forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 tralalaa ,bla,bla ,bla ,bla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/11/2009 : 12:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
drži me ljubav do stripova, a ne Markos,Dado,Gaston,dveribat i neki rizborgz.
Forum pravimo forumaši i kad se krene uvredama to nije forum nek ono što sam gore napisao.
Sam cu procijenit kad ce mi se toliku zagnustit da nema veze gore visit i pisat.
Hvala na savjetu ali za sada ostajem tu dok me ne izbaci moderator ili šef poslije dugog
spavanja.Drže me i neki pristojni forumaši i sve dok su oni tu i ja sam.Zašto netkome napravit veselje?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/11/2009 : 12:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Prodigy

Konacno jedna mudra tvrdnja kojoj cu slijepo povjerovat!
I sam se ponekad osjecam isto!Da ne gomilam tu "kartusinu" mogo sam vec kupit Harleya i s kakvom guzatom i sisatom jezdit po svijetu!

Takva jedna bi ti pojela para za gorivo vise nego stripovi

za guzatu i sisatu se slažem ali poznavajuci njega bila bi guzata,sisata lomna u struku tako da uštedi na benzi

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2009 : 12:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by PAJDO
Ovo je vjerovatno jedina situacija na svim forumima svijeta da se gazda foruma izvinjava i pravda svoje ponašanje
Ne znam šta te omekšalo...

Jednostavno receno, muka mi je od svega. Uzasna muka. Budim se i lijezem sa grcem u stomaku. Tko ce mi šta reci, kakvo ce me sranje sutra docekati, za što cu sutra opet biti kriv. Radim na novom sajtu vec skoro godinu dana, kad god uhvatim slobodnog vremena, a onda se nadjes u situaciji da ti on donosi samo stres i kida živce. Sve to skupa je krenulo zbog stripa, a u ovakvim trenutcima ti dode da zapališ cijelu kolekciju, izbrišeš cijeli sajt, ugasiš firmu i ideš negdi kopat krumpire. Da nema ovog malog cuda od 6 mjeseci koje ti se nasmije kad je uzmeš, poludio bi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 07/11/2009 : 12:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Najjaci su ovi koji su jucer dosli, i samo bi banali.
Tolerantno i objektivno turaju nosine gdje treba i netreba!
Jer bi banao Dveribada jer je izrekao svoje misljenje(na sebi svojstven nacin),ili zato jer ga nije zapakirao u celofan nego je samarao bez rukavica!?
Po meni,malo ga je ponjelo u afektu pa je palo par preteskih uvreda,al vjerujem da ce decki to sami prije ili kasnije rijesit medju sobom!
Inace ta prepucavanja o postocima,pravima,ulaznim i izlaznim racunima,mesijama i gulikozama meni su interesantna ko(citirat cu Velu)gledanje u frisko omaljan zid kako se susi!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2009 : 12:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by teller

ako uvrede gore podcrtane od strane dveribada ne zaslužuju hladenje ili ban, onda na tom
forumu od tog dana nitko ne smije bit izbacen a svatko može nekog nazvat bilo kojim pogrdnim rijecima.Tolerantnost i objektivnost je otišla u tri pm,pa je forum postao javni bordel ili
konjsko gnojište.Onda je pravo da se vrate i svi izbaceni forumaši do sada(profesor,Stiky,Pavel...)pa ajmo svatko po svakom tonama blata.
Markose,poreška je napravljena, vrijeme je da ju izpraviš.Bez obzira da ces sa tim potezom
zaštititi najgoru strip konkurenciju.Dokaži,da nisi ti iza svega toga i dveribada izbaci expresno.A i zašto bi nešto dokazivo,izbaci ga ako hoceš forum kakav treba bit.
Ako želiš besednjak jadnici,podlaci,pokvarenjaci,kurvanjskim,seratorskim i slicno samo furaj
dalje taj pristranski forum,onda izpadne da se bolje preselit na www.sto mu gromova".
Zatvorite topic, izbacite nekulturneža i prostaka ili recite da je forum Fibrim pa si ga zakacite nekamo.

OK; odgovorit cu još tebi, i to je to.
Dakle, da si citao moje postove od prije par tjedana, onda bi znao da sam odlucio vratiti izbacene "disidente", kad novi sajt bude gotov. Neka vrsta novog pocetka.

Ostalo cu prešutjeti. Nevjerojatno:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/11/2009 : 12:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by PAJDO
Ovo je vjerovatno jedina situacija na svim forumima svijeta da se gazda foruma izvinjava i pravda svoje ponašanje
Ne znam šta te omekšalo...

Jednostavno receno, muka mi je od svega. Uzasna muka. Budim se i lijezem sa grcem u stomaku. Tko ce mi šta reci, kakvo ce me sranje sutra docekati, za što cu sutra opet biti kriv. Radim na novom sajtu vec skoro godinu dana, kad god uhvatim slobodnog vremena, a onda se nadjes u situaciji da ti on donosi samo stres i kida živce. Sve to skupa je krenulo zbog stripa, a u ovakvim trenutcima ti dode da zapališ cijelu kolekciju, izbrišeš cijeli sajt, ugasiš firmu i ideš negdi kopat krumpire. Da nema ovog malog cuda od 6 mjeseci koje ti se nasmije kad je uzmeš, poludio bi.

znaci to je veza izmedu ratka i tebe ... licki krompir..napokon si obznanil

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/11/2009 : 12:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

Forum pravimo forumaši i kad se krene uvredama to nije forum nek ono što sam gore napisao.
Sam cu procijenit kad ce mi se toliku zagnustit da nema veze gore visit i pisat.
Hvala na savjetu ali za sada ostajem tu dok me ne izbaci moderator ili šef poslije dugog
spavanja.Drže me i neki pristojni forumaši i sve dok su oni tu i ja sam.Zašto netkome napravit veselje?

da svi bi bili sretni i vikali ..napokon smo ga se riješili..

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 07/11/2009 : 12:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
baš sam se danas nasmijal

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/11/2009 : 12:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Kojim jebenim carobnim štapicem da ja zamahnem da se svi pomirite, riješite nesporazume i da vlada sreca, radost i blagostanje?

Zakljucaj topic.
A vi se fino dogovorite o svemu sad za vreme CRŠ/Inerlibera i to je to.

A ovaj topic je ionako samo za lešinare i voajere, vi (ili oni, ako se ne osecaš umešanim) necete ništa rešiti ovde.

Haugh.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/11/2009 : 13:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Ponovno najpametniji prijedlog.

Cemu objašnjavati po 75 put ono što je vec 75 puta objašnjeno.

Lock i bok

No sikiriki
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/11/2009 : 13:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Zakljucaj topic.

Zasto zakljucavati topic?!
Treba samo vratiti ga na mesto za sta je i zamisljen, znaci predlozi,...
Evo prvog predloga za Libellus - Ubrzajte Texa u koloru.

@ Tex
Jel ti krivo sto sam se prvi setio?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 07/11/2009 13:46:49
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/11/2009 : 14:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by manhunter

Zakljucaj topic.

Zasto zakljucavati topic?!
Treba samo vratiti ga na mesto za sta je i zamisljen, znaci predlozi,...
Evo prvog predloga za Libellus - Ubrzajte Texa u koloru.

@ Tex
Jel ti krivo sto sam se prvi setio?

Razgledaj jos poneki topic pa vidi ko se prvi setio
Ma u pravu su,lock na ovaj,pa nek se otvori nov topic gde nece biti rasprava.
Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 07/11/2009 : 14:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
[/quote]

Dina,uopce ti ne zavidim na prijateljima.Iduce godine,recite što radite,tip majice,gramažu,marku,..itd.Ja cu vam ih odštampat i prodat po 50 kuna.Sa zaradenim novcem,ucestvovat cu na humanitarnoj aukciji,a vi sakupljeni novac prikažite da je vaša zasluga.

Pojam "interes",koji svi tako cesto koristite u postovima,priupitaj prijatelje-što to konkretno znaci!?Vi ostali koji šutite,slobodno pomozite,imate 108,00 kn za to!
[/quote]

Ne želim tvoju zavist. Osobno, vrlo malo držim uopce do tvog mišljenja.

Nije bit u tome za koliko novca se mogu majice napraviti vec za koliko su napravljene i za koju cijenu su prodavane. I hvala na ponudi, ali ne hvala.

Cemu pitanja i odgovori kada ti sve znaš? Jedini interes koji mogu ja imati je da se iznesu cinjenice. Cinjenice su takve kakve jesu i ne mogu se iskrivljavati kako nekome padne na um, a mišljenja i ukusi se razlikuju i moraju se razlikovati.
Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 07/11/2009 : 14:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
[/quote]

dobro da nisi za goste odvojila 79 majca pa bi ona jedna za prodaju bila prodana sa zbilja velkim minusom...molim te da ne petljaš kruške i jabuke kada oceš nešto dokazat a prikazuješ gluposti ..oprosti ali istina je
[/quote]

Ovdje je sezona trulih jabuka i krušaka i nisam ja ta koja ih miješa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/11/2009 : 15:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

quote:

ovog bi se 500 komada prodalo u pola ljeta,trebalo bi Zagora tiskati bar 1000 komada.

gle ( reko bi Gaaston)- nisi se u svom potpisu izjasnio predsjednik koje države

Burkine Faso?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2009 : 02:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Bez uvrede i ljutnje. Cime se bavis u zivotu da si u godinu i kusur mjeseci uspio napisati toliko postova? Drzavna uprava, nezaposlen,student?

quote:

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/11/2009 : 08:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ništa se ne ljutim-zaposlenik sam državne uprave pa....
Obecavam, da cu smanjit svoje postove samo na najnužnije...
Pozdrav!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/11/2009 : 08:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
[quote]Originally posted by BO

Bez uvrede i ljutnje. Cime se bavis u zivotu da si u godinu i kusur mjeseci uspio napisati toliko postova? Drzavna uprava, nezaposlen,student?

A cime se ti baviš,da nisi sa one strane zakona,pa imaš jednom tjedno izlaz u virtualni svijet!?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/11/2009 : 10:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ništa se ne ljutim-zaposlenik sam državne uprave pa....
Obecavam, da cu smanjit svoje postove samo na najnužnije...
Pozdrav!

A sto bi smanjivao? Meni ne smetas nimalo,a siguran sam da nisam jedini
A i ontopic si,predlazes nova izdanja Libellusa,ubrzanje postojecih izdanja i slicno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 13:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by no1

A cime se ti baviš,da nisi sa one strane zakona,pa imaš jednom tjedno izlaz u virtualni svijet!?

prodaje stripove i masno zaradjuje, pa jos ovdje pizdi sirotinji

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2009 : 13:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Nagazila me žena i nažalost dobro barata internetom. Morat cu otvoriti novi nick za prodaju stripova kako bi zameo trag novca:-)

quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by no1

prodaje stripove i masno zaradjuje, pa jos ovdje pizdi sirotinji

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pisi propalo. nema te zarade koju nece dograbiti zena
znaci BO R.I.P.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/11/2009 : 14:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by BO

Nagazila me žena i nažalost dobro barata internetom. Morat cu otvoriti novi nick za prodaju stripova kako bi zameo trag novca:-)

Uvik ti novac mogu ja "pricuvat". Žrtvovat se za prijatelja nije teško

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/11/2009 : 17:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Buduci je ovaj topic potpuno izgubio svoj prvotni smisao, ovo ce biti moj posljednji put da ga otvaram (vjerujem da ce i Dado postupiti na isti nacin). Svi oni koji zele saznati nesto vezano za Libellus, mogu to napraviti na topicima o nasim izdanjima ili eventualno otvoriti neki novi topic, a Manhunterov prijedlog o zakljucavanju svega ovog drzim razumnim, premda ne mogu utjecati na odluku hoce li se tako i napraviti.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 08/11/2009 : 18:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
Da slažem se ,samo prepucavanje i oftopicarenje,više nema nikakvog smisla,receno je sve što se trebalo(i više od toga),slažem se da se zakljuca,moja podrška Libellusu,a što se tice cijena sve je poskupilo,a place su ostale iste(ili pale),kao i standard,eto to je problem.Ma doci ce bolja vremena,poslje svake kiše dolazi sunce.A ovo prepucavanje izmedu clanova mi stoga baš i nije imalo previše smisla,bitno je da stripovi izlaze,nego da uopce ne izlaze.Eto...

#!??
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000