan da se raspituješ o sestrama malih pubertetlija, mogu ti reci da ti me je žao. Ajde odi ti malo van i nadi si curu. |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
THeMiSFiT
Average Member
Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 15/09/2008 : 22:51:14
|
da ti me je zao = da je TEBI MENE zao.
Mislim da je zelela da kazes obrnuto. Izvinjavam se na upadici, anyway:) |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 16/09/2008 : 10:27:19
|
quote: Originally posted by mali od palube
Ovdje sestra malog od palube. Sorry, ali ako si tako ocajan da se raspituješ o sestrama malih pubertetlija, mogu ti reci da ti me je žao. Ajde odi ti malo van i nadi si curu.
Pozdrav sestro malog od palube! Ovo gore je bila šala, ne trebate se odmah sekirati! (sekirati= prijetiti sjekirom )
p.s. pokusavas mi smjestiti neku curu, to se ne svida mom decku! p.s.2 ovo gore je isto bila šala p.s.3 ovo šala se nije odnosilo na to da se to ipak svida mom decku, nego da nemam decka |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 16/09/2008 : 10:31:51
|
Oprosti... nisam mislio da ce ona ici nešto reci.:(
nema veze, ovo je samo 362. u nizu Ja i Tomislav ti radimo tablicu svih uleta curama i pokusavamo izracunati ulet sa maksimalnom vjerojatnošcu uspjeha! Ako ti nije jasno, Tomislav je neki dan sve objasnio u Big Brotheru! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Posted - 16/09/2008 : 16:14:41
|
quote: Originally posted by supermark
Ovdje sestra malog od palube. Sorry, ali ako si tako ocajan da se raspituješ o sestrama malih pubertetlija, mogu ti reci da ti me je žao. Ajde odi ti malo van i nadi si curu.
Pozdrav sestro malog od palube! Ovo gore je bila šala, ne trebate se odmah sekirati! (sekirati= prijetiti sjekirom )
p.s. pokusavas mi smjestiti neku curu, to se ne svida mom decku! p.s.2 ovo gore je isto bila šala p.s.3 ovo šala se nije odnosilo na to da se to ipak svida mom decku, nego da nemam decka
Onda ok... ipak izgleda da si ok tip. Malo sam se brinula skim mi se bracek druži ali ako su i ostali kao ti onda je sve u redu. Nemojte mu govoriti neke prostote i pazite da ne govorite nešto što bi ga zbunilo. |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Posted - 16/09/2008 : 16:15:33
|
Oprosti... nisam mislio da ce ona ici nešto reci.:(
nema veze, ovo je samo 362. u nizu Ja i Tomislav ti radimo tablicu svih uleta curama i pokusavamo izracunati ulet sa maksimalnom vjerojatnošcu uspjeha! Ako ti nije jasno, Tomislav je neki dan sve objasnio u Big Brotheru!
Ko je Tomislav? |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 16/09/2008 : 18:57:53
|
da znas tko je Tomislav, zabrinuo bih se... :)
Tomislav je neki lik iz big brothera koji je zavrsio dva, tri fakulteta i upao je 361. curi i svaka ga je odbila (koliko loš moraš biti da te 361 cura odbije?! meni bi se nakon toliko pokusaja i susjedov pas smilovao...). Onda on iz tih uleta radi doma tablice i pomocu matematickih jednadzbi pokusava izracunati ulet sa maksimalnom vjerojatnoscu uspjeha! KOJI PACIJENT!!
Na kraju u svoju obranu imam reci da ne pratim big brother, vec mi je neka poznanica upala pa sam pogledao dvije epizode (i manje, jednu i pol!)
p.s. mali, ako si ti od palube, onda je tvoja sestra sigurno kapetan |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2129 Posts
Member since 30/01/2008 |
Posted - 16/09/2008 : 19:00:36
|
Tomislav je neki lik iz big brothera koji je zavrsio dva, tri fakulteta i upao je 361. curi i svaka ga je odbila (koliko loš moraš biti da te 361 cura odbije?! meni bi se nakon toliko pokusaja i susjedov pas smilovao...). Onda on iz tih uleta radi doma tablice i pomocu matematickih jednadzbi pokusava izracunati ulet sa maksimalnom vjerojatnoscu uspjeha! KOJI PACIJENT!!
Na kraju u svoju obranu imam reci da ne pratim big brother, vec mi je neka poznanica upala pa sam pogledao dvije epizode (i manje, jednu i pol!)
p.s. mali, ako si ti od palube, onda je tvoja sestra sigurno kapetan
A, taj Tomislav...to sam i ja cuo - |
https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/ |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 16/09/2008 : 19:23:16
|
koje ti je god sestra |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Posted - 16/09/2008 : 19:58:26
|
quote: Originally posted by dubac
Ovde Dubcev brat i zeleo bih upoznati sestru malog od palube ako se slaze.
Ovdje chuck norris. Dubcev brat:Vidimo se sutra ispred tvoje kuce u 12:00 |
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
|
Dash
Junior Member
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 17/09/2008 : 09:38:01
|
quote: Originally posted by dubac
Ovde Dubcev brat i zeleo bih upoznati sestru malog od palube ako se slaze.
Ovdje chuck norris. Dubcev brat:Vidimo se sutra ispred tvoje kuce u 12:00
Dubac, odvedi Chucka do Merkatora, odobrovoljice se. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/09/2008 : 14:32:06
|
quote: Originally posted by Milazzo
A, taj Tomislav...to sam i ja cuo -
Jel to onaj momak koji je napustio BB kucu? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 17/09/2008 : 14:50:01
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Milazzo
A, taj Tomislav...to sam i ja cuo -
Jel to onaj momak koji je napustio BB kucu?
Vidiš da znaš |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
Topic |
|