forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor,DD,MM,Tex izlaze na makedonskom jeziku
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 27/11/2008 : 17:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Znate sto, ne bi bilo dobro da zbog jednog covika ispasta makedonska strip scena kojoj trenutno treba vjetar u ledja, stvarno ispada kao jedna vrsta nepotrebnog inata... a to nije.
A ove pizdarije o tome da zagor ne smije govoriti makedonski (slovenski) su kao sto rekoh... pizdarije.

Ajme!!! Konecno nekoj so korektni rezoni. Ti blagodaram za poddrškata, a sekako, nekoi komentari se preterani... Pozdrav!
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/11/2008 : 18:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Ajde da i ja neshto kazhem u odbrani Makedonskih izdanja.
Bash sam se negativno iznenadio od nekih komentara , koji su ostavili vidni clanovi ovog foruma.
Nije u redu da se neshto kritikuje i unapred osudjuje na propast samozato shto je makedonsko i samo zato shto je urednik tih izdanja Acika-Aleksandar.
Stvarno ne mogu da shvatim globinjov komentar o konjima i zhabama, koji je krajnje potcenivacki.
Ja se nikad nisam zamerio sa globinjom, i uvek sam ga smatrao bash fer i ok, ali stvarno me ovo zacudilo.
Zashto unapred da se osudjuje neshto.
Ajde da prichekamo da vidimo kako ce se ovo odvijati, neka izadje prvi broj pa chemo onda na kritike i pofalbe.
Ali ovako, chisto zato shto je izdanje makedonsko i zato shto ga izdaje Aleksandar, drvljem i kamenjem, nije u redu.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2008 : 18:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Može Zagor govorit i slovenski i makedonski, ali samo po par brojeva, dok mudraci
ne shvate, da je uzaludan trud sviraci i da se izdanje ne izplati. Jedino ako je
napravljeno nikakvo(loš otisak, uvez,prevod)ali takvo izdanje Zagor i Alan Ford(što
god mislili o njima) ne zaslužuju.U Sloveniji se (uz dosta mudrih) nije našao takav
izdavac, pa ako se uzme u obzir bolji standard od Makedonije-zakljucak se namece sam
od sebe.Za ovu Ex Yugu što se Bonellija tice Ludens-strip agent i Veseli Cetvrtak su sasvim
dovoljni.Ako možemo Slovenci citat hrvatsko-srbske stripove bez problema, onda možete i vi
Mekedonci.Niste valjda analfabeti za susednje jezike.Moj sin od 9 godina cita i razume
i Ludensovog i VC Zagora-valjda nije genij.Ako nešto voliš-nema prepreka.
Da se razumemo-nemam ništa protiv, radite svoja izdanja za tih nekoliko ljudi,ali kad
propadnete neka to bude dostojanstveno.
Izlazili su vec na slovenskom i Blek i Mark i Alan Ford-pa propali.Nisam vracara-ali vama
predvidam istu sudbinu. Živjeli.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/11/2008 : 18:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by vlaki

quote:

Znate sto, ne bi bilo dobro da zbog jednog covika ispasta makedonska strip scena kojoj trenutno treba vjetar u ledja, stvarno ispada kao jedna vrsta nepotrebnog inata... a to nije.
A ove pizdarije o tome da zagor ne smije govoriti makedonski (slovenski) su kao sto rekoh... pizdarije.

Ajme!!! Konecno nekoj so korektni rezoni. Ti blagodaram za poddrškata, a sekako, nekoi komentari se preterani... Pozdrav!

Sto ne znaci da mi se svidja famozni acika :)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/11/2008 : 18:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:
Originally posted by Panon

Jel ce se ovi tvrdoukoriceni stripovi prodavat na kioscima ili negdje u Skoplju ili Ohridu ima kakva striparnica (ili ce je imati?) u kojoj ce se posebno prodavati?

Da, site izdanija na Varm Komiks ce se prodavaat na kiosci, osobeno ce gi ima vo Skopje i Ohrid. Site zaostanati broevi ce možat da se naracaat direktno od izdavacot Varm Komiks. Podetalni informacii imate na web stranicata www.varmcomics.com Ima ideja za otvaranje specijalna strip knižarnica vo Skopje, kade ce se prodavaat domašni i stranski izdanija.

Sajt izgleda jednako kao i prva dva alan forda - diletantski.
Inace, JFTR, Varm Komiks naslovnice se NECE stavljati na s.com sajt, zato što je urednik Varm Komiksa Acika, koji je izbacen s Foruma i koji je napisao toliko laži na moj racun da bi objavljivanje naslovnica njegovih izdanja bilo kao da pljujem sam sebi u lice.

a,to nisam znao...sa prevarantima i lopovima nema razgovora...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/11/2008 : 18:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bitola
Stvarno ne mogu da shvatim globinjov komentar o konjima i zhabama, koji je krajnje potcenivacki.
Ja se nikad nisam zamerio sa globinjom, i uvek sam ga smatrao bash fer i ok, ali stvarno me ovo zacudilo.

ja imam sva makedonska izdanja:zagor,mm i dd,bila su na cirilici,je li tako,ako se dobro sjecam...do kojeg broja su dogurali?dakle,govorim iz iskustva,ne lupam napamet kada govorim i ovoj ediciji...dragi moji,vrijeme onog sistema je davno prošlo,kad su svi kao papige jedno te isto ponavljali...sve valja,tko se s nama ne slaže,taj je u qurcu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 27/11/2008 : 19:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
quote:

quote:

quote:

Sto ne znaci da mi se svidja famozni acika :)

Nikoj ne go spomna famozniot Acika. Mene glavna tema mi se makedonskite izdanija...
Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 27/11/2008 : 19:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
Sepak, vredi da se proba, pa kolku ce trae, neka trae... Mislam deka ovoj izdavac ima vizija, plan... Sekako, citatelite se najbitni vo ovaa rabota, kolku ce te prifati publikata... Strpljenje, pa ce vidime...
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 27/11/2008 : 19:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Zagor mora govorit srbohrvatski ili hrvatskosrbski, ostalo ne vredi.

Zagor mora govori taljanski braco,ak nisi znao.Sve ostalo je samo imitacija.
Nego,vrlo sam neprijatno iznenagjen kako komentarisu neke clanove ovog foruma o makedonske strip edicije.AF se izdaje u 500 primeraka.Zagor ce se izdavati u 1000 primeraka.Valjda je izdavac presmetao koliko bi se brojeva prodali.ja nemam nista protiv stripova na srpski/hrvatski jezik,al vise volim edcije na moj maternj jezik makedonski.Vidim da Slovenci(na moje veliko iznenagjenje) preferiraju edicije na srpski/hrvatski jezik.
Peace on you...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2008 : 19:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Ne volim fazone "kolku ce trae,neka trae" (kolko ce da traje neka traje).
Dosta smo vec imali izdanja po par brojeva, visoki ciljevi, obecanja, pa krah.
Da pravim kolekciju propalih izdanja imao bi vec lep komplet.
Svojim ozbiljnim radom do sada su se izkazali Ludens, SA,Booglobe,Libellus, Fibra,
donekle i BP, Marketprint i Van Gogh(djelimicno).Ostali jad i beda.
Dosta tih ljudi u tim firmama je pravih ljubiteljev stripova, pa to rade sa guštom
više nego zbog novca.Dobro je imat vizije i planove, ali valja bit realan i stvaran.
Uostalom, šta me se tice, radite za svoje novce šta hocete, mnogo uspjeha i ako ne
uspjete tu je Zagor na hrvatskom i srbskom-nije tako nerazumljiv kako vam možda izgleda.

Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 27/11/2008 : 19:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
Zmajceki prihajajo!

Edited by - vlaki on 27/11/2008 19:46:08
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2008 : 19:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Narasli su zmajceki prijatelju, sad su ZMAJEVI.
Ostajem skeptik što se vaših izdanja tice ali ako vas veseli-furajte sa izdanjima.
Mene je do sada Bernard uvijek zadovoljio... (ne na nacin koji mislite-vidim vas).. pa
za mene Zagor još uvijek prica hrvatski.

Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 27/11/2008 : 20:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message
Ma cujte, globinjo, Rico i ostali... Ca ce meni da se svadam, nije mi to namjera... Jedino ca bi htia je uspjeh domacih izdanja, virujte mi, ka svaki patriot... Ne želim pokvariti vrlo dobar utisak koji imam, narocito ka Splitu, jednom lipom mistu, koje je vrlo zaslužno za popularizaciju stripa u nas, zahvaljujuci Slobodnoj Dalmaciji, koja je u najtižim godinama tiskala sve junake Bonelli-ja, i redovito distribuirala stripove dolje u Makedoniji... teller je zaboravija spominuti ovog najveceg nakladnika stripova... I to u originalnom Bonelli formatu... Znam da pratite i kupujete i naša izdanja, nima tu rici... Svima zahvaljujem! Ja sam i direktno vezan za Split, time da je moja cura Splicanka, a njen brat, ka i globinjo, navija za Hajduk... Više nas toga viže, nego ca nas rastavlja... Htia bi samo da se neka osobna nesuglasavanja ne odraze na ukupni utisak, na opcu razinu...Ajme, ako vridi tjerati, vridi onda i pretjerati...
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 27/11/2008 : 20:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message

Budi bez brige...progovorice Zagor opet i makedonski u januar..
quote:
Narasli su zmajceki prijatelju, sad su ZMAJEVI.
Ostajem skeptik što se vaših izdanja tice ali ako vas veseli-furajte sa izdanjima.
Mene je do sada Bernard uvijek zadovoljio... (ne na nacin koji mislite-vidim vas).. pa
za mene Zagor još uvijek prica hrvatski.

Edited by - Solid Snake on 27/11/2008 20:06:20
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/11/2008 : 20:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ma cujte, globinjo, Rico i ostali... Ca ce meni da se svadam, nije mi to namjera... Jedino ca bi htia je uspjeh domacih izdanja, virujte mi, ka svaki patriot... Ne želim pokvariti vrlo dobar utisak koji imam, narocito ka Splitu, jednom lipom mistu, koje je vrlo zaslužno za popularizaciju stripa u nas, zahvaljujuci Slobodnoj Dalmaciji, koja je u najtižim godinama tiskala sve junake Bonelli-ja, i redovito distribuirala stripove dolje u Makedoniji... teller je zaboravija spominuti ovog najveceg nakladnika stripova... I to u originalnom Bonelli formatu... Znam da pratite i kupujete i naša izdanja, nima tu rici... Svima zahvaljujem! Ja sam i direktno vezan za Split, time da je moja cura Splicanka, a njen brat, ka i globinjo, navija za Hajduk... Više nas toga viže, nego ca nas rastavlja... Htia bi samo da se neka osobna nesuglasavanja ne odraze na ukupni utisak, na opcu razinu...Ajme, ako vridi tjerati, vridi onda i pretjerati...

A jaojjj, ako se sad onaj ne razneži, ja ne znam ka ce

Globinjo, viduva li ti ovoe? Site sakaju da te..sakaju

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 27/11/2008 20:11:47
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/11/2008 : 20:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

Dobro te mala naucila, vrlo dobro:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/11/2008 : 20:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Kad je bila prvichna najava da ce izlaziti Alan Ford na Makedonskom, rekoh: sta mu je sad trebalo to, ko ce to da kupuje kod nas i to Sc cena 120 denara(2 eura)?
Ali na srecu kako vidim , izdavac je zadovoljan i valjda se zbog toga odlucio da prosiri svoja izdanja sa bonelijevim junacima.
I sad , kad je jos i najavio da ce zagoru cena biti 80 denara(1,3 eura), a imat ce plastificirane korice, mislim da ce ovo uspeti.
Jedino mi je zao sto ne ide Tex , kako je bilo najavljeno.
Bar za sada!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2008 : 02:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

Ajde da i ja neshto kazhem u odbrani Makedonskih izdanja.
Bash sam se negativno iznenadio od nekih komentara , koji su ostavili vidni clanovi ovog foruma.
Nije u redu da se neshto kritikuje i unapred osudjuje na propast samozato shto je makedonsko i samo zato shto je urednik tih izdanja Acika-Aleksandar.
Zashto unapred da se osudjuje neshto.
Ajde da prichekamo da vidimo kako ce se ovo odvijati, neka izadje prvi broj pa chemo onda na kritike i pofalbe.
Ali ovako, chisto zato shto je izdanje makedonsko i zato shto ga izdaje Aleksandar, drvljem i kamenjem, nije u redu.

Neki su samo iskusni pa su napisali sta misle, niko nikome nista ne predvidja vec izlaze svoje misljenje. Ja opet mislim da bi zaista deo tiraza mogao otici ovde kad je Zagor u pitanju zamo zato sto je to 20 brojeva ispred VC i ja, kao zagrizeni ljubitelj (a ima nas takvih mnogo u celoj bivsoj Jugi) bih to svakako kupovao, a i mnogi drugi bi, i to ne razmisljajuci koliko ce brojeva izaci vec samo zato da bih ga procitao ranije. U tom pogledu zaista mislim da je najbolji moguci savet da idete odmah sa pricama koje sad izlaze u Italiji, i to sa svim junacima, ubedjen sam da bi mnogi kupovali sva ta izdanja samo zato da bi citali ono sto u Italiji trenutno izlazi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2008 : 02:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

quote:
Originally posted by teller

Zagor mora govorit srbohrvatski ili hrvatskosrbski, ostalo ne vredi.

Zagor mora govori taljanski braco,ak nisi znao.Sve ostalo je samo imitacija.
Nego,vrlo sam neprijatno iznenagjen kako komentarisu neke clanove ovog foruma o makedonske strip edicije.AF se izdaje u 500 primeraka.Zagor ce se izdavati u 1000 primeraka.Valjda je izdavac presmetao koliko bi se brojeva prodali.ja nemam nista protiv stripova na srpski/hrvatski jezik,al vise volim edcije na moj maternj jezik makedonski.Vidim da Slovenci(na moje veliko iznenagjenje) preferiraju edicije na srpski/hrvatski jezik.
Peace on you...

Slovenci zbog susedstva sa Hrvatima dobro razumeju hrvatski a time i srpski (a posebno oni koji se secaju vremena bivse Juge), dok je obratno mnogo teze, iz jasnih razloga jer ce Srbi, Hrvati i Bosnjaci u nekom izboru izmedju slicnih jezika odabrati ono sto im je lakse za razumevanje i pri tome imaju daleko veci izbor na teritoriji tri najvece republike bivse drzave pa su znatno redje u situaciji da im je potreban slovenacki. Slicna je stvar i sa ,akedonskim. No, makedonski i slovenacki su bas znacajno razliciti. Kad znas srpski ili hrvatski, nije ti problem razumevanja bilo kog dijalekta ovih jezika, dok je sa makedonskim i slovenackim to znatno teze.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 28/11/2008 : 02:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Daj, dp, nemoj svasta da pricas. Jedno je kupovati strip a drugo citati ga i razumeti. Ja sam svojevremeno nabavio neka makedonska izdanja i naravno da su odredjene stvari slicne srpskohrvatskom, ali bilo kakve dublje celine umeju da budu prilicno komplikovane za razumevanje. I sad ces ti da uzmes pricu o Mrtvoj sumi (IT 501-503) i da je iscitas sa makedonskog (a ja imam original pa znam o cemu se radi) i sve ces ukapirati? Naravno da ces parcijalno razluciti o cemu se radi ali ti je onda maltene isto i da kupis italijansku verziju pa da gledas slike.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2008 : 03:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa i nije bas... kod Italijanskog (a imam ih podosta, bar 300 "Bonellijevih" Zagora) samo mogu da gledam slike i, naravno, nista da ne ukapiram. Tako sam bas gledao slike "La Citta nella Palude" nakon sto je ovde izasao "U dzungli Jukatana" pa izvan onoga sto se moze shvatiti sa slika nisam razumeo bas nista, jer sam od italijanskog naucio samo one reci koje se javljau u naslovima (i to je dosta obzirom da nisam utrosio ni 5 minuta na ucenje). Makedonski ipak razumem dosta, jako je slican nasem a i drugim slovenskim jezicima.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2008 : 03:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Presmišno! Nije dovoljno svako malo uvalit i pa postati ikavac.

Cuj prika... dobronamjerno, od prvog posta si promašija temu. Procitaj ponovo sve postove pa ceš vidit da nitko nije ništa reka kontra Makedonije, Makedonaca ili makedonskih izdanja. Ono sa konjem i žabom si potpuno pogrešno protumacija što samo dokazuje da svaki jezik ima svoje specificnosti bez obzira što pokušavaš svojim pisanjem na makedonskoj inacici SLO/HR/SRB dokazati suprotno. Naši jezici JESU razliciti ma koliko god mi to tili priznati ili ne. No to nije tema ovog topica pa možda ni foruma.
Pogledaj malo po drugim topicima. Tko god se od izdavaca pojavija izložen je navali pitanja/kritika/pohvala... I kod najredovitijih i najpouzdanijih proteže se sumnja u opstanak. Na žalost to je tako. Nismo krivi ni mi ni oni, ni isti ili razliciti jezici. Strip je dugo bija u krizi ( iskreno mislim da iz nje nije a ni nece nikad izac ) a ni ova globalna kriza mu ne ide u korist.
Stoga skuluraj se malo. Ne okreci na temu nekakve nepostojece netrpeljivosti ( analogno tome kakvi bi odnosi onda tek morali biti izmedu Srba i Hrvata ) nego zasucite rukave i napravite što bolji proizvod. To je najbolji nacin za zacepit usta zlobnicima ( pa i tamo nekim Hrvatima ). Iako, mislim da nitko ovdje nije napisa ništa iz loših namjera a morate priznati da svatko ima pravo komentirati. Ponavljam, naporni rad i dobar proizvod su najbolja borba protiv "skeptika". Cinjenica je da morate primiti na znanje sve primjedbe i iz njih izvuci najkorisnije što cete primjeniti u svom poslu. Bili bi budale da ste uložili novac i da vam ne bude stalo do finalnog produkta i njegove prihvacenosti na tržištu. I budite sritni da vam pokoji savjet daju ljudi koji su zanat izucili na svojim ili tudim greškama. Utoliko vama lakše.

Isto tako, podržavam Marka u njegovoj odluci. Mnogi trenutno aktivni clanovi nisu bili u prilici citati gadosti koje je doticni Acika ispisao... a ni provokacije na nacionalnoj osnovi mu nisu strane. vrlo dobro se sjecam postova dan nakon utakmice Makedonija-Hrvatska. No sve to ne mora vam smetati da se svojim radom predstavite na forumu. naslovnica nema na home pageu... ok, žašto onda nitko od vas nije otvorija topic i najavija izdanja na forumu. Toliko o vašoj agilnosti i željom za reklamom. I ne, nije opravdanje Markova tvrdnja da ne želi staviti te naslovnice jer je ona tek izrecena i za nju niste znali pa ipak nitko nije otvorija topic ili posla skenove urednicima sajta. Novcic uvik ima dvi strane, ako nema onda je lažnjak. Ne budite takvi. Loptu na zemlju i ladne glave punom parom na posa. Napravite proizvod za koji smatrate da je dostojan vaših citatelja/kupaca. Sve drugo bi u stripovima objasnili kao... bla, bla, bla.

PS
Ovo je nekad bija opušten forum di se moglo slobodno reci šta misliš. Ja se povodim tim vrimenima. Ako nekome smeta, nek' oprosti ali nije me briga.

PSS
Ne, ne citam ni ne volim Zagora, hvala na pitanju ali podržavam svaki oblik izdavaštva. Pa taman to bija i Zagor.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 28/11/2008 : 16:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

[quote]Originally posted by vlaki

No sve to ne mora vam smetati da se svojim radom predstavite na forumu. naslovnica nema na home pageu... ok, žašto onda nitko od vas nije otvorija topic i najavija izdanja na forumu. Toliko o vašoj agilnosti i željom za reklamom.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30825&whichpage=1
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/11/2008 : 17:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Ako ništa drugo bar cete biti najaktuelniji stim da cete kasnitim najmanje za italijanima,što se tice toga napravili ste pametniji potez od veselog cetvrtka...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2008 : 17:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

quote:
Originally posted by Renky

[quote]Originally posted by vlaki

No sve to ne mora vam smetati da se svojim radom predstavite na forumu. naslovnica nema na home pageu... ok, žašto onda nitko od vas nije otvorija topic i najavija izdanja na forumu. Toliko o vašoj agilnosti i željom za reklamom.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30825&whichpage=1

Ok... znaci ima topic ( moja greška, iskreno nisan zna ) i u cemu je onda problem. Zato što netko nije zadovoljan kvalitetom ili zato što je malo sumnjicav u profitabilnost, odmah je protivnik Makedonije?
Jednostavna recenica, ok, sad je tako, ucimo i trudimo se da bude bolje... Zar je to tako teško? Iako me nije ni briga. Glupa rasprava... a ja se ulovija... necu više.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000