forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DYLAN DOG EXTRA 57 - Povratak u sumrak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 26/11/2008 : 13:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by kiky

[quote]Originally posted by kitaric
Autor:kiky 19.1.2004 20:28:09 Ocjena: (5,4,7,7) 55% Edit recension Delete recension
Ma što god mi mislili o ovoj epizodi, možemo ju interpretirati na gomilu nacina, ali ja cu je komentirati na onaj nacin kako je to napravio i Dylan u ovoj epizodi nakon što mu je Hicks ispripovjedao izmišljeni nastavak o gosp. Valdemaru: "Gomila budalaština!"

Lepo sto si promenio misljenje!

Kiky, jesu te uhvatili... Samo me interesira kako je uspio dobiti tvoj stari komentar...

cia snajka, cia

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/11/2008 : 17:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Ovo je Dilan zbog koga sam ga skupljao i citao na žalost današnji Dilan nije ni prineti tako da sam kompletnu kolekciju prodao,i danas me ništa ne vuce da procitam neku epizodu...neke stvari jednostavno imaju rok trajanja..
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4648 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/11/2008 : 19:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
zanimljiv deers-ov osvrt, lepo je kad procitas da neko (ponovo) lupa glavom sta je sclavi hteo reci :)
a ovde je bogami svasta nabacao
ja sam oduvek bio fan ove price, procitacu je ponovo ovih dana, ali sumnjam da ce se utisak promeniti

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000