forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Bezobrazluk !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 10/10/2008 : 11:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
moja dva centa.
Samo da kažem, da kupac Rade_t na www.striparna.com/avkcije (sa istim nickom) osvojio od raznih clanova vece kolicine stripova, i da se išlo o nemalim sumama (imam uvid u sve poslove, i to potvrdujem).
Kod nas se niko nije žalio i sa svima je uspešno izposlovao. Samo toliko u vezi toga.
Ne stajem nikome na stranu, nego samo iznosim iskustva sa Rade_T preko naših licitacija.

Podržavam Manhuntera sa dobrim predlogom, mozda bi se mogli dogovoriti, ali to je stvar njih dvojice.
Pozdrav

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 10/10/2008 : 13:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by TomDar

moja dva centa.
Samo da kažem, da kupac Rade_t na www.striparna.com/avkcije (sa istim nickom) osvojio od raznih clanova vece kolicine stripova, i da se išlo o nemalim sumama (imam uvid u sve poslove, i to potvrdujem).
Kod nas se niko nije žalio i sa svima je uspešno izposlovao. Samo toliko u vezi toga.
Ne stajem nikome na stranu, nego samo iznosim iskustva sa Rade_T preko naših licitacija.

Podržavam Manhuntera sa dobrim predlogom, mozda bi se mogli dogovoriti, ali to je stvar njih dvojice.
Pozdrav

Sta da ti kazem Darko.Sve sam pokusao da se dogovorim sa njim.
Procitaj ono sto je sam Rade napisao u ovih nekoliko postova i ja ti ne moram vise nista reci.Imao sam i ja saradnju sa njim ranije i nije bilo problema.
Problemi su ispali u ovoj transakciji i ja sam naveo sve razloge.Zato ne vidim kako moze biti od pomoci to sto je on na Striparni nekome uredno nesto platio.Meni je odustao a uz to sve vreme bio nekoraktan i bezobrazan.Odprilike u stilu ja sam ovo kupio za 4700 eura i sad posto niko drugi na ovom svetu nije spreman da toliko plati imas da slusas moje uslove ili nema trgovine.Onda je odustao iako sam mu izasao u susret za sve osim da bira sam stripove koje cu da mu saljem.Prihvatio sam bio i da mu saljem posle svake uplate stripove u toj vrednosti ali i posle toga se nije javljao dovoljno dugo i nije poslao broj telefona da mogu ja njega da kontaktiram i ako sam ja njemu poslao moja tri broja.Onda je ODUSTAO !!!!!!! SAM !!!!Napisao je "Necu uzeti stripove".Ne znam sta jos treba.
Saradjivao si ti Darko i sa mnom i to mimo aukcija i takodje nije bilo problema.
Toliko od mene sto se tice ovog Topica.Vec je receno sve sto je moglo da se kaze.Hvala onima koji su razumeli situaciju i koji su prihvatili sva moja objasnjenja a i onima koji su konstruktivno doprineli raspravi.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/10/2008 : 00:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Ivane...izbacio sam veceras manju gomilicu Teksova na aukcije...poklapaju nam se par brojeva...jeb'ga izvini ali otegao si sa ovom tvojom ponudom a kako nemam nameru cekati novu godinu ili nedaj boze jos jedan povrat tvojih aukcija(salim se naravno)ipak sam se odlucio da kasnim nekoliko dana za tobom...sory nadam se da ti necu biti prevelika konkurencija

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/10/2008 : 08:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Ivane...izbacio sam veceras manju gomilicu Teksova na aukcije...poklapaju nam se par brojeva...jeb'ga izvini ali otegao si sa ovom tvojom ponudom a kako nemam nameru cekati novu godinu ili nedaj boze jos jedan povrat tvojih aukcija(salim se naravno)ipak sam se odlucio da kasnim nekoliko dana za tobom...sory nadam se da ti necu biti prevelika konkurencija

Poceo si da se reklamiras....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 13/10/2008 : 13:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by sdragan@

Ma uzivaj
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000