forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 tralalaa ,bla,bla ,bla ,bla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/10/2009 : 23:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by Tex Willer

Jos da stavimo docAinu sliku i rasprava gotova.
Vise niko nece udje na ovaj topic od stra da ga ne vidi

A ja prognoziram vecu posecenost

Doca je legenda!!!
Covek pao u sevdah, od sveps!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 16/10/2009 23:49:01
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/10/2009 : 23:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Vidi ko nam kaze
Umre od smejanje kad vido docAu

Ja mislim da ce moderatori da shvate nasu mirovnu misiju tj da mi spamujemo da bi oni zaboravili na prepirku.

A gde li si ti bio kad si tek sad video docU!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7982 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/10/2009 : 23:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
mrcine bez te u svastaru,a i ti doco ako se uopste ukljucis.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/10/2009 : 23:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Doca je legenda!!!

Zapazi kako mu ja elegantno kradem pivo dok on pada u sevdah
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7982 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/10/2009 : 23:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

Doca je legenda!!!

vidi se da si bio priseban.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/10/2009 : 23:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Doca je legenda!!!

Vidim, vidim, samo nisam hteo da te izdam...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/10/2009 : 23:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

Doca je legenda!!!

Sir Oliver je mali mis za tebe (kad je u pitanju pivo).

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2009 : 00:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I samo da naglasim da ovo nije oftopicarenje - ovo je sa promocije MaFesta u Nis bre,a topic je o Libellusu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/10/2009 : 00:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajde, ajde...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/10/2009 : 00:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Markose, sto se tice Krugera, znam da on ne pije, i onaj moj post nije bila namjera da njega uvrijedim.
Iako je meni onaj njegov prvi nerazumljivi post izgledao kao da je netko cugnuo pa pise njegovim nickom.
No ako smatra da ga je moje pisanje icim povrijedilo, ja mu se ispricavam.
No svejedno ne mislim da je samo zal kroz Krugera izlazila iz njegova posta,
mislim da tu postoji i neka druga pozadina, ali svejedno nije u redu onako to napisati kako on pise.
Evo dva citata:
"pravilnije bi bilo da daju 182 posto jer bi to bilo posteno"- misli na popust striparnice u Djakovu na Libellus izdanja.
"koliko sam ja primjetio kod libelusa je puno tu niceg da bi se toliko platilo"
Uostalom izdvojio je i druge izdavace koji kao imaju neka dosta jeftinija izdanja, no mi odskacemo,
nama se daje previse para za nesto malo. Iako znamo da u biti vecina izdavaca ima slicne cijene za slicne stvari.
Trebam li ja to shvatiti samo kao zal i precutiti ili shvatiti kao ozbiljnu kritiku?
Ja sam to shvatio vise kao malu provokaciju, prouzrokovanu necim ili nekim.
Mislim u redu je ako se Krugera brani od necijih postova, no tko brani ostale od njegovih postova.
Na prvi post si i sam rekao "A?", rommel se malo nasmijao, na sto mu on nimalo uljudno odgovara.
No onda nitko nije napisao Krugeru da ne odgovara na neprimjeren nacin rommelu...

Sto se tice Ratka, u redu je da ti mislis kako on nije zlonamjeran, to je tvoje pravo,
no ja argumentirano tvrdim da je, barem prema nama.
Pricu o specificnom nacinu humora i zajebancije ne mogu popusiti (kao sto nebi nitko da se o njemu radi), i kao sto sam
kazes, ne moze se samo tako zajebavati s necijim obrazom i postenjem.
Uvjeren sam da se on ne sali (specificno) vec da on doista misli ono sto govori (do sad iza ledja) i pise ovdje.
Nisi pratio povijest nasih rasprava no ja ti navodim primjere... Svatko od izdavaca koje ja osobno poznam proda poneki
primjerak osobno, kako on to naziva "iz podruma", iako je rijec, bar sto se libellusa tice, o ukupno petnaestak primjeraka,
koje ozbiljno nikome ne mogu nastetiti, on se svejedno nasao pricati o tome i to opet protiv nas.
Kad je rijec o cijenama izdanja, iako vecina izdavaca ima slicne cijene za slicne stvari, on se opet uhvatio nas.
Tko dere kupce, zaradjuje masno, laze, mulja i izmislja - po njegovom misljenju? Opet mi...
Ti mu kazes za cijene i situaciju, to isto cuje i od drugih ljudi kojima bi trebao vjerovati jer ih naziva
prijateljima (a ti isti su vidjeli svu dokumentaciju libellusa), no unatoc tome on i dalje ima svoje teorije zavjere.
Sorry, ali ja to ne mogu shvatiti dobronamjerno i zabavno. Meni je to zlonamjerno i iz nekakvog interesa.

Kazes da bi trebali se naci i pricati o tome. Sve to stoji, mi nikad nismo pobjegli od razgovora, no nikad nisam vido
s njegove strane zelju da prica o svim ovim stvarima, osim iza ledja, i evo sad konacno i na forumu.
Uostalom, ako je uistinu dobronamjeran i nema nista protiv nas, vec ga samo tiste "nerealne cijene", treba valjda onda
razgovarati i sa vecinom ostalih izdavaca a ne samo s nama, no ocigledno da smo mu mi jedini problem.
A isto tako prosle godine nas je dobro naguzio za CRS, (opet nas) no nasli smo se i o tome pricali, ispricao nam se
ispred ljudi, i tada je receno da je problem komunikacija i da se treba uzivo razgovarati.
No evo ocito to ipak nije to, s nama nije zelio o ovim temama uzivo razgovarati, ali uredno pljuje na forumu po nama.
I sad se trebamo vrtiti u krug s pricom uzivo?

Shvatam tebe Markose da ne mozes ovo dozivjeti na nacin koji ja dozivim, ni ja ne volim trositi vrijeme
na ovakve rasprave, ali smatram potrebnim obraniti Libellus od lazi, podmetanja i provokacija.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/10/2009 : 01:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Vidi ko nam kaze
Umre od smejanje kad vido docAu

Ja mislim da ce moderatori da shvate nasu mirovnu misiju tj da mi spamujemo da bi oni zaboravili na prepirku.

A gde li si ti bio kad si tek sad video docU!

Zadnji put kad je on kroz maglu vidio docU bilo je to kod sebe kuci, nakon toga on sigurno ne zna gdje je bio docA.
Pricali mu ljudi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/10/2009 : 01:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajde, ajde...

Sad da cutis, kad se do sad nisi javio...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2009 : 01:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Zadnji put kad je on kroz maglu vidio docU bilo je to kod sebe kuci, nakon toga on sigurno ne zna gdje je bio docA.
Pricali mu ljudi...

Ja sam bio potpuno trezan,samo sam se pravio da sam pijan da se bolje uklopim u drustvo gde su svi pijani
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/10/2009 : 01:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
jadan kruger povrijedjen a kad napise sranja o meni to je jako lijepo -hvala svima
Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 17/10/2009 : 07:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
Ja radije ne bih da me onako "brane". Rommele, kad ceš malo do nas?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2009 : 08:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Takoder te molim ,u daljnoj konverzaciji,daj probaj preskocit ove šablone oko ljubavi,žrtve,patnje,gubljenja vremena,itd.
Shvatili smo vec davno i ja ti odajem priznanje,cak divljenje.Zar nije uspjeh u poslu napraviti proizvod,prodavati ga po 3-4 puta vecoj cijeni od uloženog i još to docarati kao gubitak?Vrijedno divljenja i cestitanja.Bravo!

Kad je bila slicna rasprava u kojoj je pomenuta i Fibra,na slicne optuzbe je Curuniru receno dokazi to sto pricas ili izvinjenje ili letis s foruma zauvek
A sad "Ono što ja sa strane u vama vidim, vidim cestite ljude koji svaki na svoj nacin pokušavaju pridonijeti ovoj strip zajednici, pokušavaju nešto pokrenuti, nešto napraviti. Razmirica i razlika u misljenjima ima i uvijek ce ih biti, ali bojim se da Forum nije mjesto gdje cete ih rijesiti."
Po nekoj logici bi trebalo ili otkljucati Curunirov nalog ili zakljucati jos neke

Ili ovo npr.
quote:

Bit cu slobodan,kad vec ovako ljepo i opširno diskutiramo,da li bi bio voljan predložiti mi koliko bi realno bilo staviti cijenu na jedan takav proizvod,a da ne ispadnem lihvar kao ti? daj ti meni samo natukni,kako bih stavio recimo 250 kuna,a da se ne osjecam lihvarski usrano?

Deluje kao kleveta.
Evo s wikipedije:
"Tipicno za lihvarenje je:

* krediti sa vrlo visokom kamatnom stopom, cesto nemoralno visoka zbog pohlepe lihvara.
* Kredit bez obzira na stvarne mogucnosti vracanja primca, koji imaju tendenciju nesolventnosti.
* Lihvar radi bez autorizacije drzavnih institucija, a time i protuzakonito.
* Naplata cesto pod poprijetnjom nasiljem.

Ilegalno kreditiranje je cesto povezano s organiziranim kriminalom."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2009 : 08:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Takoder te molim ,u daljnoj konverzaciji,daj probaj preskocit ove šablone oko ljubavi,žrtve,patnje,gubljenja vremena,itd.
Shvatili smo vec davno i ja ti odajem priznanje,cak divljenje.Zar nije uspjeh u poslu napraviti proizvod,prodavati ga po 3-4 puta vecoj cijeni od uloženog i još to docarati kao gubitak?Vrijedno divljenja i cestitanja.Bravo!

Kad je bila slicna rasprava u kojoj je pomenuta i Fibra,na slicne optuzbe je Curuniru receno dokazi to sto pricas ili izvinjenje ili letis s foruma zauvek
A sad "Ono što ja sa strane u vama vidim, vidim cestite ljude koji svaki na svoj nacin pokušavaju pridonijeti ovoj strip zajednici, pokušavaju nešto pokrenuti, nešto napraviti. Razmirica i razlika u misljenjima ima i uvijek ce ih biti, ali bojim se da Forum nije mjesto gdje cete ih rijesiti."
Po nekoj logici bi trebalo ili otkljucati Curunirov nalog ili zakljucati jos neke

A oprosti, nije to bas tako. Mene je Curunir optuzio za nepotizam i korupciju - tj. da preko nekakvih veza dobijem potporu od Ministarstva kulture. To je nesto sasvim drugo. Od optuzbe da zaradjujem 3-4 puta vise od ulozenog se uvijek mogu odbraniti, jednostavno pokazem ulazne i izlazne racune i gotovo. To je egzaktno, moze se izracunati. Od ovakve klevete se nikako ne mogu odbraniti. Kako da dokazem da nemam nikakve veze u Ministarstvu? Nikako. Isto kao ni on. Ali to ga nije sprijecilo da me za to optuzi. Ja sam mu ponudio da mi se isprica, nije htio. A pa krasno. Dakle, tvrdis nešto za što nemaš apsolutno nikakvih dokaza i ne zelis povuci rijec. I, vec kad spominjes klevete, kako se ovo uklapa u definiciju klevete?

Enivej, bit ce vracen uskoro, skupa s ostalima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19568 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/10/2009 : 09:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
slažem se sa Texom, dveribad je pretjerao dosta, ili izvinjenje ili kljuc u bravu.
ako smo pošteni i merimo istim metrom.
Dado i Gaston su LEGENDE i sreca da postoje takvi ljudi.
Legenda je i Markos,(malo ulizivanja ne škodi) a sva trojica su doprinjeli najviše širenju strip kulture kod nas.(cast i svim ostalim dakako).
A trgovci su tamo gdje su novci,zašto njima nešto zahvaljivati, kad se izpuca strp scena prodavace carape i gace.A kako je krenuo,bit ce to skoro.
Toliko od Libellus jurišnika.
Kako sam ponosan!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2009 : 09:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Od optuzbe da zaradjujem 3-4 puta vise od ulozenog se uvijek mogu odbraniti, jednostavno pokazem ulazne i izlazne racune i gotovo. To je egzaktno, moze se izracunati.

Ali zasto bi se branio?
Sto uopste nekog,npr. mene,treba da interesuje koliko ti zaradjujes ili gubis na stripovima?
Pa ne radis to s mojim parama. Stvarno mi je muka vise od ljudi koji bi da nas zastite bilo od Libellusa,bilo od Fibre i vaseg "lihvarenja"(imao si i ti slicne probleme sa Stinkyjem,Pavelom01 i jos ponekima).
Libellus i Fibra imaju daleko najveci kvalitet (mozda uz BP s druge strane,ali njihova izdanja jos uvek nemam zbog sporog ritma),radujem se velikoj vecini izdanja oba izdavaca i sto bi me sad neko ovde prosvetljivao da li sam ja ovca ili ne sto placam koliko placam vasa izdanja?
Bilo bi bezobrazno da ne pomenem i solidne SA i BG (ne pominjem neke izdavace zato sto rade jeftinija kiosk izdanja,tj.ne deru kupce)

quote:

To me raduje,jer mislim da je dovoljno hladjenje cim neko pretera,ako treba i 100 puta po nedelju ili mesec dana,ali sam protivnik izbacivanja zauvek,bez obzira o kom se radi.
Forum cini interesantnim bas ta raznolikost ljudi,razmisljanja,interesovanja,bas kao i u stvarnom zivotu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/10/2009 : 09:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Dado i Gaston su LEGENDE i sreca da postoje takvi ljudi.
Legenda je i Markos,(malo ulizivanja ne škodi) a sva trojica su doprinjeli najviše širenju strip kulture kod nas.(cast i svim ostalim dakako).

Nisam video tvoj post pre nego da napisem ovaj ispod
Apsolutno se slazem,osim ovo oko ulizivanja,to su cinjenice a ne ulizivanje
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2009 : 09:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Markose, sto se tice Krugera, znam da on ne pije, i onaj moj post nije bila namjera da njega uvrijedim.
Iako je meni onaj njegov prvi nerazumljivi post izgledao kao da je netko cugnuo pa pise njegovim nickom.
No ako smatra da ga je moje pisanje icim povrijedilo, ja mu se ispricavam.
No svejedno ne mislim da je samo zal kroz Krugera izlazila iz njegova posta,
mislim da tu postoji i neka druga pozadina, ali svejedno nije u redu onako to napisati kako on pise.
Evo dva citata:
"pravilnije bi bilo da daju 182 posto jer bi to bilo posteno"- misli na popust striparnice u Djakovu na Libellus izdanja.
"koliko sam ja primjetio kod libelusa je puno tu niceg da bi se toliko platilo"
Uostalom izdvojio je i druge izdavace koji kao imaju neka dosta jeftinija izdanja, no mi odskacemo,
nama se daje previse para za nesto malo. Iako znamo da u biti vecina izdavaca ima slicne cijene za slicne stvari.
Trebam li ja to shvatiti samo kao zal i precutiti ili shvatiti kao ozbiljnu kritiku?
Ja sam to shvatio vise kao malu provokaciju, prouzrokovanu necim ili nekim.
Mislim u redu je ako se Krugera brani od necijih postova, no tko brani ostale od njegovih postova.
Na prvi post si i sam rekao "A?", rommel se malo nasmijao, na sto mu on nimalo uljudno odgovara.
No onda nitko nije napisao Krugeru da ne odgovara na neprimjeren nacin rommelu...

Mislim da je bilo pogrešno uopce ulaziti u raspravu s njim. Onakvim neartikuliranim postovima ne trebaju protuargumenti. Svi znamo kakav je Kruger. Nasmiješ se ("a?") i gotovo. Nije lako, znam, ali je korisnije.

quote:
Sto se tice Ratka, u redu je da ti mislis kako on nije zlonamjeran, to je tvoje pravo,
no ja argumentirano tvrdim da je, barem prema nama.
Pricu o specificnom nacinu humora i zajebancije ne mogu popusiti (kao sto nebi nitko da se o njemu radi), i kao sto sam
kazes, ne moze se samo tako zajebavati s necijim obrazom i postenjem.
Uvjeren sam da se on ne sali (specificno) vec da on doista misli ono sto govori (do sad iza ledja) i pise ovdje.
Nisi pratio povijest nasih rasprava no ja ti navodim primjere... Svatko od izdavaca koje ja osobno poznam proda poneki
primjerak osobno, kako on to naziva "iz podruma", iako je rijec, bar sto se libellusa tice, o ukupno petnaestak primjeraka,
koje ozbiljno nikome ne mogu nastetiti, on se svejedno nasao pricati o tome i to opet protiv nas.
Kad je rijec o cijenama izdanja, iako vecina izdavaca ima slicne cijene za slicne stvari, on se opet uhvatio nas.
Tko dere kupce, zaradjuje masno, laze, mulja i izmislja - po njegovom misljenju? Opet mi...
Ti mu kazes za cijene i situaciju, to isto cuje i od drugih ljudi kojima bi trebao vjerovati jer ih naziva
prijateljima (a ti isti su vidjeli svu dokumentaciju libellusa), no unatoc tome on i dalje ima svoje teorije zavjere.
Sorry, ali ja to ne mogu shvatiti dobronamjerno i zabavno. Meni je to zlonamjerno i iz nekakvog interesa.

Kazes da bi trebali se naci i pricati o tome. Sve to stoji, mi nikad nismo pobjegli od razgovora, no nikad nisam vido
s njegove strane zelju da prica o svim ovim stvarima, osim iza ledja, i evo sad konacno i na forumu.
Uostalom, ako je uistinu dobronamjeran i nema nista protiv nas, vec ga samo tiste "nerealne cijene", treba valjda onda
razgovarati i sa vecinom ostalih izdavaca a ne samo s nama, no ocigledno da smo mu mi jedini problem.
A isto tako prosle godine nas je dobro naguzio za CRS, (opet nas) no nasli smo se i o tome pricali, ispricao nam se
ispred ljudi, i tada je receno da je problem komunikacija i da se treba uzivo razgovarati.
No evo ocito to ipak nije to, s nama nije zelio o ovim temama uzivo razgovarati, ali uredno pljuje na forumu po nama.
I sad se trebamo vrtiti u krug s pricom uzivo?

Shvatam tebe Markose da ne mozes ovo dozivjeti na nacin koji ja dozivim, ni ja ne volim trositi vrijeme
na ovakve rasprave, ali smatram potrebnim obraniti Libellus od lazi, podmetanja i provokacija.

Ma nije mi namjera biti niciji advokat. Reagirao sam jer mi je ruzno i tuzno ovo citati, buduci da vas oboje poznajem i da smo medjusobno dobri, i da za obojicu mogu reci da ste pošteni i casni ljudi. Ja stvarno vjerujem da nema nikakvog interesa u njegovim istupima, nego da on postupa iz uvjerenja da istjeruje nekakvu pravdu, mada je to uvjerenje zasnovano na potpuno krivim i netocnim premisama (ne bi mu bilo prvi put) gracioznošcu tri nilska konja u kiosku s porculanskim figuricama.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/10/2009 : 09:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by tulip

ne bi ni ja to je bio vic komentar jer je krenuo val isprika krugeru k'o da gledas bugs bunnya - mazit cemo ga i pazit cemo ga i zvati krugercic
a di to do vas?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2009 : 09:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Od optuzbe da zaradjujem 3-4 puta vise od ulozenog se uvijek mogu odbraniti, jednostavno pokazem ulazne i izlazne racune i gotovo. To je egzaktno, moze se izracunati.

Ali zasto bi se branio?
Sto uopste nekog,npr. mene,treba da interesuje koliko ti zaradjujes ili gubis na stripovima?
Pa ne radis to s mojim parama. Stvarno mi je muka vise od ljudi koji bi da nas zastite bilo od Libellusa,bilo od Fibre i vaseg "lihvarenja"(imao si i ti slicne probleme sa Stinkyjem,Pavelom01 i jos ponekima).

To je sad drugi problem. Ja ti samo govorim o razlici izmedju ova dva slucaja. Nije isto nekog optuziti da masno zaradjuje ili da, defacto, krade.

quote:
quote:

To me raduje,jer mislim da je dovoljno hladjenje cim neko pretera,ako treba i 100 puta po nedelju ili mesec dana,ali sam protivnik izbacivanja zauvek,bez obzira o kom se radi.
Forum cini interesantnim bas ta raznolikost ljudi,razmisljanja,interesovanja,bas kao i u stvarnom zivotu.

Je, sve je to lijepo i krasno, medutim, malo to drugacije izgleda kad se nadjes u ulozi onog koji je svakodnevno na udaru. Mislim, postavi se u moju kožu: covjek me tesko optuzio bez ikakvih dokaza i odbija se ispricati. ZAŠTO bi ga ja onda trebao vratiti natrag? Da se pokažem velikodušnim? Da pokazem da cijenim tude mišljenje? Zašto bi ja trebao prijeci preko toga i praviti se kao da ništa nije bilo, a on ostaje pri svome? I kakvu poruku s tim šaljem? Koliko ce ljudi na kraju reci "aha, vraca ga jer je ovaj ipak bio u pravu!"? Nije ti to bas tako jednostavno, ali ok, tesko mozete do kraja razumjeti tu poziciju dok se u njoj ne nadjete.

Trouble will find me
Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 17/10/2009 : 09:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by tulip

ne bi ni ja to je bio vic komentar jer je krenuo val isprika krugeru k'o da gledas bugs bunnya - mazit cemo ga i pazit cemo ga i zvati krugercic
a di to do vas?

U Makarsku, Bašku Vodu, Bookcafe....
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/10/2009 : 10:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by rommel
a di to do vas?

Vec mu vidin upitnik iznad glave. A tko je Tulip???

Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000