forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferri na Sajmu knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/10/2008 : 20:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

ide veceras RS link cele konferencije u divx formatu! Zaista ko nije bio, mnogo je propustio, ali zato je tu culfisa da sve to zabelezi i podeli sa Vama...
Cika Ferri i Laurenti Hvala!

Ha, ha!
Hvala culfis!!!!!
Znao sam da na tebe mogu da racunam!!!!
Jedva cekam da vidim slike!

Poz!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

339 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 25/10/2008 : 20:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
Kako mi je zao sto sam ovo propustio iako sam planirao da idem, ali desilo se da sam bas danas odsutan iz Beograda.

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 25/10/2008 : 21:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

ide veceras RS link cele konferencije u divx formatu! Zaista ko nije bio, mnogo je propustio, ali zato je tu culfisa da sve to zabelezi i podeli sa Vama...

Ha, ha!
Hvala culfis!!!!!
Znao sam da na tebe mogu da racunam!!!!
Jedva cekam da vidim slike!
Poz!

Da idu pokretne slike!!!! LIVE!!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 25/10/2008 : 21:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by nebody

Da vam malo zagolicam mastu, za one koji nisu bili :)

Ferri je car! Skroman covek, nisam ga uopste ovako zamisljao. Likchina!

A Mauro je faca, sa njim se takodje odusevio.

Ko nije bio mnogo je propustio.

Ima kapu sa znakom Supermajka? Car!

quote:

Živio Culfis! Znao sam da me neceš iznevjeriti!

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38068 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/10/2008 : 23:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
a ciji je onaj "profil" s leve strane

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/10/2008 : 23:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

a ciji je onaj "profil" s leve strane

Ta je žena prevodioc.
Kad sam ja bio, sedela je pored Ferrija i prekrstila noge i malo sam gledao u Ferrija, a malo i u njene noge!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/10/2008 : 23:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

He, ovo meni potpisuje!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/10/2008 : 23:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Ima kapu sa znakom Supermajka? Car!

http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/text.php?vest=113757

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 00:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
DVD i divx sa Ferijem zavrseni, sad ostaje tezi deo, a to je upload!!!
evo par slika `uhvacenih` sa DVD-a:

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 01:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
sto bi rek`o going-going izvolte!
Ferri nasajmu knjiga - snimak konferencije (divx)
http://80.93.248.130/d/ferri%20sajam%202008.avi

p.s. ako neko ima `jaci` upload neka ovo podigne na RS pa neka postavi link, sa Lelekomom kosa opada...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/10/2008 : 01:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Tnx culfis, nismo se danas videli, ali bice prilike... Nemoj da prestanes da mi trazis one Strip Zabavnike, plz. Ja danas nisam uspeo da nidjem nijedan od onih
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 02:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Tnx culfis, nismo se danas videli, ali bice prilike... Nemoj da prestanes da mi trazis one Strip Zabavnike, plz. Ja danas nisam uspeo da nidjem nijedan od onih

Da i ja se nadam, eto i aragona sam video samo na blic i antu i pajtosa...
Ne brini za SZ, potraga se nastavlja...Cuo sam da ste se lepo proveli sa majstor Banetom?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 26/10/2008 : 02:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Da, po meni odlicno. Bane je bio i ostao fenomenalan lik
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 26/10/2008 : 06:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

....img....

Cekaj, samo si ovu fotku napravio na celom sajmu!!

Daj, nemoj nas zezati, stavi jos nesto!!!!!!!!!

Moooooliiiiiiim teeeeeeee!!!!!!!!!!!!

http://rapidshare.com/files/157468019/Ferri_u_Beogradu__nebody_slike_.cbr

http://rapidshare.com/files/157472486/Mauro_na_zadatku.AVI
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 26/10/2008 : 07:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Postovani prijatelji,

Bio sam na konferenciji za stampu i sedeo sam u prvom redu i sve sam snimio sa mobilnim..i uradio sam par slika. Danas cu snimke da uploudujem na Youtube i dacu vam linkove da vidite....

Ja sam pre par meseci razmenio linkove sa Laurentijem, i kad sam mu prisao, objasnjavao sam mu polu engleskim, polu italijanskim.."io zeljkoart.com...link exchange... i onda se on setio i poceo da prica nesto na italijanskom jednom italijanu gledajuci u mene...I Ferri i Laurenti su mi se potpisali na moju staru naslovnicu iz 1991-ve..Ferrijeva naslovnica "Teror seste planete"..Ferri kad je dobio moju svesku sa mojim nacrtanim naslovnicama, poceo je da lista celu svesku haha Uskoro stavljam slike i video klipove...Obojica su likovi...

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/10/2008 : 09:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=10&dd=25&nav_id=325337
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 26/10/2008 : 10:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Gledam ovaj link na B92 sajtu i ne mogu da verujem kakvih ljudi ima, kakve komentare pisu:

quote:
To vreme se vise nikada nece vratiti!
Uh....

ma sta mi rece! covek zivi u proslosti. ja ni ne uporedjujem ovo sada sa onim ranije, jednostavno uzivam u stripu.

quote:
Inace, nikad nisam video tolko nerd-ova na jednom mestu ;)

A sta je on kad se takodje nasao tu? Prepelica?

quote:
Žao mi je zbog ovog komentara da Srbija ide nasuprot svim tendencijama ali nije covek kriv što je tako (a pride, rekao je to kao kompliment).

A vidis, ja sam vrlo PONOSAN na to jer NE MORAMO da budemo kao i drugi.

Ovaj B92 i njegove idolopoklonike treba ugasiti. Psihijatrijski slucajevi.

Edited by - nebody on 26/10/2008 11:14:51
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/10/2008 : 11:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
He, he, jedan od razloga zašto nisam više od pola godine posetio B92 sajt.

Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 26/10/2008 : 11:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Kada bi rekao pravo misljenje o toj televiziji, mislim da bi dobio od Globinja 5 dozivotnih banova sa ovog foruma. Oni ne mogu umanjiti ovaj dogadjaj. Svi koji su bili ja im veoma zavidim, ali ako mi je za utehu ipak imam potpis. Ovo je za nas bio kao prevremen bozic ili nova godina. Sutra ponedeljak, za koj dan VC nastavlja punom parom, jedva cekam Mark specijal

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 26/10/2008 : 11:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

Gledam ovaj link na B92 sajtu i ne mogu da verujem kakvih ljudi ima, kakve komentare pisu:

quote:
To vreme se vise nikada nece vratiti!
Uh....

ma sta mi rece! covek zivi u proslosti. ja ni ne uporedjujem ovo sada sa onim ranije, jednostavno uzivam u stripu.

quote:
Inace, nikad nisam video tolko nerd-ova na jednom mestu ;)

A sta je on kad se takodje nasao tu? Prepelica?

quote:
Žao mi je zbog ovog komentara da Srbija ide nasuprot svim tendencijama ali nije covek kriv što je tako (a pride, rekao je to kao kompliment).

A vidis, ja sam vrlo PONOSAN na to jer NE MORAMO da budemo kao i drugi.

Ovaj B92 i njegove idolopoklonike treba ugasiti. Psihijatrijski slucajevi.

Kad je rekao da Srbija ide nasuprot tendencijama Ferri je mislio na svet stripa i na Zagora jer je strip globalno u svetu u padu.Da je u Srbiji u renesansi jeste.
Ovo je nesretno preveo B92.
Ugasiti B92.Pa vec su pokusali slicni tebi da ga ugase.Pokusali su i Srbiju da ugase.Pokusavali su ali nisu uspeli.Kad nesto mnogo zelis a ne mozes da ostvaris onda eventualno zavrsis na psihijatriji.Zato bez nervoze i cuvaj zdravlje.

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 26/10/2008 : 11:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by regar

Kada bi rekao pravo misljenje o toj televiziji, mislim da bi dobio od Globinja 5 dozivotnih banova sa ovog foruma. Oni ne mogu umanjiti ovaj dogadjaj. Svi koji su bili ja im veoma zavidim, ali ako mi je za utehu ipak imam potpis. Ovo je za nas bio kao prevremen bozic ili nova godina. Sutra ponedeljak, za koj dan VC nastavlja punom parom, jedva cekam Mark specijal

Oni su preneli vest sa ovog dogadjaja i to na jako lep nacin.Interesantno je kako su upravo B92 i Blic imali lepe priloge sa sajma o stripu i Ferriju.Oni koje ti obozavas nisu preneli ni slovo o stripu jer njih to i ne zanima.Da je neko nekog ubio na sajmu onda bi stavili kao vest.
Tako da ne vidim kako je B92 umanjio dogadjaj.On je jedina televizija koja je prenela vest o Ferriju.Svaka im cast.
Jebeni RTS i Tijanic su napravili petominutni prilog o nekoj kuvarici i njenoj knjizi na sajmu i podpisivanju knjiga od Dobrice Cosica sto ovaj inace radi na svakom sajmu pa je to vest isto kao kad pas ujede coveka.
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 26/10/2008 : 12:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Ma najjaci si.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/10/2008 : 12:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma dubac, svi mi to znamo ;-)
Ja ne posecujem sajt b92 odavno, ali gledam tv b92, jedna mi je od omiljenih. Homepage na firefoxu mi je blic.rs...
Mene komentari posetilaca, kao i izbor vesti na sajtu donekle nerviraju, tako da sam danas posle duuuugo vremena bio na b92.net..

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 26/10/2008 : 12:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
Za koji minut cu ovde da stavim dva snimka sa konferencije za stampu koja sam upravo stavio na Youtube...Sa mobilnim sam snimao..imam 6 snimaka....

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 26/10/2008 : 12:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

Ma najjaci si.

To ne znam.Samo sam pametniji.To sam siguran.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000